Wpisy 4 754 – 4 853
20 października 2007 22:28 → 21 października 2007 21:39, 100 wpisów
Dzięki Henio -dziś był wysyp trafionych parek -aż 26. Widzisz, Henio nie cieszy mnie to,bo gram przeważnie na 10/10, a tu potrzeba 5 parek skleić na 1 zakładzie:)Wysyp chyba był spowodowany tym, że większość stawiała na liczby rzadziej występujące ostatnio, w końcu musiały wypaść:) Też gratuluje wszystkim wygranym, a kto przegrał -jutro też jest losowanie.(nie tylko -namawiam do udziału, nawet tych, którzy też nie wierzą,że się coś zmieni:) -ja zawsze mam nadzieję. Pozdrawiam
MATYCZ ,NADZIEJA I MARZENIA TO PIEKNE SLOWA ,KAZDY POWINIEN JE MIEC .POZDRAWIAM
Do Senatora -jak to jutro dopiero wybory,a Ty już się tytułujesz:)-pewność gubi:) -he,he,żarcik. Poważnie -nie płacą za 1 trafioną. Dobranoc
Senator w profie jeżeli postawisz na 6 kul, to musisz trafić wszystki 6 i wtedy masz wygraną. Nie ma tak jak w totku, że gdy wejdą na przykład 4 z 6 to wygrywasz mniejszą kwotę. Oczywiście możesz postawić tylko na jedną kulę, ale wtedy przelicznik jest stawka * 3 * 90%, co przy stawce np 2zł daje wygraną 5,40 zł
Link do tabeli wygranych w profie przy stawianiu na multi
http://www.iprofesjonal.pl/content.php?node=521
pozdrawiam
Link do tabeli wygranych w profie przy stawianiu na multi
http://www.iprofesjonal.pl/content.php?node=521
pozdrawiam
Witam.
Na niedzielę proponuję;
3.4.20.39.48.53.61.70.78.79.plus
oraz;
3.9.
13.19.
33.39.
63.69.
73.79.--do każdego-61.
Pozdrawiam.
Na niedzielę proponuję;
3.4.20.39.48.53.61.70.78.79.plus
oraz;
3.9.
13.19.
33.39.
63.69.
73.79.--do każdego-61.
Pozdrawiam.
Hej totomaniacy mam pytanie PROFESJONAL jest oferta 9z49 czy mozna tam 3liczby rozpisac z 5 liczb rozpisac pomozcie gra ktos z was w profesjonalu
WITAM WSZYSTKICH GRATULACJE WYGRANYM JAK I PRZEGRANYM DZISIAJ TAKŻE DZIEŃ I NOWE SZANSE TYPKI DO ANALIZY W DZIALE TYPOWAŃ NO I CIESZMY SIĘ Z TEGO CO MAMY ,,,DODATKOWA PIĄTECZKA MAM NADZIEJĘ ŻE WSKOCZY,,, 10 19 41 55 75 ,,,NO I PORA NA WYBORY HEY!!!!!!!
Hej wszystkim wczoraj dobry dzień wygranej z meczy i ML150zł:)na dzis pomieszałam liczby 2,11,17,26,30,41,42,43,49,54,58,60,62,69,74,77 na parki i trójki zobaczymy jak pójdzie:)pozdrawiam grających.
warte grzechu .....11 17 30 41 60 62 43.... no to tak na moją kaczą intuicję ale mogę się mylić
Witam.Matycz to co chciałeś wkleiłem do nowego tematu na forum."Tytan 33 System stawkowy"Starałem sie aby było to czytelne.Niewyszło w jednej lini.W typach na żywo też spróbowałem wkleić :)
Jeżeli ktoś chce może to poprawić.
CHCE ZAGRAC PROGRESJA NA2 LICZBY,CZY TO JEST OPLACALNE,PODAJCIE MI TE 2 LICZBY NA KTORE WARTO GRAC
Kiedy zostaną uaktualnione statystyki
pozdrawiam
pozdrawiam
Czat zamarł.Pewnie wszyscy poszli odmawiać Koronke Do
Miłośierdzia Bożego.Przyda sie.
Miłośierdzia Bożego.Przyda sie.
Dzięki Tytan, muszę to przemyśleć. Teraz idę wypuścić system 2+1. Na dwóch senatorów i jednego posła:) Żeby Polska kwitła i rosła:) Pozdrawiam
MAYYCZ,KACZOR001,BRODA MOZE WY MI POMOZECIE I PODACIE MI 2 LICZBY KTORYMI WARTO GRAC PROGRESJA
Opa30 to Ty? Czy to skrót od "okropnie pewny analityk:)?. Jeśli to drugie to Heniu już masz 10 parek 11-30,11-52,11-56,11-79,30-52,30-56,30-79,52-56,52-79 oraz 56-79. Żart Heniu, nie bardzo obserwuję parki -są tu więksi specjaliści od gry parkami.Pozdrawiam
MATYCZ DZIEKI A MOZESZ KOGOS POLECIC.CO SADZICIE O TAKICH LICZBACH NA DZIS 15,23,02,41,30 ORAZ 67,38,73,32.POZDRAWIAM
Pozdrawiam Opa, co sądzisz o systemie Tytana? Tytan do Ciebie mam prośbę -niekoniecznie dziś, jakbyś mógł zamieścić jeszcze małą "instrukcję obsługi". Bo z tego wywnioskowałem,że dużo zależy od "formy" mistrzów. Pozdrawiam
Wygląda na to że Ci co naprawdę żyją tylko z TS albo nie chcą się dzielić swoimi systemami(doświadczeniamś) albo może nie wiedzą o istnieniu multipasco.
Grając na 1,2,lub 3 liczby stawkowo,totalizator ma możliwośc prostej manipulacji kulami.To po pierwsze.A doskonale sie orientują.Wpierw podpucha,a pużniej wtopa.Grając na 7 liczb z np:13 ,niemają tak łatwo z mieszaniem.Ja podałem system na 7 liczb bo od 3 trafnych płacą.Rozpisałem go tak aby był jak najmniej kosztowny.Można grać tak.Do 10-tego dnia,i znowu od początku.Aż wkońcu po przekroczeniu bariery prawdopodobieństwa trafienia 6/7 z 13Liczb,wygrana wynosi 200 zł. razy stawka.Dla bardziej wierzących w swe siły proponuje rozpisać system 7 skreśleniowy na 3 zakłady,czyli np:2 pewniaki + 3x5 liczb=17 liczb.
MATYCZ jak z tymi parkami wyglada u Ciebie jezeli podales je dzis a nie trafia sie to puszczasz je na drugi dzien czy masz nowe zestawy dziennie odpisz
Cześć Depesz, może wypowie się tu Geniusz, Pan Rembiszeski, albo Andy999 -trafił 7 parek w ciągu 20-stu losowań. Ja niestety jeszcze nie gram na parki, może zacznę, jak zauważę jakieś większe efekty. Pozdrawiam.
dzieki Matycz a jak z 1\1 tak teraz sobie pykam to taki maly pewniaczek poprostu jak nietrafi sie ti mam zal tylko do jednej.Jak preferujesz 1\1 grasz tak
Tytan -przepraszam,ale już nie zgadzam się z pierwszym zdaniem -Totalizator nie manipuluje kulami, są jedynie raz na jakiś czas zmieniane zestawy kul. Trudność trafienia wynika jedynie z prawdopodobieństwa trafienia. Takie jest moje zdanie. Czy będziesz grał na 3 czy na 7 skreśleń i tak i tak MUSISZ TRAFIAĆ.
Jaka 1\1 preferujecie na dzis bo niemam koncepcji piszcie bo czas ucieka haha POZDRAWIAM
Depesz, też Cię przepraszam, ale chyba bardziej mógłbym Ci pomóc w wytypowaniu pewniaka,który nie padnie:) he,he. To też niestety nie jest ostatnio moja mocna strona:) Niech wypowie sie ktoś kto gra na "pewniaki". Pozdrawiam
Dla mnie "pewniaki"
na dzisiaj to:
2,20,13,74,49,23,75,
na dzisiaj to:
2,20,13,74,49,23,75,
Idżcie losować Sejm i Senat to nie boli a może zmienić więcej niż lotto{ale nie musi} idżcie!!!
Matycz w TOTO-MIX jest oferta ktora liczba niepadnie ale kurs jest 1,2 itrzeba wytypowac 6 liczb to tak na marginesie grasz moze w totomixie
Tak, Depesz, tylko cała rzecz w tym, gdybym tam zaczął grać to pewnie zacząłbym trafiać:) Czasami fortuna lubi być przewrotna:) Ale dzięki za podpowiedź, trzeba też przemyśleć.
Matycz - jak myślisz,łatwiej by Ci było trafić gdyby TOTO nie zmieniał kul ?Przecież i tak prawdopodobieństwo jest takie że TOTO jest na plus.Czy myślisz że tak bardzo im zależy na tych paru groszach więcej?
NOVY ja pojde na nastepne wybory jak zobacze poprawe w zarobkach a obiecanki to juz nie dla mnie za stary jestem na ich bajery i klamstwo ile to lat mozna zyc w obludzie o nas szarakach zawsze zapominaja
oto mój stały zestaw do dużego 19,28,34,43,45,46 niezmienny od 5 lat przenosze go od jutra na multi
Zawsze Tytan TS będzie na plus. Chyba,że ktoś poda tu 10 liczb z Plusem w ML, większość z nas zagra nimi za stawkę x10 -i będzie kilka tysięcy wygranych po 25 mln PLN. Wtedy TS mógłby mieć kłopoty. Ale to niestety jak na razie jest tylko teoria. Co do zmiany zestawów -i tak i tak wszystko zależałoby od Twoich typowań i szczęścia.
...chyba trochę przesadziłem:) -nie potrzeba chyba Plusa i aż tylu wygranych dla kłopotów Totalizatora. Ćwiczmy i analizujmy tak, żeby to kiedyś nastąpiło...
...dzięki Multipasko.pl wszyscy mamy szansę stać się bogatsi. Myślę,że potrzeba trochę obserwacji, cierpliwości, nie zrażania się porażkami i przede wszystkim rozsądku w grze. Pozdrawiam,pa
Ludzie nie da się ograć TS
można tylko ugrac mniej lub więcej ale nikt nie doprowadzi do bankructwa TS.wynika to regulaminu TS
można tylko ugrac mniej lub więcej ale nikt nie doprowadzi do bankructwa TS.wynika to regulaminu TS
Nowy07, teoretycznie można. To spółka z o.o. W ML gwarantowane wygrane mogą przewyższać nawet budżet państwa, to wynika z regulaminu. Skoro upadła rentowna Stocznia Gdańska, dlaczego uważasz,że nie mógłby teoretycznie "paść" TS sp. z o o.? W naszym kraju wszystko jest możliwe.
Tak prawie wszystko ale nie upadek TS i upadłość Przenajświętszej Rzeczypospolitej
Novy07 -he,nie bierz mnie za szaleńca - tylko rozważam to czysto teoretycznie. Wtedy w grę wchodziłby np.obcy kapitał i zmiana nazwy spółki. Ale nie byłby to już ten sam Totalizator Sportowy sp. z o.o. To jest w regulaminie takiej gry jak ML.
witam widzę że was pieniążki swędzą w kieszeniach do gry progresywnej lepiej je prześlijcie na moje konto numer kiedyś podałem poszukajcie i zagrajcie na tę kombinację cyfr:-)a tak poważnie gra w pełni progresywna jest cholernie droga jak bardzo gdzieś na forum jest moja bajka co czeka "frajera"który wybierze złą parkę
wystarczyło posłuchać kaczej rady i puścić derby austrii na remis za 100 jestam do przodu 215
...źle mnie chyba zrozumiałeś -regulamin ML gwarantuje nam każdą wygraną - jeśli przykładowo taki pan Krauze zainwestował swój cały majątek (ok.4 miliardów złotych) -i postawił na pewniaka -TS musiałby wypłacić mu 4-ro krotność stawki -a to kupa kasy. Czysta teoria,hahah, wiesz o co mi chodzi?
CO DO GRY PROGRESYWNEJ POLECAM GRĘ U BUKA NA DUŻYNĘ KTÓRA WYGRYWA W KOŃCU PRZEGRA LUB ZREMISUJE SĄ DOBRE KURSY
...to było do Novego -nie czterokrotność -tylko 4zł za każde 2.5zł. (pośpiech)
Matycz chcesz wygrasć z TS to znaczy chcesz wygraC zPrzenajświętszą Rzeczypospolitą.Nie da się
Cześć Kaczor -tylko gra w piki daje wyniki:) -tak mówią. Właśnie czekam na wyniki za jakieś pół godzinki -dziś mnie to bardzo interesuje :)-pozdrawiam.
Przecież Novy07 już wielu z nim wygrało, może nie doprowadzili go do bankructwa TS, ale troszkę się wzbogacili. Tobie też tego życzę i pozdrawiam.
a czas pokaże...czy mamy dobre sny,MATYCZ,właśnie co z tym systemem TYTANA,da się wygrać,ja to nawet nie wiedziałem,że TS zmienia kulki w multilotku
To tak jak chciałbyś żeby słońce krążyło wokół Ziemi .Możeż chcieć}}}.TYLKO CHCEĆ
Opa -tak -całe zestawy są co jakiś czas wymieniane. Czekam na wyniki -później pogadamy, przerzucam się na TV, pozdrawiam
OPA jak może sie doczytałeś z moich wpisów zawsze podaję zestawy na dw do pięciu dni ktorymi sam gram tak więc powodzonka i dzięki za zaufanie
A DLA MANIAKÓW PROGRESJI MYŚLĘ ŻE ZNÓW WPADNĄ MOJE TABLICE OD PORSCHA PLUS 11,9,13 W ROZPISIE NA 2 I 3
Matycz można chcieć .Ja też chcę.Ale tak naprawdę to z tym Multimiliarderem Przenajświętszą {TS} nie wygramy
Wyniki dopiero o 21-wszej. Novy -nie wiem, czy w ogóle nie wierzysz,że ludzie wygrywają. Poczytaj tabele wygranych. W studio ogłaszane są jedynie główne wygrane. Sam byłem kilka razy bardzo blisko takiej głównej wygranej. W każdym bądź razie TS dużo na mnie nie zarabia. To mnie cieszy.
KACZOR A CO MYSLISZ O TAKIEJ PARCE 49,54 TA KTORA GRA PAN REMBISZEWSKI.
była niedawno ale moga wchodzic w tym tygodniu w pojedynkę az pod koniec tygodnia mogą się zejśc ale kto to wie :-)
bardzo prawdopodobne układy 46-49,,48-49,49-50---54-55,54-52,54-53
ale to tak na moją kaczą intuicję w razie wpadki nie zwracam kasy a w wypadku wygranej gdzieś nr.konta istnieje:-)
Witam wszystkich. Ja proponuję takie parki:
1-12, 52-53, 49-52, 46-48, 2-3, 12-27, 15-33.
Życzę wszystkim powodzenia.
1-12, 52-53, 49-52, 46-48, 2-3, 12-27, 15-33.
Życzę wszystkim powodzenia.
Polecam przeanalizowanie tych liczb. nie koniecznie w układzie parek. Rozpis na trzy, cztery również wskazany.
heżeli dzisiaj nie wskoczą to proponuję taki układ 12 52 15 46 49 33 HEY
Wczoraj pierwszy raz puściłem te zakłady trafiło się tylko 2x 4/10. Gram nimi przez dwa miesiące więc jeszcze mają czas żeby się rozkręcić.
Dokładnie dzisiaj zdecydowałem że zagram nimi do końca roku. jak coś konkretnego trafię to napewno napiszę. W ML podoba mi się to że nigdy całej kasy nie przegram tylko zawsze są jakieś zwroty.
ale posłuchaj mojej rady i jak trochę wygrasz rozpisz dodatkowo na 8-9 a jeden dwa zostaw w 10-ach
Cześć Broda.Nieraz na efekty niestety trzeba trochę dłużej czekać. Wtedy spotkamy się Kaczorku na tangu w Krakowie:) A Ty chciałbyś tak hop -z dnia na dzień. To jest hazard -raz -tak jak dziś wygrasz -gratulki, drugi raz niestety stracisz. Najważniejsze, żeby grać rozsądnie i ten bilans był dodatni, a jeśli jest inaczej to żeby jednak jak najmniej tracić -tego Ci życzę. Nad tym tu się zastanawiamy, no nie Broda?
Ja nie chce wygrać tak z dnia na dzien bo gram już kupe lat i czas juz najwyższy na wygraną.