Wpisy 4 828 314 – 4 828 426
4 października 2023 14:47 → 4 października 2023 19:09, 100 wpisów
Kiedyś pisałem że tu trzeba zrobić małą roszadę i byłoby w miarę spokojnie.
Pasko ma inne spojrzenie na tę sprawę i dlatego tak się dzieje.
Niby jest spokojnie ale co to za czat jak pewne osoby wymuszają na innych "odpowiednie" zachowanie ?
@4 828 312 Sebastian_M: Zasługujesz na Pokojowa Nagrodę Nobla.
@4 828 316 Sebastian_M: Tasak, oczywiście ' nieodpowiednie' bo namawiają do blokowania osób, których nie znają.
@4 828 288 Mewa: pięknie nawet +47 wszedł szkoda ze nie grane z plusem
Posko poszedłeś po najmniejszej linii oporu czyli zrobiłeś niby porządek ale w sposób dość dziwny.
Zobacz gdyby jakiekolwiek państwo zrobiło to samo ze swoimi obywatelami to mielibyśmy coś w rodzaju państwa w państwie czyli miasta otoczone murem. Przez ten mur nie mogliby przechodzić ci którzy mają inne zdanie nic pozostali.
Zobacz gdyby jakiekolwiek państwo zrobiło to samo ze swoimi obywatelami to mielibyśmy coś w rodzaju państwa w państwie czyli miasta otoczone murem. Przez ten mur nie mogliby przechodzić ci którzy mają inne zdanie nic pozostali.
@4 828 316 Sebastian_M: Uważam, że powinien być zapis w regulaminie , że wymuszanie blokad na innych użytkownikach będzie zagrożone blokada społecznościowa takiego użytkownika.
W ten sposób powstałoby bardzo dużo otoczonych wysokim murem rejonów i wiesz do czego to doprowadza ?
Domyśl się
@4 828 320 Sebastian_M: Żaden portal nie ma takiego podziału jak ten, i to na wniosek grupki wichrzycieli - zawodowych hejterow.
Myślę że sztuczna inteligencja nie będzie w stanie odpowiedzieć na to pytanie
@4 828 325 Sebastian_M: Na jakie pytanie ? Możesz mi go postawić ?
@4 828 324 molosopot: jak to żaden.... a facebook? Tworzysz sobie listę znajomych... i piszesz posty z widocznością tylko dla znajomych
Pytanie brzmi tak.
Co się stanie jak jakiekolwiek państwo zrobi dla swoich obywateli enklawy otoczone murem po to aby ludzie się ze sobą nie kłócili i dla tych którzy mają inne zdanie.
Oczywiście osoby o odmiennych poglądach nie mają możliwości ani rozmowy ani spotykania ani widzenia z pozostałymi.
Co się stanie jak jakiekolwiek państwo zrobi dla swoich obywateli enklawy otoczone murem po to aby ludzie się ze sobą nie kłócili i dla tych którzy mają inne zdanie.
Oczywiście osoby o odmiennych poglądach nie mają możliwości ani rozmowy ani spotykania ani widzenia z pozostałymi.
jesli nie potrafia rozmawiac kulturalnie to nie maja takiej mozliwosci, czego nie rozumiesz
@4 828 327 Pasko: Mam na myśli problem hejtu, a najwięcej jest go na takich platformach jak:
Instagram,TikTok,Facebook,potem dopiero chińskie platformy stały się miejscem hejtu, który się przeniósł do nas.A przyczyna to niby anonimowość, różnice światopoglądowe, a raczej choroba psychiczna, bo nikt mądry nie dopuszcza się hejtu.Blokady powinny być, są dobre , ale za nakłanianie do blokowania innych osób powinny być kary w postaci blokady takich użytkowników.
Instagram,TikTok,Facebook,potem dopiero chińskie platformy stały się miejscem hejtu, który się przeniósł do nas.A przyczyna to niby anonimowość, różnice światopoglądowe, a raczej choroba psychiczna, bo nikt mądry nie dopuszcza się hejtu.Blokady powinny być, są dobre , ale za nakłanianie do blokowania innych osób powinny być kary w postaci blokady takich użytkowników.
@4 828 327 Pasko:
I jeszcze jedno moje przemyślenie.
Co by się stało gdybyś powiedzmy dziś wyłączył wszystkie te blokady które wprowadziłeś ?
Chodzi mi o to co by się stało gdybyś przywrócił czat do poprzedniego wymiaru. Bez blokad jak było kiedyś. Chodzi mi o blokady które użytkownicy mogą sami dać innym.
I jeszcze jedno moje przemyślenie.
Co by się stało gdybyś powiedzmy dziś wyłączył wszystkie te blokady które wprowadziłeś ?
Chodzi mi o to co by się stało gdybyś przywrócił czat do poprzedniego wymiaru. Bez blokad jak było kiedyś. Chodzi mi o blokady które użytkownicy mogą sami dać innym.
@4 828 335 Sebastian_M: Niech sprawdzi korespondencję osób, które namawiały do blokad innych użytkowników i tacy delikwenci niech uzasadnia swoje zachowanie.Uwazam, że bot nie powinien przepuścic żadnego wulgarnego wyrazu.Niektore stały się już norma.
@4 828 310 Samek: z TSem nic nie jest pewne liczby wogóle,mozliwa powtórka 47+ ?????
@4 828 328 waldus: ni cwaniakuj
zaprawdę powiadam Wam
porzućcie sprawy materialne zajmijcie się duchowymi
porzućcie sprawy materialne zajmijcie się duchowymi
Dla spokojności 

@4 828 341 Andreas3864: ty też masz tapetę na ścianie?
@4 828 335 Sebastian_M: Uważam, że admin zdaje sobie sprawę, że czat powinien być miejscem zachęcającym ludzi do zdrowej komunikacji.Opinie powinny być swobodne, rozmowy powinny być otwarte, przyjacielskie , empatyczne.A ostatnio stworzono drogę do nowych okazji nadużyć, dlatego powinny być ograniczenia swobody wyrażania opinii negatywnych.Tresci na czacie powinny być autentyczne, a najważniejsze by dbać o bezpieczeństwo na czacie, by nie doprowadzać do uszczerbku na bezpieczeństwie fizycznym użytkownika.Tresci zawierające groźby powinny być karane z wyłączeniem takiego użytkownika na stałe.Najwazniejsza jest godność, wszyscy ludzie są równi pod względem godności i praw, z poszanowaniem innych osób.
@4 828 342 Gosia__77: Milo Cię widziec, pozdrawiam serdecznie.

Natrysk gotle wyglada jak tapeta
Nara
@4 828 345 Andreas3864: Słyszałeś o próbie generalnej z testowaniem 5G?
@4 828 344 molosopot: witaj
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno nr 1226695 i trafił(a) 500 zł
jak nie ma losowań w studio to już nie warto grać w totka
@4 828 354 multijune177: Myślę, że to nie jest powód.Pozdraeiam.
obliczylem jak jest 12500 cmentarzy w polsce i w kazdym o 4000 grobow i grob po 15 tys zl
to wartosc wszystkich nagrobkow = 750 miliardow zl
to wartosc wszystkich nagrobkow = 750 miliardow zl
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno nr 1226708 i trafił(a) 1000 zł
@4 828 354 multijune177: twoje zdanie tylko jeśli można zauważ a właściwie przypomnij sobie teorie spiskową lub też nie o nagrywanych taśmach z losowaniami o teoriach związanych z brakiem bonusa jak by wtedy można było częściej trafiać mimo że coraz trudniej jak kto woli oczywiście osobiście nie oglądałem nie oglądam losowan może w ciągu pięciu lat góra trzy razy mi się zdarzyło to moje zdanie
@4 828 361: no i padła gorąca kasa ... mam nadzieję, że ktoś z multipasko
@4 828 363 Pasko: to czemu nie grales?
@4 828 364 Angierski: ja sam przeciwko wszystkim? wszyscy na jednego to ...
nie wiem czy ludzie czytaja ile zostalo losow, bo na multipasko jest widoczne a na stronie gry.lotto.pl chyba slabo
@4 828 360 Mewa: masz rację przekonałeś mnie to prawda dziękuję
@4 828 367 Angierski: od dawna już nie ma takiej strony
A może na Październik takie w Mini piąteczki? Coś z Feng Shui... Powodzenia.

Co proponujecie do multi na wieczór
19 października, czwartek - premiera nowej zdrapki: ZDRAPKOWY CASH 0698

Gram na cześć swoich
Cześć
Dolar spada Euro spada nie jest źle
Teraz czas na kupowanie Euro na wyjazd
Dobra.. W mini nie gram. Wolę piwo wypić.. Wczoraj.. Nawet 1 na 5 na 2 losowania
A to kurva przegięcie
A to kurva przegięcie
@4 828 382 Sebastian_M: mogles kupowac miesiac temu
@4 828 387 Angierski:
Też kupowałem ale mam trochę za mało
Też kupowałem ale mam trochę za mało
@4 828 388 Angierski: Po 4 zł to był dolar a nie euro
Euro kupowałem po 4.45
@4 828 386 tomi77:
A ja wolę zagrać w Mini
A ja wolę zagrać w Mini
@4 828 388 Angierski:
Jak Ci idzie bukmacherka?
Jak Ci idzie bukmacherka?
@4 828 394 Sebastian_M: wczoraj na plus i przed wczoraj
@4 828 401 Angierski: No widzisz 3 zdarzenia a nie 10
Ja czekam na piątek sobota i niedziela. wtedy coś zagram.
@4 828 405 Sebastian_M: ja gram systemem stawkowania
ale w sporty wirtualne bo nie chce mi sie czekac na mecze, tutaj tez czesto sie trafia nawet czesciej niz w realu
@4 828 410 Angierski: Wolę grać w sporty realne.
A że trzeba poczekać to mi nie przeszkadza.
ja lubie sporty wirtualne bo szybko wyniki a puszczam ze 30 zakladow
ale zapetlilem parki, jak od 7 zaczela sie petla to juz 12 i co godzine parka wchodzi
nowa moda zapetlanie par
Niemoge zasilickonta gracza znów awaria
Chcesz nowe gwiazdeczki ?
@4 828 417 Rrrooobbbeeerrrttt:
A po co masz zasilać?
A po co masz zasilać?
12:34 nastepne trafienie petla sie nie konczy mozna zbudowac niezla kule sniezna
@4 828 416 MONTEZUMA1:
Podaję nowe gwiazdy
2,5,6,7,11,12,16,17,20,21
22,25,26,28,37,38,40,41,45,48,
53,55,56,61,63,64,66,69,72,74,76,77
Podaję nowe gwiazdy
2,5,6,7,11,12,16,17,20,21
22,25,26,28,37,38,40,41,45,48,
53,55,56,61,63,64,66,69,72,74,76,77
@4 828 420 MONTEZUMA1:
Nie masz Gwiazdy nie masz wygranej
Nie masz Gwiazdy nie masz wygranej
13:02 kolejna kasa, to moze sie nie skonczyc caly dzien
tyle gwiazd na niebie? to kazdy cos trafi
chcesz poznac strity multi na dzis? z 13 numerow maks?