Wpisy 48 190 – 48 290
4 maja 2009 22:08 → 5 maja 2009 20:41, 100 wpisów
Do czatowcow-czy uwazacie tak jak ja,ze smierdzi naciagacz na czacie graczy.
Witam.Jakie dzis w multi wylosowali bo spoznilam sie na losowanie w tv.
SAM9 ok wiem ze gra jedynkami,parkami i trojkami jest dochodowa i tu nie ma co dyskutowac,mnie chodzi o te systemy 1/5 1/8 i te co podales we wpisie nr48109 nie moge tego zalapac bo wychodzi mi malutki prawie nie oplacalny zysk,i tu mam problem,chyba ze masz jakis sposob,albo ja zle licze,a wiesz jak czegos nie wiem lub nie rozumie to jestem nudny poki sie nie dowiem.I za to cie przepraszam.
Multilociu klapa,Ja dalem od 40 do 80 a kuleczki na przekor do 40-tu.To nic FLORYDKA SLODZIUTKA NADGONI.
bella34 i niestety nie było 71 wiec znowu przegrałam
mysia pysia>>> zagrałaś w te parki co podałem we wpisie 48143.
Ja postawiłem 16zł na 3z7 i 5zł na 2z7.
Weszło tylko 7-14 i 64-67 ale parka 20-21 była blisko do wygranej 2185zł.
1348890504153012-2826
Ja postawiłem 16zł na 3z7 i 5zł na 2z7.
Weszło tylko 7-14 i 64-67 ale parka 20-21 była blisko do wygranej 2185zł.
1348890504153012-2826
kogucik Przepraszac niemasz za co jestes kul,podpowiedziales mi prog. z ktorej na razie nie korzystam bo w Moich systemach Mi dobrze idzie,acha ijeszcze Ci podpowiem -jak masz jakies zdarzenie sportowe w ktorym jestes obeznanyt to sie nie wachaj iwstaw zamiaz liczb te zdazenia z wysokim kursem i jedna liczbe lub2 z Hiszpani i oblicz Sobie czy Ci sie kalkuluje.
SAM9 kapuje i dziekuje pomimo ze powtorzyly sie liczby 7 a tak nie mozna to jest to blad na klawiaturce,kumam dzieki pozdrawiam.
Gratulacje dla tomcia1972 i dalszych udanych wygranych Powodzenia...
Kto mi powie ile dostanę w Fortunie za Ml w systemie trzy z siedmiu liczb? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
kogucik19.ZADNA LICZBA SIE NIEMOZE POWTURZYC MOZE ZROBILEM BLAD PALCAMI,WYBACZ SREDIAKOWI-WAPNIAKOWI SORKI ,ZE PISZE DUZYMI LITERAMI .PODRO.
Dzięki "volvo".
Mały niedosyt pozostaje bo więcej postawiłem na 3z7 ale 2z7 też nie gardzę.
Przyjdzie i czas na 3z7.
Pzdr.
Mały niedosyt pozostaje bo więcej postawiłem na 3z7 ale 2z7 też nie gardzę.
Przyjdzie i czas na 3z7.
Pzdr.
ALLAN nie podales stawki za ktora zagrales a bez tego nik ci tego nie obliczy.Pozdrawiam
SAM9 ok tak tez myslalem a co do tych sredniakow-wapniakow to jak patrze teraz na mlodziesz to my jeszcze mozemy nazywac sie twarda lita skala.Serdecznie pozdrawiam i zycze sukcesow.
ALLAN wedlug moich obliczen to do wyplaty bedzie 6,40 czyli 1,40 do skarpety.Pozdrawiam
Kiedyś czytałem na chacie że ktoś wygrał ponad 150 złotych,a skoro tylko ponad 1 złotych to się nie opłaca. Dziękuję za odpowiedź
pre dni temu podałem 3 trujki z liczb:
12-14-16
12-16-18
14-18-20
takie podawałem,wiem ze nie mozecie juz sprawdzic bo szybko kasuja.
lecz jak ktos sledzi i uwaza miał sznse ja wygrałem 60 zł.minus 7,50 i 15 zł.pisze szczerze chociaz korcilo mnie juz dzisiaj dac podwujna stawke
powodzenia
12-14-16
12-16-18
14-18-20
takie podawałem,wiem ze nie mozecie juz sprawdzic bo szybko kasuja.
lecz jak ktos sledzi i uwaza miał sznse ja wygrałem 60 zł.minus 7,50 i 15 zł.pisze szczerze chociaz korcilo mnie juz dzisiaj dac podwujna stawke
powodzenia
dzisiaj niepowiem pusciłem 7 trujek na jedna stawke z 30-ek parzystych i mam 1-3ke i 4 2-ki
wiec jeszcze raz pisze do osób które pracuja w Exselu na swim programie i tez cos potrafia
wiesiek2303@wp.pl
wiec jeszcze raz pisze do osób które pracuja w Exselu na swim programie i tez cos potrafia
wiesiek2303@wp.pl
jesli kogos tak interesuje to prosze od dnia 08.05 uwazac na 71,73 itd.)))))
Panie Pasko nie interesuje to Pana to przecież pan ten program sprzedaje nie wiem po ile teraz bo ja go mam za 50 zł. choc wcale nie jest mi potrzebny bo tylko poddał mi pena mysl,i to sie teraz opłaca,w tej chwili stronka ta to sie nadaje na pisywanie nic pozatym do niczego sie bnie przydaje ,stastystyki ? smiech)))poco mi one,zyby mydlic oczy tylko graczom,chyba ja zrobie panu konkurencje tylko konkretnie ,lecz nie tutaj ,nigdy.pozdrawiam
Wysylam zaklad za 10 gr na duzego lotka
podaj nr tel a ten zaklad otrzymasz i masz gwarancje ze wyplaca 1/20 z calej wygranej
podaj nr tel a ten zaklad otrzymasz i masz gwarancje ze wyplaca 1/20 z calej wygranej
Przypadek to wydarzenie z punktu przewidzianego oparcia z Mocy Nic w postać Mocy Nic Ze Mnie ZFuj Bytd.
Po co Tak Nie 23,73,43,56,76,18,38,77,57,70
Granie NA Trafione i nie trafione jednocześnie tylko trafisz czy nie trafisz jedno wygrasz taki punkt ze wsparcia z wzoru dla czynu z przyjemnością sęsem bytowania w różnicy z wsparciami zła i dobra by życie plus piekło bo istniejemy i minus raj życie bez potrzeb. Różnica ładuje energetycznie z minusa na plus.
wiem
SILNY LEPSZY W RUŻNICY JEST NAJLEPSZY BO SAM I JEST INNY
Po co Tak Nie 23,73,43,56,76,18,38,77,57,70
Granie NA Trafione i nie trafione jednocześnie tylko trafisz czy nie trafisz jedno wygrasz taki punkt ze wsparcia z wzoru dla czynu z przyjemnością sęsem bytowania w różnicy z wsparciami zła i dobra by życie plus piekło bo istniejemy i minus raj życie bez potrzeb. Różnica ładuje energetycznie z minusa na plus.
wiem
SILNY LEPSZY W RUŻNICY JEST NAJLEPSZY BO SAM I JEST INNY
sam9 - skontaktuj się ze mną na e-mail admin@multipasko.pl jeśli masz problemy. Pozdrawiam
Sam9 wysyła posty że nie może wysyłać postów , jakiś nawiedzony wygrał 60 złotych i mówi że będzie robił konkurencję dla Pasko.Wiem że pora jest późna ale to chyba nie jest usprawiedliwienie?
jOSEF.Nawiedzony to jestes chyba ty,co i ile ja wygrywam- to ty na oczy nie widziales i nie ujzysz.Co do postow:to nie ty jestes administratorem tego portalu ,wiec sie nie wychylaj.Gracz z ciebie marny a o typowaniu liczb juz nie mowie.Skoncz pisac takie brednie .
Witam.Z pochmurnego Krakowa pragne wam przekazac radosna dla mnie nowinę.Otoz FLORIDA obdarowala mnie 4 liczbami,oto one:5,6,31,34.Niestety liczba 2 sie jeszcze czai.Na dzis podejrzewam wysyp liczb od 20 do 30,ale to tylko moje podejrzenia.Milego dnia i milej atmosfery na czacie.Pozdrawiam
tomcio1972 wysłałam ale nie grałam 2z7 więc nic nie trafiłam , ale wszędzie było blisko ....brakowało po 1 lub 2 liczby i byłaby niezła kasiorka...no cóż dzisiaj dalej próbujemy
brazil ty pewnie coś ugrałeś , bo czechy dały dwie liczby przez ciebie wytypowane .....czekam z utęsknieniem na dzisiejsze typy:)
no to sie pobawimy ))jesli ktos gra w parzyste i nieparzyste to teraz kolej zagrac w 70-ki nieparzyste ,wiec 8-ego ,potem 10,11 bacznie obserwowac bo to zalezy co przyjdzie i nastepnie dopiero 13-ego zagramy,wiec jak widzisz nawiedzony na 9 dni mozna zaledwie zagrac 4 razy ,mozna lecz czy zagram potem napisze w tych dniach co podałem.powodzonka))))))
27.05.podałem 6 trujeczek z 20-ek nieparzystych na typowaniach na żywo (wpis 113784)a przyszły 29.04 wiec nich ten nawiedzony sie dobrze przyglada:))))))))
Sytuacja wygląda nastepująco:
Nigdy więcej do tyło zawsze do przodu, oczywiście jesli chodzi o kasę w grach. Proponuję juz nigdy więcej nie dokładać do lotto, tzn zawsze wygrywać, ewentualnie co jakis czas przegrać dla niepoznaki a tak to wygrywać i być do przodu z kasą.
Nigdy więcej do tyło zawsze do przodu, oczywiście jesli chodzi o kasę w grach. Proponuję juz nigdy więcej nie dokładać do lotto, tzn zawsze wygrywać, ewentualnie co jakis czas przegrać dla niepoznaki a tak to wygrywać i być do przodu z kasą.
czekam na odzew z waszej strony, kto jest za? kto przeciw? Jakies propozycje?
Sam9 , nie rozumiesz co piszą inni , nie rozumiesz co piszesz Ty sam nawet. Może i jestem marnym graczem ale na pewno nie wypisuję bzdur że gram 1z5 , 1z8 i 1z12 w Hiszpanię i jestem zadowolony.Spróbuj przeczytać jeszcze raz mój post i może zrozumieć jeszcze... Kogucik ,Ty zrozumiałeś o co chodzi z tym 1z5 ,1z8 itd.?
jakie macie propozycje na parki, trojki, ktore beda grac przez kilka losowań i w ktoryms padną? proszę o pomoc...:)
tomcio1972 a co dzisiaj? powtórka z wczoraj ?
Mam takie pytanie czy w sts można obstawiac totka,bo na stronie nic ni ma.
Brazil-proszę napisz u jakiego buka grasz,bo nie mogę znależć gry Czechy.Jest w Fortunie Słowacja oraz Słowenia losowania w niedzielę lub środa i niedziela.Czy grasz systemem 3 z 5 czy też może 2z3.Za odpowiedż dzięki.Pozdrawiam.
CHMURKA
ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że w tym miesiącu gram progresją na trójki:
28,29,30
17,74,79
20,32,77
32,49,62
ale najlepiej jak sama wybierzesz bo jak nie wpadną to wszystko na mnie będzie :)
Pozdro
ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że w tym miesiącu gram progresją na trójki:
28,29,30
17,74,79
20,32,77
32,49,62
ale najlepiej jak sama wybierzesz bo jak nie wpadną to wszystko na mnie będzie :)
Pozdro
wielislaw04 -3/21,9/49,20/80-to masz czeskie loterie w fortunie codziennie
Siemanko!ja mam na dziś w ML-39,47,58,71,80 już dawno nie padły to może dzis,bo wczoraj 1 liczbe trafiłem masakra,pozdrawiam
GALA dorzuce jeszcze liczbe 12 ,powinna dzis sie pojawic.pozdrawiam
PORADA zagraj obie liczby nawet jak jedna wypadnie to i tak jestes na plusie,tylko pojedynczo,najwyzej ta druga pojdzie do poprawki.Pozdrawiam
mysia pysia>>> dziś zagram coś takiego.
System 2z7 i 3z7.
4-5/16-21/25-28/35-41/
49-69/61-63/72-77/
8-13/20-22/24-32/42-44/
45-48/64-67/73-76/
System 2z7 i 3z7.
4-5/16-21/25-28/35-41/
49-69/61-63/72-77/
8-13/20-22/24-32/42-44/
45-48/64-67/73-76/
--> tomcio1972
Czy w twojej grze (3z15) odnotowales trafienie, ktore dalo uklad parek gwarantujacy jakies wieksze pieniądze? (kiedys to wyszczególniales, jaki uklad daje 700,1200 zl)Chodzi mi o gre na zywo jak i na sucho.
pozdrawiam
Czy w twojej grze (3z15) odnotowales trafienie, ktore dalo uklad parek gwarantujacy jakies wieksze pieniądze? (kiedys to wyszczególniales, jaki uklad daje 700,1200 zl)Chodzi mi o gre na zywo jak i na sucho.
pozdrawiam
Kogucik czy mógłbyś mi odpowiedzieć na moje pytanie zadane kilka postów wyżej?Bo może jakiś nierozgarnięty jestem i nie rozumiem.
pytanie do tych co mają konto w efortunie!!! czy trzeba podawać tam jakieś konkretne dane osobowe aby zalożyć konto czy wystarczy tak jak w ts nick i nr telefonu???
kraftwerk>>> jak narazie to było 3 x 3z15.
W zakładach 3x3z8 i 2x3z9.
Gra na 15 parek to wydatek ok 45zł.
Wygrane zależą od tego jak trafione parki w systemie ułożą sie w zakładach.
Wysokości wygranych mogą być od 240zł do 1000zł przy trafionych 3 parkach z 15.
Pzdr.
W zakładach 3x3z8 i 2x3z9.
Gra na 15 parek to wydatek ok 45zł.
Wygrane zależą od tego jak trafione parki w systemie ułożą sie w zakładach.
Wysokości wygranych mogą być od 240zł do 1000zł przy trafionych 3 parkach z 15.
Pzdr.
Trwa bitwa o garnki na pacnij.pl
Zachęcam do założenia konta i otrzymania za darmo 10 pacnięć od multipasko.pl i przyłączenia się do walki :) Nie ukrywam, że też walczę :D
Zachęcam do założenia konta i otrzymania za darmo 10 pacnięć od multipasko.pl i przyłączenia się do walki :) Nie ukrywam, że też walczę :D
na co komu garnki, szkoda że tam nie można pacnąć np. kogoś kogo się nie lubi :)
kraftwerk>>> przeczytaj wpis 47365 a znajdziesz tam system na 15 parek i sam go potestuj a wtedy będziesz wiedział czy warto tak grać czy nie.
JOSEF wydaje mi sie ze gra tak jak TOMCIO gra systemem na parki.Czyli zaklad A ma 2 liczby czyli parke 3,20,zaklad B ma 3 liczby 7,17,19 czyli trojke i zaklad C ma 1 liczbe.to podlega rozpisowi ,ale jak to wychodzi to poproś TOMCIA ja z z systemow tych bardziej rozbudowanych nie jestem mocny,on napewno wie jak to sie gra i pewnie ci wytłumaczy.Ja tak nie gram,mam swoj sposob,bo gra 1/5,1/8 czy 1/12 jako jedna liczba jest napewno nie oplacalna.Pozdrawiam
Garnki fajna sprawa. Cena już zbliża się do zera i będzie wkrótce na minusie :)
Dzięki Kogucik ,tylko że tak jak tłumaczysz to jest 1z3 albo 2z3 ,bo żeby było 1z5 to musiał by mieć 5 grup-ABCDE.Ale w końcu co mnie to obchodzi jak on gra , chodziło mi tylko o to że pierdoły wypisuje.Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.
tomcio1972 od czego zależy dobór twoich parek w te siódemki ?
Witam. Chodzi mi o losowania DL. Nie wiem czy to jakies osiągnięcie ale potrafię wytypować 24 liczby, które Z PEWNOŚCIĄ padną w kolejnym losowaniu DL. Problem polega na tym, czy ktos potrafi i chciałby pomóc mi "zawęzić" ten zestaw do mniejszej liczby. Mam nadzieję, że jeszcze dzis będę mógł z kims sie cieszyć wygrana... :) Pzodr
. ....WITAM I POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE...
DZISIAJ CHCIAŁBYM POLECIĆ WSZYSTKIM GRAJĄCYM W ZAKŁADY SPORTOWE DWÓCH SPRAWDZONYCH BUKÓW INTERNETOWYCH
1-SZY -- BETWIN O BARDZO
>>>>>>>>>>>>>...............BOGATEJ
OFERCIE ZAKLADÓW SPORTOWYCH SPRAWDZONY -KASA WPŁYWA DOSYC SZYBKO
JEST OFERTA GRY W KENO ,AUTOMATY ITP.
2-GI ODKRYTY PRZEZ NATCHNIENIE BETCLICK Z JEDNĄ BARDZO POWAŻNĄ ZALETĄ NIE TRZEBA OBRACAĆ BONUSEM /TUTAJ PIERWSZY DARMOWY ZAKŁAD
DO 55 ZETA/I OD RAZU MOŻNA WYCOFAĆ WYGRANĄ KASA DO 5 DNI ROBOCZYCH NA KONCIE POLECAM
....................................
CI CO MNIE ZNAJĄ WIEDZĄ, ŻE NIE SIEJĘ
BYLE CZEGO
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WSZYSTKIM POLECAM ,A JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ MOŻE ACZKOLWIEK NIE MUSI WPISAĆ JAKO POLECAJĄCEGO MÓJ NICK K A C Z O R 001
...........masz nosa na ligę mistrzów zagraj za kasę buka
na BWIN NA OBA MECZE JEST PONAD 200
RÓŻNYCH ZDARZEŃ DO OBSTAWIENIA.
...BETCLICK NAWET JEŻELI ZLE OBSTAWISZ ODDA CI KASĘ NA DALSZĄ GRĘ
......MASZ CZUJA NIE CZEKAJ OBSTAW I WYGRAJ....
POZDROWIENIA Z PSYCHOLKA
DZISIAJ CHCIAŁBYM POLECIĆ WSZYSTKIM GRAJĄCYM W ZAKŁADY SPORTOWE DWÓCH SPRAWDZONYCH BUKÓW INTERNETOWYCH
1-SZY -- BETWIN O BARDZO
>>>>>>>>>>>>>...............BOGATEJ
OFERCIE ZAKLADÓW SPORTOWYCH SPRAWDZONY -KASA WPŁYWA DOSYC SZYBKO
JEST OFERTA GRY W KENO ,AUTOMATY ITP.
2-GI ODKRYTY PRZEZ NATCHNIENIE BETCLICK Z JEDNĄ BARDZO POWAŻNĄ ZALETĄ NIE TRZEBA OBRACAĆ BONUSEM /TUTAJ PIERWSZY DARMOWY ZAKŁAD
DO 55 ZETA/I OD RAZU MOŻNA WYCOFAĆ WYGRANĄ KASA DO 5 DNI ROBOCZYCH NA KONCIE POLECAM
....................................
CI CO MNIE ZNAJĄ WIEDZĄ, ŻE NIE SIEJĘ
BYLE CZEGO
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
WSZYSTKIM POLECAM ,A JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY SKORZYSTAĆ MOŻE ACZKOLWIEK NIE MUSI WPISAĆ JAKO POLECAJĄCEGO MÓJ NICK K A C Z O R 001
...........masz nosa na ligę mistrzów zagraj za kasę buka
na BWIN NA OBA MECZE JEST PONAD 200
RÓŻNYCH ZDARZEŃ DO OBSTAWIENIA.
...BETCLICK NAWET JEŻELI ZLE OBSTAWISZ ODDA CI KASĘ NA DALSZĄ GRĘ
......MASZ CZUJA NIE CZEKAJ OBSTAW I WYGRAJ....
POZDROWIENIA Z PSYCHOLKA
czechy 3z21 : 1,6,7 ...jacie madziaryna obstawiłaś dzisiaj tą parkę 6,7?
Witam.Podajcie mi prosze wyniki czeskiego Akumulatora 20/80 z dzisiaj bo nie moge wejsc na ich strone od wczoraj.Z gory serdecznie dziekuje.Pozdrawiam
czechy 20/80 : 13 14 16 17 21 40 42 45 46 47 50 56 62 63 64 71 77 78 79 80
mysia pysia>>> zależy od szczęścia.
Mam takie swoje ulubione w którę lubię grać i nic pozatym.
Czasami wejdą a czasami nie.
na dziś zagrane jako 2z7 i 3z7
4-5/16-21/25-28/35-41/
49-69/61-63/72-77/
8-13/20-22/24-32/42-44/
45-48/64-67/73-76/
Trzeci zestaw moich "lubianych parek" które to weszły 1.05 i 2.05 a więc może i dziś coś z nich będzie.
4-9/25-28/35-41/37-42/
49-69/64-67/72-76/
Mam takie swoje ulubione w którę lubię grać i nic pozatym.
Czasami wejdą a czasami nie.
na dziś zagrane jako 2z7 i 3z7
4-5/16-21/25-28/35-41/
49-69/61-63/72-77/
8-13/20-22/24-32/42-44/
45-48/64-67/73-76/
Trzeci zestaw moich "lubianych parek" które to weszły 1.05 i 2.05 a więc może i dziś coś z nich będzie.
4-9/25-28/35-41/37-42/
49-69/64-67/72-76/
witam mam pytanie do farciarza 300m ile tych 24 liczb musisz wytypować aby mieć na pewno w jednym zestawie 6 liczb?
myslałam , że jest jakaś zależność między tymi parkami ...
podam teraz wiadomość z innej beczki...placowki Santander Consumer Bank będą czynne do końca maja 2009 r. a potem klienci bedą mogli w sprawie kredytu kontaktować się tylko poprzez infolinię:)
witam.prosze o odpowiedz jaka jest wysokosc glownej wgranej 3/21 w fortunie na zaklad ako z gory dziekuje bardzo i pozdrawiam.
ale napisz jeszcze za ile wysłany zaklad...a jak możesz wejść na strone fortuny to możesz sama sobie na kalkulatorze zrobić wyliczenie
nika.n
Wygrana w grze 3z21 za 3/3 przy stawce 2zł wynosi:
777 x 2 x 0.9 = 1398.60zł
Wygrana w grze 3z21 za 3/3 przy stawce 2zł wynosi:
777 x 2 x 0.9 = 1398.60zł
nika.n w takim razie wygrana wynosi
2 797,20 zł
2 797,20 zł
nika.n - coĹ Ci siÄ pomyliĹo z tym ako , poniewaĹź ako to jest tylko wtedy gdy mamy kurs wynikajÄ
cy z iloczynu kilku zdarzeĹ granych jako jeden zakĹad , natomiast kurs na 3/21 w czeskim Kombinatorze jest staĹy i nie wynika przecieĹź z iloczynu kursu na 1/21 wynoszÄ
cego 5 , bo wtedy 5*5*5=125 a tu mamy kurs 777...
Tak wiÄc sÄ to 2 zupeĹnie inne i odlegĹe pojÄcia: kurs i ako.
Pzdr.
Tak wiÄc sÄ to 2 zupeĹnie inne i odlegĹe pojÄcia: kurs i ako.
Pzdr.
--->tomcio1972
Czytalem tamten wpis już wczesniej, chodzi mi jedynie o to czy w swoim typowaniu, twoje 3 parki sie tak szczesliwie ulozyly, np. 2-7-11,4-11-13 itd gwarantujac odbior 723zł lub 1241zł.
pozdrawiam i prosze o odpowiedz.
Czytalem tamten wpis już wczesniej, chodzi mi jedynie o to czy w swoim typowaniu, twoje 3 parki sie tak szczesliwie ulozyly, np. 2-7-11,4-11-13 itd gwarantujac odbior 723zł lub 1241zł.
pozdrawiam i prosze o odpowiedz.
Non zrób coś ze swoją pisownią , bo nie można Cię zrozumieć ..
kraftwerk>>> Nie. Nie ułożyły mi się jescze tak.
Najważniejsze jest to że jak trafisz 3 parki z 15 to na 100% jesteś ok 200zł wygrany przy inwestycji 45zł.
każda większa kwota oznacza więcej zakładów z trafieniami 3 parek.
Potestuj a sam się przekonasz.
Tylko w ramach testów lub gry w realu jesteś w stanie stwierdzić czy warto grać tym sposobem czy nie.
Pzdr.
Najważniejsze jest to że jak trafisz 3 parki z 15 to na 100% jesteś ok 200zł wygrany przy inwestycji 45zł.
każda większa kwota oznacza więcej zakładów z trafieniami 3 parek.
Potestuj a sam się przekonasz.
Tylko w ramach testów lub gry w realu jesteś w stanie stwierdzić czy warto grać tym sposobem czy nie.
Pzdr.
Kinia70... Yyyy - jak to ile? Spośród mozliwych 49 liczb typuje 24 spośród których NA BANK 6 jest trafionych w losowaniu. Brak mi pomysłu na dokładniejsze sprecyzowanie pozostałych liczb.