Wpisy 486 401 – 486 500
11 września 2011 22:45 → 11 września 2011 23:52, 100 wpisów
jutro 600 wpĹata 7/9na stawce 2
w profilu macie paczcie i podziwiajcie

komu polac maĹo szkoda Ĺźe nie weszĹa caĹa dziewiÄ
tka
wkoncu jak trawie to wam wkleje a opti45 odpale coĹ
wkoncu jak trawie to wam wkleje a opti45 odpale coĹ
Kumulacja € 157 400 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
Dopisano wygrane multi multi
juz ktorys raz z rzedu mam 5/10 a wczoraj 4/10+ ale ja bym chciała 10/10
jandziu 2/3 i 3/5 tylko dzosiaj i pewniaczek 74
a lila to nie wiem..
a lila to nie wiem..no to zawsze cos jociu, bo ja mam w plecy wysłąłam 2 dziesiątki w tym 1z+, jedną 7 i jedną6 no i kicha

tak..ale mogło być lepiej..bo jeszcze jedna trójke wysłałam ..i 1/3 i dziesiatke 2/10 

Bonus Multi Multi: 80 000 złotych
wiesz jociu ze ja nie bardzo chce korzystac z czyichs liczb, bo one wtedy nie padają.Dzisiaj wziełam liczby ktore podała lila i co? żadna z nich nie padła

jociu dużo jest roznych rytuałow ktore przyciagają szczescie
ale trzeba spełniac pewne warunki i wierzyc w nie

ale trzeba spełniac pewne warunki i wierzyc w nie

jadndziu..ja też nie podglądam..haha..dzisiaj jako jedyna w typowaniach dałam 74 ,,i wczesniej też ..nie lubie polowac na cyferki 

jociu jabym zapolowała, tylko juz mam doswiadczenie w tym temacie i sprawdzałąm wielokrotnie, jak wezme od kogos liczby, to one nie padają

jociu ja przez długie lata sie tym zajmowałam, ale miałam w zyciu przykre doswiadczenie i postanowiłam skonczyc z ezoteyką itp.
jociu ja juz gram ładnych pare lat i nic duzego nie wygrałam
ale lubie grac
ale lubie gracjociu kłądłąm karty, zajmowałam sie numerologią, astrologią, biała magią
czasami bardzo rzadko poloze karty przyjaciółce, ale nie sprawia mi to juz przyjemnosci
raz wytypowało..10/20..ale źle ..bo podzieliłam na dwie połowy..i było 2 x 5/10 ..a potem chyba obraziło sie na mnie 

2/3 i 3/5 i troche w plecy..ale pewniaczek trafiont..74