Wpisy 4 748 692 – 4 748 791
10 czerwca 2023 15:24 → 10 czerwca 2023 17:30, 100 wpisów
Zakończyły się problemy techniczne z gierkami: Statki, Owocki, Monetki, Sztabki
Występują problemy techniczne z gierkami: Antyki, Cyferki, Bombki, Górki
@4 748 693wujek74:
@4 748 687wujek74: Ooo, to widzę że były telefony zaufania, to wszystko tłumaczy, czego nie rozumiecie?
@4 748 696galik: telefony zaufania
Normalnie do siebie dzwonimy jako znajomi,Janusz fajny gostek
Normalnie do siebie dzwonimy jako znajomi,Janusz fajny gostek
Występują problemy techniczne z gierką Diamenciki
@4 748 696galik: To żadna tajemnica, przecież on już wielokrotnie o tym pisał.Napisal więcej, kto ma dobrą pamięć to pamięta.
@4 748 698johno: jutro zapisujęsię do PiSu może do września nakradnę że 4 melony
Zakończyły się problemy techniczne z gierkami: Antyki, Cyferki, Bombki, Górki, Diamenciki
@4 748 700bozobo: a co od was telefonów Janusz nie odbierażal mi was
@4 748 701wujek74: buj się
@4 748 701: potem rok w pierdlu w zawieszeniu na sześći się byczę
@4 748 697wujek74: To jest Wasza sprawa, o której nie musisz tutaj informować bo osmieszasz obie strony Chwalisz się, że jesteś złamanym w/zjem/mNie musisz.Zamiast konwersacji z Tobą , przesyłam grafike.

@4 748 700bozobo: Ja nie czytam całego czatu, dlatego nie wiem o tym, ale to by tłumaczyło czemu ten gostek ma taką ochronkę na czacie po tak obskórnych wypowiedziach gdzieniegdzie
@4 748 708galik: chłopie wlazłeś na czat dzisiaj od roku i oceniasz?
Oceń Hitlera lepiej z blickrigu
Oceń Hitlera lepiej z blickrigu
@4 748 708: jak tam włazodupstwo? podoba się
@4 748 708galik: a jak nie wiesz o co chodzi jak piszesz to po jasny chuj się wypowiadasz
@4 748 712Mulag: bo chłop z Polski jak by był z Kenii to ciemna długa pyta
@4 748 708galik: Nie tylko on, ale inne osoby też, które chwaliły się, że piły wspólnie szampana.To one doprowadziły do blokad.Cale szczęście, że to tylko nieliczns grupa krxtyksntiw, która w ten sposób chce się oczyścić wewnętrznie.Ja mam w ...co takie nadęte zero o mnie mówi.Tsk długo, jak będziesz się.martwil tym, co inni o Tonlbie myślą, tak długo będziesz id nich zależny.Ktoz chciałby być zależny od zakompleksionych jednostek z niskim poczuciem własnej wartości?
@4 748 709wujek74: wlazłem od roku, chłopie, ja tu jestem od 14 lat, a piszę kiedy chcę, ale dość często, a nie jak ty , najpierw czytat, a później pisaty
@4 748 719galik:
@4 748 719galik: na twoim przypadku,nie odosobnionym widać jak pranie mózgu wygląda
Osiem lat temu pisałeś z sensem i i fajnie gadałeś
Teraz same aluzje i przytyki
A to tylko osiem lat
Jest takich osób kilka oprócz ciebie
Demencja starcza czy ki chuj nie wiem
Osiem lat temu pisałeś z sensem i i fajnie gadałeś
Teraz same aluzje i przytyki
A to tylko osiem lat
Jest takich osób kilka oprócz ciebie
Demencja starcza czy ki chuj nie wiem
@4 748 722wujek74: 8 lat temu czytałeś ale nie pisałeś, a to ciekawe, jak czytałeś to znaczy że internet miałeś, ale się nie wypowiadałeś, cóż za ułomność, nie znałem takiej przyznam się
@4 748 723galik: Przecież znane są przypadki samouków.Odbior pensji trzeba było potwierdzać podpisem , który wyeliminował podpis krzyżykiem
.
.
@4 748 719galik: jesteś typem Janeczki
Cisza
Kler jest zły i same p......e w nim
I chop Janeczka wyskakuje
Ło Jezu ło Jezu wy bezbożniki zaswane p...by j...e
Cisza
Kler jest zły i same p......e w nim
I chop Janeczka wyskakuje
Ło Jezu ło Jezu wy bezbożniki zaswane p...by j...e
@4 748 725wujek74: 

@4 748 723galik: przejżyj moją aktywnoś oprócz 2018-19 pisałem codziennie
1set wygrany 6:2 Iga
@4 748 723galik: ty od zawsze byłeś sporadycznie
@4 748 730johno:
@4 748 729wujek74: No, powiedzmy sporadycznie, tak jak teraz, bo mam inne mądrzejsze rzeczy do czytania i oglądania, dlatego gdy się na czymś skupiam to robię to do końca, nie lubię srania po krzakach, jestem konkretny
Pasko dziś jest Sobota a figuruje na Multipasko że dziś Piątek i losowanie takich gier jak EuroJackpot Mini i Multi Multi..itd...sobie zobacz
@4 748 732galik: ile wpisów przeczytałeś dwa trzy dni?
Idę leżeć mam leżak Mulag wygraj nie biadol trzeba Pana Lwa odwiedzić tylko czasu brak
@4 748 715Mulag: możesz powiedzieć co to był za telefon który Ci się zepsuł?
@4 748 735wujek74: Nie czytam wpisów, nieraz zajrzę na czat, gdy tu akurat jestem na stronie, czat jest zbudowany przede wszystkim z głópawek, nieraz tylko można coś sensownego zobaczyć, a tak to nic ciekawego, a poza tym co za pytanie, dwa trzy dni wpisów
wygrywanie cieszy. Rambo 4 ta krew. tak wygladaja darmowe 3 piwka kustosz

keno musi mnie napoic i nakarmic i ubrac i na dziwe wsadzic
najlepsza beka ze gralem co innego ale pod wplywem impulsu zmienilem numery
czarodziejski instynkt. nowe weszly stare nie
czarodziejski instynkt. nowe weszly stare nie
killer instinct
Sebastian, widzisz? Z moich weekendowych weszło 13 liczb.Na 22:00 montujemy 100 x 5 i 10 x 10/10, tylko zielonymi.

@4 748 746: Gramy punktowo.
@4 748 739galik: Znowu racja®®®
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
wieczorem grozi 6 albo 9 przodek
tylko 10 na 10 zaspokoi
z plusem za 10 stawek
ash to ash .dust to dust. fade to black. 14 to my wallet
@4 748 749bozobo:
wlascicel keno i biedronki z metra ciety

fotka motywacyjna
Jeszcze jedno, ktoś tu pisał,że ja mam coś ma wspólnego majestatem czy jakoś tak, wolne żarty, przecież ja go krytykowałem za jego wpisy, a jeszcze lepsze, że ja coś mam wspólnego z pisiorami, przecież ja ich nie znoszę tak samo jak tych z PO, to jedna banda która głosuje w ważnych sprawach tak ja rządzacy chcą, nie rozumiecie że to są podnóżki globalistów, trzeba ich wszystkich wywalić z sejmu i rządu, trzeba głosować na nowych ludzi i partie, trzeba dać szansę nowym, innego wyjścia nie ma, nie ma zmiłuj, narozrabiali to trzeba z nimi zrobić porządek, a być może co niektórych za zdradę wsadzić do paki, proste
@4 748 758galik: I znowu w punkt 👍
@4 748 759waldus: no cóż może deszcz to guwno zpłucze z piaskownicy
@4 748 761wujek74: gówno przez ó zamkniete
@4 748 762waldus: no tak ale w u otwarte więcej wody wpłynie
co to za galik aglik majestat przylazło jęczydupsko i skomli od rana jak janeczka
co to za galik aglik majestat przylazło jęczydupsko i skomli od rana jak janeczka
@4 748 763waldus: sexy ci w łepetynie
@4 748 764wujek74: Ja nie mogę pisać, ale ty możesz, ja rzadko piszę, ale ty wykupiłeś abonament i masz pierwszeństwo, ale zryty beret, szkoda gadać
W miejsce sieczki niech włoży łupinę po orzechu, to chociaż przyszłe wnuki będą miały grzechotkę.Tyle pożytku z jego łepetyny.
@4 748 738johno: dogge wytrzymały niby i tak dbałem jak o niewytrzymałego a głośnik padł
@4 748 768bozobo: @4 748 760Mond2805:
@4 748 766galik: abonament to akurat bozobo wykupił razem z sebastianem m
@4 748 773wujek74: Już niedługo będą orzechy.Bylr do września.
@4 748 767waldus: zaczynasz już chlanie
poczekaj na mnie
poczekaj na mnie
abonament ale z drugiej strony miłość nie wybiera bozobo i sebuś kochają multipasko to trzeba im przyznać a reszta nie będę pisał każdy różnie to widzi
@4 748 772Mulag: Jaką zgodę? przecież bez przerwy z jego strony jakieś przytyki, mógłbym go olewać, ale on specjalnie to robi i pisze mój nick, nie widzisz tego?
myślę że dobrze na trzeć mordkę łupami z orzechów nie zejdzie po mylę ewentualnie tylko rozpuszczalnik
@4 748 778galik: no widzę co robić Pasko dzwonił do mnie i mówi pogodzisz ich dostaniesz 10 tyś to może spróbuje
@4 748 779: Toto jeszcze za ostatnie obelgi nie potrafiło powiedzieć przepraszam.
@4 748 781Mulag: mi daje 100 tysi bym zaostrzał spór
779 odnosi się dp rysunku żółwia za co żółw ma przepraszać nie rozumiem
@4 748 782bozobo: turlaj zadek do gliwic
@4 748 785wujek74: Daj grane przyjemnisczku.Posmiej się trochę, nie płacz.

pasko weź przywróć gochę 77
zacznie zaraz z jakiegoś uj wie jakiego nicku pisać
i tak trudno się połapać
zacznie zaraz z jakiegoś uj wie jakiego nicku pisać
i tak trudno się połapać
@4 748 786Mulag: dobre