Wpisy 474 941 – 475 040
5 września 2011 09:08 → 5 września 2011 10:23, 100 wpisów
Bry wszystkim

O juz działa 

Żona mówi do męża:
- Patrz, za oknem jest jakaś sarenka!
A mąż na to:
-Po 1! To nie sarenka tylko krowa, A po 2! To nie okno tylko lustro...
- Patrz, za oknem jest jakaś sarenka!
A mąż na to:
-Po 1! To nie sarenka tylko krowa, A po 2! To nie okno tylko lustro...
Dzięki jocia i nawzajem...

witam wszystkich
tam mi brakowało map, wyników, testu,tu jest wszystko co potrzeba.

- Halo ?
- Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusie
- tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem
po dłuższej chwili milczenia:
- ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka !
- nieprawda ! mam ! i jest teraz z mamusia w sypialni !
- Ok, no cóż....posłuchaj uważnie, chce żebyś coś dla mnie zrobiła. Dobrze?
- dobrze tatusiu
- to idź na gore do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata właśnie parkuje przed domem...
... kilka minut później :
- już zrobiłam
- i co się stało ?
- mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i wypadła przez okno i leży nieżywa.
- Boże, a wujek Franek ?
- on tez wyskoczył z łóżka bez ubrania i krzyczał i w końcu wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale tatusiu, tam nie było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i wujek upadł na dno i tez jest nieżywy.
...baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie :
- hm mmm, basen mówisz ? a czy to numer 555-67-89 ?
- Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusie
- tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem
po dłuższej chwili milczenia:
- ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka !
- nieprawda ! mam ! i jest teraz z mamusia w sypialni !
- Ok, no cóż....posłuchaj uważnie, chce żebyś coś dla mnie zrobiła. Dobrze?
- dobrze tatusiu
- to idź na gore do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata właśnie parkuje przed domem...
... kilka minut później :
- już zrobiłam
- i co się stało ?
- mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i wypadła przez okno i leży nieżywa.
- Boże, a wujek Franek ?
- on tez wyskoczył z łóżka bez ubrania i krzyczał i w końcu wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale tatusiu, tam nie było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i wujek upadł na dno i tez jest nieżywy.
...baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie :
- hm mmm, basen mówisz ? a czy to numer 555-67-89 ?
Ja idę chwilę odpocząć. Jeśli oprócz forum zauważycie jakieś problemy na stronie, to zgłaszać koniecznie. Wszystko musi działać jak trzeba 

To tak na dobry początek dnia żeby wam buzie się uśmiechnęły

Witaj andromeda

chciałbym również wyrazić swą radość z powrotu strony , huuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

A taka 20-tka na 14-tą:
40,79,59,34,24,45,71,43,31,13,9,27,50,53,72,33,58,7,26,5
I powodzenia wszystkim
40,79,59,34,24,45,71,43,31,13,9,27,50,53,72,33,58,7,26,5
I powodzenia wszystkim

..............................................................................................
-------- Dzien dobry.. . ***
-------- Dzien dobry.. . ***
........................................................................................
--------- Wszedzie jest dobrze, ale na stronie Multipasko jest..........NAJLEPIEJ!..................................
"""""""""""""""
"""""""""""""""""""""""""""""""
--------- Wszedzie jest dobrze, ale na stronie Multipasko jest..........NAJLEPIEJ!..................................
"""""""""""""""
"""""""""""""""""""""""""""""""
dla wszystkich...witam
i miłego poniedziałku
Już znikam

andromeda.....to fajnie,niech odpocznie bo pewnie chyba nawet nie spał
W tym roku na jesień miało ruszyć
wysyłanie kuponów przez internet
co na ten temat słychać ????????????
wysyłanie kuponów przez internet
co na ten temat słychać ????????????
Witam.Nigdy tu nie pisałam ale dziś to robię.Jak mi brakowało tej strony!!!Cieszę się,że w końcu jest.Pozdrawiam wszystkich czatujących.Przyznam się,że czasem tu zaglądam i korzystam z Waszych typowań.
Super, że znowu stronka działa i będzie można dalej ją rozwijać. Może przerodzi się w ogromny portal dla miłośników Lotto 

anki1...bo większość z nas przeszła do korna ,część wiary jednak nie zapamiętała jego stronki.
amour....
a my czekaliśmy na Ciebie u korna na stronce bo tam sobie typowaliśmy do grupy,ale za Ciebie typowałą andromeda i liczba stałą aż do dzisiaj
a my czekaliśmy na Ciebie u korna na stronce bo tam sobie typowaliśmy do grupy,ale za Ciebie typowałą andromeda i liczba stałą aż do dzisiajlilia nie wiedziałem, wchodziłem tutaj na stronę, ale był błąd i przez weekend nie mogłem wejść
Pomimo opinii,które niektórzy tu wygłaszają,uważam Was za bardzo fajnych i sympatycznych ludzi.Tak trzymać!Humor mi się zaraz poprawił.To zabieram się za wymyślanie cyferek.Miłego dnia wszystkim
amour.....a my u korna bylismy na typowanieparkami i typowaliśmy normalnie,szkoda mi grupy D nikogo tam oprucz vanilli nie było więc nie mogę zaliczyć im tych dni

życzę