Wpisy 4 829 853 – 4 830 042
6 października 2023 16:31 → 6 października 2023 18:12, 100 wpisów
@4 829 850: Powtórka z dnia wczorajszego
@4 829 854 Angierski: Zaraz poproszę kogoś o pewniaki, ale ona tylko raz pisała mi pewna czwórkę na Mini a resztę to same pocyrtolone.
@4 829 860 Angierski: Zobaczę Twoja stronkę, której nie znałam, a otrzymałam tak pocyrtolone zestaw, którym raczej zagram w Mini , mimo, że podawała na EJ
@4 829 860 Angierski: ktoś mnie dzisiaj dopytywał o Twoją stronkę.. już wklejam
@4 829 863 Pasko: okej
@4 829 868 Angierski: no to ok... dam Ci email jego
@4 829 877 Angierski: bo wiesz... ten tydzień jest wyjątkowy. Lotto wyleciało z google trochę
@4 829 879: przez to co wyprawiają ostatnio ... wpiszesz sobie np. wyniki lotto w google to już ich nie ma na 1 miejscu... tylko gdzieś daaalej
Widzę, że tutaj teraz nie ma z kim porozmawiać na temat liczb.Trzeba radzić sobie samej, albo zawierzyć jedynie szczęściu z maszyny.
no bo oni nie maja duzego pojecia, moze siedzi jedna osoba i ona indeksuje strony
@4 829 882 Samek: zmykaj do narzeczonego, a nie tylko liczby w głowie
@4 829 880 Pasko: Będę Ci bardzo wdzięczna za podanie ile razy w tym roku została wylosowana liczba 55 i z jaką najczęściej chodzi.
@4 829 883 Angierski: chyba przerastają ich koszty programistów... jak to w państwówce ... a dziś programista ma wyższą stawkę niż premier
@4 829 884 Pasko: Z narzeczonym to najlepiej nie liczby a numerki wychodzą.
@4 829 886 Pasko: dokladnie to zascianek, gdyby zatrudnili fachowcow to by mieli duzo kosztow, ale by mieli lepiej dzialajace systemy
@4 829 888 Angierski: chociaż grafików mają dobrych... oprawa graficzna jest niezła
@4 829 886 Pasko: Jarosław Tomaszewski zadbal o właściwe działanie systemów.
Cześć
A ja jestem teraz traderem
@4 829 889 Pasko: wystarczy poczytac komentarze na gowork
@4 829 884 Pasko: No , to uciekam skoro gospodarz nakazuje mi wyπerniczac do narzeczonego.
Trader ma mniej pracy jak programista lub informatyk.
@4 829 890 Angierski: z 10-letnim doświadczeniem to co drugi tyle ma ... widełki poszybowały już wyżej dzisiaj. Otwierasz oferty pracy z widełkami na justjoin ... i pierwsze z brzegu...

@4 829 897: Grajcie tymi w EJ i w Mini to będzie większa kwota do podziału na główne wygrane.
Tak patrzę to jestem w stanie wypracować dla kogokolwiek 10% zysku w skali tygodnia
@4 829 902 Pasko: wiesz czemu tak jest ?, bo to firmy z obcym kapitalem duzo bogatsze, polskie firmy placa duzo mniej
@4 829 905 Angierski: no ale to praca przecież masz... Gdańsk, Katowice, Warszawa... https://justjoin.it/?sort=salary
@4 829 906: obcy kapitał, ale firma ma oddział w Polsce... czy też zdalnie szuka
ale jak masz wiesz siedziby w polsce a zagraniczne firmy to i tak stawki sa spore
@4 829 905 Angierski: przed tobą jeszcze dużo podwyżek... zobaczysz
no na pewno co roku dostaje, ale w innych firmach bym startowal wyzej
@4 829 913 Pasko: programista powinien 10k zarabiac i to normalna pensja wg mnie
zalezy od umiejetnosci jeszcze wiadomo, ale to ciezki zawod mimo wszystko
@4 829 887 Samek: Masz rację, jak Cię gospodarz wygania to uciekaj bo to może być naruszenie miru domowego, a na odpowiedź na pytanie o liczbę 55 się nie doczekasz.
@4 829 925 Angierski:
Według mnie to mało za pracę programisty.
Według mnie to mało za pracę programisty.
skonczylem prace i jestem wolny nie musze sie nigdzie przemieszczac
@4 829 931 Sebastian_M: A ile powinien zarabiać pracownik zatrudniony w Warszawie wynajmujący mieszkanie za 2000 miesięcznie?
@4 829 934 wujek74: no trudny ciezki to raczej to fizoli pasuje
@4 829 935 molosopot:
To nie o to chodzi ile powinien zarabiać.
Wypowiedziałem się na temat zarobków programisty.
To nie o to chodzi ile powinien zarabiać.
Wypowiedziałem się na temat zarobków programisty.
a tak szczerze w wawie to tez nie sa duze zarobki
od 7-14 tys
od 7-14 tys
nawet w tym comarchu pisza ze stawki sa takie jak 2,3 razy nizsze niz srednia dla programisty
ja zarabiam wiecej
ja zarabiam wiecej
Otworzę punkt gastronomiczny nad morzem i w sezonie czyli przez max 4 miesiące zarobię tyle co programista przez cały rok.
@4 829 947 Sebastian_M: musialbys sprzedac 3000 obiadow po 40 zl
@4 829 949 Angierski:
Spokojnie. Policz sobie ile kosztuje obiad i do tego piwo napoje i desery.
Spokojnie. Policz sobie ile kosztuje obiad i do tego piwo napoje i desery.
w sumie taki biznes sie oplaca, ale musisz miec pracownika minimum, albo dwoch
@4 829 954 Angierski: Wiem o tym. Sam nie dam rady.
Idę, bo tu o liczbach to już nie można rozmawiać a o zarobkach.Szkoda, że nie znamy zarobków : prezesa TS, dyrektorów i dyrektorów oddziałów i programistów TS.
@4 829 958 Sebastian_M: no tak to rozumiem, w kilka osob dalo by rade
Gastronomia to nic nowego zapieprz a nie wiadomo czy wyjdzie
U mnie była pizzeria biesiadowo I już 5 dni nie istnieje a też gość sporo zainwestował zrobił balustradę na balkonie kupił nowe blaszane regały zrobił 3emont i długo nie zabawili plus pracownicy
U mnie była pizzeria biesiadowo I już 5 dni nie istnieje a też gość sporo zainwestował zrobił balustradę na balkonie kupił nowe blaszane regały zrobił 3emont i długo nie zabawili plus pracownicy
@4 829 968 Gosia__77: Gastronomia pada. Teraz to tylko kombinnatorstwo, spółki, udziały.Z uczciwej pracy to jedynie Wujek74 zapiernuczajacy na budowie.
@4 829 976 molosopot: wujek ma firme
@4 829 974 Gosia__77: Nie mył biznesu z kombinatorstwem.

@4 829 978 Gosia__77: Nie wiem, ale wiem, że ciężko pracuje
@4 829 980 molosopot:
Zapodam kawał
Wchodzi chłop do domu i widzi że jego małżoka siedzi okrakiem na radioodbiku
Co robisz kochanie się pyta
A małżonka na to
Morawiecki ma przez radio poerdolić
Wchodzi chłop do domu i widzi że jego małżoka siedzi okrakiem na radioodbiku
Co robisz kochanie się pyta
A małżonka na to
Morawiecki ma przez radio poerdolić
Dostałam prezent od chłopaka córki
Córka w pracy sam przyszedł że storczykiem i słodkościamiMówię poczęstuję ciastem to się ßpieszył do domu bo po pracy .
Trzeba na niedzielę zaprosić na obiad ale on zawsze odmawia to najedzony to się gdzieś śpieszą
Córka w pracy sam przyszedł że storczykiem i słodkościamiMówię poczęstuję ciastem to się ßpieszył do domu bo po pracy .
Trzeba na niedzielę zaprosić na obiad ale on zawsze odmawia to najedzony to się gdzieś śpieszą
@4 829 987 Gosia__77: Sam przyszedł, to miłe z jego strony.
Teraz zagram tylko 10 zakładów w EJ on-line, jeśli nie trafię coś grubszego to będę grał tylko jednym zakładem.
@4 830 003 waldus: