Wpisy 4 767 183 – 4 767 282
29 czerwca 2023 09:21 → 29 czerwca 2023 12:22, 100 wpisów
piona jest latwa jak sie ma dobre numery
2 pareczki i pewniaczek
Mam teraz mało czasu na wymyślanie liczb ale dzisiaj skończę pewną pracę A myślę że tak będzie bo mam pracę na powietrzu a jest ładna pogoda i duże prawdopodobieństwo że dam radę skończyć to wtedy będę miał dużo czasu i pomyślę nad liczbami Może nawet dzisiaj zagram piątkę z piątki
@4 767 144 Biedroneczka1977:
ja tam tyko wieczory
bo załatwiam 3 grupy na pobyt
od 31 lipca do 21 sierpnia
ja tam tyko wieczory
bo załatwiam 3 grupy na pobyt
od 31 lipca do 21 sierpnia
@4 767 183 MONTEZUMA1:
Ja mam dobre numery ale przeważnie wchodzą trzy albo cztery a pięć nie może się ułożyć. Ostatnio mało w to gram bo tak jak Ci powiedziałem brakuje czasu praca praca i praca a na liczby trochę trzeba poświęcić
Ja mam dobre numery ale przeważnie wchodzą trzy albo cztery a pięć nie może się ułożyć. Ostatnio mało w to gram bo tak jak Ci powiedziałem brakuje czasu praca praca i praca a na liczby trochę trzeba poświęcić
@4 767 184 MONTEZUMA1:
Z tymi dwoma pałeczkami to jest mniejszy problem niż w tym pewniaczkiem
Z tymi dwoma pałeczkami to jest mniejszy problem niż w tym pewniaczkiem
Żebyśmy wiedzieli kiedy oni zmieniają kulki w bębnie to by było łatwiej wygrać dlatego że przy zmianie kulek zmieniają się też wszystkie parametry losowania
ja mam numery czwartkowe rano, jutro bede mial piontkowe, lepiej rodzielac rano wieczor
Zobaczymy na próbę wsypuję dzisiaj pewniaczka 7
@4 767 144 Biedroneczka1977:
w Arce chodzi mi tylko o morze, rower ....do Podczele
a na molo codziennie za darmo wchodzisz
jak opłacisz klimatyczne, uzdrowiskowe jak niektórzy interpretują
nie wiem dlaczego Arka słaba jest ?
pod jakim względem ?
wiesz, jak na wycieczkach - każdy ma swoje priorytety,
a jak wypiją .... to też indywidualny program
w Arce chodzi mi tylko o morze, rower ....do Podczele
a na molo codziennie za darmo wchodzisz
jak opłacisz klimatyczne, uzdrowiskowe jak niektórzy interpretują
nie wiem dlaczego Arka słaba jest ?
pod jakim względem ?
wiesz, jak na wycieczkach - każdy ma swoje priorytety,
a jak wypiją .... to też indywidualny program
czyli jask grasz rano patrzysz tylko na rano i niewazne ze wieczorem 1 lata co losowanie
@4 767 193 MONTEZUMA1:
Programy na dwa losowania nie na jedno?
Programy na dwa losowania nie na jedno?
program na czwartek rano
@4 767 193 MONTEZUMA1:
Poczekaj zjem garść orzechów one są dobre na mózg jak je zjem będę myślał Jakie dać liczby
Poczekaj zjem garść orzechów one są dobre na mózg jak je zjem będę myślał Jakie dać liczby
@4 767 195 MONTEZUMA1:
Program na czwartek rano jest następujący pewniaka wsypujemy siódemkę
Program na czwartek rano jest następujący pewniaka wsypujemy siódemkę
program jest dobry tylko brak sukcesow
@4 767 198 MONTEZUMA1:
Jak może być program dobry a sukcesów brak w takim razie popełniasz jakiś błąd trzeba sprawdzić jaki
Jak może być program dobry a sukcesów brak w takim razie popełniasz jakiś błąd trzeba sprawdzić jaki
trzeba zrobic program ktory pokona losowosc i przypadkowosc numerow
Program dobry sukcesów brak bardzo dużo błędów nie postępujesz właściwie lub chaotycznie
@4 767 200 MONTEZUMA1:
To jeszcze nie tworzyłeś takiego programu ja myślałem że już dawno masz
To jeszcze nie tworzyłeś takiego programu ja myślałem że już dawno masz
wiem ze beda przypadkowe bez seksu numery i co z tym robie
@4 767 203 MONTEZUMA1:
No właśnie Napisz co z tym robisz?
No właśnie Napisz co z tym robisz?
czyli trzeba jechac ten sam dzien do skutku, czwartek rano az przypadkowe numery sie uloza
@4 767 206 MONTEZUMA1:
Tu nie ma przypadku to musi być wszystko zaplanowane numerki trzeba zaplanować albo spontanicznie iść na całość
Tu nie ma przypadku to musi być wszystko zaplanowane numerki trzeba zaplanować albo spontanicznie iść na całość
nie ma innej drogi chyba ze czuj
@4 767 206 MONTEZUMA1:
Z numerkami jak z kobietą albo dadzą albo nie dadzą
Z numerkami jak z kobietą albo dadzą albo nie dadzą
@4 767 208 MONTEZUMA1:
Jest jeszcze czutka
Jest jeszcze czutka
dajesz przypadkowe ale przypadkowe ograniczone wynikami i czekasz az sie ulozy
@4 767 211 MONTEZUMA1:
Tak ale ile masz czasu na to żeby czekać na to aż się ułoży,
Tak ale ile masz czasu na to żeby czekać na to aż się ułoży,
6 czy 7? jaki dzis czuj?
@4 767 213 MONTEZUMA1:
Ja bym dał jedną i drugą i to będzie jako parka
Ja bym dał jedną i drugą i to będzie jako parka
jesli w przedziale 6-10 w czwartek nie wpadala nasza przypadkowa to jej szansa rosnie
6 albo 7 dzis
6 albo 7 dzis
@4 767 215 MONTEZUMA1:
Podałem wcześniej liczbę 7 więc jestem przy liczbie 7
Podałem wcześniej liczbę 7 więc jestem przy liczbie 7
Teraz wystarczy dobrać dwie parki i mamy piątkę jak mamy piątkę i ciotkę że ona wejdzie to gramy na stawce
albo masz przypadkowa 78 i tez nie wpadala, szansa rosnie proporcjonalnie
do czego?
do czego?
@4 767 215 MONTEZUMA1:
To samo jest liczbą 53 zobacz tą liczbę i daj mi znać ale ona chce wyskoczyć ja to tak widzę
To samo jest liczbą 53 zobacz tą liczbę i daj mi znać ale ona chce wyskoczyć ja to tak widzę
@4 767 218 MONTEZUMA1:
Nie obstawia się śpiochów pamiętaj
Nie obstawia się śpiochów pamiętaj
Gramy tak żeby wygrać a nie upieramy się Przy liczbach które nie chcą wypaść Od kilkunastu losowań
53 jest przypadkowa i jej szanse rosna
Pamiętaj że w bębnie jest 80 liczb i z tych 80 możemy wybrać pięć właściwych A to nie jest aż takie trudne
@4 767 222 MONTEZUMA1:
Nie to że jej szansę rosną tylko jej szanse są bardzo wysokie
Nie to że jej szansę rosną tylko jej szanse są bardzo wysokie
a nie mowie ze 53 jest zla. nie patrze na jej wyniki niech lata codziennie albo wcale
no ale takie 65 to bym nie bral
no ale takie 65 to bym nie bral
@4 767 222 MONTEZUMA1:
Spójrz na liczbę 13 uważam że jej szanse są tak wysokie że niemożliwe do obejścia
Spójrz na liczbę 13 uważam że jej szanse są tak wysokie że niemożliwe do obejścia
@4 767 225 MONTEZUMA1:
Nie rozmawiajmy o liczbach których nie chcemy dawać na kuponie teraz omawiamy te które chcą się pojawić i powinniśmy je skreślić
Nie rozmawiajmy o liczbach których nie chcemy dawać na kuponie teraz omawiamy te które chcą się pojawić i powinniśmy je skreślić
Fajna parka bo trzeba teraz pomyśleć o parkach to liczby 1 2
Za chwilę będziemy mieli 5 liczb i kończymy transmisję
Niedługo idę do fioletowej budki puszczę kupon 5 na 5 i będę się chwalił o 14:00
dojdziemy do tego pokonamy los
wystarczy wypisac grupe numerow do wejscia i czuj zrobi reszte
Teraz to Wystarczy wziąć blankiet i zaraz będę miał go w ręku wypełnić blankiet liczbami o których rozmawialiśmy ale poczekaj bo nie mogę znaleźć blankietu I tu jest problem
@4 767 232 MONTEZUMA1:
Wczoraj uczestniczyłem w komisyjnym otwarciu mieszkania. Kobieta wezwała mnie ponieważ lokatorzy jakiś czas nie płacili jej za czynsz wynajętego mieszkania. Przyjechałem i zrobiłem swoje zainkasowałem kasę także moja firma wykonuje różne prace
Wczoraj uczestniczyłem w komisyjnym otwarciu mieszkania. Kobieta wezwała mnie ponieważ lokatorzy jakiś czas nie płacili jej za czynsz wynajętego mieszkania. Przyjechałem i zrobiłem swoje zainkasowałem kasę także moja firma wykonuje różne prace
Masz już wszystkie liczby potrzebne do tego żeby ułożyła się piątka z piątki w Multi Multi?
zajmujesz sie wymuszeniami haraczu? i masz duzego czuja dzis?
sprawdzalem 6 czy 7 i mi sie wahadlo urwalo
wahadlo chce 6 bo i ja chce 6
@4 767 237 MONTEZUMA1:
Przecież pisałem ci że wejdzie i ta liczba i ta liczba więc nie kombinuj wahadło zawsze się w takim wypadku urywa zjedz sobie garść orzechów i zobaczysz co Ci wypadnie
Przecież pisałem ci że wejdzie i ta liczba i ta liczba więc nie kombinuj wahadło zawsze się w takim wypadku urywa zjedz sobie garść orzechów i zobaczysz co Ci wypadnie
teraz chce 7 wahadlo do wyrzucenia , ide grac w isle of man, przejade sie kawasaki
kup sobie noz motylek czekasz na numery i robisz triki , mozna sie wyrobic
orzechu dobre zwiekszaja ilosc fal mozgowych czacha dymi ale drogie
narazie 4 gry 4 wygrane jedyny grzech to ze za szybko przychodzi wygrana
@4 767 241 MONTEZUMA1:
Jaki znowu motylek ?
Jaki znowu motylek ?
@4 767 242 MONTEZUMA1:
Ale jak kupisz Kilogram orzechów długo więc nie oszczędzaj na kasie bo po orzechach będziesz wiedział jakie liczby określić
Ale jak kupisz Kilogram orzechów długo więc nie oszczędzaj na kasie bo po orzechach będziesz wiedział jakie liczby określić
balisong noz motylkowy fajny relaks ale nie znam trikow po kolei mamy czas
zanim wygram bede wymiatal
zanim wygram bede wymiatal
@4 767 246 MONTEZUMA1:
Jak wygramy dużą kasę to dziewczyny będą ci robiły motylka takiego że nie będziesz wiedział gdzie jesteś
Jak wygramy dużą kasę to dziewczyny będą ci robiły motylka takiego że nie będziesz wiedział gdzie jesteś
orzechy wloskie, jadlem kg na tydzien z lidla, swietna sprawa, dlatego mnie oswiecilo
ide sie przejechac motorem po wyspie
dobre czasy dobre symulatory
@4 767 249 MONTEZUMA1:
Przyjedź do Turcji to zapoznam cię z turczynkami i zobaczysz one robią takie motylki że nie będziesz chciał stamtąd wyjeżdżać może nawet zostaniesz na zawsze
Przyjedź do Turcji to zapoznam cię z turczynkami i zobaczysz one robią takie motylki że nie będziesz chciał stamtąd wyjeżdżać może nawet zostaniesz na zawsze
W miejscowości Zbąszynek padła wygrana 170 696,30 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Kazimierza Wielka padła wygrana 170 696,30 zł w grze Mini Lotto (system na 10 liczb)
W miejscowości Wałcz padła wygrana 4 500 000 zł w grze Multi Multi Plus (9 z 9 x 10)
W miejscowości Osiek padła wygrana 150 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 9 x 10)
@4 767 251 Sebastian_M: motylki?
@4 767 254: DRUGA najwyższa wygrana w całej historii Multi Multi
W miejscowości Niemcza padła wygrana 5500 zł w ekspres losie GORĄCA KASA. Szczegóły
Mogli by chociaż w nawiasie podać województwo Osiek Osiekowi nie równy to tak jak by podali Lubin raz że są trzy miejscowości to jeszcze są tacy co widzą Lublin mimo że jest Lubin
@4 767 261 Mewa: "Położenie kolektury w Polsce" powinno rozwiać Twoje wątpliwości 

Nie rzucę się na 5 lotto plus.. Choć myślałem od 1 lipca same soboty.. Ale to koszt 100 zł.. A jeszcze wtorki..
Ciekawe swoje czy na trafił
@4 767 264 tomi77: nie trzymaj pieniędzy na koncie zagraj, pojedziesz na Kanary albo ba Maderę
@4 767 269 Biedroneczka1977: co na obiad bom głodny
@4 767 273 waldus: u mnie golabki
To kto mnie tu obgadywali?? Wujek czy waldek...
Pouciekali do dziury
Pasko jaką wygoda z podglądem kto jest na czacieosoby nie udzielające się odrazu blokada niech nałogowy hazardzista pozostanie anonimowy bo to wstyd i choroba
@4 767 277 islandorka30,5: ni masz jakiego piroga na wciagniecie
@4 767 279 Bolo22: