Wpisy 4 810 589 – 4 810 703
11 września 2023 18:18 → 11 września 2023 20:04, 100 wpisów
4 810 589. Robal_36
Poszedł z podkulonym ogonem do wora

nareszcie zrobili tak jak pisalem
200 zl na kazda wygrana tylko inne szanse
200 zl na kazda wygrana tylko inne szanse
@4 810 611 Gosia__77: jak bolal to dobrze
@4 810 612 Angierski: nie bolał tylko był już tylko korzeń i trochę ścianki w środku pusty
@4 810 607 Angierski: losów po 10 milionów
@4 810 617 Pasko: no wiem ale i tak malo daje
@4 810 617 Pasko: gdyby nie ta glowna wygrana to pewnie ludzie by porzucili jak inne
@4 810 614 Gosia__77: a to wiadomo jak nie ma co leczyc to sie usuwa
pewnie najpierw oni musza zarobic na te 200 tys potem moze cos daja
@4 810 624 Angierski: ostatnio mi go leczyła ale jednak się plomba nie utrzymała tylko straciłam kase
@4 810 626 Gosia__77: wiesz plomba jest na kilka lat nie zawsze sie uda uratowac zeba
@4 810 628 Angierski: to już ten wiek też
@4 810 631 Angierski: nie gramy online zamykamy
"Dniówka" Santosa to ok. 23 tys. zł, a każda godzina jego pracy kosztuje PZPN 2880 zł.
@4 810 636 Angierski: jak bym miała taką wypłate jak ty to bym nie grała bo po co?
Cześć
@4 810 639 Gosia__77:
@4 810 639 Gosia__77: wiem, ale te gry to hazard
@4 810 639 Gosia__77:
A skąd wiesz jaką on ma wypłatę ?
A skąd wiesz jaką on ma wypłatę ?
czyli daje zalozmy pol pensji a oni moze mi oddzadza albo wszystko przegram
@4 810 642 Angierski:
Powiedz szczerze masz tak wysoką wypłatę że nie musisz grać czyli stać Ciebie na wszystko nie pytam ile zarabiasz tylko pytam czy stać Ciebie na wszystko lub chociaż na to o czym marzysz
Powiedz szczerze masz tak wysoką wypłatę że nie musisz grać czyli stać Ciebie na wszystko nie pytam ile zarabiasz tylko pytam czy stać Ciebie na wszystko lub chociaż na to o czym marzysz
@4 810 646 Sebastian_M: zalezy jakie ma sie wymagania
@4 810 639 Gosia__77: serio to mi szkoda nawet 10zl na to badziewie
@4 810 647 Angierski:
Ale ja pytam Twaoje wymagania
Ale ja pytam Twaoje wymagania
bo tylko dobra frajde daje wygrywanie, chociaz raz na tydzien
@4 810 649 Sebastian_M: mi wystarczy
Ja na przykład mam takie wymagania albo inaczej powiem to nie są wymagania a oczekiwania że kupię sobie mieszkanie i urządzę je czy to aż tak dużo ?
@4 810 651 Angierski:
To jak wystarczy to powinieneś być szczęśliwy
To jak wystarczy to powinieneś być szczęśliwy
@4 810 653 Sebastian_M: nie narzekam, ale gram bo chce przyspieszyc plany
@4 810 654 Angierski:
No to widzisz ja też chcę przyspieszyć plany dlatego gram
No to widzisz ja też chcę przyspieszyć plany dlatego gram
Gdybym chciał to bym mieszkał dalej z rodzicami i zostawałoby mi więcej pieniędzy a tak muszę lub Nie muszę ale chcę i wynajmuję mieszkanie I za to płacę
Jestem dorosły i chcę być samodzielny więc wynająłem mieszkanie
moze na poczatku, ale potem tez wzialem w swoje rece wszystko
@4 810 661 Angierski:
I bardzo dobrze
I bardzo dobrze
To tak jak ja
Ciężko pracuję i dlatego stać mnie na wyjazdy kilka razy w roku
santos, zamiast jeździć i obserwować pilkarzy do reprezentcji ??
.... to sie ....modlił
.... to sie ....modlił
Życie jest jedno zdrowia nie kupisz możesz tylko podreperować Więc taki wyjazd daje mi dużo odpoczynku
@4 810 615 Gosia__77:
no zawsze sie powinno zarabiac wiecej zeby mozna cos odlozyc / kupic
@4 810 668 Angierski:
Tak powinno być ale nawet jak się trochę mniej zarabia to dobrze jak chociaż część się odłoży
Tak powinno być ale nawet jak się trochę mniej zarabia to dobrze jak chociaż część się odłoży
A to że Gosia mówi że gdyby zarabiała tyle co ktoś i to wtedy by nie grała to nie jest prawda Jestem pewny że tak czy tak by grała No chyba żeby zarabiała 30 00 - milion złotych miesięcznie no to wtedy uwierzę żeby nie grała
@4 810 671 Angierski:
500 zł miesięcznie to jest 6000 rocznie I to jest właśnie coś
500 zł miesięcznie to jest 6000 rocznie I to jest właśnie coś
najpierw traci się zdrowie, aby zyskać pieniądze...
a potem traci się pieniądze, aby odzyskać zdrowie....
ale to już ....nie udaje się
można mieć miliardy
ale dwu rzeczy nie kupi się
-zdrowia i...
-rozumu
w świecie albo jest się kimś,....albo się....ma
nowobogackie trepy....mają
... a kim są ????
a potem traci się pieniądze, aby odzyskać zdrowie....
ale to już ....nie udaje się
można mieć miliardy
ale dwu rzeczy nie kupi się
-zdrowia i...
-rozumu
w świecie albo jest się kimś,....albo się....ma
nowobogackie trepy....mają
... a kim są ????
w okolicach Poznania, koło Murowanej Gośliny
zauważona..... młodego kangura
szukają go już 3 dni............
zauważona..... młodego kangura
szukają go już 3 dni............
Kiedyś miałem W najlepszym momencie 15 pracowników i myślisz że więcej zarabiałem niż teraz to jesteś w błędzie są przypadki że pewne osoby mają dużo pracowników i wtedy zarabiają naprawdę dużo ale nie zawsze tak jest nie w każdej branży poza tym Im więcej masz pracowników tym większe ryzyko że możesz szybko zbankrutować bo wystarczy że przed jaki czas nie będzie ci szło a płacić czyli wypłaty dla pracowników musisz mieć i im dać poza tym ZUS podatki i w konsekwencji okazuje się że dla ciebie niewiele zostaje
@4 810 675 emeryt:
O kangurze to już rano pisałem i każdy o tym wie
O kangurze to już rano pisałem i każdy o tym wie
@4 810 678 Angierski:
Jest ryzyko bo kilka miesięcy Masz przestoju i możesz całkiem zbankrutować
Jest ryzyko bo kilka miesięcy Masz przestoju i możesz całkiem zbankrutować
Poza tym pracodawca jest dobry dopóki dobrze płaci jak zmniejszy wynagrodzenie lub ma kłopoty z tym co wyprodukuje to już jest złym pracodawcą
racja, wszyscy tylko mysla o kasie a sami siebie nie poswiecaja
@4 810 681 Angierski:
Ja tak miałem pracownicy dostali wypłatę A ja miałem problemy bo wykonali źle swoje zadanie i musiałem wszystko po nich poprawiać
Ja tak miałem pracownicy dostali wypłatę A ja miałem problemy bo wykonali źle swoje zadanie i musiałem wszystko po nich poprawiać
@4 810 679 Sebastian_M:
nie interesuje mnie NiGDY co akurat ty piszesz i kiedy ?
przyjechałem teraz do domu
nareszcie nogi razem
i w drodze słyszałem w radio w samochodzie, co mówili na temat kangura
a jechałem od niego .... do 10 km
i tyle
i jeszcze raz piszę, po raz 1139 żebyś ne pisał do mnie i o mnie
masz za mało rozumku
i nie siej kolejny raz zadymy
jak krowie trzeba tłumaczyć, a ty swoje farmazony
nie interesuje mnie NiGDY co akurat ty piszesz i kiedy ?
przyjechałem teraz do domu
nareszcie nogi razem
i w drodze słyszałem w radio w samochodzie, co mówili na temat kangura
a jechałem od niego .... do 10 km
i tyle
i jeszcze raz piszę, po raz 1139 żebyś ne pisał do mnie i o mnie
masz za mało rozumku
i nie siej kolejny raz zadymy
jak krowie trzeba tłumaczyć, a ty swoje farmazony
@4 810 686 Angierski:
Tak nie raz było przyszedł człowiek po dwóch dniach chciał zaliczkę Bo nie ma za co zapłacić kwatery No to mu dałem A jak mu dałem to poszedł i nie wrócił
Tak nie raz było przyszedł człowiek po dwóch dniach chciał zaliczkę Bo nie ma za co zapłacić kwatery No to mu dałem A jak mu dałem to poszedł i nie wrócił
jak krowie na rowie
zaczepiaj innych, jak ci pozwalają
a ode mnie odprd się
zaczepiaj innych, jak ci pozwalają
a ode mnie odprd się
@4 810 689 Sebastian_M: duzo jest takich co tylko by chcieli kase odrazu a nie wiadomo jak zrobia
@4 810 688 emeryt:
Powinno ciebie to interesować bo czasami piszę takie rzeczy a ty później powtarzasz i to jest śmieszne lub żenujące musisz mieć chociaż troszeczkę pojęcia co tu jest napisane na tym czasie ale ty nie masz nawet mglistego pojęcia i Piszesz rzeczy o których każdy wie i uważasz to za newsa
Powinno ciebie to interesować bo czasami piszę takie rzeczy a ty później powtarzasz i to jest śmieszne lub żenujące musisz mieć chociaż troszeczkę pojęcia co tu jest napisane na tym czasie ale ty nie masz nawet mglistego pojęcia i Piszesz rzeczy o których każdy wie i uważasz to za newsa
@4 810 692 Sebastian_M:
jak widzisz nie każdy o tym wie, np ja
bo nie było mnie od rana
ty nie masz na żaden temat pojęcia, ani zielonego, ani mglistego
wiadomoooooo
chcesz mieć, ale jesteś cienki bolek w każdym temacie tu na zielonej
i tyleeeeeeeeeeeeee
jak widzisz nie każdy o tym wie, np ja
bo nie było mnie od rana
ty nie masz na żaden temat pojęcia, ani zielonego, ani mglistego
wiadomoooooo
chcesz mieć, ale jesteś cienki bolek w każdym temacie tu na zielonej
i tyleeeeeeeeeeeeee
@4 810 692 Sebastian_M: nie pewniak na dziś to liczba 566
@4 810 691 Angierski:
Tak to prawda uważają siebie za wspaniałych fachowców mówią że potrafią wszystko zrobić a w rzeczywistości są chodzącym problemem
Tak to prawda uważają siebie za wspaniałych fachowców mówią że potrafią wszystko zrobić a w rzeczywistości są chodzącym problemem
@4 810 692 Sebastian_M:
twoich przygłupich rzeczy nigdy nie powtarzam
i odprd się po raz 1140-ty
nie rozumiesz nadal ?
nie kapejszen ?
twoich przygłupich rzeczy nigdy nie powtarzam
i odprd się po raz 1140-ty
nie rozumiesz nadal ?
nie kapejszen ?
@4 810 694 emeryt:
To ja mam dla ciebie propozycję Chodź się spotkamy i porozmawiamy na temat jakikolwiek będziesz chciał i wtedy zobaczymy czy mam pojęcie czy nie mam pojęcia czy mam mgliste czy jakiekolwiek inne bo ty jesteś cwaniaczek i uważasz siebie za najmądrzejszego na świecie A takich ludzi nie ma i ja też o niektórych rzeczach mogę czegoś nie wiedzieć
To ja mam dla ciebie propozycję Chodź się spotkamy i porozmawiamy na temat jakikolwiek będziesz chciał i wtedy zobaczymy czy mam pojęcie czy nie mam pojęcia czy mam mgliste czy jakiekolwiek inne bo ty jesteś cwaniaczek i uważasz siebie za najmądrzejszego na świecie A takich ludzi nie ma i ja też o niektórych rzeczach mogę czegoś nie wiedzieć
@4 810 698 emeryt:
Dlaczego piszesz przy głupich Jeżeli piszesz przy głupich nie wiedząc o co chodzi to znaczy że nie masz mglistego pojęcia o tym o czym piszesz Wtrącasz się w jakieś głupie sprawy wypisujesz bzdury bo twoje kawały są bzdurami bo nikt się z nich nie śmieje i uważasz siebie za gwiazdora a nim nie jesteś Jesteś normalnym człowiekiem jak każdy inny i nie wywyższaj się tutaj bo robisz z siebie pośmiewisko
Dlaczego piszesz przy głupich Jeżeli piszesz przy głupich nie wiedząc o co chodzi to znaczy że nie masz mglistego pojęcia o tym o czym piszesz Wtrącasz się w jakieś głupie sprawy wypisujesz bzdury bo twoje kawały są bzdurami bo nikt się z nich nie śmieje i uważasz siebie za gwiazdora a nim nie jesteś Jesteś normalnym człowiekiem jak każdy inny i nie wywyższaj się tutaj bo robisz z siebie pośmiewisko
@4 810 697 panoramix:
@4 810 698 emeryt:
Lubisz robić tutaj zadymy ale nikomu tu mnie zaimponujesz
Lubisz robić tutaj zadymy ale nikomu tu mnie zaimponujesz