Wpisy 475 699 – 475 798
5 września 2011 15:46 → 5 września 2011 17:08, 100 wpisów
Gała...

lila...do korna
jaki adres tej strony

jaki adres tej strony

po 17 powinienem być
niech sie grupa strzeże bo kierunek fotel lidera obrany
niech sie grupa strzeże bo kierunek fotel lidera obrany
lila...dzięki 

Gała..ja? Dlaczego? Sam się na mnie wkurzyłeś nawet nie wiem co takiego zrobiłam 

---------------------------------------------------------------------
Gala.. .
****""""""""""""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""". Witaj.. .
Gala.. .
****""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""". Witaj.. .
2,33,49,57,69

lila wazne ze jest ok już umawiałaś sie ze mna na rande o 19 a nie przyszłaś

Gała...siedzisz na ogonie? Hm...dziwnie mi się kojarzy siedzenia ptaku na ogonie

33,77

Gała....to były żarty,skąd ja mogłam wiedziec ,że weźmiesz to az tak do siebie i faktycznie będziesz na mnie czekał??

już od kilku miesięcy mam pustkę w głowie i nie wiem o czym pisać,ale jedno jest pewne łobuzy nie dają wygrywać,jest kryzys i tradycyjnie moze być temu kto ma mało pieniążków w skarbonce tylko gorzej.Może ktoś czasem coś trafi ale mogą mu pomagać złe duchy.
po prostu ten wszystkich trzyma w garści i komu chce daje pieniążki a kogo nie lubi zabiera.
po prostu ten wszystkich trzyma w garści i komu chce daje pieniążki a kogo nie lubi zabiera.lila...latać na ptaku też

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
**--
Lila.. .
--**
"""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
**--
Lila.. .
--**"""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""lila...

witam

Wędrowco....
andruśka....
profesorze...
torsan...na 20 cm ptaszka

hipopotan...
Gałą....

andruśka....

profesorze...

torsan...na 20 cm ptaszka

hipopotan...

Gałą....

pewniak -77-

dzisiaj mając dobry słuch podsluchałem rozmowę w kolekturze pomiędzy graczem a kolektorką,starszy człowiek złapany w pajęcze sieci pulapki ts puszczał ciągle te same liczby w keno.i nagle wielki sukces:trafione 46zeta,nie wiadomo ile przegrał ale jak słyszałem grał ciągle na te same liczby

totalizator to wielki czarny pająk,wszedzie rozstawia swoje sieci w supermarketach w zabkach rzadziej w budkach,i czatuje na ofiary które wpadną i wyślą kupony aby pozbyć się pieniążków.W zamian oferuje szalone losowania liczb i fige z makiem+spocone ręce z emocji

gdyby jeszcze w kolekturze można było spotkać ładną kolektorkę z duzym dekoltem,ale na to nie ma co liczyć,bo obecnie tam starsze emerytki

a w kosza juz odpadli ja nie rozumie jak mozna wygrac z vive mistrzami Świata Turcją a przegrać z Wielką Brytanią

próbowałem zachwalane zdrapki i nic nawet nie trafiłem 2zeta,po prostu koszmar,ale po wyborach będzie lepiej wyższe ceny wielka dziura w budzecie zaciskanie pasa 

a przeczytałem w internecie,ze jakaś kobieta pisząca książki o wampirach zarobiła mnóstwo pieniążków,czyli wampiry sa w cenie

a totalizator kusi jak wąż w raju:zagraj hipciu,zagraj wygrasz,więc nie wiem czy się postawić czy wyjąć z dna skarbonki 2,5zeta dla łobuzów

na dodatek nie wiadomo,co oni robią z zebranymi pieniązkami,może za to balują na imprezach

hipcioooo
gdzie ty byłeś , za długo nie przyszedłeś tu na czacie

gdzie ty byłeś , za długo nie przyszedłeś tu na czacie

u mnie wielki przegram 1/5

hipcioo
ja tez nie miałem o czym pisać o humorach, upiłem i potem straciłem rozum

ja tez nie miałem o czym pisać o humorach, upiłem i potem straciłem rozum

witam wszystkich na zielono
goryle i inne zwierzęta z zoo
korna 748 oraz reszte bandy

ja krzysio raz wspomagałem myślenie nad liczbami piwkiem,ale nie pomoglo

no dobra hipcioo

juz uciekam czuję głodne i ide na obiad

juz uciekam czuję głodne i ide na obiad

wrescie dziala stronka
a wlasnie mam pytanie ta strona byla niedostepna przez jakis czas??bo nie wiem czy moze z kompem cos mi sie ***zieli hehe
a wlasnie mam pytanie ta strona byla niedostepna przez jakis czas??bo nie wiem czy moze z kompem cos mi sie ***zieli heheWitam na czacie.
Dziś o 14.15 szczęście znów uśmiechnęło się do mnie. Ostatnia moja wygrana była w DL/wcześniej miałam 320,00 następnie 230,65zł za 4/dziś wygrałam 5/5 tj.700,00zł/moje typowanie/ gdybym puściła z plusem byłoby 1800,00zł, ale cieszę się z tego co mi się trafiło. Bardzo, bardzo jestem uradowana.
Pozdrawiam wszystkich i życzę również dużo trafień.

Dziś o 14.15 szczęście znów uśmiechnęło się do mnie. Ostatnia moja wygrana była w DL/wcześniej miałam 320,00 następnie 230,65zł za 4/dziś wygrałam 5/5 tj.700,00zł/moje typowanie/ gdybym puściła z plusem byłoby 1800,00zł, ale cieszę się z tego co mi się trafiło. Bardzo, bardzo jestem uradowana.
Pozdrawiam wszystkich i życzę również dużo trafień.

cześć wszystkim czy wiecie może co się stało, że nie można było wejść na stronkę