Wpisy 4 843 675 – 4 843 831
20 października 2023 14:12 → 20 października 2023 18:08, 100 wpisów
Spadam
Na wieczór nie gram wrealy
Liczby zagrane na 14sta zapisane są w stalych zestawach
Na wieczór nie gram wrealy
Liczby zagrane na 14sta zapisane są w stalych zestawach
Ja gram darmo jeszcze na w.teraz nic
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1000 zł
Ide robic pizze
nikt nie ma wygranych
co to sie stało...staneło....konionowicz ...kononowicz winny hehe
trzeba się napić piwka przed obiadem
trzeba się napić piwka przed obiadem
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | SZYBKA KASA | 2000 zł | Krynica-Zdrój |
|---|---|---|
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Białobrzegi |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Bydgoszcz |
@4 843 690: Które Białobrzegi ? Jest ich kilka.
@4 843 650 zbigniew g: a niby za co obajtek na magaskarvwypierdoli
Co prawda stacja bp ale
Co prawda stacja bp ale
@4 843 670 Sebastian_M: A Wy nadal prowadzicie te wewnętrzne wojenki przeciwko sobie? Popatrzcie ile odnotowano zdarzeń ostatnio.Ludzie nie wytrzymują psychicznie.Policjant na Podkarpaciu strzela sobie w łeb a chyba w Gdańsku żołnierz zabija z pistoletu własnego 6-cio letniego syna.Przestance szczuć na siebie.
A co do losowan to widać jak liczby ustawiają,nie chodziły małe A teraz nagle chodzą i zaraz znikną i będą chodzić np 40stki czy 50tki bo teraz nie chodzą. Tak jak w keno nie wchodzą wcale 20 22 25 30 50 52
@4 843 656 Rrrooobbbeeerrrttt: Daj sobie i innym spokój z tą polityka.Czy czarnowidz Jackowski jest dla Ciebie wiarygodny ?

@4 843 667 Sebastian_M: Niechcący wkleił się mi Pan Donald Tusk.Nie chciałem wprowadzać akcentu politycznego.Przepraszam.

@4 843 708 tomi77:
Kto jest z Częstochowy, zapraszam na kawkę do wspaniałej restauracji.

@4 843 717: Brawo Smok Wawelski
1,2,4,6,8,10,17,18,19,50 ......... 7/10 PLUS ..... 380 zł 💰Niewysłane pomroczność
Brunetka485 typował(a) za 40 zł w Keno nr 1230865 i trafił(a) 5000 zł
@4 843 670 Sebastian_M: Polska jest krajem o silnych podziałach politycznych, a Pan Donald Tusk był liderem PO, partii politycznej, która przez wiele lat rządziła krajem jak PiS.W wyniku tych podziałów,zwolennicy i mych opcji są wrogimi wobec Pana Donalda Tuska i jego partii.Warto podkreślić, że nie wszyscy prawdziwi Polacy są wrogimi wobec Tuska, a opinie - jak widać na temat niego są bardzo podzielone.Jest armia ludzi, którzy go popierają i uważają go za patriotę.W demokratycznym społeczeństwie różnice w poglądach politycznych są naturalne, dlatego istotne jest szanowanie tych różnic i prowadzenie konstruktywnych debat.Rozumiem, że emocje wokół tematów politycznych mogą być silne i prowadzić do negatywnych reakcji.Wazne jest , aby pamiętać, że demokracja opiera się na szacunku dla różnych opinii, wolności słowa i zdolności do prowadzenia konstruktywnej debaty.Niezaleznie od naszych przekonań, wazne jest, aby wzrazac swoje poglądy w sposób odpowiedzialny i szanować innych ludzi, nawet jeśli się z nimi nie zgadzamy.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich po obu stronach barykady.Dosc podziałów.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich po obu stronach barykady.Dosc podziałów.
@4 843 720 Andreas3864: Pozdrawiam serdecznie, wieczorem trafisz 10 x więcej.
@4 843 723 Ginkofar: Popieram
@4 843 729 molosopot: To już drugi przypadek morderstwa dziecka w ostatnich dniach
Obawiam się, że może się uaktywnić jakiś psychol ala Breivik, Niewiadomski, Viva !!!
@4 843 733: Ciba nie Viva
znów Amerykon straszy Polaków ....hahaha Putingiem
mówi że jeśli Puting nie zostanie powstrzymany, może zagrozić Polsce, Estonii, Łotwie i Litwie
cytuję, „przypominając” Polsce, że jej zachodnie ziemie są „darem” od Rosji, a jeden z jego najbliższych doradców, były prezydent Rosji, nazwał Estonię, Łotwę i Litwę bałtyckimi prowincjami Rosji"
mówi że jeśli Puting nie zostanie powstrzymany, może zagrozić Polsce, Estonii, Łotwie i Litwie
cytuję, „przypominając” Polsce, że jej zachodnie ziemie są „darem” od Rosji, a jeden z jego najbliższych doradców, były prezydent Rosji, nazwał Estonię, Łotwę i Litwę bałtyckimi prowincjami Rosji"
@4 843 735 multijune177: Ameryka wszędzie nos wtyka! Nie możemy się skłócać w Polsce bo wróg czuwa!

@4 843 735 multijune177: Oni chcą Polskę wykorzystać do swoich interesów.Jeszcze nas historia nie nauczyła?
Czasy bardzo niespokojne , może dojść do ataków terrorystycznych na całym świecie przez te wojenki żydowskie.
Amerykonowi się nie podoba nowo wybrana władza w Polsce chyba
Tani cukier z Ukrainy zalewa polski rynek. Według prognoz na przyszły rok unijny import ukraińskiego cukru może wynieść 800 tys. ton, może oznaczać destabilizację rynku jak w przypadku zboża, nieopłacalność produkcji i w efekcie likwidację miejsc pracy w tym sektorze. Problem również nie tylko dotyczy branży cukrowniczej, ale również osób, które uprawiają buraki.
Tani cukier z Ukrainy zalewa polski rynek. Według prognoz na przyszły rok unijny import ukraińskiego cukru może wynieść 800 tys. ton, może oznaczać destabilizację rynku jak w przypadku zboża, nieopłacalność produkcji i w efekcie likwidację miejsc pracy w tym sektorze. Problem również nie tylko dotyczy branży cukrowniczej, ale również osób, które uprawiają buraki.
@4 843 740 multijune177: Nie powiedziałbym , że się nie podoba, ale nie będę się wypowiadał.Trzeba być ostrożnym - czujnym wszędzie.Nocami są niszczone dokumenty ustępującej władzy , tak jak przed laty 0 niszczył dane wraz z laptopem.Za tym stoją pewne służby , ale nie mamy na to wpływu.
@4 843 741 Bolo22: Ukraina przeciez
@4 843 741 Bolo22: Według dostępnych informacji, istnieje zagrożenie atakami terrorystycznymi w Europie.Terroryzm nadal jest poważnym zagrożeniem dla światowego bezpieczeństwa, a państwa UE angażują się w walke z terroryzmem.Radze bardziej uważać na rodzimych terrorystów - słownych.
@4 843 754 Angierski: szczęśliwi dni nie liczo
@4 843 755 waldus: ale w pracy jest sie nieszczesliwym
@4 843 756 Angierski: to tylko twojemu szefowi się tak wydaje
No mop naprawiony..als nity zrywalne.. I plastik..delikatnie trza zaciskać.. Nitownica
@4 843 757 waldus: polak zawsze narzeka
najwazniejsze ze kasa sie zgadza, robota prawie zrobiona wiec weekend spkojny
@4 843 759 Angierski: trochę przeżyłem trochę doświadczyłem jednym słowem w Polsce się świetnie żyje
@4 843 762 waldus: to tylko ty tak sadzisz
@4 843 763 Angierski: ja nie sądzę ja wiem
ja sadze ze aby bylo dobrze kazdego powinno bylo stac na nowe mieszkanie, duza rodzine i ladne auto
@4 843 765 Angierski: mam do żonę i auto ale zawsze czegoś braknie
@4 843 770 Angierski: chcesz być niezależny czy nieszczesliwy
@4 843 771 waldus: chce byc niezalezny
Nie mam zony
Samochodu i swojego domu...
Nie wiem od czego zacząć?
Samochodu i swojego domu...
Nie wiem od czego zacząć?
Angielski.. Też po 40 ale nie chce w samotności starości dozywac..
@4 843 775 tomi77: drzewo posadź i najlepiej dęba
@4 843 776 tomi77: nie raz trzeba nie ma innego wyjscia
@4 843 775 tomi77:
od jazdy hulajką do ....dziewczyny
od jazdy hulajką do ....dziewczyny
ja po 6 latach pracy moge kupic mieszkanie a nie to co inni cale zycie na kredycie
tylko musialbym zarobic jeszcze ze 150 tys zeby miec na zycie
@4 843 783 waldus: 🧛
@4 843 783 waldus:
jak nazywasz to jedzenie ???
jak nazywasz to jedzenie ???
@4 843 784 trisetum: wiedziałem że tą micha wciągnę Cię na czat
@4 843 785 emeryt: krochmal na jajkach
Tyle na dziś pisania Idę na tiwi doputy będę paczał dopuki oko mi nie spadnie
Przed chwilą w grze Keno padło 10 x 7/7 (15 000 zł). Zobacz szczegóły