Wpisy 4 766 586 – 4 766 685
28 czerwca 2023 11:33 → 28 czerwca 2023 14:41, 100 wpisów
W kazdym razie po co jest ta blokada? Czat jest niedostepny dla osoby ktora przypadkiem znajdzie strone. Jak sie zaloguje i bedzie wrzucac oferty pożyczek, preparatow na pamiec czy innych glupot to dostaje bana. Jakos strona forumlotek dziala w ten sposob, ze widac kto jest dostepny online na forum nikomu nie przeszkadza, tak samo jak informacja "ostatnio dolaczyl nick Xxxxx "
Dzień dobry znów
@Pasko: ...ale bez sensu te info "ostatnio na czacie" ...czy ja siedzę tu na czacie przez całą noc - wywal to bo to bzdura, ale zgadzam się na listę nicków aktywnych na czacie
@Pasko: ...ale bez sensu te info "ostatnio na czacie" ...czy ja siedzę tu na czacie przez całą noc - wywal to bo to bzdura, ale zgadzam się na listę nicków aktywnych na czacie
@4 766 587 BOZON:
tyle ...bo brak czasu ...będę typował jeszcze chwilę i spadam, obowiązki ...i nie będę na czacie
@4 766 588 FretkA: hmmm
@4 766 588 FretkA:
@4 766 587 BOZON: pokazuję teraz godzinę w której człek zpindolił z czatu
@4 766 592 wujek74: nie widzę, nevermind
do później ....o jeszcze news ...już mnie na fejsie "koledzy" zapraszają do znajomych na razie z wawy
@4 766 594: a taki tam spokój miałem...
@4 766 594 BOZON: jak na fejsie?? To oni maja Twojego fejsa???
@4 766 521 Biedroneczka1977:
w żabach tak działają
ponadto ajenci żaby organizując punkt mają płacone bez względu na to czy dziennie przyjmą 12 kuponów czy 512 tak samo
i jak się im zgłasza awaryjność terminalu, to mówią że zgłaszają do TS ale dalej nie zgłaszają, bo podstawowa ich działalność to sprzedaż artykułów
w dwóch żabach terminale albo do naprawy albo do wymiany w Poznaniu
zgłaszam od 25 lipca 2022 r do centrali TS do Warszawy i nic, obiecanki i nic z tego nie wychodzi
wyobraźcie sobie błędy terminalu
skreślam 6 zakładów lotto - wyskakuje kupon z 5 zakładami
skreślam 8 zakładów w mini - wyskakuje 7
w obu przypadkach po jednym wycina, nie jest to pierwszy zaklad ani ostatni, po prostu gdzieś ze środka
teraz nowy KLOCEK na trasie
oddaje w jednym punkcie MM jeden zakład na 10 liczb
z terminalu wyskakuje kupon z 2 zakładami
i drugi zakład jest na tym kuponie od 51 do 60
w drugiej żabie to samo i dodaje mi drugi zakład z liczbami od 61- 70
żeby było śmieszniej trwa to jak wspomniałem od 25 lipca 2022 roku
i żadnej reakcji z warszawy
Byłem wczoraj z tym problemem zgłosić w wojewódzkim oddziale w Poznaniu
to z jednym z rozmówców rozmawiałem , to jakby kompletnie ignorował sprawę, trzymał stronę TS-- dopiero sekretarka widząc jego tłumaczenia zawołała innych SPECJALISTÓW i dyrektora, obiecali działać, a ten pierwszy zalecał, aby oddawać w innych kolekturach
ale czy to miało naprawić termninale ??? sami oceńcie
w żabach tak działają
ponadto ajenci żaby organizując punkt mają płacone bez względu na to czy dziennie przyjmą 12 kuponów czy 512 tak samo
i jak się im zgłasza awaryjność terminalu, to mówią że zgłaszają do TS ale dalej nie zgłaszają, bo podstawowa ich działalność to sprzedaż artykułów
w dwóch żabach terminale albo do naprawy albo do wymiany w Poznaniu
zgłaszam od 25 lipca 2022 r do centrali TS do Warszawy i nic, obiecanki i nic z tego nie wychodzi
wyobraźcie sobie błędy terminalu
skreślam 6 zakładów lotto - wyskakuje kupon z 5 zakładami
skreślam 8 zakładów w mini - wyskakuje 7
w obu przypadkach po jednym wycina, nie jest to pierwszy zaklad ani ostatni, po prostu gdzieś ze środka
teraz nowy KLOCEK na trasie
oddaje w jednym punkcie MM jeden zakład na 10 liczb
z terminalu wyskakuje kupon z 2 zakładami
i drugi zakład jest na tym kuponie od 51 do 60
w drugiej żabie to samo i dodaje mi drugi zakład z liczbami od 61- 70
żeby było śmieszniej trwa to jak wspomniałem od 25 lipca 2022 roku
i żadnej reakcji z warszawy
Byłem wczoraj z tym problemem zgłosić w wojewódzkim oddziale w Poznaniu
to z jednym z rozmówców rozmawiałem , to jakby kompletnie ignorował sprawę, trzymał stronę TS-- dopiero sekretarka widząc jego tłumaczenia zawołała innych SPECJALISTÓW i dyrektora, obiecali działać, a ten pierwszy zalecał, aby oddawać w innych kolekturach
ale czy to miało naprawić termninale ??? sami oceńcie
Idę jakiś obiad robić i ogórki kisic , do losowania
@4 766 521 Biedroneczka1977:
tak mówią, aby mieć mniej pracy, ja też się z tym spotkałem
wrzuca 12 razy kupon i tyle razy wyskakuje
za mną kolejka 10-12 osób bo ulica Dworcowa,,ludzie wracają z dworca, chcą po drodze wysłać i widząc takie działanie terminalu odchodzą.... nie zostawiają kasy
Pasko
czy miliarderzy już za dużo kasy mają ? nie interesują ich klienci ?
nie mają miliarderzy kasy na naprawę terminali uszkodzonych ??
tak mówią, aby mieć mniej pracy, ja też się z tym spotkałem
wrzuca 12 razy kupon i tyle razy wyskakuje
za mną kolejka 10-12 osób bo ulica Dworcowa,,ludzie wracają z dworca, chcą po drodze wysłać i widząc takie działanie terminalu odchodzą.... nie zostawiają kasy
Pasko
czy miliarderzy już za dużo kasy mają ? nie interesują ich klienci ?
nie mają miliarderzy kasy na naprawę terminali uszkodzonych ??
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@Pasko: i przykład ..typuję na starym koncie ...specjalnie kliknąłem w czat, którego nie widzę i nie mam dostępu ...a i tak aktywność wyskoczyła ... bzdura!!
@4 766 560 Biedroneczka1977:
nie byłaś z kimś ?
nie byłaś z kimś ?
@4 766 596 FretkA: pewnie pociągnęło od którejś z osób, u której jestem w znajomych
@4 766 602 BOZON: bo wlazłeś na czat starym kontem
@4 766 605 wujek74: no tak ...ale ja nie widzę czata tego, tylko okrojony z botami
@4 766 566 Biedroneczka1977:
wiem, że tyle jest
tylko dodałem, że Aldi też przybywają
jednego zlikwidowali na ratajach bo były za blisko siebie
a otwarli 2
na Leszczyńskiej, mam najbliżej
i 28 Czerwca
im dalszy w budowie na Jeleniogórskiej
wiem, że tyle jest
tylko dodałem, że Aldi też przybywają
jednego zlikwidowali na ratajach bo były za blisko siebie
a otwarli 2
na Leszczyńskiej, mam najbliżej
i 28 Czerwca
im dalszy w budowie na Jeleniogórskiej
@4 766 566 Biedroneczka1977:
pisząc 7 to myślałem o tych najbliżej mnie, niedaleko po prostu
pisząc 7 to myślałem o tych najbliżej mnie, niedaleko po prostu
@4 766 608 emeryt: trochę się motasz w tym co piszesz , szkoda mi czasu na tłumaczenie,kopiuj wklej nie robię,mam ciekawsze zajęcia niż siedzieć cały dzień na czacie , zatem
@4 766 609 Biedroneczka1977:
w czym się motam ?
wyjaśniłem Ci
Aldi też jest wiele, a korzystam najwyżej z 3-ech
chyba spotkamy się w Kresowej
w czym się motam ?
wyjaśniłem Ci
Aldi też jest wiele, a korzystam najwyżej z 3-ech
chyba spotkamy się w Kresowej
Wracam pada byl nawet maly grad nic z działki miałem malować karmik ale nie da sie gonzo sie spina 

@4 766 587 BOZON: no tak... bo można się zalogować i wejść na czat, żeby śledzić wpisy tylko moje i bota (jeśli się ma blokadę). Ważne że wszedłeś na czat. Więc to nie jest bez sensu, bo gdybyś nie wchodził to by tam był "brak aktywności".
@4 766 614: ale mogę to zmienić, że jako wizytę traktujemy pełnoprawną wizytę, gdzie widać wszystkie wpisy
@4 766 615 Pasko: i chyba tak bedzie lepiej
4 766 616. FretkA
Chyba nie rozumiem.Chcesz ,żeby wszystkie nicki,które mają blokadę społecznościową mogły czytać wszystkie wpisy ?
Chyba nie rozumiem.Chcesz ,żeby wszystkie nicki,które mają blokadę społecznościową mogły czytać wszystkie wpisy ?
ok póki co koniec z anonimowością śledzenia czatu ... teraz wystarczy kliknąć na liczbę śledzących, aby zobaczy kto śledzi czata. Aby zobaczyć nową wersję czata z tą opcją należy odświeżyć stronę lub wejść od nowa na czat.

@4 766 619 Pasko: będzie kogo blokowac
pasko tylko 25 teraz tu siedzi
@4 766 619: ponadto kolejna nowość jest taka, że nowy nick założony nie może cofać czata dalej niż do momentu w którym się zarejestrował.
Czyli jeśli coś piszecie teraz, a jutro ktoś utworzy nowe konto ... to nie ma jak zobaczyć tych wpisów. Cofanie czata jest dostępne jedynie do momentu utworzenia konta.
Czyli jeśli coś piszecie teraz, a jutro ktoś utworzy nowe konto ... to nie ma jak zobaczyć tych wpisów. Cofanie czata jest dostępne jedynie do momentu utworzenia konta.
Losowanie na żywo
juz kabaret juz cyrk juz rodeo na
@4 766 619 Pasko: wróć do ustawień poprzednich żeby osobę nieaktywna po jakimś czasie wylogowało bo czasami zapominam się wylogowac
@4 766 619 Pasko: super 😀

@4 766 626 waldus: a co to da że się wyloguje... jak login i hasło i tak będzie zapisane w polu, jedynie musi kliknąć "Zaloguj się" jeśli wejdzie Ci na kompa.
@4 766 630 Pasko: pasko teraz jest spoko chodzi o logowania
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 04, 10, 11, 12, 16, 19, 22, 24, 27, 29, 32, 40, 47, 48, 58, 61, 62, 76, 79
Plusem jest liczba: 47
01, 04, 10, 11, 12, 16, 19, 22, 24, 27, 29, 32, 40, 47, 48, 58, 61, 62, 76, 79
Plusem jest liczba: 47
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 16151 zestawów od 1845 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 20 671 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 36 421 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Monika9027 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 700 zł = 140,00 x koszt gry
- Dorcia01 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 1880 zł = 75,20 x koszt gry
- dziadekkarola - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- szczepan84 - koszt gry: 42,50 zł, wygrana: 1810 zł = 42,59 x koszt gry
- Dorian25 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 708 zł = 28,32 x koszt gry
@4 766 626 waldus: nie umiesz się wylogować
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,06,07,10,12,13,15,20,21,23
@4 766 619: i jeszcze ostatnia zmiana, że lista jest alfabetycznie
@4 766 639 Pasko: ilu ludzi oglądało tu losowanie zrób tak jak kiedyś ilu tu szpiegów ogląda czat
@4 766 639 Pasko: jak chcesz to potrafisz
@4 766 640 zbigniew g: dawniej mógł każdy bez logowania się
Mi tak szczerze mówiąc to wisi i powiewa KTO będzie śledził chat....Tak samo jak mi jest obojętne kto mnie będzie blokował...Mogą mnie zablokować wszyscy tylko pytanie jaka z tego korzyść? ...Ano żadna...durnota po prostu i tyle...Mam tutaj konto tylko dla siebie i nie interesują mnie inni...
@4 766 644 Telesfor:
Taka prawda
Ale ludzie się spinają i chcą wszystko wiedzieć i widzieć. Ciekawość ludzka
@4 766 644 Telesfor: jestem tego samego zdania... ale jeśli ktoś pragnie anonimowości to proszę bardzo na własne życzenie. Chociaż samo posiadanie nicka jest chyba dużo większą już anonimowością niż np. na facebooku ludzie gadają na grupach, czatach, itp.
Główny cel to żeby ludzie dusili większe konflikty w zarodku blokując się i dając sobie na luz w ten sposób może...
Główny cel to żeby ludzie dusili większe konflikty w zarodku blokując się i dając sobie na luz w ten sposób może...
@4 766 648 Pasko:
Nie do końca bo każdy w konflikt Można w jakiś sposób rozwiązać Jeśli oczywiście dwie strony tego chcą
Nie do końca bo każdy w konflikt Można w jakiś sposób rozwiązać Jeśli oczywiście dwie strony tego chcą
Uważam że najpierw trzeba z taką osobą porozmawiać a nie od razu ją blokować bo może rzeczywiście ta osoba ma rację albo ma inny pogląd na daną sytuację i trzeba to sobie wyjaśnić
Jestem przekonany na maxa że jak trafię 6/6 w lotto lub 5+2 w Ej to ci którzy mnie poblokowali za nic i bez powodu to szybko odblokują i będą się podniecać gratulacjami dla mnie a ja będę taki chamski że im to jeszcze umożliwię..
4 766 644. Telesfor
Dopóki nie obrabiają Ci tyłka na innych forach,może to być Tobie obojętne.
Dopóki nie obrabiają Ci tyłka na innych forach,może to być Tobie obojętne.
@4 766 648: inna sprawa, że faktycznie pojawiały się tu bardzo dziwne jednostki ... widać to po aktywnościach na Facebooku które do mnie docierały ... no bo na multipasko taki troll nic nie może ... zbyt dużo mam w tej chwili narzędzi do blokowania i zniechęcania do takich aktywności. Nikt mi tu nie wstawi przerobionego zdjęcia kogoś, jakiś danych osobowych oczerniających kogoś czy zdjęć typu zbliżenie na genitalia .... bo wie, że już więcej tu nic nie napisze. Na Facebooku można dużo więcej jak widać...
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 5 x 7/7
Multi Multi - padło 10 x 9/9
Dopisano wygrane Kaskady - padło 77 x 25 zł
Najgorsza więc obecnie praktyka trolla to jest wejście na multipasko, gdzie np. ludzie może się bardziej otworzą, bo dajmy na to ktoś tu bardzo dba o porządek ... następnie pokazanie swojej prawdziwej twarzy ... następnie po wyrzuceniu z multipasko przeniesienie na Facebooka, aby wykorzystać zdobyte zdjęcia/informacje i się spróbować jakoś "zemścić" za blokadę w ten czy inny sposób. Teoretycznie nigdy nie można wykluczyć czegoś takiego. No ale jak ktoś ma profil na Facebooku to jest na pewno dużo bardziej narażony niż na multipasko a ludzie widzę mają publiczne profile, gdzie można po prostu wszystko o nich znaleźć.
Zresztą o czym my tu rozmawiamy. Dzisiaj jest trend np. na Instagramie, że im więcej ludzi Cię śledzi tym lepiej. Ludzie wrzucają bardzo prywatne zdjęcia i zarabiają na tym ogromne pieniądze... tylko dlatego że ich śledzi np. milion ludzi.
Zresztą o czym my tu rozmawiamy. Dzisiaj jest trend np. na Instagramie, że im więcej ludzi Cię śledzi tym lepiej. Ludzie wrzucają bardzo prywatne zdjęcia i zarabiają na tym ogromne pieniądze... tylko dlatego że ich śledzi np. milion ludzi.
@4 766 659: nie zależy im na prywatności a wręcz przeciwnie... chcą żeby jak najwięcej ludzi o nich wiedziało i jak najwięcej ludzi śledziło szczegóły ich życia.
@4 766 659 Pasko: to ja teraz wiem dlaczego ludzie tak bardzo kochają putina
Rozebrałem znów sztyce hulajnogi.. Po wyciągnięciu łożysk. Mieści się idealnie rura calową.. Średnica.. Do tego muszę mieć inne łożyska i koło.. Bedzie git za 2 tygodnie
Przecież można pod czatem dać niki obserwujące nazwa plus djamnet czy smoczek czy gość w krawacie tak jest na innych stronkach tylko inna tematyka
@4 766 664 Mulag: no ale dałem właśnie... jest spis nicków obserwujących
4 766 658. Telesfor
Ja też nie mam facebooka,ani innego mess.
Ja też nie mam facebooka,ani innego mess.
@4 766 665 Pasko: tak dałeś ale ładnie by wyglądało pod czatem zaraz bez wchodzenia nik i jak wip diament czy smoczek pan w krawacie
tylko kwestia rozciągnięcia stronki tu jest ale trzeba w liczbę wejść
Ja tylko 4/9
chociaż pod czatem by pięknie wyglądało wszystkie niki z statusem diament smoczek krawat
@4 766 668: 4 500 000 ZŁ w Multi Multi ktoś wygrał jak nic!
4 766 669. Mulag
Przecież to chyba nie problem,wejść w liczbę osób śledzących
Przecież to chyba nie problem,wejść w liczbę osób śledzących
@4 766 674 emerytka 46: tak ale taj jest do tyłka skoro na innych jest stronkach można ładnie i piękniej
4 766 676. Mulag
pod czatem Proszę dać takie serce i w nim niki użytkowników niech będzie romantycznie a nie tak byle jak przecież kochamy multipasko
widzę tego i tego podsłuchują a nie piszą a raczej oglądają bo głosu to na czacie nie ma
@4 766 663 tomi77: za chwilę to cała hulajka będzie z Twoich elementów
jak nie będzie pod czatem to osobiście wejdę w liczbę i będę kopiował obserwujących na czat dawał
adolf8
adolf9
agatkatsp
andrzej1853
Angierski
AnitaM
annna
Biedroneczka1977
Demo1
ela52
emeryt
emerytka 46
emzet77
ewan98
forsetka
FretkA
Gosia__77
gracz48
iwbig72
jandzia
Katrin
krys
krysia
mamcia
marc1978
marmor
MAZURzMazur
MONTEZUMA1
Mulag
Pasko
pastela1981
piotrekkalisz
RogueOne
RYCHFER
sara1
Sebastian_M
Telesfor
waldus
Weronika321
wizard
Zosia0101
adolf9
agatkatsp
andrzej1853
Angierski
AnitaM
annna
Biedroneczka1977
Demo1
ela52
emeryt
emerytka 46
emzet77
ewan98
forsetka
FretkA
Gosia__77
gracz48
iwbig72
jandzia
Katrin
krys
krysia
mamcia
marc1978
marmor
MAZURzMazur
MONTEZUMA1
Mulag
Pasko
pastela1981
piotrekkalisz
RogueOne
RYCHFER
sara1
Sebastian_M
Telesfor
waldus
Weronika321
wizard
Zosia0101
@4 766 671 emerytka 46: ja 2/8 nawet nie wiedziałam że dziś promo
A jak się ktoś nachleje i pójdzie spać a na chacie zostanie to co wtedy?///
@4 766 681 Mulag: za spamowanie... po to jest link że jak ktoś chce sobie kliknie