Wpisy 4 883 768 – 4 883 881
28 listopada 2023 11:17 → 28 listopada 2023 13:06, 100 wpisów
@4 883 765 molosopot: boli boli ale to tak tylko się wydaje że blisko a dalej bardzo daleko ale ludzie trafiali ostatnio 5tki bez systemu normalnie w kolekturze czyli 1do 850 668 szans trwfili
A to na multi widzę bo jest 68 a w mini nie ma 68
@4 883 758 DiegoPolska:
Zaraz dam pewniaki do Mini
Zaraz dam pewniaki do Mini
@4 883 704: Nikt nie zna odpowiedzi ?
@4 883 777 molosopot:
Moment nie czytałem pytania.
Moment nie czytałem pytania.
@4 883 778 Sebastian_M: końcówka ....777
@4 883 777 molosopot:
Ja znam odpowiedź
Ja znam odpowiedź
@4 883 781 molosopot:
Zimno Ci ?
Zimno Ci ?
@4 883 780 Sebastian_M: Podaj , ale Ty podasz tylko 2 litery
@4 883 782 Sebastian_M: Bardzo, już 38,2
@4 883 783 molosopot:
Wa
Wa
@4 883 785 Sebastian_M: Nie chce byś się puszył , więc nie odpowiem..,
Premier Morawiecki przedstawił skład nowego rządu
Za max 14 dni będziemy mieli nowy zaprzysiężony nowy rząd
Będzie mógł działać i niech pokaże co potrafi.
No chyba że opozycja się postawi i będzie chciała zbojkotować. To nie będzie dobrze ale co zrobić?
Za max 14 dni będziemy mieli nowy zaprzysiężony nowy rząd
Będzie mógł działać i niech pokaże co potrafi.
No chyba że opozycja się postawi i będzie chciała zbojkotować. To nie będzie dobrze ale co zrobić?
@4 883 787 molosopot:
@4 883 788 Sebastian_M: Uwierz mi, nie uzyska votum zaufania, nowy nie zdąży z budżetem, będą nowe wybory
@4 883 792 molosopot:
Ja też się obawiam że opozycja będzie się starała zrobić zamieszanie
Ja też się obawiam że opozycja będzie się starała zrobić zamieszanie
Sebastian widzę zwolennik PIS , to coś ci powiem PiS w Polsce jest już skończony , jak wytrzyma dwa lata to będzie cud jak się nie rozpadnie , dopiero wyjdą afery PiS Kaczyńskiego wąsika i kamińskiego , żadnego wotum nie będzie no co ty
W miejscowości Poznań padła wygrana 200 000 zł w zdrapce RÓŻOWY DIAMENT. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Ale dlaczego opozycja ma robić zamieszanie ? Haha przecież PiS nie ma większości to koniec jest to PiS robi zamieszanie i będzie robił a nie Opozycja musicie się z tym pogodzić
@4 883 794 DiegoPolska:
Napisałem że obawiam się o to że opozycja będzie niestety odrzucała propozycje Morawieckiego.
Napisałem że obawiam się o to że opozycja będzie niestety odrzucała propozycje Morawieckiego.
Dajcie rządzić oppzycji jeszcze dzisiejszej , będziecie rozliczać za 4 lata PiS to było najważniejsze co Polacy mieli zrobić żeby odsunąć ich od władzy
@4 883 796 DiegoPolska:
To że ma większość nie znaczy że musi robić pod górkę nowemu rządowi
To że ma większość nie znaczy że musi robić pod górkę nowemu rządowi
@4 883 788 Sebastian_M: Oby nie znalazł się jakiś Ciba , Niewiadomski,Wilmont, albo co nie daj Boże Andreas B.
Módlmy się o powrót do zdrowia papieża Franciszka aby do swoich urodzin wyzdrowiał..
Módlmy się o powrót do zdrowia papieża Franciszka aby do swoich urodzin wyzdrowiał..
Musicie zrozumieć że gdyby PiS znowu wygrał PiS na zlecenie Kaczyńskiego przez następne dwa lata mieli zochydzać Unię i później miało być referendum i wyjście z unii a kierunek to druga Białoruś tego chciał Kaczyński
@4 883 795: Piękna , oby Tomek
@4 883 800 molosopot:
Nie ma nowego rządu co ty wygadujesz haha ten cyrk co był wczoraj ? Proszę cię nie ma rządu więc jak opozycja ma robić pod górkę 😅😅😅
@4 883 801 DiegoPolska: Chcieli wyjść z Unii?
Już moglibyśmy pracować a de facto opozycja a nie PiS utrudnia i robi cyrk przedłuża blokuje utrudnia ,powołuje Chorosińską i inne Pato osoby na stanowiska ministerialne
@4 883 793 Sebastian_M: Scenariusz jest już dawno znany
@4 883 806 DiegoPolska:
OK. W takim razie zróbmy tak . Słuchaj uważnie
OK. W takim razie zróbmy tak . Słuchaj uważnie
Oczywiście że PiS Kaczyński chciał wyjść z unii to jeszcze tego nie wiesz ? A co robi Kaczyński od roku ? To był wstęp do tego co miało być przez kolejne dwa lata Kaczyńskiego kierunków to wschód a nie zachód to druga Białoruś a nie rozwój kraju
@4 883 810 DiegoPolska: To wszystko co czyni jest z korzyścią dla Rosji i Białorusi.
Ale ty mi nic nie musisz mówić sprawa jest banalna PiS to najbardziej prorosyjska partia w Polsce , Kaczyński chciał wyprowadzić Polskę z Unii i zrobić totalny zamordyzm w Polsce nawet nie mógłbyś napisać złego słowa na PiS p to chodziło Kaczyńskiego i to był ostatni dzwonek te wybory bo następne byłyby jak w Turcji czy Białorusi
@4 883 806 DiegoPolska:
Przegłosujmy żeby rząd Morawieckiego nie przeszedł. Powołajmy własny nowy rząd i pokażmy jak się naprawdę rządzi.
Jesteś za ?
Przegłosujmy żeby rząd Morawieckiego nie przeszedł. Powołajmy własny nowy rząd i pokażmy jak się naprawdę rządzi.
Jesteś za ?
PiS to partia działająca pod Rosję a TVP was oklamywalo 8 lat , gdyby nie TVP PiS miałby 8% poparcia , ale to się na szczęście skonczy a Kaczyński po nowym roku 1 sprawa w sądzie i skończy w więzieniu
@4 883 815 DiegoPolska: Z poparciem Radia Maryja i TV Trwam
Ale przecież PiS nie istnieje Sebastian haha dalej nie rozumiesz widze , Morawieckiego rząd nie przejdzie nie będzie żadnego zaufania to cyrk szopka beton koniec , musisz to zrozumieć rząd jest jeden nowy i to rząd Tuska i za 4 lata będziecie rozliczac Tuska i dzisiejsza opozycję
@4 883 815 DiegoPolska: Nie słuchałem TVP więc nie wiem czy okłamywali.
kwarki 4.60 60 zł → 420 zł
dobra wiadomosc jest taka ze kwarki wchodza w 10 losowan
dobra wiadomosc jest taka ze kwarki wchodza w 10 losowan
Niedługo zobaczycie petycje i nowe zapisy o usunięciu wszystkich ławeczek i pomników Kaczyńskiego o ich usunięcie nie będzie miesięcznic tylko rocznice i nie dla PiS a każdego kto będzie chciał przyjąć nie będzie zamykania Warszawy i Krakowa co miesiąc i prywatnej ochrony to koniec
@4 883 817 DiegoPolska:
Jak to nie rozumiem?
Przecież napisałem wyraźnie. Stwórzmy nowy opozycyjny rząd i pokażmy jak się powinno rządzić krajem . Nie czytałeś co wcześniej napisałem?
Jak to nie rozumiem?
Przecież napisałem wyraźnie. Stwórzmy nowy opozycyjny rząd i pokażmy jak się powinno rządzić krajem . Nie czytałeś co wcześniej napisałem?
Tylko wam mówię jak będzie , dopiero Polacy się dowiedza kim jest Kamiński MSWiA alkoholik kim jest wąsik co spędził ponad 6000 razy na podsłuchiwaniu na żywo ludzi
Czytałem pożyjemy zobaczymy
@4 883 819 Kawasaki:
Jesteś MONTEZUMA1 ?
Jesteś MONTEZUMA1 ?
@4 883 820 DiegoPolska: Śmierć Jezusa obchodzi się raz w roku a u nas 12 x
@4 883 823 DiegoPolska:
Widzę że nadal nie wiesz o czym napisałęm.
Widzę że nadal nie wiesz o czym napisałęm.
Pamiętajcie PiSu nie ma i to najlepsze co się mogło Polsce przydarzyć , Seba wiem co napisałeś już koniec tematu
@4 883 826 Sebastian_M: Ja to się boje aby brat nie stanął przeciwko bratu ..
@4 883 825 molosopot: haha zgadza się dlatego cyrk Kaczyńskiego się skończył a Kaczyński skończy w więzieniu tam jego miejsce bo to największy szkodnik w Polsce
@4 883 817 DiegoPolska:
A co do PIS to istnieje i będzie istniało. Czy Ci się to podoba czy nie
A co do PIS to istnieje i będzie istniało. Czy Ci się to podoba czy nie
Folwark się skończył nikt nie będzie sobie urządzał swojego cyrku w Polsce , Kaczyński jest skończony w tym kraju a po nowym roku Polacy zobaczą kim czym był PiS i co robili jak Kamiński pijany w samych majtkach na kolanach czołgał się nawalony a chłopcy przyszli do domu i musieli go zbierać z podłogi więc wąsik teczka przejął robotę za niego
Dlatego mówię. Jeśli rząd Morawieckiego nie przejdzie niech
dzisiejsza opozycja która ma większość stworzy swój rząd i pokaże jak się naprawdę rządzi. Pasuje?
dzisiejsza opozycja która ma większość stworzy swój rząd i pokaże jak się naprawdę rządzi. Pasuje?
Seba hehe ty się módl żeby przetrwał kolejne dwa lata to będzie cud , PiS już nigdy nie wróci , nawet planują zmianę nazwy za zamkniętymi drzwiami , PiS jest skończony w Polsce zrób sobie screena to sprawdzisz mnie za trzy lata
Mnie chodzi przede wszystkim o dobro Polski
Oczywiście że pasuje oczywiście że nie przejdzie żaden cyrk Morawieckiego a opozycja dzisiejsza jeszcze będzie rządziła i będziemy ich obietnice rozliczać za 4 lata
@4 883 838 DiegoPolska:
Ale po co mam się o to modlić ?
Ale po co mam się o to modlić ?
Każdego Polaka powinno dlatego ludzie wybrali zmianę a PiS powiedzieli dość okradania i okłamywania ludzi
@4 883 838 DiegoPolska:
Przetrwa dobrze. Nie przetrwa to nic się nie stanie.
Powstanie nowa partia bo w życiu tak jest
Przetrwa dobrze. Nie przetrwa to nic się nie stanie.
Powstanie nowa partia bo w życiu tak jest
Marzenia się spełniają jak widać molo hehe i bardzo dobrze
No już koniec polityki miłego dnia wysokich wygranych 🌞🙏💪
@4 883 840 DiegoPolska:
Żebyś nie chciał rozliczać za 4 lata tego rządu który powstanie
Żebyś nie chciał rozliczać za 4 lata tego rządu który powstanie
seba w oskarku z rybimi wargami zakochany
nie zabierajmy sebie oskarka
nie zabierajmy sebie oskarka
Zobaczymy pozdro
@4 883 846 DiegoPolska:
@4 883 849 DiegoPolska:
Najważniejsze że się dogadaliśmy
Najważniejsze że się dogadaliśmy
Nie ma co się kłócić tylko spokojnie porozmawiać i podać sobie ręce oraz żyć w zgodzie
W miejscowości Szczecin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 4 x 5)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@4 883 819 Kawasaki:
To jest fizyka kwantowa
To jest fizyka kwantowa
Wiecie co po Japońsku znaczy cypel na rzece?
@4 883 852 wujek74:
Seba..ty jestes jakis dziwak..mowisz ze masz firme.A ciagle tu..gownami sie zajmujesz..placa ci za to?
@4 883 859 tomi77:
@4 883 859 tomi77: Płacą mi za to. Jak do tego doszedłeś ?
Spadam na Budkr..
Sadowski oskarzony za molestowanie..wystawika go tez.. Wlasna corka
Sadowski oskarzony za molestowanie..wystawika go tez.. Wlasna corka
@4 883 859 tomi77:
Moja firma zajmuje się rożnymi rzeczami
Moja firma zajmuje się rożnymi rzeczami
Jutro jadę obejrzeć obiekt. Do wykonania wiele prac.
O takich ludziach jak my w Stanach kręcą filmy
Nie myślę już o Rolkach
Marzą mi się wille
Nie myślę już o Rolkach
Marzą mi się wille
Dopisano losowanie nr 1 241 000 Keno
Kamrerdyner55 typował(a) za 12 zł w Keno nr 1241006 i trafił(a) 750 zł
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno nr 1241006 i trafił(a) 500 zł
Roksana
Aska daka mi parke na 4xlosowania
30.42
A ja chcialem 4 liczby 2 losowania
Ale anulowala..ciekawe co z tej pary by weszlo
30.42
A ja chcialem 4 liczby 2 losowania
Ale anulowala..ciekawe co z tej pary by weszlo
@4 883 859 tomi77: masz rację też to zauważyłem
Na hulajce nie jest zle..opanowalem jazde hulajka jedna reka..15 na godzine..szybciej byloby juz niebezpiecznie chodnikami...
@4 883 877 tomi77: