Wpisy 4 764 959 – 4 765 058
25 czerwca 2023 14:03 → 25 czerwca 2023 17:37, 100 wpisów
Kto znowu się usunął kto was atakuje zablokować i spokój gnida będzie gnida jak ktoś nie blokuje i się wkurza to ma za swoje sam sobie winien
Sebek twoje kosy wpadly
4/5 stawka 10
Dopisano wyniki Kaskady - 01,07,08,10,12,14,16,17,19,20,21,24
@4 764 907 Sebastian_M: to twoj wpis jaki to jestes zgodny i nikomu nie dokuczasz
a nastepny wpis wykorzystujacy to co kiedys napisala islandorka4 764 908. Sebastian_M 25.06.23 (13:00) Atakujemy Mini Lotto !!!
Osa już dawno straciła Żądło w momencie kiedy Uderzyła się głową w mur schodząc do piwnicy w tym momencie straciła też troszeczkę rozumu Przykre to ale prawdziwe
Twoim zdaniem ma sie z tego smiac czyli z siebie.Chyba nie rozrozniasz obrazy czlowieka od zartu. Islandorka to super babka i do bolu szczera ale nie obraza ludzi w doslownym sensie a pozwala sobie na zarty ktore rozumieja osoby do ktorych je kieruje i nikt sie za nie nie obraza.
Wniosek taki, ze nie warto pisac tu o sobie za duzo bo jest to potem wykorzystywane
Pozdrawiam
a nastepny wpis wykorzystujacy to co kiedys napisala islandorka4 764 908. Sebastian_M 25.06.23 (13:00) Atakujemy Mini Lotto !!!
Osa już dawno straciła Żądło w momencie kiedy Uderzyła się głową w mur schodząc do piwnicy w tym momencie straciła też troszeczkę rozumu Przykre to ale prawdziwe
Twoim zdaniem ma sie z tego smiac czyli z siebie.Chyba nie rozrozniasz obrazy czlowieka od zartu. Islandorka to super babka i do bolu szczera ale nie obraza ludzi w doslownym sensie a pozwala sobie na zarty ktore rozumieja osoby do ktorych je kieruje i nikt sie za nie nie obraza.
Wniosek taki, ze nie warto pisac tu o sobie za duzo bo jest to potem wykorzystywane
Pozdrawiam
Miało paść 15 wpadlo 16
@4 764 962 zbigniew g: dawaj skana
@4 764 967 johno: skana 4/5
@4 764 968 zbigniew g: no ale jak stawka 10 to są 2 stówy
@4 764 968: na wieczór mam mini 4/5 jak trafię na pewno dam skanamulti 4/5 nic takiego
@4 764 970 zbigniew g: bajkopisarz
@4 764 965 forsetka: dobrze napisane też chciałam dziś to poruszyć dobrze ,że się odważyłaś
@4 764 972 Gosia__77: Gosiu nie lubie jak ktos wykorzystuje zwykle sytuacje z zycia do oceniania i ublizania nie znajac nawet tej osoby osobiscie. To wstretne i prostackie
Dopisano wygrane Multi Multi
Dopisano wygrane Kaskady - padło 2 x 1000 zł
Niestety SM nie jest tu jedyna osoba, ktora tak postepuje wiec strach tu napisac cokolwiek o sobie Gosiu
@4 764 977 forsetka: teraz to wiem
@4 764 978 Gosia__77:
@4 764 979 forsetka:
@4 764 980 Gosia__77: tobie rowniez
marzy mi sie dzis 4/5 w mini na mokro płatne ponad 1200 oraz 6/6 na mokro w multi na 14 nie grałem
@4 764 982 forsetka: ja się już niczego nie boję
Cześć
Na chwilę jestem
Są jakieś problemy ?
@4 764 984 Gosia__77:
A czego masz się bać ?
A czego masz się bać ?
@4 764 984 Gosia__77:
Jakbyś miała jakieś problemy to zawsze pisz to Ci pomogę
Jakbyś miała jakieś problemy to zawsze pisz to Ci pomogę
Witam Wszystkich coś słodkiego po obiedzie pasuje dalej iść spać krótko spałem @4 764 991 Mulag: ale smaczne gofry ze śmietaną..ja nic nie mogę upiec bo maz musi troszkę schudnąć...caly czas pieklam ,on potrafił zjeść po pół blachy
@4 764 992 dusia: je też muszę się ograniczać lato trzeba dobrze wyglądać w sensie szczupłym być na szczęście gruby nie jestem ale chudy też nie średnia budowa i niech tak zostanie
Mi tylko zostają lody do degustacji i jakies kruche ciasteczka... nawet się nie upomina o słodycze
@4 764 994 dusia: co do lodów już nie kupuje taniej mam domowe i to kawał duże
Sam się zawziął ze musi schudnąć. Bo mu tarczyca opadla na brzuch
Dawałem na stronce potężne bryły tylko kwestia dodatku albo kapuczino robić można to już moje kombinacje
@4 764 997 Mulag: co swoje to swoje.wiesz co tam dajesz bez ulepszenia
@4 764 998 Mulag: to spij
@4 764 999 dusia: dokładnie dzis będę jadł dam fotkę kawowe lody dziś wczoraj robiłem trzymajcie się idę spać
@4 765 000 Gosia__77: jakie,ja mam balaliowe,slony karmell.czekoladowe
@4 765 003 dusia: kupię osełkę lodową
@4 765 004 Gosia__77: ja mam z grycana, lubie je
@4 765 005 dusia:
Przepraszam że się wtrące najlepsza dieta to żm żreć mniej lub kilka razy dziennie po trochę wywalić co nie co np cukier wszech obecny ciacho domowe na weekend są ciacha bez cukru...wywalić o ile są pite napoje gazowane typu cola większe ilości czego kolwiek szkodzą i nie ma to jak ogórki kapusta kiszona zamiast codziennie pyry ryż kasza ciecierzyca
I dni Legnicy drugi dzień wczoraj nie moje czasy dziś zdeka lepiej choć nie do końca de mono może być
@4 765 007 Mewa: on juz nie pracuje , trochę sobie pofolgował z jedzeniem ..przede wszystkim jak pracował to byl w ruchu, teraz tylko ma rowerze narybki jeździ
@4 764 925 wujek74: a kogo mam stąd "wypieprzyć"? Nie odpowiadam za Wasze aktywności poza portalem multipasko. Zablokowałem bozobo, to może przez to. Mam go odblokować, żeby wrócił spokój? To blokować czy nie ? Z jednej strony mam działac skutecznie i blokować, ale z drugiej frustruje nie się bo ktoś Was atakuje np. na Facebooku w odwecie?
@4 765 014: frustrujecie się *
@4 765 014: Facebook ma skuteczne narzędzia do blokowania i zgłaszania niechcianych treści
panoramix stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Robią tylko kopiu wklej i rozsyłają na inne portale czekając w ukryciu na jakiś stosowny wpis
@4 765 024 waldus: i dopiero się chwalisz?
@4 764 828 Gosia__77: usunął po tym jak go zablokowałem. Takie fotki trzeba mi zgłaszać i od razu leci blokada. Ponadto macie możliwość całkowitego usunięcia ich z własnej księgi gości, wliczając w to wpisy prywatne. Po usunięciu jak będzie trzeba to i tak je zweryfikuję, jeśli zgłosicie taką aktywność
@4 765 016 Pasko: w odpowiedzi na chęć zablokowania klięta facebuku dupą się obraca
A Sebastian_M podobno zna się na ludziach więc spytam co sądzi o 'bozobo' ?
@4 765 030 Pasko: sprawc3 zadymy będziesz pytałjego zdjęcie profilowe mówi samo za siebie
Dziwne ze nie moglam wyslac tego normalnie czy cos nie tak napisalam ze kazalo mi przeredagowac tekst
@4 765 034 forsetka: jeśli ma dobre zdanie to chcę go uświadomić że nie zna się jednak na ludziach
Pasko.. Jak wygrasz zapraszam do Nekielki.. Caterham czeka... Drogie zabawki z dawnych lat..@4 765 027 Pasko: ja usunęłam jego fotki z wiadomości prywatnej nic nie chciałam sam wysłał jedne w gatkach inne w ręczniku
@4 765 040: ale to chyba foty z neta
@4 765 024 waldus: to jest durne donosicielstwo.ty masz prawo być nizadowolony z uslugi... ludzie juz nie mają co robić ,tylko skaczą po internetowych stronach
Pedro55
Następny do wora
Następny do wora
@4 765 042 dusia: kto tu jest niebezpieczny bo już się pogubiłem chyba ten co siedzi teraz po drugiej stronie ekranu i robi kopiuj wklej
@4 765 037 tomi77: Czy to morgan ?
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 10/10 (200 000 zł). Zobacz szczegóły
Pedros55
Do wora
Do wora
Byłam na Majorce , wróciłam tera te samoloty tak szybko latają
Jak ktoś coś to kg poproszę,tu tylko o pogodzie
Miałem nie pisać ale co tam
Z flustrowanny osobnik przelewa swoje porażki na mnie
Wczorajsze jego konto było piątym w tym roku czyli za miesiąc będzie powtórka z rozrywki
W tamtym roku molestował fredke teraz mnie gosię i waldusa
Chory człowiek
Z flustrowanny osobnik przelewa swoje porażki na mnie
Wczorajsze jego konto było piątym w tym roku czyli za miesiąc będzie powtórka z rozrywki
W tamtym roku molestował fredke teraz mnie gosię i waldusa
Chory człowiek
@4 765 042 dusia: wyobraź sobie że u tegoż mechanika zakupiłem samochód miało być bez wkładu finansowego ów mechanik mnie zapewniał jak się okazało na przeglądzie okresowym auto nie posiadało hamolcow z tyłu więc zaciagnoł em do tego mechanika auto i poprosiłem go o naprawę
Jakby gościu był sumienny to powinien mnie przeprosić a usterkę wymienić na własny koszt a nie szukać dojny krowy
Jakby gościu był sumienny to powinien mnie przeprosić a usterkę wymienić na własny koszt a nie szukać dojny krowy
Jak ktoś nie ma pojęcia co pisze i o kim to niech się nie wtrynia między przegryzkę a zakaske
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane

no z wycieczki Nekielka..