Wpisy 476 962 – 477 061
6 września 2011 09:52 → 6 września 2011 12:01, 100 wpisów
ej co sie dzieje z forum jak wchodze w naszgrupe to nie widze wpisów z dnia dzisiejszego
Lila oddałaś wpis 9:59 a jak wchodze to sa te z rana ale jakoś pomieszane...Lila wpisy sa z rana te co ja oddałam ,krysia Gała normalnie sa ale pozniej są te z wczoraj ..a Twojego nie widać co teraz zrobiłaś
z tego co zauwazyłem na forum jest teraz odwrotnie chodzi o wpisy z dołu do góry
kosmaty masz rację kopę miesięcy ,miałem od zarąbania roboty trochę urlopu i teraz wracam
vanila ja teraz stawiam warsztat i tez mam bardzo mało czasu na chat chociaz na dzien dzisiejszy narazie przerwa w pracach

liluś ale ta zmiana w grupach jest taka se ,ja bym proponował żeby robić ranking miesięczny i całościowy
vanilla.....zmiana w grupach jest taka że walczymy o typera miesiąca.Jak miesięczny i całościowy??
komu w droge temu czas ...

robie meble na zamówienie pod wymiar kuchnie,szafy,itd.

robie meble na zamówienie pod wymiar kuchnie,szafy,itd.
to kosmaty powodzenia przy pracy i typowaniu pozdro i dużo klientów życzę

vanilla....co mam spisywać>?? Bo nie rozumiem za bardzo.Tak jak było wcześniej to bez sensu na dłuższą metę,co dojedziemy do 500 pewniaków albo 1001 ??? Dla mnie to bez sensu
vanilla...wytłumacz mi to jak chłop krowie na rowie bo wiesz,ja blondynka,kumata bardzo ale trzeba dokładnie wyjaśnić 

liluś to zrobić ranking miesięczny i ranking do końca roku ,a od stycznia nowy roczny
vanilla....czyli np jak Ty zostaniesz 5 razy typerem to na koniec roku mam napisać że vanilla w ciagu roku był 5x typerem zośka 2 itd??Czy chodzi o to żeby podsumować wszystkie ustrzelone pewniaki do końca roku??
Vanilla....chodzi Tobie o to,żeby na koniec roku podsumować wszystkie pewniaki które ustrzeliła dana osoba tak??
aa tam szkoda..ja tez mialam wpisy w grupie A i tez z nich zrezygnowałam..jacy chłopcy wrażliwi nio

andro ale ty jesteś taką typerką że odbijesz się w ciągu miesiąca
vanilla...na koniec września podam typera miesiąca a pod spodem podam kto ile pewniaków trafił do danej chwili
vanilia Ty równiez jesteś dobry
joj znowu jakiś zastoj na pasko z wpsiami
joj znowu jakiś zastoj na pasko z wpsiami
vanilla...wiem o co Tobie chodziło,wiem,żeby tamte pewniaki nie przepadły,będę je podsumowywać na każdy koniec miesiaca ok?

Lila hmm juz sama nie wiem..można w nerwice wpasc jak chce zrobic wpis a tu sie nie da

vanilla....już spisałam ile kto ma pewniaków do tej pory a na koniec września je zapodam w grupie 

jac11...wpisałeś liczbę 29 zamiast sobie to ***Playerowi****
popraw to proszę.

popraw to proszę.
A co to sie stalo ze strona przez pare dni nie dzialala?
Dopiero jak nie dzialala docenilem uroki map graficznych multi multi..tutaj sa najlepsze!

Dopiero jak nie dzialala docenilem uroki map graficznych multi multi..tutaj sa najlepsze!

siemanko witam całą załogę

andro...
...lila....

...lila....

basia....podałam już wyżej liczby. 12,21,28,29,69,5 któraś z nich powinna wskoczyć
5,14,18,27,32,49,56,61,69,77

3,8,49

lila...no to 

czy moze...

Lila ja tez..dzień taki chyba..bo deszczowo...chociaz teraz u mnie sie rozpogodziło
lila...no to 

andromeda....u mnie słoneczko ale jakaś jestem w dupę dzisiaj kopnięta,jakby mnie ktoś popchnął to chyba bym się przewróciła

Lila
Andro

Profesor..

ja uciekam ..komu w droge temu czas..powodzenia 3majcie sie..pa pa
http://www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0&feature=related
Andro

Profesor..

ja uciekam ..komu w droge temu czas..powodzenia 3majcie sie..pa pa
http://www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0&feature=related
ulexxa...

wczoraj 2/10,2/10
może znowu się coś chrzani