Wpisy 4 842 871 – 4 842 999
19 października 2023 15:02 → 19 października 2023 17:03, 100 wpisów
Bedzie CYRK-Te koalicjanty tak sie pozreja ,ze wiory beda leciec
@4 842 845 gonzaga:
@4 842 871 gonzaga: W styczniu się to rozsypie , nowe wybory 🥵
@4 842 826 Gosia__77:
@4 842 881 gonzaga: Tylko, że tym razem nie będę tracił swojego czasu na żadne wybory.Koniec wykorzystywania mojego obywatelstwa do podziału na lepszych i gorszych.
@4 842 866 Rrrooobbbeeerrrttt: Zbigniew
@4 842 871 gonzaga: Byle mocno !!!😈
@4 842 813 Sebastian_M: Z lotto nie będzie pieniędzy powiadasz ? Ty i ja przebywając zasilamy sport, tak potrzebna kulturę i budżet państwa.Ojczyzna kocha takich.
Idę do restauracji, ale dzisiaj już nie będę dużo pił.Tylko 5 x 100 gram, nic więcej.
Nie widzę tutaj inteligentnego inaczej.Pewnie stoi pod budka z piwem.
Ja w obecnych niepofatygowalem sie do uryny
i raczej slusznie, bo moj glos nie mial by zadnego znaczenia
i raczej slusznie, bo moj glos nie mial by zadnego znaczenia
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom pezesylam a panom po obiedzie i na dobre trawienie tym ktorzy obchodza imieniny urodziny i rocznice zycze samych slonecznych dni mam chwile wolna to biore sie az duzego i mini pozdrawiam
Gonzo jak ja...sam se nagrań coś...Ale super obserwacja....9 losowan....
@4 842 895 gonzaga: Nie od dziaj ogarnęła,a ona trwa i postępuje od lat.W tym jesteśmy dobrzy.

@4 842 897 Tupaj: Podziękować i życzyć wzajemnie
Widzę dwie dupy zalogowane , jedna to dupablada, a druga to ta fuuuj
ostatnie jablka zerwalem byly tylko 2 wiaderka sa kwaskowe i nadaja sie jako dodatek do racuchow no skreslilem wybralem typowania Gosi pozdrawiam wysle tylko 3 zaklady
Ginkofar-Niestety to prawda
Juz Churchill-powiedzial, ze jestesmy narodem porzadnym, ale naiwnym
Juz Churchill-powiedzial, ze jestesmy narodem porzadnym, ale naiwnym
@4 842 908 gonzaga: Nie tylko on, poznał się na nas cały świat...,ale teraz się posmiejmy trochę.

Wujciu
Nie wiem skad czerpiesz te dezinformacje, ale chyba z Mosadu???
Chociaz oni sa zwykle dobrze poinformowani
Nie wiem skad czerpiesz te dezinformacje, ale chyba z Mosadu???
Chociaz oni sa zwykle dobrze poinformowani
Ty wypisujesz rozne rzeczy
Czasami takie ze sie scyzoryk w kieszeni otwiera
Czasami takie ze sie scyzoryk w kieszeni otwiera
No... Idzie jesień.. To czuć.. Ale od soboty po 14 stopni.. Trochę dziwnie..
@4 842 917 gonzaga: To jest osobnik wybitnie negatywnie nastawiony do świata i zajmujący I miejsce jeśli chodzi o chamstwo połączone z wulgaryzmami.O ortografii nie wspomnę.
@4 842 916 Robal_36: tak moze byc
@4 842 923 waldus: ja też
@4 842 927 Bolo22: niech stara kwoka dupe grzeje na grzejniku
Chyba jestem nalblisej.. 3 na 3..ale czas pokaże.. I jest ciężko trafić nawet 2 na 3...a dziś 6 na 10 przypadek.. Choć mogło być lepiej..
@4 842 917 gonzaga: Nie tylko dezinformacja, ale i groźby, jego zachowanie jest podobne do tego 71-letniego mordercy dziecka z Poznania , czy też Ryszarda Coby, który zamordował Rodiaka w Łodzi.Obaj grozili, aż swoje groźby spełnili.Ten też grozil nie jednemu tutaj.
@4 842 928 waldus:
@4 842 929 tomi77: Ja mam 3/3 i 4/5, nie tylko w profilu.
w ciągu 10 dni grzania pompa ciepla 27 kilowatow naliczylo
czyli 2,7 kilowata na dzien a cieplo w domu caly czas
czyli 2,7 kilowata na dzien a cieplo w domu caly czas
@4 842 916 Robal_36: Dokładnie tak bedziei jeszcze ciapate na pontonach bedą nas w dupę ruchać
Ukrainki wcale nie narzekają że w Polsce źle od rana do wieczora sex
Święta Bożego Narodzenia i Sylwester pod palmami...Już wykupione..., Wyjazd z moim Arabem...
@4 842 938 Angierski: nie wiem czy wiesz ale po nowym roku ma podrożeć prąd o 70%
@4 842 942 waldus: prad i gaz, a niedlugo unia zakaze wegla i pelletu i on tez podrozeje
@4 842 941 Bolo22: baw się delfinkiem
@4 842 910 Ginkofar: 

@4 842 942 waldus: co z tego ze podrozeje i tak bede placil malo
@4 842 944 waldus: już mi się znudziło a mam żołnierkę od tego
bardzo ekonomiczna ta pompa ciepla ustawilem na tryb eco i sie zalacza co 15-20 minut
@4 842 949 Bolo22: jak wygrasz główna nagrodę też się zapiszesz do elitarnego klubu nierobkow
@4 842 952 waldus:
za gaz sie placi duzo wiecej niz za pompe
ktos ze znajomych placil w miesiacu styczen luty po 1000 zl za gaz
ktos ze znajomych placil w miesiacu styczen luty po 1000 zl za gaz
ustawiam 28 stopni i mi wystarczy, mam zapas do 55 stopni ale wtedy bym nie wytrzymal
obsluga pompy praktycznie zadna nic nie trzeba robic tylko ustawiam temperature i grzeje
takze jak macie modernizowac swoja kotlownie to lepiej inwestowac w nowe technologie
@4 842 957 Angierski: jak masz nieduży dom to się sprawdzi ale najtańszym źródłem ogrzewania nadal jest wegiel
Angielski.. Daj spokój.. Takie bajki.. Jutro pokaże ci czym się pali kupując pompę ciepła...
@4 842 959 waldus: nie prawda, wegiel sie szybko pali i trzeba drzewo dokupywac ja wydawalem po 6000 na zime, a teraz 1/6
Cześć
Słuchajcie potrafi ktoś was grać na jakiś instrumentach albo śpiewać ?
Jest taki pomysł żeby stworzyć zespół muzyczny jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu
@4 842 964 Sebastian_M: moja stara nieźle se radzi ma flecie
Jedną osobę już mam soliste grającego na instrumentach klawiszowych
@4 842 966 waldus:
To niech przyjedzie do mnie na casting
To niech przyjedzie do mnie na casting
@4 842 966 waldus:
Sprawdzę jak sobie radzi ale najpierw muszę przetestować
Sprawdzę jak sobie radzi ale najpierw muszę przetestować
Kiedyś grałem na klawiszach. Ale tak ze słuchu.. A śpiewać coś tam potrafię..
@4 842 966 waldus:
A skąd wiesz czy nieźle sobie radzi Sprawdzałeś inne dziewczyny czy może lepiej sobie radzą?
A skąd wiesz czy nieźle sobie radzi Sprawdzałeś inne dziewczyny czy może lepiej sobie radzą?
@4 842 932 Bolo22: Znów piątka w Mini padła w Radomiu na XV Lecia.
@4 842 973 Sebastian_M: zakladasz zespol folklorystyczny ?
@4 842 972 tomi77:
No widzisz to już byś był do zespołu byłoby trzech to może jeszcze jeden lub żona Waldusia będzie grała nam na flecie
No widzisz to już byś był do zespołu byłoby trzech to może jeszcze jeden lub żona Waldusia będzie grała nam na flecie
@4 842 975 Angierski:
Nie folklorystycznych wolałbym taki poczekaj bo mam telefon
Nie folklorystycznych wolałbym taki poczekaj bo mam telefon
@4 842 964 Sebastian_M: Ja bardzo dobrze gram na ... nerwach...
Dupce
Jo se dupce
Koalicja w trupce
A Pisory chyc na wory...
A lewacy to nie cacy..
Trzecia noga.. Już uboga..
Jo se dupce
Koalicja w trupce
A Pisory chyc na wory...
A lewacy to nie cacy..
Trzecia noga.. Już uboga..
@4 842 979 Ginkofar:
@4 842 975 Angierski:
Nie chcę zespołu folklorystycznego typu Golec Orkiestra tylko coś na czasie coś takiego to Wpada w ucho i ludzie to nucą śpiewają przychodzą na koncerty
Nie chcę zespołu folklorystycznego typu Golec Orkiestra tylko coś na czasie coś takiego to Wpada w ucho i ludzie to nucą śpiewają przychodzą na koncerty
Teraz muszę na chwilę przerwać bo mam jeszcze trochę pracy do wykonania i później przyjdę
@4 842 984 Sebastian_M: mam kolegow w takim zespole
👺 👹