Wpisy 479 680 – 479 779
7 września 2011 21:39 → 7 września 2011 22:18, 100 wpisów
lila

tylko lila nie świeconą czasem bo ma wiekszego kopa niż bimberek,,,,

lila czy Ty sie aby dobrze czujesz pisze te slowa nie z sarkazmu lecz troski jak sie chcesz dogadywac z Polakami po wodzie?
jaro55 >>> ja się z Tobą napije po ciężkim dniu pracy ... ja tam nie jestem wybredna co do towarzystwa .. zwłaszcza kieliszkowego .... ...
Lila obok Wawy to wielka parafia a ilu w niej proboszczow a jak wiadomoz wody preferuja czysta a z ryb.. tak jak my na tym forum ...wielkie sumy

Qń...ja się bardzo dobrze czuję i na prawdę mi nic nie dolega,musisz uwierzyć mi na słowo,tak jak już pisałam mam zamiar dożyć do 120 lat a potem mogę paść na twarz
do kościoła nie chodzę więc kolejny problem z głowy

do kościoła nie chodzę więc kolejny problem z głowy

madziu 777 kochana no widzisz bratnia duszyczko moja drink czy wolisz setke
bamberek też jest

bamberek też jest

lila widzisz moja skleroza ustapila w istocie poznawalismy sie jak pisalas ze chcesz dozyc 120 lat
lila jak rowniez o tym,ze oprzesz sie na ramieniu jakiegos 80-siecio latka
Qń....z tym dziadkiem to prawda,zawsze będzie młodszy o te 40 jak ja będę miała 120
a o Jarocinie nie pamiętam żebyśmy rozmawiali
a o Jarocinie nie pamiętam żebyśmy rozmawialijaro55 >>> tylko czysta
po pierwszym trzepie,po drugim tez... potem juz wchodzi ... 
po pierwszym trzepie,po drugim tez... potem juz wchodzi ... 
lila bylo o koncercie w jarocinie choc upieral sie nie bede czasem pamiec mnie zawodzi tak skojarzylem i dlatego tak napisalem kilka wpisow wczesniej
madziu 77 trzepie na drugi dzień,,,lila to twoje magiczne zaklecie jechaj tak się stanie
hej
hej
jaro55 >>> nie dopuszczam aby na drugi dzień trzepało ... mam wypróbowany sposób ... 

madziu77 już denerwuje
jak ona nie pija wogóle
a ja chciałem poczestować tylko

Qń......A tak,pisaliśmy o Jarocinie,teraz sobie przypomniałam.To mnie pamięć raczej zawodzi.Nie denerwuję się na Ciebie i nie złoszczę,dlaczego miałabym??
o Twojej zlosci wspomniala madzia77 wiec uklony Wam obu drogie damy jestem jak najdalszy od tego,bt kogokolwiek denerwowac.
Qń....nie czytaj głupot jakie ktoś wypisuje.Ja nie jestem zła ale chyba niektórzy wiedzą lepiej więc chyba strzelę sobie w łeb a oni niech żyją za mnie

i igreeat ALL

Jak kazden z nas potrzebuje jedynie wyjac z totka co wlozylem ... ale bylbym richman
madzia...co się mnie znowu uczepiłaś?? Lili to zwłaszcza lili,kurde nie macie nikogo bliższego w rodzinie??
andro

lila

lila

jaro55
ty ty pijaku lubisz spaś pod stołem

ty ty pijaku lubisz spaś pod stołem

jaro55 >>> u mnie już dno widać,więc na chwile obecna mogę jedynie "oczy w słup " postawić - zaraz sąsiada wyśle po coś z %
lila >>> naprawdę tak to odebrałaś??? hmmm no to bardzo przepraszam,nie chciałam urazić wrażliwej duszy ...
lila >>> naprawdę tak to odebrałaś??? hmmm no to bardzo przepraszam,nie chciałam urazić wrażliwej duszy ...

krzysiek nad ostatnio opti45 mnie wpuśćiła na łóżęczko spałem do rannka było super spytaj opti45 nawet dostałem miche rano

Kumulacja € 143 900 000 w Euromillions! Szczegóły
a ja to dopiero szczelam kaliber nie powiem
no dobra 21cm i nieżle szczela bije na odległość do metra
liliana
no dobra 21cm i nieżle szczela bije na odległość do metra
lilianajarooo
eeeee ty ty jesteś kłamczychem nie byłeś razem optik45 w łózku

eeeee ty ty jesteś kłamczychem nie byłeś razem optik45 w łózku

weżałem tylko powiedziała leż wić leżałem ale miche dał mi,,,,
opti45 kochana jesteś słonce moje

opti45 kochana jesteś słonce moje

Jest zasada jak sie drzwi sypialni zamknely geba w kubel bez wzgledu na relacje.Amen.
madzia77 kto taki
mam butelke wino byczek narysowany chyba możliwe pijem 

mam butelke wino byczek narysowany chyba możliwe pijem 
jarooo
optik45 ma jeszcze dwie chłopaki grzeczny i miłych

nie ty
optik45 ma jeszcze dwie chłopaki grzeczny i miłych

nie ty

wkoncu jestem jej pieskiem do zabawy tylko
nieraz mi żući piłeczke to przyniose jak mi da wcześniej miche oczywiśćie

nieraz mi żući piłeczke to przyniose jak mi da wcześniej miche oczywiśćie

powodzenia i zaczynamy lotto u korna