Wpisy 4 842 833 – 4 842 970
19 października 2023 14:44 → 19 października 2023 16:54, 100 wpisów
@4 842 833 medialna: pis czy Po jeden uj
@4 842 839 Bolo22: moze i uj ten sam ale wolalam tamtego uja mimo wszystko
Witam
Są jakieś wygrane ?
U mnie 12 x 9/9 z maszyny na 2 losowania z wczorajszego zakupu poszły na budżet państwa.
Jedyna korzyść i zaszczyt jakich dostąpiłem grając w promocyjne 9/9.Jestem patriota gospodarczym.
Są jakieś wygrane ?
U mnie 12 x 9/9 z maszyny na 2 losowania z wczorajszego zakupu poszły na budżet państwa.
Jedyna korzyść i zaszczyt jakich dostąpiłem grając w promocyjne 9/9.Jestem patriota gospodarczym.
@4 842 845 gonzaga: racja
Nie wycietajcie sobie dupy moimm ojcem wszedł bo jest kilka stanowisk do pobrania karty a nie jedno w jednym większą kolejka w drugim mniejsza zapytał się grzecznie i poszedł do kolejki
A żeby zmniejszyć straty, na 22:00 na to tajne losowanie zagram tylko obokami chybikow, żadnym szalbierczym chybikiem.
@4 842 848 Mulag: Nie wiem o co chodzi ? W tematach politycznych jestem słaby.
przygotujcie sobie nocniki, bo niedlugo tam wasze raczki wyladuja
@4 842 843 medialna:
@4 842 850 Mulag: Bogaty barszczyk czerwony , zdrowy na żołądek i wypędza z organizmu ewentualne robactwo.
@4 842 858 Mulag: O co chodzi, jeśli wolno spytać.Nic nie wiem.
Tak jak z tym więńcem ja na niego miejscu bym ten wieniec wypierd..a on grzecznie wywalił kartkę i wieniec z powrotem zostawił ja bym to wyjebał
Ktoś zagrał stawka 600 na 2liczby
Bedzie CYRK-Te koalicjanty tak sie pozreja ,ze wiory beda leciec
@4 842 845 gonzaga:
@4 842 871 gonzaga: W styczniu się to rozsypie , nowe wybory 🥵
@4 842 826 Gosia__77:
@4 842 881 gonzaga: Tylko, że tym razem nie będę tracił swojego czasu na żadne wybory.Koniec wykorzystywania mojego obywatelstwa do podziału na lepszych i gorszych.
@4 842 866 Rrrooobbbeeerrrttt: Zbigniew
@4 842 871 gonzaga: Byle mocno !!!😈
@4 842 813 Sebastian_M: Z lotto nie będzie pieniędzy powiadasz ? Ty i ja przebywając zasilamy sport, tak potrzebna kulturę i budżet państwa.Ojczyzna kocha takich.
Idę do restauracji, ale dzisiaj już nie będę dużo pił.Tylko 5 x 100 gram, nic więcej.
Nie widzę tutaj inteligentnego inaczej.Pewnie stoi pod budka z piwem.
Ja w obecnych niepofatygowalem sie do uryny
i raczej slusznie, bo moj glos nie mial by zadnego znaczenia
i raczej slusznie, bo moj glos nie mial by zadnego znaczenia
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony i sympatykow gier liczbowych zycze trafnych typowan i wysokich wygranych milym paniom pezesylam a panom po obiedzie i na dobre trawienie tym ktorzy obchodza imieniny urodziny i rocznice zycze samych slonecznych dni mam chwile wolna to biore sie az duzego i mini pozdrawiam
Gonzo jak ja...sam se nagrań coś...Ale super obserwacja....9 losowan....
@4 842 895 gonzaga: Nie od dziaj ogarnęła,a ona trwa i postępuje od lat.W tym jesteśmy dobrzy.

@4 842 897 Tupaj: Podziękować i życzyć wzajemnie
Widzę dwie dupy zalogowane , jedna to dupablada, a druga to ta fuuuj
ostatnie jablka zerwalem byly tylko 2 wiaderka sa kwaskowe i nadaja sie jako dodatek do racuchow no skreslilem wybralem typowania Gosi pozdrawiam wysle tylko 3 zaklady
Ginkofar-Niestety to prawda
Juz Churchill-powiedzial, ze jestesmy narodem porzadnym, ale naiwnym
Juz Churchill-powiedzial, ze jestesmy narodem porzadnym, ale naiwnym
@4 842 908 gonzaga: Nie tylko on, poznał się na nas cały świat...,ale teraz się posmiejmy trochę.

Wujciu
Nie wiem skad czerpiesz te dezinformacje, ale chyba z Mosadu???
Chociaz oni sa zwykle dobrze poinformowani
Nie wiem skad czerpiesz te dezinformacje, ale chyba z Mosadu???
Chociaz oni sa zwykle dobrze poinformowani
Ty wypisujesz rozne rzeczy
Czasami takie ze sie scyzoryk w kieszeni otwiera
Czasami takie ze sie scyzoryk w kieszeni otwiera
No... Idzie jesień.. To czuć.. Ale od soboty po 14 stopni.. Trochę dziwnie..
@4 842 917 gonzaga: To jest osobnik wybitnie negatywnie nastawiony do świata i zajmujący I miejsce jeśli chodzi o chamstwo połączone z wulgaryzmami.O ortografii nie wspomnę.
@4 842 916 Robal_36: tak moze byc
@4 842 923 waldus: ja też
@4 842 927 Bolo22: niech stara kwoka dupe grzeje na grzejniku
Chyba jestem nalblisej.. 3 na 3..ale czas pokaże.. I jest ciężko trafić nawet 2 na 3...a dziś 6 na 10 przypadek.. Choć mogło być lepiej..
@4 842 917 gonzaga: Nie tylko dezinformacja, ale i groźby, jego zachowanie jest podobne do tego 71-letniego mordercy dziecka z Poznania , czy też Ryszarda Coby, który zamordował Rodiaka w Łodzi.Obaj grozili, aż swoje groźby spełnili.Ten też grozil nie jednemu tutaj.
@4 842 928 waldus:
@4 842 929 tomi77: Ja mam 3/3 i 4/5, nie tylko w profilu.
w ciągu 10 dni grzania pompa ciepla 27 kilowatow naliczylo
czyli 2,7 kilowata na dzien a cieplo w domu caly czas
czyli 2,7 kilowata na dzien a cieplo w domu caly czas
@4 842 916 Robal_36: Dokładnie tak bedziei jeszcze ciapate na pontonach bedą nas w dupę ruchać
Ukrainki wcale nie narzekają że w Polsce źle od rana do wieczora sex
Święta Bożego Narodzenia i Sylwester pod palmami...Już wykupione..., Wyjazd z moim Arabem...
@4 842 938 Angierski: nie wiem czy wiesz ale po nowym roku ma podrożeć prąd o 70%
@4 842 942 waldus: prad i gaz, a niedlugo unia zakaze wegla i pelletu i on tez podrozeje
@4 842 941 Bolo22: baw się delfinkiem
@4 842 910 Ginkofar: 

@4 842 942 waldus: co z tego ze podrozeje i tak bede placil malo
@4 842 944 waldus: już mi się znudziło a mam żołnierkę od tego
bardzo ekonomiczna ta pompa ciepla ustawilem na tryb eco i sie zalacza co 15-20 minut
@4 842 949 Bolo22: jak wygrasz główna nagrodę też się zapiszesz do elitarnego klubu nierobkow
@4 842 952 waldus:
za gaz sie placi duzo wiecej niz za pompe
ktos ze znajomych placil w miesiacu styczen luty po 1000 zl za gaz
ktos ze znajomych placil w miesiacu styczen luty po 1000 zl za gaz
ustawiam 28 stopni i mi wystarczy, mam zapas do 55 stopni ale wtedy bym nie wytrzymal
obsluga pompy praktycznie zadna nic nie trzeba robic tylko ustawiam temperature i grzeje
takze jak macie modernizowac swoja kotlownie to lepiej inwestowac w nowe technologie
@4 842 957 Angierski: jak masz nieduży dom to się sprawdzi ale najtańszym źródłem ogrzewania nadal jest wegiel
Angielski.. Daj spokój.. Takie bajki.. Jutro pokaże ci czym się pali kupując pompę ciepła...
@4 842 959 waldus: nie prawda, wegiel sie szybko pali i trzeba drzewo dokupywac ja wydawalem po 6000 na zime, a teraz 1/6
Cześć
Słuchajcie potrafi ktoś was grać na jakiś instrumentach albo śpiewać ?
Jest taki pomysł żeby stworzyć zespół muzyczny jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu
@4 842 964 Sebastian_M: moja stara nieźle se radzi ma flecie
Jedną osobę już mam soliste grającego na instrumentach klawiszowych
@4 842 966 waldus:
To niech przyjedzie do mnie na casting
To niech przyjedzie do mnie na casting
@4 842 966 waldus:
Sprawdzę jak sobie radzi ale najpierw muszę przetestować
Sprawdzę jak sobie radzi ale najpierw muszę przetestować
obiad info spania dtyrany po pracy
👺 👹