Wpisy 4 868 073 – 4 868 251
15 listopada 2023 17:39 → 15 listopada 2023 20:06, 100 wpisów
@4 868 062 ManiakMulti:
zaatakujemy znow wieczorem
@4 868 067 MONTEZUMA1:
To każdy kot tak robi
To każdy kot tak robi
Ale dorosły
@4 868 075 MONTEZUMA1:
Koniecznie
Koniecznie
jak wytrenujesz
@4 868 080 MONTEZUMA1:
Oczywiście. Wystarczy pokazać kilka razy
Oczywiście. Wystarczy pokazać kilka razy
ale pies lepszy bo ma wiekszy jezor
4 868 074. Biedroneczka1977
Takie jest niepisane prawo
Takie jest niepisane prawo
Co to za głupi kraj..
Mamy prawie 3000 100 latków
90 % to kobiety..
To dlaczego facet ma tyrać dłużej na emeryturę skoro krócej żyje?
Mamy prawie 3000 100 latków
90 % to kobiety..
To dlaczego facet ma tyrać dłużej na emeryturę skoro krócej żyje?
@4 868 089 tomi77: @4 868 089 tomi77: Bo niby jesteśmy silniejsi niż kobiety A przez to szybciej się zajezdzamy zdrowotnie
Nie chce się wypowiadać bi jeszcze trafie tu na jakaś feministkę i znowu trafie to wora
Nie chce się wypowiadać bi jeszcze trafie tu na jakaś feministkę i znowu trafie to wora
Biedroneczka1977 typował(a) za 40 zł w Keno nr 1237689 i trafił(a) 5000 zł
@4 868 091: Z wora
@4 868 084 MONTEZUMA1:
Słuchaj jest sprawa poważna sprawa
Słuchaj jest sprawa poważna sprawa
@4 868 092 molosopot:
Wszystkich wyrzucając wora ?
Wszystkich wyrzucając wora ?
@4 868 094 Sebastian_M: Mam coś dla Ciebie , ale to później.
Seb dasz sobie rade w zyciu. potrzebujesz tylko psa ze schroniska i dobry odkurzacz
@4 868 097 MONTEZUMA1:
Ale to nie o to chodzi pies psem psa nie potrzebuje bo nie będę miał czasu nim się zajmować Teraz potrzebuję czegoś innego
Ale to nie o to chodzi pies psem psa nie potrzebuje bo nie będę miał czasu nim się zajmować Teraz potrzebuję czegoś innego
@4 868 097 MONTEZUMA1:
Słuchaj uważnie znalazłem punkt nad morzem i teraz pytanie do ciebie Czy otwieramy go czy nie czy sam mam go otworzyć chodzi o punkt gastronomiczny
Słuchaj uważnie znalazłem punkt nad morzem i teraz pytanie do ciebie Czy otwieramy go czy nie czy sam mam go otworzyć chodzi o punkt gastronomiczny
I teraz już nie ma pomiłuj biorę ten punkt i albo otwieram z tobą albo sam
@4 868 103 Forsami:
Otwieram punkt gastronomiczny nad morzem będziesz przyjeżdżał i piwo masz gratis
Otwieram punkt gastronomiczny nad morzem będziesz przyjeżdżał i piwo masz gratis
@4 868 089 tomi77: ma tyrac i umierac robic dzieci i na nic nie miec czasu
bedziemy produkowac glowy z jezykiem ruszajacym sie. rozne mode
1 glowa 5 tys zl
1 glowa 5 tys zl
wybdowac dom dla rodziny, zarabiac pieniadze i zyc krocej zeby inni mieli
juz maja zastrzyk na choresterol tak samo bedzie 1 zastrzyk na inne rzeczy i spokoj cale zycie
@4 868 108 MONTEZUMA1:
A kto będzie te głowy kupował ?
A kto będzie te głowy kupował ?
wezme w dupe 5 zastrzykow i 100 lat odbieram 5 patoli extra co miesiac
gadajce glowy z wifi i sztuczna inteligencja i 2 jezory na wymiane
czlowiek pomiesza w genach i sie ulepszy. bedziemy niesmiertelni
@4 868 109 Angierski: Niestety tak to w dzisiejszych czasach wyglada
Ja tyram od rana do wieczora na rodzine , która kocham rzecz jasna Ale zdecydowanie to ja jestem filarem rodziny hehhehehh dlatego żonka mnie ubezpieczyła od wszystkiego jakieś bzdury żartuje hehe ku….wa za ubezpieczenia prywatne na życie i jakiś kapitał płace 850 zika miesięcznie
Jak to moja żona mówi to jest dla jej bezpieczeństwa
MA racje !
Ja tyram od rana do wieczora na rodzine , która kocham rzecz jasna Ale zdecydowanie to ja jestem filarem rodziny hehhehehh dlatego żonka mnie ubezpieczyła od wszystkiego jakieś bzdury żartuje hehe ku….wa za ubezpieczenia prywatne na życie i jakiś kapitał płace 850 zika miesięcznie
Jak to moja żona mówi to jest dla jej bezpieczeństwa
MA racje !
@4 868 104 Sebastian_M: Jesteś?
@4 868 139 molosopot:
Tak jestem
Tak jestem
Chybiki z maszyny powtórki.Koledzy z Miasteczka Śląskiego i z Zawiercia kupili chybiki Mini Lotto o jednym czasie wraz ze mną , tylko ja grałem w Jaworznie.Kazdy z nas ma prawie te same liczby z powtórkami 2,3,6,36,
a za godzinę wysłaliśmy o tej samej godzinie po 3 zakłady lecz w sąsiednich kolekturach.Zestawy prawie te same i znów po dwie powtórki.
a za godzinę wysłaliśmy o tej samej godzinie po 3 zakłady lecz w sąsiednich kolekturach.Zestawy prawie te same i znów po dwie powtórki.
@4 868 149 Sebastian_M: Odebrałeś ? Widzisz? W każdym zakładzie powtórka.
@4 868 155 molosopot:
Tak widzę
Tak widzę
@4 868 155 molosopot:
Może zagrać tylko tymi które się nie powtarzają ?
Może zagrać tylko tymi które się nie powtarzają ?
@4 868 162 Sebastian_M: Tak , a nawet ich obokami, chociaż jednym zakładem, ja tak zrobiłem.
@4 868 162 Sebastian_M: Przewin trochę do tyłu na moje chybiki z pewnej apki, które byś wybrał?
Dopisano losowanie nr 360 000 Szybkie 600
@4 868 131 ManiakMulti: no wlasnie nawet jak umrzesz to zarobisz na rodzine
oczywiscie odpukac, ale wszystko mozliwe, wiec trzeba troche cos zostawic po sobie
Pewien gostek ubezpieczył matkę, teściowa , żonę i teścia w czterech firmach.- Po 4 polisy na każdą osobę.Ubezpieczenie dość wysokie.Wszyscy go przeżyli i żyją, tylko on już nie żyje.
Kupiłem zakład lotto z plusem, którym zagrałem w Keno 6/6 zapłacił za 20 zakładów Lotto na 2 losowania.Zagram nim ponownie nieco później.....
@4 868 189 Angierski: Też się ubezpieczył.Druga żona pobrała kasę już wyszła za następnego - czwartego z rzędu....
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 868 189 Angierski: Pod obrusem zostawił liczby na EJ..,ta zagrała nimi na kilka losowan , trafiła fortunę ( Dąbrowa Górnicza).
ja znam przypadek kiedys w pracy jedna dziewczyna wygrala ladny samochod
@4 868 201 Angierski: Powiedz , jaka liczba będzie plusem dzisiaj i jutro o 14:00 ?
@4 868 204 molosopot: a tego to zaden czlowiek nie wie
Ja pamiętam czasy.. Kiedy za kazda szostke w lotto dawali.. Kaszla..
jedynie co mozna zrobic to zgadywac liczby z wiekszym lub mniejszym prawdopodobienstwem - tylko z niewielka roznica
@4 868 206 tomi77: Co dawali????
@4 868 206 tomi77: widzisz jaka teraz przepasc
Ikcubara27 typował(a) za 6 zł w Keno nr 1237711 i trafił(a) 502 zł
@4 868 212: Roman , Olsztynek jest bardzo szczęśliwy na MM, tam padały główne 10/10
@4 868 215 Samek:
Ja też jestem
@4 868 216 Sebastian_M: Zagrałeś już ?
@4 868 218 Samek:
Jeszcze nie. Zjem i idę puścić
Jeszcze nie. Zjem i idę puścić
2820 km mam przejechanych hulajka.. Brakuje 180 km do 3000..Może w tym roku.. Zaliczę
@4 868 220 tomi77: Pieprzysz trzy po trzy , para 11 o tej hulajnodze, ale na pytanie nie potrafisz odpowiedzieć.
Czy ktoś ma kontak z ludźmi którzy mnie zablokowali ?? Kto to ku….wa jest
Wujaszek od chlania przy piecu
Gosia od jedzenia
Forsami hej jej nawet nie znam Tak facet
Co to się tu od pier la
Wujaszek od chlania przy piecu
Gosia od jedzenia
Forsami hej jej nawet nie znam Tak facet
Co to się tu od pier la
@4 868 224 ManiakMulti: Bądź szczęśliwy, że nie masz do czynienia ze zlodziejami energii, sił witalnych.Po co Ci oni?
@4 868 224 ManiakMulti: haha dobre czarne charaktery
@4 868 090 ManiakMulti: i niby dlatego musimy tyrać pięć lat dłużej gdzie równouprawnienie 60 latek czy latka nie patrząc czy pracuje fizycznie czy umysłowo ledwo zipia a młode lalunię 500 plus od narodu pracującego lezing i manikir a gogusie hlanie i rozboje 55 dla każdego i to taka emerte jak wypłata i młodzi niech tyrają kiedyś rodzice mieli nianie lub nie dawali radę ja sam mając 7 lat klucz na szyji w dużym mieście i do szkoły a dziś cackanie i pokolenie roszczeniowe im się należy tylko za co jak to w d było g widziało
@4 868 225 molosopot:
Na tych trzeba uważać.
Na tych trzeba uważać.
@4 868 225 molosopot: Oni mi po nic Tylko się dziwie Nigdy się nie udzialalem l, kilka razy pisałem
Dlatego się dziwie ze te osoby mnie zablokowały
Nie płacze nad tym bo mam na to wyje….ne
Tak jak wcześniej pisałem menel szpachlarz z pod pieca wrzuca mnie do wora hehheheheh śmieszne bo
Ziomek jak pokazywał i pisał co tam u niego to szczery uśmiech pojawiał mi się na twarzy
Dlatego się dziwie ze te osoby mnie zablokowały
Nie płacze nad tym bo mam na to wyje….ne
Tak jak wcześniej pisałem menel szpachlarz z pod pieca wrzuca mnie do wora hehheheheh śmieszne bo
Ziomek jak pokazywał i pisał co tam u niego to szczery uśmiech pojawiał mi się na twarzy
A reszta co mnie blokuje to hiwd
Aleź uzbierał
@4 868 233 ManiakMulti: Nawet nie zabiegaj o odblokowanie.Lepiej ten czas przeznaczyć na coś miłego, książkę , muzykę , rozmowę z rodziną , sex, niż z nimi....
Ja to w dupie mam :
Ich
Admina
I resztę
Ich
Admina
I resztę
Kubie stronkę za mapki tyle
Lubię
Molo ja mam na nich wyjebane w
Żenujące postaci masakra
Żenujące postaci masakra
A tych którzy mnie zablokowali pierwsi
Jesteście ku……wami
Nieudacznicy…. Życiowi od chlania gotowania i huj więcej
Jesteście ku……wami
Nieudacznicy…. Życiowi od chlania gotowania i huj więcej
Kumulacje rosna
@4 868 246 Biedroneczka1977: ale wygrywasz w Keno
Na dziś jeszcze mini ważne
10 11 18 23 28
Po tym czasie puszczać te liczby
10 11 18 23 28
Po tym czasie puszczać te liczby
chcesz mnie djupe musisz miec ladne buty. wlasnie sobie kupilem
cat intruder supercharged na zime za 250

cat intruder supercharged na zime za 250

@4 868 244 ManiakMulti: Gdyby nie internet to byliby odcięci od świata .To dzięki nam nauczyli pisać i czytać....