Wpisy 474 736 – 474 835
1 września 2011 10:55 → 5 września 2011 06:05, 100 wpisów
Tajemniczy Don Pedro......wszystko zrobiłeś dobrze,można przejść na ten link.Witaj

w grupie B
darek....58
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...43
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
darek....58
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...43
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
Witam,
o jak mało dziś ludzi
na czacie...
Pewnie wreszcie poszli
do szkoły...
Nareszcie...
Luz będzie...
pzdrawiam
o jak mało dziś ludzi
na czacie...
Pewnie wreszcie poszli
do szkoły...
Nareszcie...
Luz będzie...
pzdrawiam
Forum:
You don't have permission to access / on this server.
Co oznacza oczywiście, że jest odmowa dostępu do forum.
You don't have permission to access / on this server.
Co oznacza oczywiście, że jest odmowa dostępu do forum.
Na tym serwerze.
Może i rzadziej okazja do słuchania, ale...
w końcu - trzeba być przygotowanym
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
pzdr
w końcu - trzeba być przygotowanym

http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
pzdr
davidof >>> co z forum sie dzieje ...tego nie wie nikt
.... ale co z Tobą się działo - jak Cię nie było 
.... ale co z Tobą się działo - jak Cię nie było 
andromeda.....może to u nich coś jest nie tak i wywala Cię czesto,zadzwoń do nich i zapytaj co może być przyczyną.
Tam na forum ostatnio zupełnie nic ciekawego nie było, więc się nie martwcie.
Wszystko można napisać na czacie.
No chyba, że się z Robal-36-em i kilkunastoma innymi osobami weźmiemy w garść i coś wymyślimy nowego albo napiszemy starego.
Ale nam się nie chce, więc nie ma czego żałować.
Wszystko można napisać na czacie.
No chyba, że się z Robal-36-em i kilkunastoma innymi osobami weźmiemy w garść i coś wymyślimy nowego albo napiszemy starego.
Ale nam się nie chce, więc nie ma czego żałować.
Aha i jeszcze, zaraz...
Lila jak sie to powtórzy to zadzwonie do nich ..może coś robią albo coś..albo jakies przeciążenie mają..tak zrobie
Ściągnijcie sobie poniższe darmowe programy:
1 - Defraggler,
2 - Ccleaner,
3 - Premium Booster.
Te programy stosowane często pozwolą wam utrzymać komputery w maksymalnej wydajności im właściwej.
Ten 1-szy od góry raz dziennie, drugi - gdy się coś zacina /np. filmy/ a trzeci można stosować np. co minutę lub i częściej, jak kto lubi.
Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach.
No i to jest recepta na tę zarazę.
1 - Defraggler,
2 - Ccleaner,
3 - Premium Booster.
Te programy stosowane często pozwolą wam utrzymać komputery w maksymalnej wydajności im właściwej.
Ten 1-szy od góry raz dziennie, drugi - gdy się coś zacina /np. filmy/ a trzeci można stosować np. co minutę lub i częściej, jak kto lubi.
Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach.
No i to jest recepta na tę zarazę.
Witam wszystkich niestrudzonych
męczycieli gier totolotka....
pzdrawiam
męczycieli gier totolotka....
pzdrawiam
witay ....

Pedro mylisz pliki wykonywalne niechciane z plikami tymczasowymi, twoje programy to tylko remedium na to co sie stalo, nie wytepia wirusow ani nie zapobiegna
do zapobiegania trzeba miec firewalla, wystarczy windowsowy, skaner antyvirusowy z wlaczona ciagla ochrona
do zapobiegania trzeba miec firewalla, wystarczy windowsowy, skaner antyvirusowy z wlaczona ciagla ochrona
Pomieszałem, odwrotnie - Ccleaner stosujemy bez umiaru a Premium Booster gdy się komp zacina.
To są programy uaktualniane co tydzień - dwa.
Czyszczą smiecie i odczuwalnie przyspieszają sprzęt...
To są programy uaktualniane co tydzień - dwa.
Czyszczą smiecie i odczuwalnie przyspieszają sprzęt...
Davidof,
na wirusy są lepsze rzeczy, jasne, że idzie o pliki którymi różni debile opanowują ludziom kompy i te w rezultacie kiepsko chodzą.
Spróbuj zresztą, a sam się przekonasz.
Jak najbardziej wsadowe, a nawet kreujace porty drukarek itp. wynalazki.
Jest tego "sposobów więcej jak sto", jak kiedyś śpiewał "słońce w kapeluszu" - Tadeusz Ross - "co tak syczy" - obecny poseł PO a kiedyś Zulu Gula.
No wiesz, wirusy wirusami, ja tu nie opisuję wirusologii.
Ludzie się skarżą na powolne działanie kompów, a najprostszą przyczyną są te właśnie reklamowe itp. śmieci, których niektórzy nigdy nie kasują.
I większości z nich nie skasujesz czyszczeniem katalogu z folderem plików tymczasowych, bo włażą znacznie głębiej...
na wirusy są lepsze rzeczy, jasne, że idzie o pliki którymi różni debile opanowują ludziom kompy i te w rezultacie kiepsko chodzą.
Spróbuj zresztą, a sam się przekonasz.
Jak najbardziej wsadowe, a nawet kreujace porty drukarek itp. wynalazki.
Jest tego "sposobów więcej jak sto", jak kiedyś śpiewał "słońce w kapeluszu" - Tadeusz Ross - "co tak syczy" - obecny poseł PO a kiedyś Zulu Gula.
No wiesz, wirusy wirusami, ja tu nie opisuję wirusologii.
Ludzie się skarżą na powolne działanie kompów, a najprostszą przyczyną są te właśnie reklamowe itp. śmieci, których niektórzy nigdy nie kasują.
I większości z nich nie skasujesz czyszczeniem katalogu z folderem plików tymczasowych, bo włażą znacznie głębiej...
Znam te programy i widzę, że nie wiesz co robią, nie będę z Tobą rozmawiał bo szkoda czasu, powiedziałem z wieloletniego doświadczenia o co chodzi i to moja kropka. Wypadało by teraz ze zrozumieniem przeczytać to co wcześniej napisałem.
Doskonale wiem co robią.
Tylko że ty się czepiasz wirusów i masz do mnie pretencję, że nie piszę o antywirusach.
A ja nie chę pisać o antywirusach.
Chyba mi wolno tyle, czy mi zabronisz.
Tylko że ty się czepiasz wirusów i masz do mnie pretencję, że nie piszę o antywirusach.
A ja nie chę pisać o antywirusach.
Chyba mi wolno tyle, czy mi zabronisz.
Pedro, wprowadzasz w błąd dlatego koryguje, oto wypowiedź twoja:
"Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach."
Jest błędna gdyż podane przez ciebie programy nie likwidują tych plików jak to nazwałeś "wsadowych" (chociaż to też co innego), a dopiero antyvir + firewall się tego pozbywają, więc proszę cię, robię to żeby ludzi wyprowadzić z błędu w który wprowadzasz, nie musisz pisać o antyvirach, ale nie mów, że programy któe podałeś pomogą zwalczyć coś czego nie potrafią!
"Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach."
Jest błędna gdyż podane przez ciebie programy nie likwidują tych plików jak to nazwałeś "wsadowych" (chociaż to też co innego), a dopiero antyvir + firewall się tego pozbywają, więc proszę cię, robię to żeby ludzi wyprowadzić z błędu w który wprowadzasz, nie musisz pisać o antyvirach, ale nie mów, że programy któe podałeś pomogą zwalczyć coś czego nie potrafią!
No dobra, Davidof..
Ccleaner czyści pamięć i trochę różnych rzeczy w systemie, wyszukiwarkach oraz w programach. Potrafi zresztą wykasować również twardy dysk na życzenie. Potęga.
Premium Booster w zasadzie automatycznie szuka problemów, fiksuje je i ewentualnie defragmentuje rejestr. Robi też jeszcze kilka rzeczy, ale to niuanse.
Defraggler defragmentuje dwarde dyski i jest sprawdzony i bezpieczny.
Zastosowanie tych programów u znakomitej większości użytkowników bardzo zauważalnie zwiększy wydajność.
Oczywiście programy te nieprzypadkowo są stale aktualizowane.
Wsadowe napisałem w pojęciu potocznym. Skoro ktoś mi "wsadza" swoje pliki bez mojej zgody, to tak je nazywam potocznie. Nie jestem zawodowcem, mój syn jest zawodowcem w informatyce, choć jeszcze się uczy w szkole... On to nazywa zupełnie inaczej.
Ja nie muszę.
Może teraz mnie zrozumiesz Davidof.
A co do antywirusów. No cóż, to nie jest miejsce na takie nudne debaty, stosuję pewien markowy i drogi antywirus, a jednak np. gdy mi kilka razy założyli niechciany port drukarki plus jakieś foldery z nim zwiazane i to na kilku dyskach jednocześnie i komp się zatkał, to musiałem skasować to ręcznie. Antywirus nie dał rady.
Także różnie to bywa.
Ccleaner czyści pamięć i trochę różnych rzeczy w systemie, wyszukiwarkach oraz w programach. Potrafi zresztą wykasować również twardy dysk na życzenie. Potęga.
Premium Booster w zasadzie automatycznie szuka problemów, fiksuje je i ewentualnie defragmentuje rejestr. Robi też jeszcze kilka rzeczy, ale to niuanse.
Defraggler defragmentuje dwarde dyski i jest sprawdzony i bezpieczny.
Zastosowanie tych programów u znakomitej większości użytkowników bardzo zauważalnie zwiększy wydajność.
Oczywiście programy te nieprzypadkowo są stale aktualizowane.
Wsadowe napisałem w pojęciu potocznym. Skoro ktoś mi "wsadza" swoje pliki bez mojej zgody, to tak je nazywam potocznie. Nie jestem zawodowcem, mój syn jest zawodowcem w informatyce, choć jeszcze się uczy w szkole... On to nazywa zupełnie inaczej.
Ja nie muszę.
Może teraz mnie zrozumiesz Davidof.
A co do antywirusów. No cóż, to nie jest miejsce na takie nudne debaty, stosuję pewien markowy i drogi antywirus, a jednak np. gdy mi kilka razy założyli niechciany port drukarki plus jakieś foldery z nim zwiazane i to na kilku dyskach jednocześnie i komp się zatkał, to musiałem skasować to ręcznie. Antywirus nie dał rady.
Także różnie to bywa.
Bonus Multi Multi: 360 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 212 000
Witam wszystkich. Przepraszam za ostatnie dni niepewności co do naszej strony multipasko.pl
W niedzielę pojechałem na tygodniowy urlop no i jakby pechowo zaczęło się. Firmie hostingowej, która utrzymywała serwis, nagle znowu zaczął się nie podobać duży ruch na stronie i stwierdzili, że wytną moją stronkę i że mam wykupić 5x droższy serwer. To też niezwłocznie zrobiłem, ale zamiast szybkiego przeniesienia strony na nowy serwer skoro już tak trzeba, to ociąganiu nie było końca.
Dzisiaj wróciłem i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce. Mimo zakupu tamtego lepszego serwera, kupiłem kolejny podobny u konkurencji i samemu przeniosłem tam wszystko. Z poprzednim dostawcą zrywam umowę po takim potraktowaniu stronki i mnie jako ich klienta.
Nie muszę mówić, że byłem świadom bezradności sytuacji i miałem przez to nieco spieprzony urlop.
Obecnie strona jest na całkowicie nowym, lepszym serwerze. Trwają prace dostrajające stronę i mam nadzieję, że wszystko wkrótce będzie działało na 110%.
Będę miał teraz więcej czasu, więc można się spodziewać wraz z lepszym serwerem, kolejnych nowinek na stronie.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację. Po prostu pech! Laptopa oczywiście nie wziąłem, a samym Smartfonem dużo nie mogłem nadziałać...
W niedzielę pojechałem na tygodniowy urlop no i jakby pechowo zaczęło się. Firmie hostingowej, która utrzymywała serwis, nagle znowu zaczął się nie podobać duży ruch na stronie i stwierdzili, że wytną moją stronkę i że mam wykupić 5x droższy serwer. To też niezwłocznie zrobiłem, ale zamiast szybkiego przeniesienia strony na nowy serwer skoro już tak trzeba, to ociąganiu nie było końca.
Dzisiaj wróciłem i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce. Mimo zakupu tamtego lepszego serwera, kupiłem kolejny podobny u konkurencji i samemu przeniosłem tam wszystko. Z poprzednim dostawcą zrywam umowę po takim potraktowaniu stronki i mnie jako ich klienta.
Nie muszę mówić, że byłem świadom bezradności sytuacji i miałem przez to nieco spieprzony urlop.
Obecnie strona jest na całkowicie nowym, lepszym serwerze. Trwają prace dostrajające stronę i mam nadzieję, że wszystko wkrótce będzie działało na 110%.
Będę miał teraz więcej czasu, więc można się spodziewać wraz z lepszym serwerem, kolejnych nowinek na stronie.
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację. Po prostu pech! Laptopa oczywiście nie wziąłem, a samym Smartfonem dużo nie mogłem nadziałać...
hej hej hej
kurcze a juĹź myĹlaĹem Ĺźe TS zblokowaĹ stronkÄ!
nic trafiÄ nie umiaĹem bo mi moja ulubiona stronka nie dziaĹa
no nic dobrze Ĺźe juĹź jest i tyle bo szukaĹem alternatywy i szczerze mĂłwiÄ c NIE ZNALAZĹEM
mam nadziejÄ Ĺźe nie bÄdÄ juĹź musiaĹ
pozdrawiam
kurcze a juĹź myĹlaĹem Ĺźe TS zblokowaĹ stronkÄ!
nic trafiÄ nie umiaĹem bo mi moja ulubiona stronka nie dziaĹa

no nic dobrze Ĺźe juĹź jest i tyle bo szukaĹem alternatywy i szczerze mĂłwiÄ c NIE ZNALAZĹEM

mam nadziejÄ Ĺźe nie bÄdÄ juĹź musiaĹ

pozdrawiam
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,10,11,20,22,24,25,30,39,41,46,58,62,63,66,68,70,71,73,78
Plusem jest liczba: 30
02,10,11,20,22,24,25,30,39,41,46,58,62,63,66,68,70,71,73,78
Plusem jest liczba: 30
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,04,12,18,20,21,23,31,36,40,41,44,45,46,57,62,72,76,77,80
Plusem jest liczba: 72
02,04,12,18,20,21,23,31,36,40,41,44,45,46,57,62,72,76,77,80
Plusem jest liczba: 72