Wpisy 4 877 874 – 4 877 988
23 listopada 2023 19:26 → 23 listopada 2023 20:30, 100 wpisów
ja mam wszystko ustawione na krzyżyk tak co zima i są zwroty ale ale trzy pary skarpet i w zimie pracuje po 12 czy 14 godzin bo w pracy ciepło umyje się zjem także zima w pracy
@4 877 873 Sebastian_M: tak
@4 877 857 Mulag:
My co chwila sobie coś kupujemy
My co chwila sobie coś kupujemy
@4 877 877 Mulag:
Super masz misia
Super masz misia
100 akcji hodlingu kupno auta którego nikt w mieście a nawet województwie mieć takiego samego nie będzie miał ucięte 44 tuje z iglakami awans w pracy na kontrolera procesu technologicznego zdanie egzaminu na instruktura zawodu, nauka języka angielskiego poziom 5 2 kg srebra 200 gramów złota rok płacenia na fundusz specjalny na EMERYTURĘ wsparcie fundacji nasze serce
co się nie udało dalej brak poprawnego wypowiadania się po angielsku próba bycia dyrektorem się nie udało, otwarcie funduszu na giełdzie nie udane, kuzyn nie dostał się do sejmu
Witam, uczę się chodzić, pozdrawiam.W moim imieniu gra rodzinka i trochę online.Dziekuje za wsparcie.
@4 877 889 Mulag:
Nic Ci się nie udaje ?
Nic Ci się nie udaje ?
@4 877 892 Sebastian_M: jak czytasz masz udane i nieudane
@4 877 889 Mulag: a 200 gram zlota ?
@4 877 889 Mulag:
To Ty chcesz być dyrektorem?
To Ty chcesz być dyrektorem?
@4 877 886 Mulag: ambicje nie wiadomo jakie
@4 877 897 Sebastian_M: w pracy była koncert życzeń ale odpadłem
z tego co wyczytalem snobizm, zycie dla pieniedzy, podejscie czysto materialne
@4 877 898 Angierski:
Według mnie normalne
Według mnie normalne
@4 877 898 Angierski:
Przynajmniej do czegoś dąży
Przynajmniej do czegoś dąży
@4 877 901 Sebastian_M: i tak to sie wszystko wali, jak zdrowie sie sypie
@4 877 902 Angierski:
A Polak jak robi?
A Polak jak robi?
@4 877 906 Angierski:
Czyli w co? Konkretnie?
Czyli w co? Konkretnie?
To widzisz że Mulag inwestuje w życie i w siebie.
Dobrze robi. Popieram
jesteśmy tu aby inwestować w ts on zadba o naszą przyszłość może jepiej jak zadbał o przeszłość
@4 877 911 panoramix: chyba w to nie wierzysz?
jutro zagram bo życia mi braknie a pasuje w końcu dom sobie kupić taki by wejść tylko z reklamówką z biedronki
@4 877 911 panoramix:
Oczywiście że lepiej
Oczywiście że lepiej
@4 877 913 Mulag:
Dobrze robisz
Dobrze robisz
@4 877 912 Gosia__77: nie było by mnie tu gdybym nie wierzył w hojność ts
@4 877 913 Mulag: to jakis strasznie mały dom
@4 877 917 panoramix: to zależy ile wygram jak 30 zł to taki z plastiku w skali 1:1000
Dawid sobie rozciął palce lewej ręki a ostatnio opiłki metalu w oku okulista musiał wyciągać nie założył okularów ochronnych a teraz też się śpieszył
@4 877 919 Gosia__77: jakie Dawid ten co walczył z Goliatem
@4 877 919 Gosia__77: kto to Dawid?
@4 877 920 Mulag: chłopak Córki
@4 877 922 Gosia__77: aha
@4 877 922 Gosia__77: to dobrze że poszedł do okulisty
@4 877 924 panoramix: jak był u okulisty z tym okiem wtedy gdy miał opiłki to zbieg bo ja też wtedy u okulisty byłam i przyszedł na cito był przede mną w kolejce
@4 877 867 Angierski: kWh
ja to grochówka bąki po puszczam i ciepło jest przez 4 godziny ekonomiczno ekologicznie jest
@4 877 927 Mulag:
To Ty grzejesz się bąkami ?
To Ty grzejesz się bąkami ?
@4 877 927 Mulag: tylko nie
nawet sąsiedzi mieli mnie wynająć do ogrzewania ich mieszkań tylko od tej grochówki dostałem wymiotów
Ale poważnie to nie bierzcie moich wszystkich wpisów na poważnie czasem trzeba dać sobie na luz widzicie sami jaki jest świat dajmy se na luz
jestem tylko wytworem waszej wyobraźni nie ma czatu nie ma mnie to się wam tylko tak wydaje
@4 877 933 Mulag: ja wiem narzekac ze zle ze nie dobrze, a zyc jak krol kazdy tak lubi
nie to ze jak mnie stac to kupuje wiecej, jem wiecej i lepiej wydaje na co chce
@4 877 934 Angierski: ciężka praca u podstaw praca organiczna każdy patrzy na człowieka a tego by nie dał rady zrobić lub się boi a to samo co ja może robić wiele osób ale nie chcą się męczyć
a każdemu wyrastają z ramion ręce a jednak nie jesteśmy tacy sami każdy ma inne możliwości manualne jak również umysłowe
a inni wola cos prostszego robic i 8h dziennie wypracowac i pojsc do domu bez zadnych zbednych mysli
wiesz sa tacy co lubia nie pracowac, albo tacy co pracowac sie boja
już nie mówiąc o sieczce którą przez lata każdy z nas dostaje jeśli jest ona różna dość bardzo to dochodzi do ataku i wrogości bo jak to on myśli inaczej niż ja
@4 877 945 Mulag: to juz kwestia indywidualna ludzi roznych jest cala masa i kazdy jest inny
@4 877 951 Gosia__77:
ale tak z pisania to nie dam rady ale jak widzę człowieka tak na żywo to wystarczy mi parę minut i już tak w 60 % wiem z kim mam do czynienia bo tak w samym pisaniu to nie wiem
@4 877 953 Mulag: bo oceniasz innych pod swoim katem
@4 877 953 Mulag:
A ja wiem nawet po pisaniu
A ja wiem nawet po pisaniu
@4 877 953 Mulag:
Jak porozmawiam z kimś w realu to też wiem
Jak porozmawiam z kimś w realu to też wiem
Tak już mam
Ja nikomu nie pomagam nie chcę a i tak w życiu się napatoczy to babka co chce przejść przez ulicę to kiedyś z budki Pani z wózkiem
A mówię sobie nie będę pomagać a i tak los robi swoje
A mówię sobie nie będę pomagać a i tak los robi swoje
Dlatego wiem kto tu jaki jest tylko robię sobie jaja
@4 877 954 Angierski: jakim katem 180 stopni raczej nie bo raczej jak oceniam to nie raz widzę że ktoś jest mądrzejszy odemnie lub podobnie lub gorzej nie ma tu nic wybiorczego
Lubię pożartować ale czasami lubię też powagę
Jak jest mądrzejszy to super
A jak ma jakieś braki to warto mu poświęcić trochę czasu
@4 877 961 Mulag: no wiadomo ze ktos mlody nie bedzie mial takiego doswiadczenia to na bank
I pomóc.
widać po mówienie sposobie poruszania się zachowaniu to się ma wrodzone można się nauczyć ale to nigdy nie będzie oryginał
@4 877 968 Gosia__77:
@4 877 968 Gosia__77:
Jesteś niestabilna ale w miarę spoko kobieta
Jesteś niestabilna ale w miarę spoko kobieta
O kim ma mam Wam napisać?
Prawie wszystkich tu znam i wiem o każdym tyle że mi wystarcza lub nawet czasami za dużo.
@4 877 971 Sebastian_M: Gosia jest na baterię ?
@4 877 972 Sebastian_M: o mnie czekam na krytyke
@4 877 975 panoramix:
Nie. Gosia jest prawdziwa lala
Nie. Gosia jest prawdziwa lala
@4 877 976 Gosia__77:
Mogę napisać ale tu nie będzie tylko krytyka
Mogę napisać ale tu nie będzie tylko krytyka
Forsami wygra miliony ma super numery pisał mi że takich nie masz
czyli dziś Forsami 10 milionów teraz tylko czekać na zdjęcia domów aut złota diamentów gratuluje
Gosia dziewczyna zmienna i niestabilna. Oczywiście nie zawsze. Czasami ma taki dzień że jest stanowcza i potrafi się postawić. Zaradna i chciałaby mieć swój własny świat ale boi się zaryzykować. Ogólnie dobra dziewczyna ale czasami daje się podpuścić innym i staje się zła. Inne osoby mają na nią wpływ. Powinna z tym walczyć.
Szuka miłości i zrozumienia oraz ciepła i stabilizacji.
Szuka miłości i zrozumienia oraz ciepła i stabilizacji.
To tak w skrócie bo w tej chwili nie mam za dużo czasu
@4 877 984 Sebastian_M: napisz coś o tych co cię blokują
@4 877 984 Sebastian_M:
@4 877 985 Mulag: drugi raz nie zablokują