Wpisy 4 833 172 – 4 833 298
9 października 2023 18:27 → 9 października 2023 20:33, 100 wpisów
to jest w kerfurze kiosk
na morenie. dawaj mini
@4 833 172 MONTEZUMA1: To ile tam jest kolektur ? Jesteś blisko.
kiedys tam wysylalem. kiosk jest 1 naprzeciw glownej hali kerfur
chlopie ja jestem wladca pomorza znam swoj rewir
@4 833 190 Mulag: ładną ma koszule wyprasowaną
Przed chwilą w grze Keno padło 20 x 6/6 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@4 833 198 johno:
@4 833 200 Mulag: A ile razy Pinokio użył nazwiska Pana Tuska?
@4 833 207 Mulag: Ta ostatnia niedziela....
@4 833 207 Mulag: Ja na to nie patrzę.Jestem mężem zaufania w komisji wyborczej.
@4 833 214 Mulag: Kpina bo to taka banaje polityka.
@4 833 214 Mulag: 88 osób na 💯 zaszczepionych na COVID umrze - oczywiście na skutek szczepień.Teraz posypią się procesy za spowodowanie skutków ubocznych szczepień.
@4 833 214 Mulag: 4 godziny powinno być
@4 833 214 Mulag: Trwa jeszcze ta debata?
@4 833 219 trisetum: kpina media publiczne a dziś debata 1 godzina pytania długie odpowiedzi krótsze czy podobna długość jaja jak berety myślałem że inny poziom będzie to samo jak TVP było pod platfromą a teraz PIS
Można nie lubić Tuska.. Ale dziś zapunktował.. Pierwsze pytanie o imigrantów.. Poświęcił tchorzowi Jarkowi Kaczorowi..
Słabo to było Mateuszek tak sobie Donald również może faktycznie to jest jedno i to samo faktycznie
No gaśnica przełożona pod siedzenie.. Dwa otwory 3 wierjtkem.. Potem 4 potem.. 5,2..i gwintownik 5,8..i śruba i budowa.. A raczej dwie.. I
Myślę że Kaczor byłby lepszy.. A tu.. Zonk.. Pinokio oparł się..
1 minuta na swobodę wypowiedź tak jest od lat w TVP jak nawet pisu nie było czyja władza to samo było pytanie dziennikarzy jak policja pamiętam wybory tak ważne to rozmowa konkretna z każdym 1 godzina wymiana zdań między sobą też z godzinę przez ileś dni na argumenty to są kpiny od lat to samo w prywatnych telewizjach
a u Mazurka PIS PO Lewica się ściska he he czy wy macie nas za idiotów
Wkrętarka średnio spisuje się jako wiertarka.. Tam jest blacha 1,5 mm jakbym nie naostrzyl wiertła.. Uja by dało..
@4 833 234 johno: jam mówię też tak
Cześć
Co robicie ?
Oglądaliście debatę ?
jak tam Pinokio czy Rudy?
ten Szymon to sie nadaje ale na ksiedza. a mial isc
Jakby przypatrzeć się partiom.. To Koalicja ma najwięcej kobiet na listach..
oczka podpuchniete pewnie znow plakal
Holowania.. Może się przeliczyć.. Ci młodzi mogą iść na konfederację. Bo tacy pier.. Ci jak sami młodzi..
@4 833 246 MONTEZUMA1: to jest przystawka dla Platformy przy tworzeniu rządu tak się tworzy inne partie
@4 833 246 MONTEZUMA1:
Popłakał się po debacie ?
Popłakał się po debacie ?
Powiem Wam że Tusk się nie popisał.
Chwilami się jąkał
Chwilami się jąkał
On nie ma żadnego programu tylko by atakował
Czyli jaki był taki jest.
juz starszy facet Pinokio go rozszarpal
Pytania to kuriozum pisowskiej propagandy , pytanie trwało [rawie minute i najpierw piało zachwyt nad pisowskimi dokonaniami
@4 833 258 Bywalec: tak było za Platformy za lewicy to czemu ma nie być za PIs coś dziwisz chyba że młody jesteś i nie wiesz jak było dawniej
@4 833 259 Mulag: tak nie było że telewizja służyła jednej partii
kto siedzi w gospodarce w prawie unijnym czy polskim kto co jakie decyzję to się śmieje z tego i wie kto za co odpowiada to taka gadka dla prostych zjadaczy chleba co niby wiedzą że coś nie tak ale czego to nie wiedzą
@4 833 261 johno: było było
Nie oglądałam tej debaty, nie byłam nią zainteresowana.Nie interesuje się polityką.Na wybory chodzę , w tym roku też pójdę bo kocham Polskę
@4 833 263 Mulag: powiedz jeszcze że dostawali 3 miliardy rocznie a redaktorzy zarabiali po 50000
pytanie zadawane nie chcę cytować redaktorki jak do ucznia szkoda pisać
tak było kiedyś teraz PIS ma swoją TVP wcześniej Platforma nic się nie zmieniło
Podsumowanie debaty po mojemu mamy.. ebać do śmierci za michę ryżu, a rządzący za mld zł
Morawiecki za miskę ryżu i socjal dla Ukraińców Tusk praca do śmierci
@4 833 282 GTV: Jedynie tegi bat, wtedy Polakowi przypomina się Ojczyzna.
@4 833 286 GTV: ja też
@4 833 286 GTV: Bosak jest twardym politykiem od dawna.
@4 833 290 Mulag: mają wojnę to można wesprzeć jedynie dając dach nad głową, ale nie 500+ itp
@4 833 293 GTV: dokładnie czas na mnie
@4 833 286 GTV: Jeszcze będziemy zygac ta pomocą Ukraińcom , teraz agresorowi chce pomagać a na chore dzieci naród robi zrzutkę.Juz ludzie nie chodzą do kina , teraz tylko świnie,😂takie są inteligentne.
@4 833 294 Mulag:
@4 833 295 molosopot: