Wpisy 475 719 – 475 818
5 września 2011 15:49 → 5 września 2011 17:16, 100 wpisów
Gała..ja? Dlaczego? Sam się na mnie wkurzyłeś nawet nie wiem co takiego zrobiłam 

---------------------------------------------------------------------
Gala.. .
****""""""""""""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""". Witaj.. .
Gala.. .
****""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""". Witaj.. .
2,33,49,57,69

lila wazne ze jest ok już umawiałaś sie ze mna na rande o 19 a nie przyszłaś

Gała...siedzisz na ogonie? Hm...dziwnie mi się kojarzy siedzenia ptaku na ogonie

33,77

Gała....to były żarty,skąd ja mogłam wiedziec ,że weźmiesz to az tak do siebie i faktycznie będziesz na mnie czekał??

już od kilku miesięcy mam pustkę w głowie i nie wiem o czym pisać,ale jedno jest pewne łobuzy nie dają wygrywać,jest kryzys i tradycyjnie moze być temu kto ma mało pieniążków w skarbonce tylko gorzej.Może ktoś czasem coś trafi ale mogą mu pomagać złe duchy.
po prostu ten wszystkich trzyma w garści i komu chce daje pieniążki a kogo nie lubi zabiera.
po prostu ten wszystkich trzyma w garści i komu chce daje pieniążki a kogo nie lubi zabiera.lila...latać na ptaku też

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
**--
Lila.. .
--**
"""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
**--
Lila.. .
--**"""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""lila...

witam

Wędrowco....
andruśka....
profesorze...
torsan...na 20 cm ptaszka

hipopotan...
Gałą....

andruśka....

profesorze...

torsan...na 20 cm ptaszka

hipopotan...

Gałą....

pewniak -77-

dzisiaj mając dobry słuch podsluchałem rozmowę w kolekturze pomiędzy graczem a kolektorką,starszy człowiek złapany w pajęcze sieci pulapki ts puszczał ciągle te same liczby w keno.i nagle wielki sukces:trafione 46zeta,nie wiadomo ile przegrał ale jak słyszałem grał ciągle na te same liczby

totalizator to wielki czarny pająk,wszedzie rozstawia swoje sieci w supermarketach w zabkach rzadziej w budkach,i czatuje na ofiary które wpadną i wyślą kupony aby pozbyć się pieniążków.W zamian oferuje szalone losowania liczb i fige z makiem+spocone ręce z emocji

gdyby jeszcze w kolekturze można było spotkać ładną kolektorkę z duzym dekoltem,ale na to nie ma co liczyć,bo obecnie tam starsze emerytki

a w kosza juz odpadli ja nie rozumie jak mozna wygrac z vive mistrzami Świata Turcją a przegrać z Wielką Brytanią

próbowałem zachwalane zdrapki i nic nawet nie trafiłem 2zeta,po prostu koszmar,ale po wyborach będzie lepiej wyższe ceny wielka dziura w budzecie zaciskanie pasa 

a przeczytałem w internecie,ze jakaś kobieta pisząca książki o wampirach zarobiła mnóstwo pieniążków,czyli wampiry sa w cenie

a totalizator kusi jak wąż w raju:zagraj hipciu,zagraj wygrasz,więc nie wiem czy się postawić czy wyjąć z dna skarbonki 2,5zeta dla łobuzów

na dodatek nie wiadomo,co oni robią z zebranymi pieniązkami,może za to balują na imprezach

hipcioooo
gdzie ty byłeś , za długo nie przyszedłeś tu na czacie

gdzie ty byłeś , za długo nie przyszedłeś tu na czacie

u mnie wielki przegram 1/5

hipcioo
ja tez nie miałem o czym pisać o humorach, upiłem i potem straciłem rozum

ja tez nie miałem o czym pisać o humorach, upiłem i potem straciłem rozum

witam wszystkich na zielono
goryle i inne zwierzęta z zoo
korna 748 oraz reszte bandy

ja krzysio raz wspomagałem myślenie nad liczbami piwkiem,ale nie pomoglo

no dobra hipcioo

juz uciekam czuję głodne i ide na obiad

juz uciekam czuję głodne i ide na obiad

wrescie dziala stronka
a wlasnie mam pytanie ta strona byla niedostepna przez jakis czas??bo nie wiem czy moze z kompem cos mi sie ***zieli hehe
a wlasnie mam pytanie ta strona byla niedostepna przez jakis czas??bo nie wiem czy moze z kompem cos mi sie ***zieli heheWitam na czacie.
Dziś o 14.15 szczęście znów uśmiechnęło się do mnie. Ostatnia moja wygrana była w DL/wcześniej miałam 320,00 następnie 230,65zł za 4/dziś wygrałam 5/5 tj.700,00zł/moje typowanie/ gdybym puściła z plusem byłoby 1800,00zł, ale cieszę się z tego co mi się trafiło. Bardzo, bardzo jestem uradowana.
Pozdrawiam wszystkich i życzę również dużo trafień.

Dziś o 14.15 szczęście znów uśmiechnęło się do mnie. Ostatnia moja wygrana była w DL/wcześniej miałam 320,00 następnie 230,65zł za 4/dziś wygrałam 5/5 tj.700,00zł/moje typowanie/ gdybym puściła z plusem byłoby 1800,00zł, ale cieszę się z tego co mi się trafiło. Bardzo, bardzo jestem uradowana.
Pozdrawiam wszystkich i życzę również dużo trafień.

cześć wszystkim czy wiecie może co się stało, że nie można było wejść na stronkę 

hipopotan

kiedyś, jak zastanawiali się, co z nimi będzie - wiesz celebryci mieli prowadzić, takie jakie sprawy - w jednym z wywiadów padło hasło o ok 12.000/m-c - do tego być może jakiś dodatek za dyżury - losowania
i jakiś wskan

nara tymcza papa

Gała..trzymam kciuki cały czas za to 9/9 az mnie już bolą
nio 7/7 jak wpadnie to będe heppy

nio 7/7 jak wpadnie to będe heppy

z bebna przed losowaniem