Wpisy 4 805 094 – 4 805 193
2 września 2023 00:12 → 2 września 2023 09:19, 100 wpisów
Ogladam horror, spać mi się nie chce
Niema nikogo to w kimono
@4 805 108 wujek74:
@4 805 109 waldus:
Tesik robi wszystko żeby było jak najmniej wygranych co za tym idzie więcej dla siebie
@4 805 112 waldus: tesik nic nie robi to poprostu my złe liczby kreślim
@4 805 114 wujek74: trzeba mieć klapki na oczach żeby tego nie widzieć
@4 805 115 waldus: klapki to ja na plaży noszę na kopytach
marki kubota
marki kubota
@4 805 116 wujek74 skarpetki do tego marki lotto
Miałem dziś ziemniaki wykopać ale przy takiej pogodzie pozostaje tylko leżenie
Wychodzę z roboty jeszcze jedna noc i wolne i pasuje mi wygrać w Lotto 3 Miliony i robotę kopnę w pa ... narazie
@4 805 120 waldus: w tym marian fiucik
Mówiłem, pisałem : - Nie graj tymi liczbami , uniewazniam te zestawy bo nie wleza dzisiaj, to się nimi grało.Dzieki temu, że zagrała nimi armia ludzi, piątka płaci prawie 400 000 zł.
Witam wszystkich
@4 805 126 molosopot:
Za późno napisałeś że unieważniasz. Było już puszczone i co miałem zrobić?
Ale mało brakowało bo miałem 16,25, 38 a weszło 37
Za późno napisałeś że unieważniasz. Było już puszczone i co miałem zrobić?
Ale mało brakowało bo miałem 16,25, 38 a weszło 37
Było blisko ale za 2 liczby nie płacą

Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 805 128 Sebastian_M: siemano nierobek
@4 805 134 waldus:
Zaraz idę do pracy
Po pracy do sklepu po koszulę i spodnie bo w poniedziałek rozpoczęcie roku szkolnego
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 805 134 waldus:
Porobicie sobie fikołki
Porobicie sobie fikołki
@4 805 134 waldus:
Dla Ciebie wszystko gratis all inclusive nawet samolot będziesz miał gratis tylko przyjedź i będziesz się relaksował
Dla Ciebie wszystko gratis all inclusive nawet samolot będziesz miał gratis tylko przyjedź i będziesz się relaksował
@4 805 134 waldus:
Pamiętaj że jest przygotowany pakiet atrakcji i pakiet prezentów i to nie byle jakich prezentów zresztą sam zobaczysz na miejscu
Pamiętaj że jest przygotowany pakiet atrakcji i pakiet prezentów i to nie byle jakich prezentów zresztą sam zobaczysz na miejscu
@4 805 134 waldus:
Jak tak bardzo chcesz to weź ze sobą żonę Żona też będzie miała wszystko w pakiecie Czyli wszystko gratis wszystko za darmo all inclusive będziecie mieli swój pokój w hotelu pięciogwiazdkowym lub czterogwiazdkowym jeszcze nie wiem dokładnie ale tam czterogwiazdkowy hotel też nie jest zły jest bardzo dobry
Jak tak bardzo chcesz to weź ze sobą żonę Żona też będzie miała wszystko w pakiecie Czyli wszystko gratis wszystko za darmo all inclusive będziecie mieli swój pokój w hotelu pięciogwiazdkowym lub czterogwiazdkowym jeszcze nie wiem dokładnie ale tam czterogwiazdkowy hotel też nie jest zły jest bardzo dobry
Jak rozwalić się na hulajnodze.. Zablokować kierownicę na wprost.. Nie dziękujcie
@4 805 134 waldus:
Dlaczego nic nie odpisujesz Zatkało ciebie czy co ?
Dlaczego nic nie odpisujesz Zatkało ciebie czy co ?
Tylko dwie lub trzy osoby będą miały wszystko gratis reszta przelot będzie musiała zapłacić sama no ale przelot można kupić już za 560 zł to nie są duże pieniądze
@4 805 137 Sebastian_M:
MONTEZUMA1
Wczoraj nie wygraliśmy ale dzisiaj sobota ja myślałem że wczoraj jest była sobota A to dzisiaj jest sobota z soboty jest najwyższa wygrana w Mini Lotto Gramy dzisiaj w Mini Lotto koniecznie
Wczoraj nie wygraliśmy ale dzisiaj sobota ja myślałem że wczoraj jest była sobota A to dzisiaj jest sobota z soboty jest najwyższa wygrana w Mini Lotto Gramy dzisiaj w Mini Lotto koniecznie
@4 805 149 molosopot:
@4 805 148 Sebastian_M: Nie te emotki się wkleiły.
@4 805 147 Sebastian_M: powiem Ci
@4 805 153 waldus:
Powiedz Czekam z niecierpliwością
Powiedz Czekam z niecierpliwością
@4 805 153 waldus:
Żona będzie Ciebie uwielbiała
Żona będzie Ciebie uwielbiała
@4 805 153 waldus:
Jak nie myślisz o sobie to pomyśl o żonie ale powiem szczerze że i tobie i żonie taki Urlop by się przydał
Jak nie myślisz o sobie to pomyśl o żonie ale powiem szczerze że i tobie i żonie taki Urlop by się przydał
Marek Grechuta Nie dokazuj miła Nie dokazuj
@4 805 148 Sebastian_M: Wnerwil mnie facet - typowy podczep.energetyczny.Widzial, że go unikam, to na przekór zawołał mnie po imieniu.On na coś w sobie , że jak go spotkasz to nic dobrego cię nie spotka.Nie jestem przesadny, ale to.prawda.Dlatego wczoraj zrezygnowałem z gier.Nawet na pierwsze losowanie kupiłem multi multi to przed losowaniem wszedł mi w drogę i.,.klapa.
@4 805 158 molosopot:
Nic się nie martw dzisiaj wszystko odrobimy soboty są najwyższe wygrane w Mini Lotto pomyślmy teraz Nad liczbami
Nic się nie martw dzisiaj wszystko odrobimy soboty są najwyższe wygrane w Mini Lotto pomyślmy teraz Nad liczbami
dzis mi sie snila niedawno zmarla ciotka. potrzasalem ja i mowie jakie numery?
jakie numery? nic nie powiedziala tylko zmienila sie w stara murzynke
piekny sen
jakie numery? nic nie powiedziala tylko zmienila sie w stara murzynke
piekny sen
Tylko w Szybkie 600 za 12 zł wpadło 50 zł i w Mini jedna trójka w zakładzie na 8 losowan.
mogla powiedziec 6 numerow do lotto widocznie nie znala
@4 805 159 Sebastian_M: Liczby te same tylko za 25 chyba 24
@4 805 164 molosopot:
A 16 do powtórzenia?
A 16 do powtórzenia?
@4 805 163 MONTEZUMA1:
Liczby znała tylko już umarła i jak miała Ci powiedzieć ?
Liczby znała tylko już umarła i jak miała Ci powiedzieć ?
sen mara trzeba liczyc na siebie
@4 805 167 MONTEZUMA1:
Słuchaj mam dla ciebie propozycję otwieramy restaurację ?
Słuchaj mam dla ciebie propozycję otwieramy restaurację ?
ciezko w sni zachowac przytomnosc umyslu i pytac sie o numery. a to bylo nad ranem to latwiej kierowac snem
trzeba jakis biznes zrobic bo matka mi skrzeczy ze jestem biedny a moj brat w wawie juz menadzer. to mowisz ze budka z zapiekankami?
@4 805 169 MONTEZUMA1:
Ja już jestem bliski opanowania snu chodzi o to że jak śnię to mogę tym snem sterować jak opanuje tę sztukę do końca Wtedy będę miał liczby z losowania bo wyśnię sobie losowanie które dopiero będzie a ja już będę znał liczby
Ja już jestem bliski opanowania snu chodzi o to że jak śnię to mogę tym snem sterować jak opanuje tę sztukę do końca Wtedy będę miał liczby z losowania bo wyśnię sobie losowanie które dopiero będzie a ja już będę znał liczby
@4 805 171 MONTEZUMA1:
@4 805 171 MONTEZUMA1:
lucid dreams musisz spac z odpowiednia muzyka do wyraznych snow
@4 805 165 Sebastian_M: Nieeee, zapomniałem o niej.Zamiast niej może 7???
zalatwimy takich 1 strzalem w multi
fala multi na dzis wyzej nizej boja
w8.w17.w27.w35.w45.n56.w65.n76
w8.w17.w27.w35.w45.n56.w65.n76
@4 805 176 molosopot:
Też myślałem o tej liczbie naprawdę
Też myślałem o tej liczbie naprawdę
@4 805 179 MONTEZUMA1:
Jak chcesz żeby mama była pod wrażeniem To musisz być właścicielem restauracji menadżerem dyrektorem prezesem
Jak chcesz żeby mama była pod wrażeniem To musisz być właścicielem restauracji menadżerem dyrektorem prezesem
narazie jestem prezesem multifiasko. firma jednoosobowa
@4 805 176 molosopot:
Powiem więcej tę liczbę już skreśliłem na blankiecie
Powiem więcej tę liczbę już skreśliłem na blankiecie
w przyszlosci bedzie miejsce dla zgrabnej mlodej sekretarki
@4 805 180 Sebastian_M: Kto zagrał lub zagra tymi zestawami, może się spodziewac.......

@4 805 184 MONTEZUMA1:
Młodej to znaczy ile ona będzie miała lat ?
Młodej to znaczy ile ona będzie miała lat ?
@4 805 185 molosopot:
moze byc jeszcze w liceum przyucze
@4 805 183 Sebastian_M: To się nazywa ' na tych samych falach '.
studentki uniwersytetu 3 wieku niestety nie
@4 805 188 MONTEZUMA1:
Słuchaj to co otwieramy tą restaurację czy nie właściwie to trzeba ją przejąć bo mój znajomy te mi ją oddać żebym ja ją prowadził i żeby była moja więc Zdecyduj się Jest ona w Warszawie
Słuchaj to co otwieramy tą restaurację czy nie właściwie to trzeba ją przejąć bo mój znajomy te mi ją oddać żebym ja ją prowadził i żeby była moja więc Zdecyduj się Jest ona w Warszawie
@4 805 189 molosopot:
Nie miałem tylko liczby 24
Nie miałem tylko liczby 24
moj brat mlodszy jest dobry kucharz amator wezmiemy go na pomoc w kuchni i do zmywania