Wpisy 478 680 – 478 779
7 września 2011 12:32 → 7 września 2011 13:50, 100 wpisów
mała1438 to i tak ładne ja jak miałem większe wygrane to głównie na chybił trafił choć nie zawsze nieraz też samemu ale to już naprawdę rzadko
a na dzis co bys typowala ...? liczby . 

ja ostatnio też byłem zły bo z niedzieli jakbym powtórzył te same liczy w poniedziałek miałbym 7/10 z plusem 380 złotych poszło

a wczoraj to wygrałem o 14:00 2/10 z plusem czyli 4 złote i o 22:15 1/10 z plusem czyli 10 złotych ale dziś jeszcze mam te same liczby co wczoraj
andruśka.....zauważyłam właśnie,niepotrzebnie wywołałam wilka z lasu 

andromeda

zmieniał ktoś z Was ostatnio avatar ?

zmieniał ktoś z Was ostatnio avatar ?
strona niby działa ale jeszcze to nie jest to a po losowaniach w ogóle nie idzie na nią wejść mam nadzieje że pasko coś z tym zrobi bo nie długo strona znowu zniknie a ja jednak wolał bym żeby była ta strona bo rzeczywiście jest najlepsza pod względem tematyki gier lotto no i nie ukrywam że trochę się przyzwyczaiłem do strony multipasko.pl
robal 36 jak zmienisz avatar to stronę odśwież powinno pomóc
Witam!no i zostałam perfidnie oszukana
podałam pani pukony +pukony wygrane +zdrapka
wygrana miała pokryć dzisiejsze granie a zdrapka wypłacona lub zamieniona
niby 10 zeta-szafiry ale pani wmówiła mi że jej nie podałam zdrapki,miałam wejść na zaplecze????
poprosiłam żeby zastanowiła się dobrze czy znajdzie tą zdrapke czy nie
ona mi na to że nie ma
curva nie cierpię takich sytuacji to nie była kolektura tylko nieznana mi buda z napojami i słodyczami

podałam pani pukony +pukony wygrane +zdrapka
wygrana miała pokryć dzisiejsze granie a zdrapka wypłacona lub zamieniona
niby 10 zeta-szafiry ale pani wmówiła mi że jej nie podałam zdrapki,miałam wejść na zaplecze????
poprosiłam żeby zastanowiła się dobrze czy znajdzie tą zdrapke czy nie
ona mi na to że nie ma
curva nie cierpię takich sytuacji to nie była kolektura tylko nieznana mi buda z napojami i słodyczami
andromeda, multi multi plus 1984
są dwa - na "profil" i na "forum" - na profil zaraz zobaczę - teraz nie mogę wstawić na forum - pojawia się napis "nie wypełniono formularza"
bella34 -
gdzie ta buda - możesz napisać ? - wiesz - reklama dźwignią handlu
są dwa - na "profil" i na "forum" - na profil zaraz zobaczę - teraz nie mogę wstawić na forum - pojawia się napis "nie wypełniono formularza"
bella34 -
gdzie ta buda - możesz napisać ? - wiesz - reklama dźwignią handlu

bella34 ta baba powinna pójść z "torbami" jak nie umie prowadzić biznesu i ludzi oszukuje
niech se wsadzi te 10 zł w buty będzie wyższa
ale jutro będąc w pobliżu zapytam złośliwie czy szafiry się znalazły
Robal
Plac na Rozdrożu w podziemiach

ale jutro będąc w pobliżu zapytam złośliwie czy szafiry się znalazły
Robal
Plac na Rozdrożu w podziemiachbella34 ale rzeczywiście się można wkurzyć
wygrana jest a jak by jej nie było
multi takie moje szczęście jak tirówki w deszcz
może coś wyszarpię o 14

może coś wyszarpię o 14

Dzięki - jak będę w pobliżu - a teraz to nie jest "mój rejon" - będę podchodził i podawał -
pojedynczo i prosił o wydruk

Pisałem ? Moim zdaniem - najlepsze kolektury, to te - gdzie bez żadnej łachy szykują ten kwitek "do zapłaty"

pojedynczo i prosił o wydruk

Pisałem ? Moim zdaniem - najlepsze kolektury, to te - gdzie bez żadnej łachy szykują ten kwitek "do zapłaty"

bella34 tego ci życzę abyś coś większego trafiła o 14:00
Jak zwykle Robalku masz rację

torsan ja siebie nie porównuję jeno http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wsciekly.gifsytuacje
multi nie dziękuję,ale o rezultatach po losowanku poinformuję
teraz idę tam...cyt by krzysio
do losowanka no chyba że strona zacznie znów odwalać manianę

torsan ja siebie nie porównuję jeno http://www.multipasko.pl/emotikony/emot2/wsciekly.gifsytuacje
multi nie dziękuję,ale o rezultatach po losowanku poinformuję

teraz idę tam...cyt by krzysio

do losowanka no chyba że strona zacznie znów odwalać manianę

Bez urazy ale w kolekturach pracuja ( a scislej wiekszosc terminali totka ) obsluguja laicy. Wyobrazcie sobie sytuacje,ze lottomat obsluguja osoby,ktore maja wiedze taka jak wiekszosc z nas na tym forum...o ile lepsza bylaby obsluga.
ja najbardziej lubię te kolektury gdzie jest tylko toto lotek a nie że mają wszystko po trochę a póżniej oszukują ludzi ja także czym wyjdę z kolektury lubię zobaczyć czy mi dobrze wydrukowali kupon bo już nie raz mogłem więcej wygrać ale przez pomyłkę w kolekturze miałem mniejszą wygraną mówię tu opcji plus
Zadajcie w klekturze proste pytanie: jaka jest aktualna pula wygranej pierwszego stopnia w lotto" . jesli kolektor natychmiast nie wydrukuje puli z lottomatu tylko bedzie sie upieral,ze wynosi np. 2 miliony zlotych juz macie odpowiedz kto siedzi za lada.
qń z tym się zgadzam

gała

Do <multi multi plus 1984> robisz wg mnie blad skoro placisz kase za zaklady masz prawo w obecnosci kolektora sprawdzic wydruk z lottomatu a kolektor ma obowiazek wydrukowac kupony zgodne z Twoja dyspozycja
Qń -
ale - to dwie różne sprawy... co innego podpowiadać : niech Pani wybierze jeden zakład, dwa losowania, pięć liczb, a co innego być orżniętym i szukać swoich pieniędzy... Kiedys te, takie sprawy - że nie widać monitora, że to, że co innego - tłumaczyli twoim dobrem, ale co - jeśli tam jest zła wola ?
Do dychy wzywać policję ?
U siebie mam dwa takie zupełnie różne punkty - o jednym - ludzie mówią, żeby uważać - że właśnie tak kręcą , a w drugim - bez żadnego gadania sami drukują ten papierek ...
ale - to dwie różne sprawy... co innego podpowiadać : niech Pani wybierze jeden zakład, dwa losowania, pięć liczb, a co innego być orżniętym i szukać swoich pieniędzy... Kiedys te, takie sprawy - że nie widać monitora, że to, że co innego - tłumaczyli twoim dobrem, ale co - jeśli tam jest zła wola ?
Do dychy wzywać policję ?
U siebie mam dwa takie zupełnie różne punkty - o jednym - ludzie mówią, żeby uważać - że właśnie tak kręcą , a w drugim - bez żadnego gadania sami drukują ten papierek ...
Witam. Podjąłem daleko idące środki i dzisiaj nie przewiduję, że strona może nie wytrzymać ruchu o 14:00 lub 22:15. Jeśli nie wytrzyma to już nie wiem co dalej, ale na pewno będzie dobrze 

zobaczymy .. moze przewidujesz pewniaki na dzis .. chetnie skorzystam pasko ..? 

Qń jak już pisałem to sprawdzam cyfry w kolekturze a jeżeli kupon jest w jakiś sposób nie zgodny to go przepisuje na blankiet poprawnie i wysyłam ponownie a ten nie poprawny kupon anuluję
Kumulacja € 143 900 000 w Euromillions! Szczegóły
Pasko
skoro jesteś - nie można zmienić avatara
forum.multipasko.pl/avatary.php - nie działa -
pojawia się napis "nie wypełniono formularza"... ?
skoro jesteś - nie można zmienić avatara
forum.multipasko.pl/avatary.php - nie działa -
pojawia się napis "nie wypełniono formularza"... ?
Witam pasko

Regulamin stanowi: kolektor ma obowiazek wykonac dyspozycje grajacego. Jak Cie oszukuja powiedz,ze nie znosisz konfabujacji zwlaszcza jesli chodzi o Twoje pieniazki i poczekaj spokojnie na reakcje.
Sprawdzać - co daliśmy, i co dostaliśmy - oj tak - polecam, polecam 
lila
po 22 może i czasem bym nie dyskutował, ale nie teraz

lila
po 22 może i czasem bym nie dyskutował, ale nie teraz

Tak nie do konca trzeba sprawdzac jak wiesz,ze kolektor to wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu nie trzeba nic robic. W koncu wazna dla kolektorajest prowizja a jak nie szanuje klientow to ma mniejsza prowowizje a co za tym idzie prawdopodobnie wypada z rynku. Kazdy swiadectwo wystawia sobie sam.
Qń -
dwa razy, co najmniej, miałem wydrukowane te same
zakłady, a brakowało tych z innego blankietu... Na szczęście
Nic się nie stało 

dwa razy, co najmniej, miałem wydrukowane te same
zakłady, a brakowało tych z innego blankietu... Na szczęście
Nic się nie stało 

na dziś mam coś takiego
6,9,12,14,20,49,66,77
9,12,20,33,66
1,6,9,11,12,14,31,38,49,66
6,20,25,33,49,53,66,77
co sądzicie o tych zestawach?
6,9,12,14,20,49,66,77
9,12,20,33,66
1,6,9,11,12,14,31,38,49,66
6,20,25,33,49,53,66,77
co sądzicie o tych zestawach?
@Pasko
Nie, jeszcze nie działa mam hasło -
"Nie wypełniono formularza !
Wstecz"
Ale - dzięki za szybkie działania

Nie, jeszcze nie działa mam hasło -
"Nie wypełniono formularza !
Wstecz"
Ale - dzięki za szybkie działania

deki....bo u mnie też pogoda do dupy .To proste,jak jesteś przed 14 na czacie znaczy że pada albo jesteś chory

a u Ciebie?