Wpisy 481 707 – 481 806
9 września 2011 10:01 → 9 września 2011 11:41, 100 wpisów
Dzisiaj mam ostatnio jazde przed wielkim dniem
. Andromeda a ty jak pamietam masz prawko 

. Andromeda a ty jak pamietam masz prawko 

aniqa
ciśnij dzisiaj w *** tak, żeby się wiesz, co - instruktor zrobił

ciśnij dzisiaj w *** tak, żeby się wiesz, co - instruktor zrobił

andromeda a ja myslalam ze masz 
. Andromeda we wtorek jest wielki dzien 
. Mam nadzieje ze mi sie nie rzuci pod maske i nie powie "Nie zdała Pani" 

. Andromeda we wtorek jest wielki dzien 
. Mam nadzieje ze mi sie nie rzuci pod maske i nie powie "Nie zdała Pani" 

Robal on i tak jush się przezemnie nerwicy nabawil 
. I mowi ze teraz bedzie się dowiadywał gdzie kto pracuje bo nie chce mieć z kolektorami nic wspólnego 

. I mowi ze teraz bedzie się dowiadywał gdzie kto pracuje bo nie chce mieć z kolektorami nic wspólnego 
aniqa
a na egzamin zabierz jakieś swoje urządzenie nagrywające -
bo to, co ta mafia wyprawia, to się nie mieści - wiesz gdzie... Bareja by takich klimatów nie wymyślił
a na egzamin zabierz jakieś swoje urządzenie nagrywające -
bo to, co ta mafia wyprawia, to się nie mieści - wiesz gdzie... Bareja by takich klimatów nie wymyślił

Witam wszystkich. Ja mam taka ósemkę 1.3.10.12.24.39.47.69 i z 3 trójki z tych numerów
andruśka ...pamiętasz jak kiedyś wypisałam tutaj na czacie 20 zakładów mm po 3/3??
juz jestem zastrzyk mialam
no cos kiedys wstawiałaś jakies zakłądy 3/3
no cos kiedys wstawiałaś jakies zakłądy 3/3
no jakieś trójki tak kiedyś tak pamiętam tu na czacie cos takiego
lila
i co ? wczoraj - dużo, a może nawet - wszystkie - by weszły ? tylko nie pisz, że tak
i co ? wczoraj - dużo, a może nawet - wszystkie - by weszły ? tylko nie pisz, że tak

Hej . Andromeda. . Lila. . Robal36. . A mi dzisiaj się śniło że zastrzeliłem faceta
andromeda....ja bym nie wiedziała o tych liczbach tylko mi kartka z zeszytu wypadła a na niej włąśnie te trójki

Kumulacja € 143 900 000 w Euromillions! Szczegóły
vanilla...19,20,40,10,69 ale nie jestem przekonana jakoś dzisiaj do żadnej z nich.
Lila 
za wczorajsze trójki. Na wieczór nie wysłałem a miałbym bo w typowaniach miałem 1/1 2/2 3/3 3/5 4/10 ale ja wyszłam z rana

za wczorajsze trójki. Na wieczór nie wysłałem a miałbym bo w typowaniach miałem 1/1 2/2 3/3 3/5 4/10 ale ja wyszłam z ranaNa 14 mam takie trójki 1.3.10/1.3.12/1.3.24 w krzyżówce wydrapalem całe 6zł
andromeda....Gała powinien mu z innymi pracownikami zrobic jakis super kawał.Ciekawe jakby zareagował

Lila >DZIĘKI. Za mną woda w której są sumy, a za woda jest imperium Łukaszenki

jutro nie przejedz egzaminatora

?