Wpisy 4 867 683 – 4 867 797
15 listopada 2023 09:50 → 15 listopada 2023 12:37, 100 wpisów
@4 867 680 Mulag: Teraz będzie jaki ten rząd zły bo zabierze 800 plus a pis taki dobry bo dawał xxuja dawał bo wszystko z podatków pracujących
@4 867 680 Mulag: Piękne - chrześcijańskie pozdrowienie.Mam rozumieć , że błogosławieństwo Boże śledź również do osób, które masz zablokowane ?
Szczesc Boże, błogosławieństwa Bożego na każdy dzień.
Szczesc Boże, błogosławieństwa Bożego na każdy dzień.
Współczuje nowowybranym ogarniania tego syfu podatkowego i gospodarczego jaki jest w naszym państwie
@4 867 683 chevelle1970: moim zdaniem skromnym pomoc tylko emerytom i rencistom jeśli pracowali tyle lat oni sami sobie nie poradzą z chorowani im państwo nie ważna jaka ekipa powinna pomagać oprócz zusu który płacili płacili podatek co miesiąc co zasilał budżet teraz psim obowiązkiem państwa jest pomoc by mieli konkretne pieniądze co do 800 plus to nie musi być młodzi sobie dadzą radę każdy kto ma wiek młody nie jest poważnie chory sam sobie poradzi a nie rozdawać opieka poza podziałami tylko dla ludzi wieku emerytalnym oni na to zasługują piprosti im się należy pomoc konkretna a nie pitoluć że tyle uskładali ZUS płacili plus podatki
@4 867 688 Mulag: Tak,ale nie kosztem inflacji wiesz jak działa zakład ubezpieczeń społecznych młode pokolenie pracuje na starsze a co jeśli probelm demografi się pogłębi ?
ZUS przetargi zakupy jakieś niepotrzebne za miliony głośno było nie będę przytaczał
OFE było trzeba było zostawić nie likwidować cały czas nas dymają za przekazanie tych środków do zusu podatek 15% jak tam można nie słyszałem sprzeciwu strasznego opozycji
@4 867 688 Mulag: Z założenia zus i inne instytucje od zakładów ubezpieczeń społecznych miały doprowadzić do tego aby zapewnić bezpieczeństwo na emeryturze gdy cłowiek nie będzie już w stanie pracować ale niestety gdy ten system powstawał na jednego emeryta przypadało co najmniej 10 osób pracujących teraz przypadają może 2-3 osoby system albo sam siebie zje albo z pomocą p(osłów) będziemy mieli zajebistą inflacje
@4 867 692 chevelle1970: nic się nie dzieje bo ludzie długo emerytury już nie biorą z nami już ileś setek ludzi którzy umierają a emertury niewiele popralo nikt nie robi statystyk ile kasy zostało to jest celowe zawsze było źle i tak ma być jeśli chodzi o kase to trzeba ją wyciągnąć i zawsze zaganianie na inne czynniki nikt za nic nie jest odpowiedzialny w kółko to samo
Jak kogoś interesuje system emerytalny to możecie poczytać o ''winowajcy'' który to wymyślił
otto von bismarck
otto von bismarck
Ja to mam w dupie bo ja to traktuje jak podatek ten ZUS jest subkonto ale to są wirtualne pieniądze a te z OFE przekazane do zusu zostały wydane na bieżące potrzeby to że mamy wirtualne konta i kwoty to nie znaczy że one tam są
Ja piszę w imieniu innych ludzi bo ja sobie poradzę mam dwa dodatkowe źródła które place sobie pieniądze oprócz zusu tylko boli bo niekażdego stać na dodatkowe odkładanie a te parę stówek to nawet bym wydawał co miesiąc na coś nawet rzeczywistego a na starość to sprzedał i miał z czegoś żyć
Pożyjemy zobaczymy ja mam dopiero 32 jeszcze wiele przede mną
@4 867 680 Mulag: 13 - go był surrealistyczny pokaż zakłamania:
najwięksi kłamcy, chamy i łamacze prawa, zwłaszcza przykazań Dekalogu, wypowiadali zdanuev' Tak mi dopomóż Bóg '.
Wystarczy oglądać debaty sejmowe.Myske, że warto ! Słychać wycie znakomicie .Ziobro przeszedł samego siebie,nigdy nie widziałam go w takim stanie .Czarnej cham - jak zawsze, ale to u niego norma.Nsjbardxueh ubawił mnie pusdzielec mówiący, że to najazd Hunow na Sejm.Tak to najazd, ale nie Hunów.Posel Mercha zajechał ich do końca.Marszalej Hołownia - szacun .
Demokratyczni wyborcy wspierają Pana Marszałka i proszą Boga by nie dał się sprowokować tej mafii proszącej Boga o pomoc.
Pamiętacie jak ktoś wykorzystując swoją polityczna pozycję i władze, partia ' Prawo i Sprawiedliwość ' miała możliwość inwestowania w projekty gwarantowane przez ' Narodowy Bank Polski ' i administrację prezydenta ' Andrzeja Dudy ".Utworzyli monopol na projekty inwestycyjne...Zapomnieliście o skandalu, kiedy to do rąk rodziny Morawieckich przeszła nieruchomość wartości prawie 120 milionów złotych? Skąd wzięły się pieniądze na tę nieruchomość , nikt nie wie.Ja wiem, naród też wie....
najwięksi kłamcy, chamy i łamacze prawa, zwłaszcza przykazań Dekalogu, wypowiadali zdanuev' Tak mi dopomóż Bóg '.
Wystarczy oglądać debaty sejmowe.Myske, że warto ! Słychać wycie znakomicie .Ziobro przeszedł samego siebie,nigdy nie widziałam go w takim stanie .Czarnej cham - jak zawsze, ale to u niego norma.Nsjbardxueh ubawił mnie pusdzielec mówiący, że to najazd Hunow na Sejm.Tak to najazd, ale nie Hunów.Posel Mercha zajechał ich do końca.Marszalej Hołownia - szacun .
Demokratyczni wyborcy wspierają Pana Marszałka i proszą Boga by nie dał się sprowokować tej mafii proszącej Boga o pomoc.
Pamiętacie jak ktoś wykorzystując swoją polityczna pozycję i władze, partia ' Prawo i Sprawiedliwość ' miała możliwość inwestowania w projekty gwarantowane przez ' Narodowy Bank Polski ' i administrację prezydenta ' Andrzeja Dudy ".Utworzyli monopol na projekty inwestycyjne...Zapomnieliście o skandalu, kiedy to do rąk rodziny Morawieckich przeszła nieruchomość wartości prawie 120 milionów złotych? Skąd wzięły się pieniądze na tę nieruchomość , nikt nie wie.Ja wiem, naród też wie....
Teraz wątek niemiecki będzie zawsze i duże autobusy niemieckie w Gdańsku za miliony co nie udane drzewa Warszawie z Niemiec
@4 867 701 Mulag: Węgiel z Rosji i zboże z Ukrainy
@4 867 701 Mulag: Ludzie kochają iluzje.Ten, kto mówi prawdę zostaje najgorszym wrogiem.
@4 867 703 Mulag: Właściwa diagnoza.Szacun.
Proszę popatrzeć, w sieci jest ' Nowy rewolucyjny Dekret! Korzyści odczują wszyscy Polacy....Każdy Polak może uniknąć opłaty za energię....To reklama z wizerunkiem pRezydenta z flagą Unii Europejskiej....
@4 867 689 chevelle1970: Darek, do roboty, zakładaj rodzinę.Chyba nie dajesz w szyję?
@4 867 707 molosopot: W szyje nie daje,jak na razie nie chce mieć rodziny nie dorosłem jeszcze do tego
@4 867 708 chevelle1970: Przecież wiem, że jesteś porządnym obywatelem, a " dawać w szyję ' to wiesz kto tak mówił o polskich kobietach ? - Emerytowany zbawca narodu.

@4 867 710 molosopot: Niby to mówił półżartem półserio ale nie dziwie się że dla kobiet jest obrazliwe
dymacie w taka pogode? Rambo Pierwsza Krew 12 zik na biede

Rambo is back
@4 867 713 chevelle1970: On nigdy nie żartował.Nazywanie kogoś lumpem, czy dziadem, czy też ' małpa w czerwonym ' , czy rozkaz ' ląduj dziadu' , to nie były żarty , bo wiemy jak lądowanie się skończylo.
@4 867 710 molosopot:
kiedyś to było
kiedyś to było
4 867 711. Bolo22
też może być,bo na sucho
też może być,bo na sucho
@4 867 717 molosopot: Kaczyński nie jest zdrowy na umyśle
@4 867 718 chevelle1970:
wyskoczyly numery urodzenia mojej eks. o ty suko placisz mi dzis nie popuszcze
nie daruje ci tej nocy i za pierwszym razem dala. to jest znak z nieba. bogowie mi sprzyjaja
Oto typowane
4 867 112. Gosia__77 14.11.23 (15:51)
1 5 8 74 78
4 867 112. Gosia__77 14.11.23 (15:51)
1 5 8 74 78
ale gdzie kasa z tego?
Cześć
Kasa to dopiero się umacnia ale jak wyskoczy to będzie tego dosyć dużo
Codziennie grozi nam wygrana i To potężna
i co doktor na to mowi?
@4 867 732 MONTEZUMA1:
Doktor mówi trzymaj się mocno będzie kasa trzymanka bez trzymanki
Doktor mówi trzymaj się mocno będzie kasa trzymanka bez trzymanki
@4 867 733 Samek: Chytry jak baba z radomia
@4 867 732 MONTEZUMA1:
Doktor mówi kobiecie nie odmawiaj
Doktor mówi kobiecie nie odmawiaj
@4 867 735 chevelle1970: Znałeś lub znasz kogoś z Radomia ?
@4 867 737 Samek: Nie tak tylko żartuje
@4 867 735 chevelle1970: Bolo22 też jest z Radomia i wielu graczy też....
@4 867 732 MONTEZUMA1:
Otwieramy ten biznes mam już lokal mam już lokalizację wszystko jest zapięte na ostatni guzik
Otwieramy ten biznes mam już lokal mam już lokalizację wszystko jest zapięte na ostatni guzik
@4 867 739 Samek: Dobrze wiedzieć ale nigdy tam jeszcze nie byłem
https://www.money.pl/gospodarka/wiezienie-za-nieplacenie-czynszy-sad-uznal-najemce-za-oszusta-6962604472371904a.html
Czytaliście o tym ?
Czytaliście o tym ?
@4 867 744 tomi77:
Puść sobie dwa zawody dwa Parkowa i zobaczysz która kolektura jest lepsza zrobisz porównanie
Puść sobie dwa zawody dwa Parkowa i zobaczysz która kolektura jest lepsza zrobisz porównanie
Na parkowej już zlikwidowali budę. Ale przenieśli na Chopina. Też myślałem by po 2 wysłać. Może kiedyś przy kumulacji 10 baniek.
Jechałem sobie chodnikiem a policjant dziwnie na mnie patrzył.. Po czym kazał się zatrzymać. I pyta dlaczego jadę chodnikiem.. A ja. Mu. Bo nie na ścieżki rowerowej..pomyslal..acha.. Ok.
zamulony byl smerf?
@4 867 747 tomi77: Kiedyś w swarzędzu piliśmy piwo na przystanku akurat przejeżdzała policja ze swarzędza oczywiście mieli patrol a że nie chciało im się wypisywać mandatów to dostaliśmy opierdziel cytuje ''Pojebało was''
@4 867 747 tomi77: U nas w swarzędzu policja ma troche wywalone oczywiście jakby coś się działo poważnego to przyjadą ale mandaty na całe szczęście wypisują bez chęci
W miejscowości Biskupiec padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Witam serdecznie milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowychw ten deszczowy dzien zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom przesylam a panom i obchodzacym imieniny urodziny rocznice samych slonecznych dni tym co pracuja spokojnej pracy a tym co odpoczywaja milego i pogodnego dnia ja kilometry nakrecilem na silowni przez godzine na biezni spacerowalem a przez 0,5 godz wioslowalem puscilem z maszyny multi na dwa losowania pozdrawiam
Chyba patrza czy nie po alko..ale dlaczego nie lapia kierowcow co korzystaja z tela tylko rowerzyste
@4 867 749 chevelle1970: Pouczenie skutkuje bardziej niż jara w postaci mandatu karnego.
Widac ze Kaczynski jest chory..dlugo nie....
I kto za niego wejdzie?
I kto za niego wejdzie?
@4 867 752 chevelle1970: Ostatnio tak, czy wcześniej też tak postępowali?
Mam browca ale moze wieczor..jak jezdze nie pije...
Ol latem sobie spozywalem browar...gdzies w zaciszu..ale pptem pchac ta hulajke..ujowo bylo
Ol latem sobie spozywalem browar...gdzies w zaciszu..ale pptem pchac ta hulajke..ujowo bylo
@4 867 763 Samek: Zależy jak się trafi
@4 867 762 tomi77: Nie martw się o to, jeszcze będą się wstydzić za przynależność do tej organizacji jak wcześniej do PZPR, choć w tej organizacji byłych członków PZPR jest mnóstwo.Rzuc kamieniem w te organizacje , a gdy w członka PZPR nie trafisz to cud.
@4 867 764 tomi77: "jak jezdze nie pije" ... rozumiem, że zatrzymujesz się na chwilę jak chcesz się napić ?
@4 867 767 Pasko:
@4 867 767 Pasko: Nareszcie trochę żartów
@4 867 767 Pasko:
@4 867 764 tomi77: Gdyby tak chcieli zliczyć te Twoje ' uje ' to Wujek74 przy Tobie ze swoimi chu....wypadłby blado.
Wiem, że Dzień Dobroci już był, ale dzisiaj chcę Wam przekazać coś czego oczekujecie na 14:00💋
Nie, nie buziaki, a tylko 9 liczb na Multi Multi...
- Chcecie, czy mam je przekazać bardziej potrzebującym???💋💶💶💶
Nie, nie buziaki, a tylko 9 liczb na Multi Multi...
- Chcecie, czy mam je przekazać bardziej potrzebującym???💋💶💶💶
@4 867 776 mirnam61:
@4 867 777 Samek: dzięki
@4 867 776 mirnam61:
50 złotych wygrana ?
50 złotych wygrana ?
@4 867 781 waldus: racja
@4 867 729 Sebastian_M: Czy pogoń - gonitwa za główna wygrana sprzyja szczęściu?
Ma ktoś może pewniaka do multi multi
@4 867 785 chevelle1970: mam a co
23 listopada, czwartek - premiera nowej zdrapki: LOTEK 0703
@4 867 786 waldus: Ja też
@4 867 781 waldus: W ubiegłym tygodniu kupiłam 10 zdrapek ' Kalendarz Świąteczny ' za tylko 100 zł, każdą pusta.Za mną miła pani kupiła ich 5.Byla bardzo szczęśliwa bo trafiła - jak to Tomi mawia - uja! No tak, trafić na uja to jak główna wygrana...
@4 867 786 waldus: a sam kusisz
@4 867 788 chevelle1970: masz 4
W miejscowości Szczecin padła wygrana 200 000 zł w zdrapce ŻABKA SZCZĘŚCIA. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@4 867 791 waldus:
@4 867 785 chevelle1970: Mam tylko 8, brakuje mi jednego - trzeba Sebastiana...
@4 867 792: Można ??? ,- Można
ode mnie 35 pewniak