Wpisy 481 107 – 481 206
8 września 2011 21:34 → 8 września 2011 22:09, 100 wpisów
pako52...lubię łapać za słowka
nie opodal i jest ok.Rozrabiam jak zawsze
nie opodal i jest ok.Rozrabiam jak zawsze

lila..i jest

--------------------------------- 
---------------------------
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

---------------------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
lila proponuje przeczytać i się zapoznać utrwalić i zapamiętać
Piszemy nieopodal łącznie!!!!!!. Przez długie lat obowiązywała jednak pisownia nie opodal (rozdzielnie), o czym większość Polaków zwyczajnie nie wiedziała. Dopiero w 1996 r. językoznawcy postanowili to zmienić. I słusznie. Nie opodal nie jest zaprzeczeniem opodal, obydwa wyrażenia znaczą to samo 'w pobliżu, nie bardzo daleko', np. możemy powiedzieć Pracował nieopodal szpitala albo ... opodal szpitala. "Słownik języka polskiego" PWN, w którym internautka znalazła pisownię nie opodal, został z pewnością wydany w latach 80., a wtedy obowiązkowo musieliśmy pisać to wyrażenie rozdzielnie (Uwaga! W okresie przejściowym pisownia nie opodal jest jeszcze dopuszczalna).
Piszemy nieopodal łącznie!!!!!!. Przez długie lat obowiązywała jednak pisownia nie opodal (rozdzielnie), o czym większość Polaków zwyczajnie nie wiedziała. Dopiero w 1996 r. językoznawcy postanowili to zmienić. I słusznie. Nie opodal nie jest zaprzeczeniem opodal, obydwa wyrażenia znaczą to samo 'w pobliżu, nie bardzo daleko', np. możemy powiedzieć Pracował nieopodal szpitala albo ... opodal szpitala. "Słownik języka polskiego" PWN, w którym internautka znalazła pisownię nie opodal, został z pewnością wydany w latach 80., a wtedy obowiązkowo musieliśmy pisać to wyrażenie rozdzielnie (Uwaga! W okresie przejściowym pisownia nie opodal jest jeszcze dopuszczalna).
Hej Ty wiesz jak silna jest Twa władza.dyskretny szept do szału doprowadza mnie,pewność mam że dziś mi nie uciiekniesz
Hej Ty rozgrzewasz moje ciało,dobrze wiesz co tu sie będzie działo...nie daruje CI tej nocy

Hej Ty rozgrzewasz moje ciało,dobrze wiesz co tu sie będzie działo...nie daruje CI tej nocy

..............................................................................................
*****"""""--- Lila.. .
---"""""*****
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
*****"""""--- Lila.. .
---"""""*****"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
andro andro to mówisz, że Dance whith the wolves... takie troszkę spokojne......

Nareszcie obie grupy,B i D są w komplecie,nie trzeba na nikogo czekać

pako52...te 52 przy Twoim niku to Twoje lata,rok urodzenia czy tak po prostu ??
.............................................................................................
**** Uwazajcie !Andruska rozpoczyna lowy i zarzuca sieci, bo chce w nie zlowic kandydata na meza ****hi hi
.............................................................................................
**** Uwazajcie !Andruska rozpoczyna lowy i zarzuca sieci, bo chce w nie zlowic kandydata na meza ****hi hi

lila te 52 to tak poprostu.... no w sumie może nie tak poprostu ale napewno nie wiek!

------------------------------------------------------------------------
**** Andruska.. . To byl...........zart.. .***
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
**** Andruska.. . To byl...........zart.. .***
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
lila....ok no to 

no tak lila zamiast kawy przecież woli
a ja to się chyba z miła chęcią napija... ale kawy oczywiście!!
a ja to się chyba z miła chęcią napija... ale kawy oczywiście!!andro...wybrała sie na łowy

pako.....piwko piję też rzadko a jak już piję to sączę jedno 3 godziny

profesor hehe ja sobie tylko wybieram łowce i daje sie upolować ..ale ja decyduje komu

Kumulacja € 143 900 000 w Euromillions! Szczegóły
andro...

lila....że urodziłem się po 1982 roku ale nie dalej niż 1985 taka mała zagadka.... prawdopodobieństwo trafienia o wiele wieksze niż w mm!
losowanko zaraz 

andromeda...najważniejsze to wybrać sobie łowcę
ja bym sobie jego wybrała http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSx7O2GvEhIdweJ4gPZcl-LvGxSXpMAr01H0lAaicPXm-vHczBj 

ja bym sobie jego wybrała http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSx7O2GvEhIdweJ4gPZcl-LvGxSXpMAr01H0lAaicPXm-vHczBj 

pako............fajny nik. Wystarczy przestawic literki i........ .
pako...nawet jak się urodziłeś w 82 to i tak jesteś młodszy ode mnie o kilka dobrych latek

zaraz bedzie losowanie i kolejna szansa na wygraną

?
siemka wszystkim