Wpisy 4 867 614 – 4 867 738
15 listopada 2023 08:45 → 15 listopada 2023 11:06, 100 wpisów
Niedługo postaram się pokazać liczby do Mini Lotto
@4 867 564 waldus: To z dnia na dzień staje się przykre.Nie ma dnia bez problemów na lotto.pl
@4 867 608 molosopot: Ktoś stara się Ciebie upupiać?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
W miejscowości Jaworzno padła wygrana 356 454,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Biłgoraj padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
@4 867 622 Samek:
@4 867 622 Samek: Upupcić?
Kogo masz na myśli?
Kogo masz na myśli?
@4 867 627 Samek:
To ten chce upupcić ?
To ten chce upupcić ?
@4 867 626 Sebastian_M: ' Upupiać'...., to jest różnica ....
@4 867 581 emerytka 46:
@4 867 630 Sebastian_M: ' ośmieszyc ' , a to była konwersacja z Molosopot.
@4 867 632 Samek: Wiem że słowo upupiać znaczy ośmieszyć
@4 867 632 Samek:
Rozumiem tylko napisałaś to na ogólnym więc każdy może się do tego wpisu odnieść
Rozumiem tylko napisałaś to na ogólnym więc każdy może się do tego wpisu odnieść
@4 867 633 Sebastian_M: Miłego dnia, owocnych typowan i wygranych w realu po jaworznicku.
@4 867 634 Sebastian_M: To był błąd , mogłam odnieść się w profilu dla zaufanych, a nawet nie wiem czy mam go w zaufanych.Nie widzę problemu , by z tego robić gówno burze.
@4 867 638 Samek:
Nie musisz mieć kogoś w zaufanych żeby napisać wiadomość prywatną.
Wiadomości prywatne możemy pisać do dowolnej osoby która nas nie bolkuje i której my nie blokujemy
Nie musisz mieć kogoś w zaufanych żeby napisać wiadomość prywatną.
Wiadomości prywatne możemy pisać do dowolnej osoby która nas nie bolkuje i której my nie blokujemy
Dzisiaj miałem sen o hydrauliku 💧
@4 867 648 chevelle1970:
@4 867 651 chevelle1970:
I co Ci się śniło ?
I co Ci się śniło ?
Co ten hydraulik robił ?
@4 867 653 Sebastian_M: Przepychał rure spiralą
Wie ktoś czy ubezp.OC,ACpodrozało,samochód starszy o rok,a ubezp droższe o 157zeta
@4 867 658 Andreas3864: rudy dochodzi do władzy
@4 867 660 trisetum: Oj będzie sporo zmian
@4 867 660 trisetum: PZU-jest jeszcze Pisowskie
@4 867 655 chevelle1970:
Jak przepchał to dobra wiadomość - wygrana gwarantowana
Jak przepchał to dobra wiadomość - wygrana gwarantowana
@4 867 662 Andreas3864: ale wPIZdu już nie
@4 867 661 chevelle1970: złodzieji za kraty,Ostrołenka,CPK,40hektarów wycięte pod fabryke aut elektrycznych,Lasy wycięte gdzie pieniądze
Jestem ciekaw co wymyślą w 2027 jak zabraknie wpływów do zus
@4 867 667: Tzn nie zabraknie ale będą za małe
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Mińsk Mazowiecki |
|---|---|---|
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Tarnów |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Włocławek |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Dębowiec |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Czerwionka-Leszczyny |
| VEGAS 777 | 10 000 zł | Sławno |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Poznań |
@4 867 667 chevelle1970: A co mogą wymyśleć ?
Pieniędzy nie ma i nie będzie
Pieniędzy nie ma i nie będzie
@4 867 668 chevelle1970: zus to 15% budzetu kraju

Może przejedzie jak hydraulik we śnie
@4 867 672 chevelle1970:
Puszczone w Chacie Polskiej?
Puszczone w Chacie Polskiej?
@4 867 651 chevelle1970: Czy dni się Ci tez WC?
@4 867 673 Sebastian_M: TO akurat w sklepie obok
@4 867 674 Samek: Motyw przepychanego odpływu pod umywlaką
@4 867 655 chevelle1970: Jeśli śni się Ci WC, to nie korzystaj z niego, bo możesz .....pościel ...
@4 867 677 Samek: Wiem o co chodzi miałem tak już
Szczęść Boże brakuje a tyle ludzi wcześniej umiera ciocia 64 ile tej zusu na brała a widzę klapsydry też przed 50 lekko po co że ZUS daje emerytury ludzie zaliczając składki z innych krajów a nie zasilane do naszego zusu co z budynkami za ileść milionów czy premie wysokie sobie przyznawali i jak ma być dobrze wyjdzie ekonomista szanowny Pan Leszek i powie ciąć jak zwykle tych na dole bez radnych starszych ludzi i w kółko ta sama narracja rządzić to każdy chce a najważniejsze problemy pod dywan karawana jedzie dalej trup jako instytucja ZUS jeszcze żyje pytanie co dalej
@4 867 672 chevelle1970: Przejdź do Jaworzna , Sosnowca lub Mysłowic tutaj są szczęśliwe kolektury.Albo poproś kogoś to Ci kupi los na kilka losowań.Czy zrozumiałeś moja wczorajsza iluzje odnośnie pewnego kuponu by nim nie grać ?
@4 867 680 Mulag: Teraz będzie jaki ten rząd zły bo zabierze 800 plus a pis taki dobry bo dawał xxuja dawał bo wszystko z podatków pracujących
@4 867 680 Mulag: Piękne - chrześcijańskie pozdrowienie.Mam rozumieć , że błogosławieństwo Boże śledź również do osób, które masz zablokowane ?
Szczesc Boże, błogosławieństwa Bożego na każdy dzień.
Szczesc Boże, błogosławieństwa Bożego na każdy dzień.
Współczuje nowowybranym ogarniania tego syfu podatkowego i gospodarczego jaki jest w naszym państwie
@4 867 683 chevelle1970: moim zdaniem skromnym pomoc tylko emerytom i rencistom jeśli pracowali tyle lat oni sami sobie nie poradzą z chorowani im państwo nie ważna jaka ekipa powinna pomagać oprócz zusu który płacili płacili podatek co miesiąc co zasilał budżet teraz psim obowiązkiem państwa jest pomoc by mieli konkretne pieniądze co do 800 plus to nie musi być młodzi sobie dadzą radę każdy kto ma wiek młody nie jest poważnie chory sam sobie poradzi a nie rozdawać opieka poza podziałami tylko dla ludzi wieku emerytalnym oni na to zasługują piprosti im się należy pomoc konkretna a nie pitoluć że tyle uskładali ZUS płacili plus podatki
@4 867 688 Mulag: Tak,ale nie kosztem inflacji wiesz jak działa zakład ubezpieczeń społecznych młode pokolenie pracuje na starsze a co jeśli probelm demografi się pogłębi ?
ZUS przetargi zakupy jakieś niepotrzebne za miliony głośno było nie będę przytaczał
OFE było trzeba było zostawić nie likwidować cały czas nas dymają za przekazanie tych środków do zusu podatek 15% jak tam można nie słyszałem sprzeciwu strasznego opozycji
@4 867 688 Mulag: Z założenia zus i inne instytucje od zakładów ubezpieczeń społecznych miały doprowadzić do tego aby zapewnić bezpieczeństwo na emeryturze gdy cłowiek nie będzie już w stanie pracować ale niestety gdy ten system powstawał na jednego emeryta przypadało co najmniej 10 osób pracujących teraz przypadają może 2-3 osoby system albo sam siebie zje albo z pomocą p(osłów) będziemy mieli zajebistą inflacje
@4 867 692 chevelle1970: nic się nie dzieje bo ludzie długo emerytury już nie biorą z nami już ileś setek ludzi którzy umierają a emertury niewiele popralo nikt nie robi statystyk ile kasy zostało to jest celowe zawsze było źle i tak ma być jeśli chodzi o kase to trzeba ją wyciągnąć i zawsze zaganianie na inne czynniki nikt za nic nie jest odpowiedzialny w kółko to samo
Jak kogoś interesuje system emerytalny to możecie poczytać o ''winowajcy'' który to wymyślił
otto von bismarck
otto von bismarck
Ja to mam w dupie bo ja to traktuje jak podatek ten ZUS jest subkonto ale to są wirtualne pieniądze a te z OFE przekazane do zusu zostały wydane na bieżące potrzeby to że mamy wirtualne konta i kwoty to nie znaczy że one tam są
Ja piszę w imieniu innych ludzi bo ja sobie poradzę mam dwa dodatkowe źródła które place sobie pieniądze oprócz zusu tylko boli bo niekażdego stać na dodatkowe odkładanie a te parę stówek to nawet bym wydawał co miesiąc na coś nawet rzeczywistego a na starość to sprzedał i miał z czegoś żyć
Pożyjemy zobaczymy ja mam dopiero 32 jeszcze wiele przede mną
@4 867 680 Mulag: 13 - go był surrealistyczny pokaż zakłamania:
najwięksi kłamcy, chamy i łamacze prawa, zwłaszcza przykazań Dekalogu, wypowiadali zdanuev' Tak mi dopomóż Bóg '.
Wystarczy oglądać debaty sejmowe.Myske, że warto ! Słychać wycie znakomicie .Ziobro przeszedł samego siebie,nigdy nie widziałam go w takim stanie .Czarnej cham - jak zawsze, ale to u niego norma.Nsjbardxueh ubawił mnie pusdzielec mówiący, że to najazd Hunow na Sejm.Tak to najazd, ale nie Hunów.Posel Mercha zajechał ich do końca.Marszalej Hołownia - szacun .
Demokratyczni wyborcy wspierają Pana Marszałka i proszą Boga by nie dał się sprowokować tej mafii proszącej Boga o pomoc.
Pamiętacie jak ktoś wykorzystując swoją polityczna pozycję i władze, partia ' Prawo i Sprawiedliwość ' miała możliwość inwestowania w projekty gwarantowane przez ' Narodowy Bank Polski ' i administrację prezydenta ' Andrzeja Dudy ".Utworzyli monopol na projekty inwestycyjne...Zapomnieliście o skandalu, kiedy to do rąk rodziny Morawieckich przeszła nieruchomość wartości prawie 120 milionów złotych? Skąd wzięły się pieniądze na tę nieruchomość , nikt nie wie.Ja wiem, naród też wie....
najwięksi kłamcy, chamy i łamacze prawa, zwłaszcza przykazań Dekalogu, wypowiadali zdanuev' Tak mi dopomóż Bóg '.
Wystarczy oglądać debaty sejmowe.Myske, że warto ! Słychać wycie znakomicie .Ziobro przeszedł samego siebie,nigdy nie widziałam go w takim stanie .Czarnej cham - jak zawsze, ale to u niego norma.Nsjbardxueh ubawił mnie pusdzielec mówiący, że to najazd Hunow na Sejm.Tak to najazd, ale nie Hunów.Posel Mercha zajechał ich do końca.Marszalej Hołownia - szacun .
Demokratyczni wyborcy wspierają Pana Marszałka i proszą Boga by nie dał się sprowokować tej mafii proszącej Boga o pomoc.
Pamiętacie jak ktoś wykorzystując swoją polityczna pozycję i władze, partia ' Prawo i Sprawiedliwość ' miała możliwość inwestowania w projekty gwarantowane przez ' Narodowy Bank Polski ' i administrację prezydenta ' Andrzeja Dudy ".Utworzyli monopol na projekty inwestycyjne...Zapomnieliście o skandalu, kiedy to do rąk rodziny Morawieckich przeszła nieruchomość wartości prawie 120 milionów złotych? Skąd wzięły się pieniądze na tę nieruchomość , nikt nie wie.Ja wiem, naród też wie....
Teraz wątek niemiecki będzie zawsze i duże autobusy niemieckie w Gdańsku za miliony co nie udane drzewa Warszawie z Niemiec
@4 867 701 Mulag: Węgiel z Rosji i zboże z Ukrainy
@4 867 701 Mulag: Ludzie kochają iluzje.Ten, kto mówi prawdę zostaje najgorszym wrogiem.
@4 867 703 Mulag: Właściwa diagnoza.Szacun.
Proszę popatrzeć, w sieci jest ' Nowy rewolucyjny Dekret! Korzyści odczują wszyscy Polacy....Każdy Polak może uniknąć opłaty za energię....To reklama z wizerunkiem pRezydenta z flagą Unii Europejskiej....
@4 867 689 chevelle1970: Darek, do roboty, zakładaj rodzinę.Chyba nie dajesz w szyję?
@4 867 707 molosopot: W szyje nie daje,jak na razie nie chce mieć rodziny nie dorosłem jeszcze do tego
@4 867 708 chevelle1970: Przecież wiem, że jesteś porządnym obywatelem, a " dawać w szyję ' to wiesz kto tak mówił o polskich kobietach ? - Emerytowany zbawca narodu.

@4 867 710 molosopot: Niby to mówił półżartem półserio ale nie dziwie się że dla kobiet jest obrazliwe
dymacie w taka pogode? Rambo Pierwsza Krew 12 zik na biede

Rambo is back
@4 867 713 chevelle1970: On nigdy nie żartował.Nazywanie kogoś lumpem, czy dziadem, czy też ' małpa w czerwonym ' , czy rozkaz ' ląduj dziadu' , to nie były żarty , bo wiemy jak lądowanie się skończylo.
@4 867 710 molosopot:
kiedyś to było
kiedyś to było
4 867 711. Bolo22
też może być,bo na sucho
też może być,bo na sucho
@4 867 717 molosopot: Kaczyński nie jest zdrowy na umyśle
@4 867 718 chevelle1970:
wyskoczyly numery urodzenia mojej eks. o ty suko placisz mi dzis nie popuszcze
nie daruje ci tej nocy i za pierwszym razem dala. to jest znak z nieba. bogowie mi sprzyjaja
Oto typowane
4 867 112. Gosia__77 14.11.23 (15:51)
1 5 8 74 78
4 867 112. Gosia__77 14.11.23 (15:51)
1 5 8 74 78
ale gdzie kasa z tego?
Cześć
Kasa to dopiero się umacnia ale jak wyskoczy to będzie tego dosyć dużo
Codziennie grozi nam wygrana i To potężna
i co doktor na to mowi?
@4 867 732 MONTEZUMA1:
Doktor mówi trzymaj się mocno będzie kasa trzymanka bez trzymanki
Doktor mówi trzymaj się mocno będzie kasa trzymanka bez trzymanki
@4 867 733 Samek: Chytry jak baba z radomia
@4 867 732 MONTEZUMA1:
Doktor mówi kobiecie nie odmawiaj
Doktor mówi kobiecie nie odmawiaj
@4 867 735 chevelle1970: Znałeś lub znasz kogoś z Radomia ?
@4 867 737 Samek: Nie tak tylko żartuje