Wpisy 4 766 384 – 4 766 483
28 czerwca 2023 00:35 → 28 czerwca 2023 10:19, 100 wpisów
chłodno 14 stopni
Dziś w gierkach demo 325 w plecynie wierzcie w to że co 4 zdrapka wygrywa to tylko zwrot poniesionych kosztow
@4 766 389 Biedroneczka1977:
@4 766 392 waldus: dziękuję za nasturcje
Nie żebym chciała się czepiać ale ostatnio nie wpada piątka w mini
@4 766 394 Biedroneczka1977: no to kumulacja
eldra typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 nr 323415 i trafił(a) 250 zł
@4 766 395 waldus: tyle że w mini Waldus nie ma kumulacji , tyle że za 3 i 4 więcej płacą
Ale weź tu człowieku traf te 3 lub cztery
Witka...jest ujowo
1 mini 2 losowania
1 lotto plus
Parkowa
Do 14 wyslane bedzie
Chociaz ta glupia 3 mini bym chcial
1 mini 2 losowania
1 lotto plus
Parkowa
Do 14 wyslane bedzie
Chociaz ta glupia 3 mini bym chcial
@4 766 400 tomi77: tak
@4 766 403 waldus: w szkole jesteś

Dopisano losowanie nr 1 201 000 Keno
https://cdn.wiocha.pl/webps/2/2/22fab72b25bd142becf42c43f89df220.webp
@4 766 402 tomi77:
biedny i bogaty zginęli razem
biedny nic nie zostawił...
bogaty nic .... nie zabrał...
biedny i bogaty zginęli razem
biedny nic nie zostawił...
bogaty nic .... nie zabrał...
@4 766 409 emerytka 46:
Witam Wszystkich coś spać się tylko chce zmęczenie ale kogo nie pytam to samo ma pod trwają nas osłabiają nas to jest na porządku dziennym, zjem śniadanie i te rury słodkie zjem i na działkę idę jest
w lipcu jadę nad morze Władysławowo teraz tylko jaki lokal i gdzie tanie jedzenie by paragon zgrozy nie był @4 766 414 Mulag: wpisz w wyszukiwarkę gdzie dobrze i w miarę za rozsądną cenę zjeść we Władysławowie, byłam tydzień temu w Jastrzębiej dwa obiady z dobra ryba +napoje około 100 , jak coś to pusz na kg wszystko napiszę
pisz *
@4 766 415 Biedroneczka1977: to rozsądną cenę czyli da się normalnie zapłacić
@4 766 413 Mulag: może masz za wysoki cukier , kiedy badałeś,ja nie lekarz ale ,jedz dużo kiszonek ogórki,kapusta , teraz będzie sezon na czereśni, wiśnie, borówki
@4 766 418 Biedroneczka1977: ale jak by cukier był wysoki to bym nie dostał po cukier
@4 766 417 Mulag: no da się pisałam Tobie wyżej ile za dwa obiady , myślę że Władysławowo podobne ceny jak Jastrzebia Góra, jak wejdziesz na stronę lokalu to prawie zawsze masz aktualne menu
@4 766 421 Biedroneczka1977: tak, myślę że źle nie będzie tylko ostatnio słyszało się o tych cenach z kosmosu czy o rybie kupionej w górach a podawanej nad morzem
@4 766 420 Mulag: owoce mogą zastąpić cukier , to kwestia nastawienia , kup sobie cukierki nimm 2 , schrupiesz dwa i ochota na cukier przejdzie, wiem co mówię
@4 766 423 Biedroneczka1977: lata uciekają a człowiek zachowuje się jak by dalej miał 20 coś lat
@4 766 422 Mulag: umieszczałam tutaj paragon z Jastrzębiej chyba dwa dni temu na czacie , nie chce dawać za dużo zdjęć, bo 27 nicków robi kopiuj wklej i do archiwum , takie hobby
@4 766 424 Mulag: no dokładnie, ja uwielbiam smalec , chociaż moja watroba mówi
@4 766 425 Biedroneczka1977: sam się zdziwiłem patrze moje zdjęcie z zielonym maluchem inny użytkownicy do tego ego osobnika czyli gromadzi bibliotekę muzealną
@4 766 427 Mulag: sam widzisz dlatego tylko o pogodzie , liczby to też tak sobie , chyba że kg , może Pasko wymyśli jak to obejść,ale zablokuje 5 nicków, za parę godzin jest 10 nowych
@4 766 428 Biedroneczka1977: no ja rozumiem niektórych chcieli by pogadać na wyższym poziomie może nawet nie tylko wielonikowiec ale może jeszcze inne osoby nie pasowały im i dla tego usunęli konto bo nie chcieli w tym uczestniczyć
@4 766 429 Mulag: wiesz konto można usunąć ale w imię czego , lubię typować keno z portfela Pasko i rozmawiać z normalnymi osobami, a dlaczego dać satysfakcję kubrakom że im się udało ?
@4 766 430 Mulag: u mnie pada
Witam wszystkich
To ja widziałem coś innego.
Biedny nic nie zostawił bo nie miał A bogaty zabrał bo taka była jego wola i życzenie spełnili.
Biedny nic nie zostawił bo nie miał A bogaty zabrał bo taka była jego wola i życzenie spełnili.
Ale fuks.. 300 m do domu zaczęło padać.. Drugi bieg chodnikiem. Koło 30 na godzinę.. Niech mokna inni..
1 mini 2 lodowania
1 lotto plus parkowa wysksne
Breweer kupiony.. Może w altance.. Przy robocie
1 mini 2 lodowania
1 lotto plus parkowa wysksne
Breweer kupiony.. Może w altance.. Przy robocie
Seba.. Trochę mtkusz.. Biedny nic nie zostawik
Bogaty nic nie zabral
A kostucha zaprosiła obu.. Na drugą stronę
Bogaty nic nie zabral
A kostucha zaprosiła obu.. Na drugą stronę
@4 766 438 Gosia__77:
@4 766 438 Gosia__77:
@4 766 438 Gosia__77:
Masz jakieś pewniaczki ?
Masz jakieś pewniaczki ?
@4 766 439 waldus:
Kit z profilem.. W 100 liga już jestem.. Dajcie mi coś wygrać.. Jakąś trójkę chociaż..
To może wyjdzie później?
@4 766 445 tomi77: ni chuja do roboty
@4 766 445 tomi77: możesz pilnować lasów państwowych żeby korniki nie zjadły
Wystarczy skreślić dobre liczby. Tylko jakie?
O to jest pytanie
O to jest pytanie
Mówią że śmiejesz się jak mysz do sera ale nie widziałem żeby mysz się śmiała
Niedługo będę miał cynk Jakimi liczbami zagrać
Wsadził Pasko jakąś prywatność po lewej co nie kliknę to się mendziarstwo pojawia
@4 766 455 Pasko: coś to za prywatę wsadził w typowaniach keno
Jestem mańkutem i co raz wciskam to ustrojstwo
Jestem mańkutem i co raz wciskam to ustrojstwo
@4 766 456: weż to wywal na prawą stronę
@4 766 458 wujek74: zacznij odliczać do końca tygodnia
Kolejna nowość związana z prywatnością na czacie. Teraz w profilu widzicie czy dany nick po zalogowaniu kiedykolwiek wszedł na czat i jeśli tak, to którego dnia był tam ostatnio widoczny (np. śledził wpisy).

@4 766 459 waldus: a po cio?
@4 766 461 wujek74: we środę weź 3 ale nie 7
@4 766 460 Pasko:
Co to za prywatność jak inne osoby coraz więcej widzą co kto robi ?
Co to za prywatność jak inne osoby coraz więcej widzą co kto robi ?
@4 766 462 waldus: jutro ustawowo mam wekkend
@4 766 460 Pasko: fajne{{hu
Można gapiów namierzaćra}}
Można gapiów namierzaćra}}
Mam pytanie. Czemu ma to służyć?
Po co komuś wiadomość że Pan/Pani x weszli danego dnia na czat i byli widoczni ?
Po co komuś wiadomość że Pan/Pani x weszli danego dnia na czat i byli widoczni ?
Jak dla mnie to nie ma sensu. Dla ludzi ciekawskich nie mających nic do roboty tylko śledzenie innych znakomita pożywka.
@4 766 466 Sebastian_M: @4 766 465: prywetności innych użytkowników
Już tak bez stresowi nie będziesz lukał z za winkla na czat{{cw
aniak}}
Pasko super pomysł
Już tak bez stresowi nie będziesz lukał z za winkla na czat{{cw
aniak}}
Pasko super pomysł
do czego się to może przydać:
1) ktoś miał wysokie trafienie w typowaniach, lecą gratulacje na czacie ... ale można zobaczyć że ta osoba tylko typuje i nigdy nie wchodziła na czat w ostatnich miesiącach, przez to wiadomo, że raczej nie ma co liczyć że udzieli jakiegoś wywiadu jakim sposobem gra, itd.
2) ktoś tworzy nowy nick ... i lecą podejrzenia, że śledzi na czacie wpisy ... również można zweryfikować, bo bardzo często nowe osoby nigdy nie wchodzą na czata, a tworzą nick w innym celu
1) ktoś miał wysokie trafienie w typowaniach, lecą gratulacje na czacie ... ale można zobaczyć że ta osoba tylko typuje i nigdy nie wchodziła na czat w ostatnich miesiącach, przez to wiadomo, że raczej nie ma co liczyć że udzieli jakiegoś wywiadu jakim sposobem gra, itd.
2) ktoś tworzy nowy nick ... i lecą podejrzenia, że śledzi na czacie wpisy ... również można zweryfikować, bo bardzo często nowe osoby nigdy nie wchodzą na czata, a tworzą nick w innym celu
Za "karę" zapraszam do cieplutkiego miejsca na ziemi.
Turcja Alanya 16 lipiec plaża Kleopatry.
Zlot organizowany tyle lat w końcu będzie faktem
Turcja Alanya 16 lipiec plaża Kleopatry.
Zlot organizowany tyle lat w końcu będzie faktem
@4 766 460 Pasko: dobry ponysł z tym jeszcze mógłbyś dodać pod czatem osobników kto śledzi czat i by było super
@4 766 471 waldus: nad tym się zastanawiam, ale nie wykluczam
Ale bym blokował uposledzacych co nie piszą a wszystkie się interesuja
@4 766 472 Pasko: a śledzi jest do 50 więc mało miejsca to zajmie
Ps.mnie możesz na pierwszym miejscu ulokować
Ps.mnie możesz na pierwszym miejscu ulokować
@4 766 469 Pasko kuźwa toć to zainstalowany Pegasus
@4 766 472 Pasko: najlepsza była by lista osobników co zaglądają a nie oddali ani jednego wpisu
jeśli pojawi się informacja kto obecnie śledzi czat (nawet jeśli nie pisze), to faktycznie macie pewność, że nikt spoza tej listy nie jest na czacie. Jedyne co to faktycznie jeśli ktoś nowy, bardzo wartościowy człowiek, poświęci czas, zarejestruje się, aby zobaczyć co się dzieje na czacie... po czym lawinowo zobaczy że go ludzie blokują ... to trochę dziwne
@4 766 476 wujek74: ale serio ?
@4 766 478: wyobraź sobie, że youtube robi taką funkcję ... a Ty lubisz czytać co tam ludzie piszą pod filmikami, ale samemu nigdy nie piszesz ... i Cię blokują za to że czytasz, a się nie udzielasz
@4 766 469 Pasko:
Co do punktu nr 1
Przeważnie jest tak że jak ktoś trafi wysoką wygraną to nie chce się chwalić na czacie więc tak czy tak raczej takiej osoby nie zobaczymy Czyli nie odezwie się.
Co do punktu numer 2
Przez tyle lat każdy mógł śledzić cały czas wszystko co piszemy i było dobrze Teraz nie wiem w jakiej przyczyny zostało to zablokowane?
Komu przeszkadza że jakaś osoba czyta to co my tu piszemy Powiem Ci że to było nawet dobre dlatego że dzięki temu pewna ilość osób była zmotywowana aby się tu zalogować i być z nami.
Co do punktu nr 1
Przeważnie jest tak że jak ktoś trafi wysoką wygraną to nie chce się chwalić na czacie więc tak czy tak raczej takiej osoby nie zobaczymy Czyli nie odezwie się.
Co do punktu numer 2
Przez tyle lat każdy mógł śledzić cały czas wszystko co piszemy i było dobrze Teraz nie wiem w jakiej przyczyny zostało to zablokowane?
Komu przeszkadza że jakaś osoba czyta to co my tu piszemy Powiem Ci że to było nawet dobre dlatego że dzięki temu pewna ilość osób była zmotywowana aby się tu zalogować i być z nami.
@4 766 480: bo ja jestem taką osobą... i jakby youtube dał mnie na taką listę osób, co tylko czytają, ale nigdy nie piszą ... to dziwnie bym się poczuł