Wpisy 48 692 – 48 791
10 maja 2009 10:59 → 10 maja 2009 23:25, 100 wpisów
Witam.FLORIDA wylosowala 1 liczbe ktora wytypowalem w zestawie 24 liczb,wylosowana liczba to 36.Z 24 liczb do poprawki idzie 11 liczb oto one.1,2,10,15,21,25,27,28,30,32,35.Z24 liczb juz sie udalo trafic 13 liczb.Pozdrawiam i zycze wszystkim sukcesów i spokoju na czacie i milutkiej atmosfery.Kosci na słoneczko wystawiam.
tczew kociewiaku jeden nie wyzywam nikogo tylko pokazuje że na forum są lenie.A mojej wiosce bliżej do tczewa niż starogardu
NA MIŁY POCZĄTEK
DNIA
Słonko świeci, ptaszek śpiewa a Ty pewnie jeszcze ziewasz.
Pora skończyć to ziewanie, bo na prace czas kochanie.
Pracuj dobrze lecz powoli, od pośpiechu głowa boli a jak boli,
no to źle... z bólem robić nie chce się.
DNIA
Słonko świeci, ptaszek śpiewa a Ty pewnie jeszcze ziewasz.
Pora skończyć to ziewanie, bo na prace czas kochanie.
Pracuj dobrze lecz powoli, od pośpiechu głowa boli a jak boli,
no to źle... z bólem robić nie chce się.
...i co tczew zaskoczony???...mowilem ze 43,44 nie wejdzie...a co wiecej to powiem ze dzisiej tez jej nie bedzie...moze jutro :D
pzdr.nara:)
Nie sztuka jest przepowiedziec ze cos nie wejdzie bo to jest tak proste ze nawet sie dziwie ze takie przepowiednie tu padaja.Uwazam ze sztuka jest przepowiedziec co wejdzie i z tego byc dumnym jak sie to sprawdzi.Pozdrawiam
icemario
Nie zaskoczony tylko zawiedziony że nie wyszła .Miałem na nią apetyt, bo zrobiłem po drodze do fortuny kilka piątek i ... klapka.Szkoda.Wyszło na twoje gratulki.
Tomcio myslałem nad tymi parkami i wielokrotnym testowaniu doszłem do takiego wniosku aby eliminowac te parki trafione a w to miejsce podstawiac inne.Bo wieszosci przypadków robią se przerwe.
jasiu ; a co dociebje myslałem że na KOCIEWIU mieszkają spoko chłopaki .
Nie zaskoczony tylko zawiedziony że nie wyszła .Miałem na nią apetyt, bo zrobiłem po drodze do fortuny kilka piątek i ... klapka.Szkoda.Wyszło na twoje gratulki.
Tomcio myslałem nad tymi parkami i wielokrotnym testowaniu doszłem do takiego wniosku aby eliminowac te parki trafione a w to miejsce podstawiac inne.Bo wieszosci przypadków robią se przerwe.
jasiu ; a co dociebje myslałem że na KOCIEWIU mieszkają spoko chłopaki .
Kogut patrzac z drugiej strony. Jesli potrafisz przewidziec co nie padnie w 90% i takich jak ty bedzie conajmniej 5 osob to w efekcie mozesz uzyskac liczby ktore padna :P (odliczajac typy owych ludzi)
koguci19 nie denerwuj sie
Tomcio co o tym myslisz bede eliminował te parki i w ich miejsce podstawiał inne parki a te wypadające
bede zapisywał razem.Ciekawe co wtedy bedzie wychodziło.
Jasiu ujawnij się skąd jestes KOCIEWIAKU.
W Tczewie leje że aż przykro.Chyba popłyne pod prąd gdzie jest słoneczko ,może KRAKOW.
bede zapisywał razem.Ciekawe co wtedy bedzie wychodziło.
Jasiu ujawnij się skąd jestes KOCIEWIAKU.
W Tczewie leje że aż przykro.Chyba popłyne pod prąd gdzie jest słoneczko ,może KRAKOW.
tczew>>> każdy ponoć sposób jest dobry jeśli okazuje się skuteczny.
Z parkami można cuda wyprawiać.
Najgorzej jest zebrać je do kupy a naprawdę nie trzeba trafiać 5z12 aby wygrywać bo 3z12 wystarcza w zupełności aby być na dużym plusie.
Wytypować 10 liczb z 24 raz na jakiś czas to każdemu się zdarzy,problem tylko pozostaje jak te 10 liczb obrócić w 3 pełne parki.
Z parkami można cuda wyprawiać.
Najgorzej jest zebrać je do kupy a naprawdę nie trzeba trafiać 5z12 aby wygrywać bo 3z12 wystarcza w zupełności aby być na dużym plusie.
Wytypować 10 liczb z 24 raz na jakiś czas to każdemu się zdarzy,problem tylko pozostaje jak te 10 liczb obrócić w 3 pełne parki.
CHLOPEK ja sie nie denerwuje bo nie ma powodu,natomiast zamiast kazdy sobie rzepke skrobie stwórzmy koalicje i zacznijmy razem cos wymyslac czyli jeden podaje liczbe drugi mowi ze nie wyjdzie i daje swoje typy,bo na razie to sie krytykujemy,ja nie dyskutuje bo typer ze mnie dupiany,ja podaje co gram i koniec,ale jest paru moze razem cos wymyslicie,zeby nie byc do siebie skontrowanymi to moze dajcie 20 liczb i niech kazdy cos wymysli i zostana 2 liczby i je sie posle i zobaczymy co sie bedzie dzialo,ot taka zabawa.A Krakow sloneczkiem splywa wiec hejże na Krakow.
masz racje ,ale wiesz tu jest duzo roznych ludzi i nie wiem czy ta koalicja wyjdzie
pisałam do kogucika 19
Tomcio
Masz napewno racje ale te parki bywają powoli przykre stale się rozłażą.
A przy okazji człowiek zaniedbuje inne sprawy traci koncentracje nad tym co grał dotychczas .Ja mówie o sobje .
Koguciku zwołaj do kurnika na narade.
Masz napewno racje ale te parki bywają powoli przykre stale się rozłażą.
A przy okazji człowiek zaniedbuje inne sprawy traci koncentracje nad tym co grał dotychczas .Ja mówie o sobje .
Koguciku zwołaj do kurnika na narade.
Jest jeszcze jedna możliwość wytypowania 12 parek.
Zamiast typować 12 parek można najpierw wytypować 6 zestawów po 4 liczby które załóżmy się "lubią".
Z każdej czwórki robimy 2 parki.
Jeśli trafimy w czwórce 2 liczby to szansa na parkę jest ok 16,65%.
Jeśli trafimy 3 liczby z 4 to na 100% mamy jedną parkę.
Aby mieć 3 parki na 100% trzeba niestety trafić 3 x 3/4 w sześciu zestawach.
Może się zdarzyć oczywiście że trafimy 2 x 3/4 co da nam 2 parki a w innej czwórce tylko 2 liczby ale te liczby dobrane skutecznie dadzą w sumie 3 parki.
Możliwości jest wiele.
Pozostaje tylko pytanie jak to się wszystko ułoży w parkach.
Mały teścik na dziś:
8-16-24-32 === 8.16 - 24.32
7-14-22-28 === 7.14 - 22.28
27-31-33-37 === 27.31 - 33.37
62-64-67-68 === 62.68 - 64.67
70-71-72-76 === 70.71 - 72.76
45-48-49-69 === 45.48 - 49.69
Zamiast typować 12 parek można najpierw wytypować 6 zestawów po 4 liczby które załóżmy się "lubią".
Z każdej czwórki robimy 2 parki.
Jeśli trafimy w czwórce 2 liczby to szansa na parkę jest ok 16,65%.
Jeśli trafimy 3 liczby z 4 to na 100% mamy jedną parkę.
Aby mieć 3 parki na 100% trzeba niestety trafić 3 x 3/4 w sześciu zestawach.
Może się zdarzyć oczywiście że trafimy 2 x 3/4 co da nam 2 parki a w innej czwórce tylko 2 liczby ale te liczby dobrane skutecznie dadzą w sumie 3 parki.
Możliwości jest wiele.
Pozostaje tylko pytanie jak to się wszystko ułoży w parkach.
Mały teścik na dziś:
8-16-24-32 === 8.16 - 24.32
7-14-22-28 === 7.14 - 22.28
27-31-33-37 === 27.31 - 33.37
62-64-67-68 === 62.68 - 64.67
70-71-72-76 === 70.71 - 72.76
45-48-49-69 === 45.48 - 49.69
Powiem tak próbowałem w Tczewie
zwołac doborowe towarzystwo graczy,
i wspólnymi siłami popracowac nad liczbami Ml.Bo wiadomo od zawsze co dwie główy to.... .Nadawałem ogłoszenia i nie tylko .
Zero odzewu. Wiekszosci przypadków ludziska wolą się nad sobą użalac jak to jes zle itp.itd..
zwołac doborowe towarzystwo graczy,
i wspólnymi siłami popracowac nad liczbami Ml.Bo wiadomo od zawsze co dwie główy to.... .Nadawałem ogłoszenia i nie tylko .
Zero odzewu. Wiekszosci przypadków ludziska wolą się nad sobą użalac jak to jes zle itp.itd..
Jak kurka powiedzialem o koalicji to tak mnie wysmialy bo ogladaly program KAWE NA LAWE i tam tez probowano zawiazac koalicje i sie dogadac niestety sie to nie udalo choc byli sami madrzy.Temat wrzucony ,reszta do was nalezy zeby sie dogadac kto co przygotuje.Moze jeden da 3 liczby drugi 3 liczby a 3 z tego zrobi mixa ,4 powie ze te 2 parki nie wyjda ale ta 1 wyjdzie i eureka mamy pewna parke,a jak nie wyjdzie to zmiana ten co parki wybieral liczbami sie zajmie i tak do skutku.Lece do FORTUNY.Pozdrawiam
zabawiłam się w typera :) z ostatnich 10 dni wytypowałam liczby , które nie wylosowano : 5,11,13,33,40,46,51....wylosowano wczoraj 3z nich ;11,13,46....zostało 4 : 5,33,40,51 - a swoją drogą ta czwórka razem padła ostatnio 03.03.09
...tczew nic nowego...wbrew pozorom bardzo malo ludzi interesuje sie "graniem" w totka jak my...czesc wogole nie gra i puka sie w czolo jak cos mowie o totku...a czesc wysyla na slepo za rozne sumy :D
...z jednej strony sie ciesze bo ktos musi nabijac kase aby inni ja zgarniali :D
...tylko ze w pojedynke jest bardzo ciezko walczyc z demonem lotto :D
...a co do tej parki (43,44) to powiem ci ze jest bardzo obiecujaca i nie odpuszczaj jej...a napewno bedziesz wkrotce zadowolony :D
...z jednej strony sie ciesze bo ktos musi nabijac kase aby inni ja zgarniali :D
...tylko ze w pojedynke jest bardzo ciezko walczyc z demonem lotto :D
...a co do tej parki (43,44) to powiem ci ze jest bardzo obiecujaca i nie odpuszczaj jej...a napewno bedziesz wkrotce zadowolony :D
icemario;
Wiekszosc grających co spotykałem w TS
ML grala ch/t . Nikt nie przychodził z gotowymi wybranymi liczbami lub skreslonymi kuponami.Teraz jak się przeżucam z graniem w fortunie już coraz żadziej tam zaglądam [TS].a jeżeli chodzi o parke to mi chodziło
o parke 42,43 ,nielubie parek [szalonych ] lubie takie kyóre wypadają w miare w równych odstepach .
Wiekszosc grających co spotykałem w TS
ML grala ch/t . Nikt nie przychodził z gotowymi wybranymi liczbami lub skreslonymi kuponami.Teraz jak się przeżucam z graniem w fortunie już coraz żadziej tam zaglądam [TS].a jeżeli chodzi o parke to mi chodziło
o parke 42,43 ,nielubie parek [szalonych ] lubie takie kyóre wypadają w miare w równych odstepach .
Witam wszystkich.
Pareczki grałem od kiedy pamietam i grywam je do dzis chyba sie do nich przyzwyczaiłem . i pokrywają ewentualne straty.
Witaj sławomir 71
pozdrawiam
Witaj sławomir 71
pozdrawiam
Czytam mini chat już od około miesiąca,postanowiłem dopiero dziś się odezwać bo zaciekawiła mnie wypowiedź kogucika. Wpis 48697.Jeśli według ciebie prosto jest wytypować liczby które nie wpadną to jestem gotów zawiązać z tobą spółkę. Ty codziennie podawaj mi 4 liczby w multi które nie padną a ja zajmę się resztą. Pozdrawiam.
Niewiem czemu jak wchodze w temat EDI-8
wszystko mi się zawiesza i to nie po raz pierwszy.Tak mnie nie lubi czy co?
.A w tczewie dalej pogoda barowa .
i jak tu nie pic [tylko ze mnie jest smakosz od swieta a i to czasami za duzo jest dla mnie ]
wszystko mi się zawiesza i to nie po raz pierwszy.Tak mnie nie lubi czy co?
.A w tczewie dalej pogoda barowa .
i jak tu nie pic [tylko ze mnie jest smakosz od swieta a i to czasami za duzo jest dla mnie ]
sławomir
Zajmiesz sie rozumie odbieraniem kasy ??Czy tylko ???
Zajmiesz sie rozumie odbieraniem kasy ??Czy tylko ???
Aby odebrać kasę to wpierw muszę ją zainwestować . Następnie wysłać kilkanaście kuponów. Ja gram na kulki przez internet w Toto-mixie. Dziś jestem już do przodu 500 ZŁ mimo że nie znam wyników multi . Zagrałem 80 kuponów . Na każdym po jednej liczbie i do tego dodałem 5 spotkań z formuły 1. Aha ,każdą z wymienionych liczb zagrałem że nie wejdzie. Spotkania z F1 już weszły . Teraz czekam na liczby z ML. A teraz parę szczegółów . 80 kuponów x 2zł =160zł tyle zainwestowałem . wygrana z jednego kuponu 11 zł x60 kuponów (bo tyle liczb nie wejdzie w multi)=660 zł. 660-160=500 zł zysku. Fajnie jak na niedziele.
sławomir
wybacz żartowałem .
wybacz żartowałem .
Gdybym znał codziennie 4 liczby z multi które nie wejdą to mój dzienny zysk grając w ten sposób wynosiłby 1964 zł
Sławomir, czy Ty piszesz poważnie? Posłałeś 80 kuponów z zakładem że nie wejdą? 60 z nich wejdzie i masz z tego na czysto 500 złotych? Tak po prostu? Gdzie jest haczyk?
Przekombinowałem w obliczeniach. Zysk dzienny to 602 zł a nie 1964
Nie ma haczyka .
11 złotych na "nie" w ML - że dana liczba nie padnie? Chyba żartujesz.
Allan . Wypisałem dokładnie jak wygląda mój kupon . Do każdej liczby dodałem 5 spotkań z f1 . F1 już weszło. teraz czekam na losowanie aby zobaczyć które liczby nie weszły.
Aha, rozumiem, to miałeś farta że F1 weszły, ale dodanie ich do zestawu na "nie" jest bardzo mądre.
Sławomir, to wyjaśnij może bliżej ten sposób gry.Dlaczego do pięciu spotkań ,jest jakieś minimum czy nie,czy same liczby można też grać i jakie kursy wtedy, bo na stronie jest tylko zakres plusa i parzyste albo nie.
Czekam teraz na wasze podpowiedzi jaka -jakie liczby dziś nie wejdą . Potrzebuje tylko 4 takie liczby w ML.
Josef. Ja obrałem sobie na dziś kurs minimum 5 zł. Dlatego potrzebowałem aż 5 dodatkowych spotkań. Kurs na jedną liczbe że nie wejdzie jest 1.22.
Josef. Nie można grać na samą liczbę bo wtedy jest się w plecy na każdym losowaniu 28,24 zł.
sławomir chciałabym się ciebie spytać ile płacą w totomixie jeżeli wytypuję 5 liczb i one nie padną,oraz 6 liczb i 7 liczb oczywiście na osobnych kuponach.Proszę o odpowiedż.
Josef .Nie . Toto-mix jest naziemnym bukmacherem. Ale pierwszym u którego można przez internet zawierać zakłady sportowe.
Iwonka znasz kurs 1,22 na jedną liczbę to kurs mnożysz przez siebie tyle razy ile chcesz liczb wysłać ,razy stawka i razy 0,9 i już masz.
Josef dziękuję ci za odpowiedż, zaraz będę liczyła na co warto grać
iwonka . Toto-mix za każdą liczbę płaci 1,22 . Jeśli więc wytypujesz jedną liczbę że nie padnie i postawisz na nią dajmy na to 2 zł to oblicz sobie tak : 1,22 x 2 - 10% podatku = 1,22 x 2 = 2,44- 0,24 = 2,2 .Jeśli więc nie padnie dana liczba to zarabiasz 20gr . Jeśli typujesz powiedzmy 5, 6, 7 liczb itd to mnożysz kursy 1,22x1,22x1,22 itd razy stawka - 10%podatku ,ale jest warunek : wszystkie wytypowane liczby nie mogą paść w losowaniu.
iwonka .Aby grać w toto-mixie musisz mieć kartę założoną w punkcie toto-mixa.
sławomir dziękuję tobie za odpowiedż. ja gram dotychczas w TS i właśnie często mi się zdarza, że nie mam ani jednej liczby trafnej, więc może się przerzucić na toto-mix
w Ciechocinku jest Toto-mix to na miejscu chyba mogę wysyłać czy też muszę założyć jakąś kartę i ile ona kosztuje
Josef - Totomix to jest stara nazwa naziemnej firmy bukmacherskiej , która obecnie ( od zeszłego roku ) nazywa się Totololek. Jest to spółka-córka Totalizatora Sportowego.
slawomir71 - napisałeś "kurs minimum 5zł " , a kurs jest zawsze wartością niemianowaną i dopiero po przemnożeniu przez stawkę przybiera postać wyrażoną w jakiejś walucie...
Zatem nie ma kursu 5zł , 5 dolarów , 5 funtów a jedynie 5.
Ponadto w opisanej przez Ciebie sytuacji chodzi nie o kurs , a o ako czyli kurs akumulowany , powstały jako iloczyn wielu składowych po 1.22 każdy.
Z kursem mamy do czynienia jedynie przy pojedyńczym zdarzeniu , a przy ich większej ilości jest to już to w/w ako.
Pzdr.
slawomir71 - napisałeś "kurs minimum 5zł " , a kurs jest zawsze wartością niemianowaną i dopiero po przemnożeniu przez stawkę przybiera postać wyrażoną w jakiejś walucie...
Zatem nie ma kursu 5zł , 5 dolarów , 5 funtów a jedynie 5.
Ponadto w opisanej przez Ciebie sytuacji chodzi nie o kurs , a o ako czyli kurs akumulowany , powstały jako iloczyn wielu składowych po 1.22 każdy.
Z kursem mamy do czynienia jedynie przy pojedyńczym zdarzeniu , a przy ich większej ilości jest to już to w/w ako.
Pzdr.
iwonka. Jakie liczby dziś puściłaś ? Może ja z nich skorzystam .
A MOZNA GRAC NA JEDNO LICZBE
murphy. OK . Masz rację . Chodzi mi o ako . Moim dzisiejszym minimum było 5 zł.
Co do wpisu koguta. To liczby, ktore wg mnie dzis nie padna:
10 19 26 33 40 42 47 71 75
1 3 6 7 14 18 20 27 28 29 35 36 37 64 70 73 74 78
Oczywicie nie mowie ze nic z tych liczb nie padnie sa to tylko moje przewidywania. Moze podzielicie sie swoimi nietypami.
10 19 26 33 40 42 47 71 75
1 3 6 7 14 18 20 27 28 29 35 36 37 64 70 73 74 78
Oczywicie nie mowie ze nic z tych liczb nie padnie sa to tylko moje przewidywania. Moze podzielicie sie swoimi nietypami.
iwonka Jeśli chcesz grać przez internet to musisz założyć kartę . to nic nie kosztuje , jedynie ok. 5 minut czasu . jeśli chcesz grać nie przez internet to nie musisz zakładać karty.
grzegorz500 . W systemie jakim ja gram to się nie opłaca bo byłbyś na minusie. Ale można grać na jedną liczbę .
Samo 5, bez zł.No i trochę więcej musiałeś mieć skoro z jednego kuponu 11zl na czysto.
murphy. WSZYSCY WIEDZĄ O CO CHODZI , TYLKO TY CZEPIASZ SIĘ SZCZEGÓŁÓW .
iwonka - jeżeli planujesz grę przez internet w Totolotku , to pamiętaj że jedynie w poniedziałki wpłacany z góry niezbędny depozyt na grę podlega korzystnemu powiększeniu o 10% w formie bonusu mającego zrównoważyć pobierany 10% podatek obrotowy. Wpłacając kasę w pozostałe dni , już z tego bonusu niestety nie skorzystasz!
Josef. Pisałem minimum 5 (ok już nie zł).Jeśli teraz napiszą łączny kurs wyszedł 6,1 zł czy będzie dobrze?
Ja lubię wiedzieć coś dokładnie i dlatego zwracam uwagę na szczegóły.Uparłeś się przy tych zł.
murphy . Mam pytanie do ciebie. Czy mogę ? Skąd ty tak dobrze orientujesz się we wszystkich szczegółach odnośnie wszystkich gier?
slawomir71 - pisać sobie możesz jak Ci się spodoba , ale żeby było poprawnie , to raz jeszcze Cię informuję że to stawka przemnożona przez kurs daje to ako.Bez znajomości stawki , sam kurs zdarzenia pojedyńczego lub ako z kursów wielu zdarzeń musi być wartością niemianowaną...
Mam prośbę: podaj łaskawie kurs tych 5 zdarzeń z F1 , które umieściłeś na wszystkich granych kuponach w roli pewniaków - dodając do nich po jednej liczbie ML.
Mam prośbę: podaj łaskawie kurs tych 5 zdarzeń z F1 , które umieściłeś na wszystkich granych kuponach w roli pewniaków - dodając do nich po jednej liczbie ML.
slawomir71 - trochę nam się czasowo nałożyły wpisy , zatem odpowiadam Ci , że ogólnie pojęta bukmacherka to moje od kilku lat hobby , z tym że czynnie jako gracz jestem mocno zaangażowany w zakłady sportowe i w żadne gry losowe nie gram.
a w totomix w DL na NIE też można grać ? jeśli tak to od jutra gram tam na NIE bo w tym jestem SUPER!!!!
Hamilton-Raikonen Kl1 1 1.85 Barrichello M(Z/1-3/1-6/1-8 2 1.35 Alonso-Kubica Kl1 1 1.55 Button M(Z/1-3/1-6/1-8) 2 1.15 Vettel M(Z/1-3/1-6/1-8) 10 1.12
to odnośnie moich spotkań z F1
to odnośnie moich spotkań z F1
mysia pysia . niestety nie można grać na liczby które nie padną w dużym lotku, tylko na te co padną
szkoda ......ale pozostaje jeszcze ML
murphy. ja także jestem czynnym graczem od kilku lat . moje pewne nawyki mogą sprawiać różnice zdań , ale w sumie mając na myśli kurs nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd . ktoś taki jak ty czy josef domyślił się o co chodzi . pisałem że oprócz danej liczby mam jeszcze 5 innych spotkań z f1
Do kogucik19: Mam pytanie odnośnie Twojego sposobu gry. Piszesz np że z zestawu 24 liczb do poprawki idzie np. 11. Czyli że na następne losowanie puszczasz w progresji te 11 liczb. I tak aż wszystkie wytypowane przez ciebie padną i dopiero wtedy wytyczasz nowy zetsaw liczb, czy np jak ci zostanie do wylosowania 5 liczb to wtedy uzupełniasz na nowo zestaw liczb? Ja gram na razei we Florydę na sucho i z wytypowanych 20 liczb przez 4 kolejne dni grając progresją trafiłem 7 i mam z nich 100 zł zysku. Czy dalej puszczam tylko 13 czy np dobrze jest dodac nowych 7 żeby mieć znów 20 liczb? Pozdrawiam
murphy .Mam jeszcze jedno pytanie do ciebie . Czy jesteś zaangażowany w grę w toto-mix-ie ? Mam na myśli konkurs.
iwonka . Mam rozumieć że te liczby dziś nie padną . Pozdrawiam .
slawomir71 - napisałeś o swojej dzisiejszej grze:
"48718. Aby odebrać kasę to wpierw muszę ją zainwestować . Następnie wysłać kilkanaście kuponów. Ja gram na kulki przez internet w Toto-mixie. Dziś jestem już do przodu 500 ZŁ mimo że nie znam wyników multi . Zagrałem 80 kuponów . Na każdym po jednej liczbie i do tego dodałem 5 spotkań z formuły 1. Aha ,każdą z wymienionych liczb zagrałem że nie wejdzie. Spotkania z F1 już weszły . Teraz czekam na liczby z ML. A teraz parę szczegółów . 80 kuponów x 2zł =160zł tyle zainwestowałem . wygrana z jednego kuponu 11 zł x60 kuponów (bo tyle liczb nie wejdzie w multi)=660 zł. 660-160=500 zł zysku. Fajnie jak na niedziele.
slawomir71 2009-05-10 (17:14) ".
Czegoś tu chyba nie rozumiem...
Gdybyś nie dopisywał do tych 80 kuponów ( w sensie zakładów ) pojedyńczych liczb z kursami po 1.22 bo grane na NIE , to inwestując te 160 zł do gry wyłącznie na zdarzenia z F1 z ako 5 , Twoja wygrana wyniosłaby: 160x5x0,9=720zł
720zł-160=560zł netto.
Zagrałeś - jak napisałeś - 80 kuponów i teraz skoro weszły już pewniaki z F1 to wygrasz na 100% 60 kuponów z kursem brutto 6,1 bo 5x1,22=6,1 x2złx0,9 czyli wygrasz: 60x6,1x0,9x2zł=658,8zł
658,80zł-120zł=498,8zł ~500zł.
Zatem nieświadomie stracisz 60zł w swoim błędnym modelu gry - przez dodanie tych liczb na NIE , a Ty sądzisz że dzięki temu zwiększasz swoją wygraną!
"48718. Aby odebrać kasę to wpierw muszę ją zainwestować . Następnie wysłać kilkanaście kuponów. Ja gram na kulki przez internet w Toto-mixie. Dziś jestem już do przodu 500 ZŁ mimo że nie znam wyników multi . Zagrałem 80 kuponów . Na każdym po jednej liczbie i do tego dodałem 5 spotkań z formuły 1. Aha ,każdą z wymienionych liczb zagrałem że nie wejdzie. Spotkania z F1 już weszły . Teraz czekam na liczby z ML. A teraz parę szczegółów . 80 kuponów x 2zł =160zł tyle zainwestowałem . wygrana z jednego kuponu 11 zł x60 kuponów (bo tyle liczb nie wejdzie w multi)=660 zł. 660-160=500 zł zysku. Fajnie jak na niedziele.
slawomir71 2009-05-10 (17:14) ".
Czegoś tu chyba nie rozumiem...
Gdybyś nie dopisywał do tych 80 kuponów ( w sensie zakładów ) pojedyńczych liczb z kursami po 1.22 bo grane na NIE , to inwestując te 160 zł do gry wyłącznie na zdarzenia z F1 z ako 5 , Twoja wygrana wyniosłaby: 160x5x0,9=720zł
720zł-160=560zł netto.
Zagrałeś - jak napisałeś - 80 kuponów i teraz skoro weszły już pewniaki z F1 to wygrasz na 100% 60 kuponów z kursem brutto 6,1 bo 5x1,22=6,1 x2złx0,9 czyli wygrasz: 60x6,1x0,9x2zł=658,8zł
658,80zł-120zł=498,8zł ~500zł.
Zatem nieświadomie stracisz 60zł w swoim błędnym modelu gry - przez dodanie tych liczb na NIE , a Ty sądzisz że dzięki temu zwiększasz swoją wygraną!
Sławomir ja mam nadzieję,że te liczby dzisiaj padną bo przed chwilką je wysłałam ale w TS.
murphy. A jednak nie orientujesz się we wszystkim. Tak, straciłem 60 zł , ale zyskałem ponad 300 pkt. do rankingu regionalnego . Poczytaj o konkursie na wyjazd na mecz celtic . Nie zawsze chodzi o kase. Wiem że mogłem zagrać tylko F1 za 160 zł.
Dobrze by bylo gdzyby ludzie pisali np takie cos w posice
DZIS NIE PADNIE :
XX XX XX ...
Ja podalem chyba 28 liczb przy dobrych wiatrach wpadnie w nich okolo 5. Liczby te sa podane z mojego starego systemu typowania musze sie przyjzec lepiej moim kolumnom moze uda mi sie zawezic jescze bardziej , lub do wiekszej ilosci liczb ktore nie padna :P
DZIS NIE PADNIE :
XX XX XX ...
Ja podalem chyba 28 liczb przy dobrych wiatrach wpadnie w nich okolo 5. Liczby te sa podane z mojego starego systemu typowania musze sie przyjzec lepiej moim kolumnom moze uda mi sie zawezic jescze bardziej , lub do wiekszej ilosci liczb ktore nie padna :P
Slawomir na liczby te co nie padną może zacznę grać od jutra, dzisiaj jeszcze zagrałam w TS bo mam bliżej.
slawomir71 - bazuję jedynie na lekturze Twoich już tu kilku zamieszczonych wypowiedzi , i wszędzie jak dotąd informujesz o swoim zysku a nie zbieraniu punktów.
Zapewniam Cię , że wcale nie trzeba być w plecy 60zł - jak Ty dziś jesteś - aby zdobywać punkty w konkursie!
Zapewniam Cię , że wcale nie trzeba być w plecy 60zł - jak Ty dziś jesteś - aby zdobywać punkty w konkursie!
iwonka .Oby wpadły te liczby co podałaś.Życzę ci tego bardzo . Ja sobie dziś już odpuszczam grę . Lepiej nie kusić losu.
murphy . Słucham więc jak zyskać 300pkt i 500 zł na czysto. Ja jak na razie mam na to tylko taki sposób.
murphy . Liczę się z tym że dziś mogło mi to nie wypalić gdyby np. RAIKKONEN dojechał do końca .
GEISTCHEN zawsze w poniedzialek uzupelniam liczby w miejsce tych wylosowanych dodaje nowe,czyli jak mi po niedzielnym losowaniu zostanie 10 liczb to w poniedzialek dopisze do nich 14 nowych liczb zeby bylo ich 24.Czasem sie zastanawiam czy to nie za duzo na granie i czy nie lepiej grac 8 liczbami w kolko takimi co często chodza tak jak np liczba 4 ale ja lubie codziennie choc jedna liczbe odebrac jako wygrana po propstu mnie to cieszy.Co do liczb na nie chyba jestem najlepszy bo gralem i nawet wygrywalem ale ilosc liczb od 3-4 wiecej nie,ale koszty za duze a poza tym teraz przez maj obiecalem sobie FLORIDE i sie bawie,moze na czerwiec zmienie na cos innego bo jednak w lipcu i w sierpniu nie gram i wszystko musze zakonczyc na 30.06 bo 2 misiace sie wyłączam z gry caklowicie a nie bede im kasy zostawial,wiec w liczby nie bardzo bo jakas sie moze powiesic,wole na te co nie wyjda bo to kewstia 2-3-4 dni.Pozdrawiam
murphy. A jednak nie stracę 60 zł . jeśli jutro odbiorę wygraną 660 zł i wpłacę na swoje konto to otrzymam 10% bonusu to jest 66 zł. Więc jestem na plus 566 zł.
co myslicie gram na 4 zaklady z przedzialu 1-40 np.123/111213/212223/313334. mozna na 4 liczby popaczcie na mape jak zaczely sie na 6 to padla 4
Sławomir, jakbyś nie zagrał liczb na nie to jutro byś wpłacił 720zł plus 10% bonusu.Rozumiem że zbierasz punkty żeby pojechać na mecz Celticu ale może lepiej byłoby grać normalnie i za dodatkowe pieniądze pojechać sobie indywidualnie.Nie wiem ile trzeba punktów to sobie już sam policz.Podsumowując : sposób grania wszystkich 80 liczb na "nie" dokładając je do zdarzeń sportowych dla zwykłego gracza jest do d.....
Witam no i kompa mi zawirusowalo z multipasko 9 maja szlag trafil sterownik i windows odmowil pracy teraz korzystam z wapu w telu a kompek do fachowca i pare zeta w plecy a tyle ludzi zauwazylo ze cos na tej stronce grasuje szkoda bo z kompa juz wchodzic nie bende dopoki pasko nie upora sie z problemem trojana na swej stronce co do typow na dzis w multi 2,8,21,28 pozdrawiam i prosba do pasko zrob cos w tej sprawie bo to jak widac problem nie jednego dnia wczesniej kasperski mi odrzucal stronke z info o trojan heur a 9tego nie zaktualizowalem kasperskiego i trojan mi sie wp... Na kompa powodujac bajzel
Josef .Napisałeś że ten sposób gry dla zwykłego gracza jest do d.... Zgadzam się z tobą. Dla mnie satysfakcją będzie znaleźć się w grupie 12 osób najlepiej typujących w Polsce . Nie ważne jakim sposobem. Jest 12 regionów , z każdego regionu jedzie najlepszy gracz.we wcześniejszej edycji wyjazd do Monachium przegrałem w ostatnich dniach trwania konkursu, dlatego teraz zacząłem łączyć kulki z wydarzeniami sportowymi.Pozdrawiam.
3,77,42,22,50,79,8,53,2,69,36,19,60,31,54,78,16,62,23,59 i znowu lipa .... wescie jak w to wygrac co kolwiek??
Sławomir,życzę zwycięstwa. Radi2009,od kilku tygodni jestem na Multipasko codziennie ,używam Firefoxa i F-secure i ani razu u mnie nic nie protestowało że jest jakiś trojan czy wirus.Polecam więc F-secure.
Josef. Dziękuję . Będę w miarę możliwości na bieżąco informował o swoich osiągnięciach. Życzę wszystkim wysokich wygranych . Miłej i spokojnej nocy.
U mnie to samo spokój kasperski i awast
nic nie wykryły. tylko na forum u ediego
stronka sie zawiesza.
nic nie wykryły. tylko na forum u ediego
stronka sie zawiesza.
A parki jak zwykle robią swoje
znaczy się chodzą swoimi drogami dzisiaj tylko dwie a trzeciej ani widu ani słychu.
znaczy się chodzą swoimi drogami dzisiaj tylko dwie a trzeciej ani widu ani słychu.
Jak macie systemy na DL nap. 10 zakładów i 12 wytypowanych cyfr, mozna trafić. podepreć się 4 pewniakami i zawsze sie cos trafi.
TCZEW1958 gdybys zagral tymi liczbami pojedynczo to trafil bys 11 liczb solo,a tak trafiles 2 parki.Nie wiem za jakie stawki grasz ale czy nie lepiej bys wyszedl jak bys te liczby puscil pojedynczo,ja nie wiem dlatego pytam czy nie rozwazales takiej gry,moze nawet obok parek,bo skoro ci przynosza dochod to nie warto rezygnowac,czyli zagrac równolegle.Moze sobie przeliczysz jak by to finansowo wyszlo.Pozdrawiam i gratuluje 2 parek bo dla mnie to i tak jest sukces.
Tczew1958,jeśli nie masz nic przeciwko to jutro rozpiszę Twoje parki inaczej niż Ty ,wyślę i wieczorem porównamy efekty.Oczywiście jeśli rano coś pozmieniasz to podaj na forum w swoim temacie.A kogucik ma w zasadzie rację ,jeśli trafiasz 50% typów ,to solo byłoby się do przodu ale człowieka kusi coś większego:)