Wpisy 474 704 – 474 803
1 września 2011 10:38 → 1 września 2011 17:14, 100 wpisów
Co robicie jak dużo ciągle przegrywacie, czy też macie za koleją liczne same niepowodzenia?
Ja gdzieś czytałem, jak jechał chłopina z sianem i wóz mu się na równej drodze wywrócił i wpadł razem z chłopiną do rowu.
No i on wtedy zły, wygramolił się, wszedł na drogę, popatrzył do góry, wzniósł pięść i potrzasając długo wrzeszczał: ... ale nie napiszę co, bo mogą być tu dzieci.
Ja gdzieś czytałem, jak jechał chłopina z sianem i wóz mu się na równej drodze wywrócił i wpadł razem z chłopiną do rowu.
No i on wtedy zły, wygramolił się, wszedł na drogę, popatrzył do góry, wzniósł pięść i potrzasając długo wrzeszczał: ... ale nie napiszę co, bo mogą być tu dzieci.
Hihi.. . W Gwiazdach jest napisane, ze beda male.....Galoandromedki.. .

w grupie B
darek....
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
darek....
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
witam ..
ja daley uparcie na 36 obstawiam i 32
ja daley uparcie na 36 obstawiam i 32yak slodko ....
witam wszystkich
witam wszystkichdaley niedziala 

w grupie B
darek....58
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
darek....58
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Lila.. .
Lila.. .
Karol Dickens w Klubie Pickwicka na opuchniętą gebę proponuje przyłożyć ją do zimnej latarni albo obłożyć kilkoma funtami surowego mięsa. Funt to pół kilograma. Podobno to jest bardzo dobre na opuchniętą gębę.
Co prawda tam poszło o gębę obitą przez chuligana, no ale po przegranej gęba przeważnie jest opuchnięta i niczym się nie różni od obitej...
Kiedyś mój jeden znajomy ciagle chodził z taką gebą, aż mnie zapytał, co tu robić i okazało się, że to od przegranych w multilotka.
Poradziłem mu te powyższe sposoby a ponadto, aby przestał grać na 10 numerów i zaczął grać na maks. pięć.
No i potem chodził stale uśmiechniety i tak mu już zostało. Wygrywa nieustannie. Co prawda niedużo, ale zawsze coś. A przedtem zupełnie nic.
Co prawda tam poszło o gębę obitą przez chuligana, no ale po przegranej gęba przeważnie jest opuchnięta i niczym się nie różni od obitej...
Kiedyś mój jeden znajomy ciagle chodził z taką gebą, aż mnie zapytał, co tu robić i okazało się, że to od przegranych w multilotka.
Poradziłem mu te powyższe sposoby a ponadto, aby przestał grać na 10 numerów i zaczął grać na maks. pięć.
No i potem chodził stale uśmiechniety i tak mu już zostało. Wygrywa nieustannie. Co prawda niedużo, ale zawsze coś. A przedtem zupełnie nic.
witay gala

Tu poniżej jest taka muzyka, w której refren dobrze pasuje do nastroju po przegranej.
Jak się tego posłucha zamiast kląć, to się człowiek uspokaja.
No i tekst i muzyka nie byle kogo: The Beatles & George Harrison:
http://www.youtube.com/watch?v=oMF54aF9Vjk&feature=related
Polecam
Jak się tego posłucha zamiast kląć, to się człowiek uspokaja.
No i tekst i muzyka nie byle kogo: The Beatles & George Harrison:
http://www.youtube.com/watch?v=oMF54aF9Vjk&feature=related
Polecam
Niestety źle się wkleiło, coś tam wadliwie zrobiłem.
Tajemniczy Don Pedro......wszystko zrobiłeś dobrze,można przejść na ten link.Witaj

w grupie B
darek....58
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...43
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
darek....58
lila...36
torsan...69
Gała...3 na 2 los
krysia...43
amour....
lemoniadowy....
bellcia....
andromeda....29
Pawcio...80
Witam,
o jak mało dziś ludzi
na czacie...
Pewnie wreszcie poszli
do szkoły...
Nareszcie...
Luz będzie...
pzdrawiam
o jak mało dziś ludzi
na czacie...
Pewnie wreszcie poszli
do szkoły...
Nareszcie...
Luz będzie...
pzdrawiam
Forum:
You don't have permission to access / on this server.
Co oznacza oczywiście, że jest odmowa dostępu do forum.
You don't have permission to access / on this server.
Co oznacza oczywiście, że jest odmowa dostępu do forum.
Na tym serwerze.
Może i rzadziej okazja do słuchania, ale...
w końcu - trzeba być przygotowanym
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
pzdr
w końcu - trzeba być przygotowanym

http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c
pzdr
davidof >>> co z forum sie dzieje ...tego nie wie nikt
.... ale co z Tobą się działo - jak Cię nie było 
.... ale co z Tobą się działo - jak Cię nie było 
andromeda.....może to u nich coś jest nie tak i wywala Cię czesto,zadzwoń do nich i zapytaj co może być przyczyną.
Tam na forum ostatnio zupełnie nic ciekawego nie było, więc się nie martwcie.
Wszystko można napisać na czacie.
No chyba, że się z Robal-36-em i kilkunastoma innymi osobami weźmiemy w garść i coś wymyślimy nowego albo napiszemy starego.
Ale nam się nie chce, więc nie ma czego żałować.
Wszystko można napisać na czacie.
No chyba, że się z Robal-36-em i kilkunastoma innymi osobami weźmiemy w garść i coś wymyślimy nowego albo napiszemy starego.
Ale nam się nie chce, więc nie ma czego żałować.
Aha i jeszcze, zaraz...
Lila jak sie to powtórzy to zadzwonie do nich ..może coś robią albo coś..albo jakies przeciążenie mają..tak zrobie
Ściągnijcie sobie poniższe darmowe programy:
1 - Defraggler,
2 - Ccleaner,
3 - Premium Booster.
Te programy stosowane często pozwolą wam utrzymać komputery w maksymalnej wydajności im właściwej.
Ten 1-szy od góry raz dziennie, drugi - gdy się coś zacina /np. filmy/ a trzeci można stosować np. co minutę lub i częściej, jak kto lubi.
Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach.
No i to jest recepta na tę zarazę.
1 - Defraggler,
2 - Ccleaner,
3 - Premium Booster.
Te programy stosowane często pozwolą wam utrzymać komputery w maksymalnej wydajności im właściwej.
Ten 1-szy od góry raz dziennie, drugi - gdy się coś zacina /np. filmy/ a trzeci można stosować np. co minutę lub i częściej, jak kto lubi.
Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach.
No i to jest recepta na tę zarazę.
Witam wszystkich niestrudzonych
męczycieli gier totolotka....
pzdrawiam
męczycieli gier totolotka....
pzdrawiam
witay ....

Pedro mylisz pliki wykonywalne niechciane z plikami tymczasowymi, twoje programy to tylko remedium na to co sie stalo, nie wytepia wirusow ani nie zapobiegna
do zapobiegania trzeba miec firewalla, wystarczy windowsowy, skaner antyvirusowy z wlaczona ciagla ochrona
do zapobiegania trzeba miec firewalla, wystarczy windowsowy, skaner antyvirusowy z wlaczona ciagla ochrona
Pomieszałem, odwrotnie - Ccleaner stosujemy bez umiaru a Premium Booster gdy się komp zacina.
To są programy uaktualniane co tydzień - dwa.
Czyszczą smiecie i odczuwalnie przyspieszają sprzęt...
To są programy uaktualniane co tydzień - dwa.
Czyszczą smiecie i odczuwalnie przyspieszają sprzęt...
Davidof,
na wirusy są lepsze rzeczy, jasne, że idzie o pliki którymi różni debile opanowują ludziom kompy i te w rezultacie kiepsko chodzą.
Spróbuj zresztą, a sam się przekonasz.
Jak najbardziej wsadowe, a nawet kreujace porty drukarek itp. wynalazki.
Jest tego "sposobów więcej jak sto", jak kiedyś śpiewał "słońce w kapeluszu" - Tadeusz Ross - "co tak syczy" - obecny poseł PO a kiedyś Zulu Gula.
No wiesz, wirusy wirusami, ja tu nie opisuję wirusologii.
Ludzie się skarżą na powolne działanie kompów, a najprostszą przyczyną są te właśnie reklamowe itp. śmieci, których niektórzy nigdy nie kasują.
I większości z nich nie skasujesz czyszczeniem katalogu z folderem plików tymczasowych, bo włażą znacznie głębiej...
na wirusy są lepsze rzeczy, jasne, że idzie o pliki którymi różni debile opanowują ludziom kompy i te w rezultacie kiepsko chodzą.
Spróbuj zresztą, a sam się przekonasz.
Jak najbardziej wsadowe, a nawet kreujace porty drukarek itp. wynalazki.
Jest tego "sposobów więcej jak sto", jak kiedyś śpiewał "słońce w kapeluszu" - Tadeusz Ross - "co tak syczy" - obecny poseł PO a kiedyś Zulu Gula.
No wiesz, wirusy wirusami, ja tu nie opisuję wirusologii.
Ludzie się skarżą na powolne działanie kompów, a najprostszą przyczyną są te właśnie reklamowe itp. śmieci, których niektórzy nigdy nie kasują.
I większości z nich nie skasujesz czyszczeniem katalogu z folderem plików tymczasowych, bo włażą znacznie głębiej...
Znam te programy i widzę, że nie wiesz co robią, nie będę z Tobą rozmawiał bo szkoda czasu, powiedziałem z wieloletniego doświadczenia o co chodzi i to moja kropka. Wypadało by teraz ze zrozumieniem przeczytać to co wcześniej napisałem.
Doskonale wiem co robią.
Tylko że ty się czepiasz wirusów i masz do mnie pretencję, że nie piszę o antywirusach.
A ja nie chę pisać o antywirusach.
Chyba mi wolno tyle, czy mi zabronisz.
Tylko że ty się czepiasz wirusów i masz do mnie pretencję, że nie piszę o antywirusach.
A ja nie chę pisać o antywirusach.
Chyba mi wolno tyle, czy mi zabronisz.
Pedro, wprowadzasz w błąd dlatego koryguje, oto wypowiedź twoja:
"Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach."
Jest błędna gdyż podane przez ciebie programy nie likwidują tych plików jak to nazwałeś "wsadowych" (chociaż to też co innego), a dopiero antyvir + firewall się tego pozbywają, więc proszę cię, robię to żeby ludzi wyprowadzić z błędu w który wprowadzasz, nie musisz pisać o antyvirach, ale nie mów, że programy któe podałeś pomogą zwalczyć coś czego nie potrafią!
"Chodzi o to, że aktualnie w inernecie na każdym kroku spotykacie nieświadomie rozmaite pliki wsadowe, które sobie wiją wygodne gniazdka w waszych kompach."
Jest błędna gdyż podane przez ciebie programy nie likwidują tych plików jak to nazwałeś "wsadowych" (chociaż to też co innego), a dopiero antyvir + firewall się tego pozbywają, więc proszę cię, robię to żeby ludzi wyprowadzić z błędu w który wprowadzasz, nie musisz pisać o antyvirach, ale nie mów, że programy któe podałeś pomogą zwalczyć coś czego nie potrafią!
No dobra, Davidof..
Ccleaner czyści pamięć i trochę różnych rzeczy w systemie, wyszukiwarkach oraz w programach. Potrafi zresztą wykasować również twardy dysk na życzenie. Potęga.
Premium Booster w zasadzie automatycznie szuka problemów, fiksuje je i ewentualnie defragmentuje rejestr. Robi też jeszcze kilka rzeczy, ale to niuanse.
Defraggler defragmentuje dwarde dyski i jest sprawdzony i bezpieczny.
Zastosowanie tych programów u znakomitej większości użytkowników bardzo zauważalnie zwiększy wydajność.
Oczywiście programy te nieprzypadkowo są stale aktualizowane.
Wsadowe napisałem w pojęciu potocznym. Skoro ktoś mi "wsadza" swoje pliki bez mojej zgody, to tak je nazywam potocznie. Nie jestem zawodowcem, mój syn jest zawodowcem w informatyce, choć jeszcze się uczy w szkole... On to nazywa zupełnie inaczej.
Ja nie muszę.
Może teraz mnie zrozumiesz Davidof.
A co do antywirusów. No cóż, to nie jest miejsce na takie nudne debaty, stosuję pewien markowy i drogi antywirus, a jednak np. gdy mi kilka razy założyli niechciany port drukarki plus jakieś foldery z nim zwiazane i to na kilku dyskach jednocześnie i komp się zatkał, to musiałem skasować to ręcznie. Antywirus nie dał rady.
Także różnie to bywa.
Ccleaner czyści pamięć i trochę różnych rzeczy w systemie, wyszukiwarkach oraz w programach. Potrafi zresztą wykasować również twardy dysk na życzenie. Potęga.
Premium Booster w zasadzie automatycznie szuka problemów, fiksuje je i ewentualnie defragmentuje rejestr. Robi też jeszcze kilka rzeczy, ale to niuanse.
Defraggler defragmentuje dwarde dyski i jest sprawdzony i bezpieczny.
Zastosowanie tych programów u znakomitej większości użytkowników bardzo zauważalnie zwiększy wydajność.
Oczywiście programy te nieprzypadkowo są stale aktualizowane.
Wsadowe napisałem w pojęciu potocznym. Skoro ktoś mi "wsadza" swoje pliki bez mojej zgody, to tak je nazywam potocznie. Nie jestem zawodowcem, mój syn jest zawodowcem w informatyce, choć jeszcze się uczy w szkole... On to nazywa zupełnie inaczej.
Ja nie muszę.
Może teraz mnie zrozumiesz Davidof.
A co do antywirusów. No cóż, to nie jest miejsce na takie nudne debaty, stosuję pewien markowy i drogi antywirus, a jednak np. gdy mi kilka razy założyli niechciany port drukarki plus jakieś foldery z nim zwiazane i to na kilku dyskach jednocześnie i komp się zatkał, to musiałem skasować to ręcznie. Antywirus nie dał rady.
Także różnie to bywa.
Bonus Multi Multi: 360 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 212 000

lila mój typ 29