Wpisy 480 059 – 480 158
8 września 2011 11:33 → 8 września 2011 12:32, 100 wpisów
andromeda....nie wydaje Ci się,jest inaczej.Pasko mógłby usunąć kilka z tych emotek i wstawić kilka innych np emotkę z gg walącą pięścią
a mógłby usunąć jedną z fajką,ten prezencik,tą z tym kciukiem,tą z biretem na głowie,i tą szczerzącą zęby 

a mógłby usunąć jedną z fajką,ten prezencik,tą z tym kciukiem,tą z biretem na głowie,i tą szczerzącą zęby 

Kumulacja € 143 900 000 w Euromillions! Szczegóły
vanilla....mam takie 2,21,25,33,34 któraś powinna wpaść ale nie wiem która
32 jest potrójnym jokerem
29 dawno nie weszła
2 powinna wylecieć tak czy siak
29 dawno nie weszła
2 powinna wylecieć tak czy siak
aniqa...nam od myślenia a Tobie się 13 zadymi z czachy jak będziesz zdawała egzamin 

Lila i nie tylko. Jutro mam ostatnia jazde a pozniej tylko czekanie na wtorek 

Torsan lepiej nie bo moze być odwrotny skutek do zamierzonych celów hahah
Ostatnio słyszałam że,mają nastąpić zmiany ,jak ktoś zda prawko będzie mógł wrócić do domu swoim samochodem po egzaminie
Lila przeciez to od dawna mozna bo jezdzisz na zaswiadczeniu ze zdalas tylko na prawko czekasz 

480086. torsan 2011-09-08 (12:03) Sanok
lila-
aniqa-
480087. lila 2011-09-08 (12:03) obok Wa-wy
torsan....
lila-
aniqa-
480087. lila 2011-09-08 (12:03) obok Wa-wy
torsan....
hej widac Wam emotki? bo ja nie widze teraz napisu ani zadnuch emotek tylko ich nazwy
Lila z tego co sie doczytalam mozna jezdzic zaraz po egzaminie ale jak Cie złapie drogówka to bulisz 50 zł za jazdę bez dokumentow hahah 

andromeda....emotki widać ale tych dwóch napisów nie widaćkoło LOTTO CHAT
aniqa...teraz będzie można zaraz po egzaminie jechać autem i nic nie będziesz bulić.Tzn nie wiem od kiedy to wejdzie w życie ale tak ma być.
lol ja nie widze nic..znikneła mi plansza z emotkami i na firefoxie i na innej przelgadarce tez co jest grane
tal ale będzie teraz 1000 razy trudniej zdac bo wchodzą nowe przepisy za rok albo za 2 lata
a ja widze tylko w niejsce emotek ich nazwy w nawiasach a zamast planszy z emotkami widze tylko pasek i kawełek nazw na biało któree uciekły na prawa strone
O ***a hah.. Lila jak wracalam z Opola to się wydurnialam do instruktora i mówiłam mu ze zawizie mnie tato na egzamin a jak zdam to w drodze powrotnej ja bede jechac hah... Tylko dziwne ze mi o tym nie powiedzial ze nie mogłabym jezdzic hah 

całkiem rozwalona stronka.. i napisy wszystkich emotek tak na prawo rozciągniete..Pasko robisz coś teraz ze stronką?
Hello!

Pozdrawiam.
Pasko>>>MultiPairs pobiera i zapisuje trzy wyniki losowań z wczoraj.To samo jest 2 września za to 3.09 jest tylko jedno losowanie.
Spójrz swym bystrym okiem na bazę wyników i popraw.

Pozdrawiam.
Pasko>>>MultiPairs pobiera i zapisuje trzy wyniki losowań z wczoraj.To samo jest 2 września za to 3.09 jest tylko jedno losowanie.
Spójrz swym bystrym okiem na bazę wyników i popraw.
aniqa...Ty jeszcze nie będziesz mogła jechać bo to dopiero ma wejść w życie za jakiś czas rozumiesz co ja do ciebie piszę czy nie>??

Gała witam witam... Jeszcze nie zdawalam
. Najgorsze przedemna. We wtorek zdaje 

. Najgorsze przedemna. We wtorek zdaje 

aniga ooooo ale 3maj sie i życze zeby Ci sie udało
Lila witaj diobeł
Lila witaj diobeł
Lila dopiero teraz sie dowiedzialam ze pletłam bzdury o wracaniu z Opola 

aniqa.....nie możemy się coś dogadać,albo Ty jesteś wczorajsza albo ja ha ha ha ha
witam

Lila i ze nie moge jezdzic zaraz po zdaniu
. Tego sie teraz dowiedzialam 

. Tego sie teraz dowiedzialam 

Lila to proste ***a. Ty mi dzisiaj wyskakujesz z nowina ze nie moge jezdzic zaraz po zdaniu prawka, a ja miesiac temu ***olilam do instruktora jak to ja bede wracac z Opola do Nysy zaraz po egzaminie prowadzac samochód. Jasne??? haha
aniqa....nie będziesz mogła ale inni zdawający powiedzmy za rok już będą mogli Jasne? Kuźwa ha ha ha ha