Wpisy 474 458 – 474 557
1 września 2011 00:15 → 1 września 2011 08:40, 100 wpisów
Pan Pasko przenosi niebawem "Multipasko" na inny serwer.. .

jutro mój szcześliwy dzień ts da mi 10,000,000
dobranoc pozdrawiam opti45

witam

dowcip {O GŁÓPOCIE} POWIEDZIAŁ PAN SZEF POLICJI ONI I TAK BĘDĄ ROZLICZENI JEŚLI WY ICH ŻYCIORYSIE GUZIKIEM NIE BĘDĄ ZMIENIENI NA POLICJANTA ANI ZŁEGO SŁOWA i czynu inaczej kara ostra TO SĄ GRZECZNI A SZARY OBRAŻANY TAK ŻLE I ŻLE ROBI i w więzieniu nawet na liczne WCielenia KARA PRZEZ..SĄD...
GŁÓD I APETYT PROWADZĄ DO JEDZENIA.
ŻYCIEM JEST POTRZEBA SIEBIĘ. ŚMIERCIĄ JEST NIEPOTRZEBA SIEBIĘ.
WSZYSTKIE CZYM WIĘCEJ NIE WYPADAJĄ ZBLIŻA SIĘ TRAFIENIE WSZYSTKICH NA MAKSIMUM ALE NIGDY NIE WYPADNĄ WSZYSTKIE POKOLEJI. biorąc na uwagę ciśnienie w obwodach. ZNAJDZ TEORIĘ NA TAKI SPOSÓB BY KAŻDĄ TRAFIĆ.
se{ks+iądz} ekstrawagandzkie kujony małpiszony wie firma SONY taK. POCHARATALI MI PRAWIE WSZYSTKIE ZĘBY DENTYSTKI I PSYCHIATRZYNI+E DODATKOWO I TO plÓs POGRÓBILI Z ZWROK SKRÓCILI OSZOŁOMILI...
WYSTARCZY CELUJĄCO JAK NAJBARDZIEJ CHCIEĆ BY TRAFIĆ W CHĘĆ BO Z MOCY NIC MOC NIC ZE MNIE Z FÓJ BYTD I MOC WCIELATOR I MOC ZNÓDZIŁO SIĘ DBANIE O WAS ZWANE PRZEZNACZENIE SIĘ ZMIENIŁO.
TEMAT ZNACZY KAŻDY TYTÓŁ ZMIENIA SĘNS WYPOWIEDZI ZNACZENIA A TO JEST TAK O CZYM TYTÓŁ JEST.
POLICJANCI Z INTERWĘCJI TO MASA FIZYCZNA NA KĄSULTACJĘ PRZYGODY Z PSYCHOLGAMI W KOMISARIACJE A WYGLĄD TO NAJLEPSZY PSYCHOLOG.
POLSKA TO KRAJ UBÓSTWA U PANOWANIA PRZEZ BOGA BO NIEMA NAPRAW LECZNICZYCH W GRUPIE PRZECIWNEJ DLATEGO UBOGO BIEDNIE.
TAK MĄDRE MAKSYMALNIE WNIOSKI TO GŁÓPOTA LEPIEJ BZDURAMI MÓWIĆ BO CHCE SIĘ BYĆ SAMOŁÓKIEM W SZKOLE NA DOMYSŁ POPRAWCZY 1} DOMYSŁ POPRAWCZY MYŚL WNIOSKU BYPOCHWALAĆ SIEBIĘ BY ISTNIEĆ W MĄDROŚCI DUCHA OD SAMOPOCZUCIA NASTROJU DUMNIE POCHWALNIE SZUKAM PRZEKONUJĄCEJ PRAWDY RÓWNIE CELUJĄCEJ JAK RÓŻNICA WARTOŚC ZMIENIA TO NAJLEPSI DZIĘKI ROBIENIU INNYCH GORSZYMI BO SILNY Z SILNYM JEST SŁABY A SŁABY Z SŁABYM OBOJĘTNY BO NIE MA SIŁY.

GŁÓD I APETYT PROWADZĄ DO JEDZENIA.
ŻYCIEM JEST POTRZEBA SIEBIĘ. ŚMIERCIĄ JEST NIEPOTRZEBA SIEBIĘ.
WSZYSTKIE CZYM WIĘCEJ NIE WYPADAJĄ ZBLIŻA SIĘ TRAFIENIE WSZYSTKICH NA MAKSIMUM ALE NIGDY NIE WYPADNĄ WSZYSTKIE POKOLEJI. biorąc na uwagę ciśnienie w obwodach. ZNAJDZ TEORIĘ NA TAKI SPOSÓB BY KAŻDĄ TRAFIĆ.
se{ks+iądz} ekstrawagandzkie kujony małpiszony wie firma SONY taK. POCHARATALI MI PRAWIE WSZYSTKIE ZĘBY DENTYSTKI I PSYCHIATRZYNI+E DODATKOWO I TO plÓs POGRÓBILI Z ZWROK SKRÓCILI OSZOŁOMILI...
WYSTARCZY CELUJĄCO JAK NAJBARDZIEJ CHCIEĆ BY TRAFIĆ W CHĘĆ BO Z MOCY NIC MOC NIC ZE MNIE Z FÓJ BYTD I MOC WCIELATOR I MOC ZNÓDZIŁO SIĘ DBANIE O WAS ZWANE PRZEZNACZENIE SIĘ ZMIENIŁO.
TEMAT ZNACZY KAŻDY TYTÓŁ ZMIENIA SĘNS WYPOWIEDZI ZNACZENIA A TO JEST TAK O CZYM TYTÓŁ JEST.
POLICJANCI Z INTERWĘCJI TO MASA FIZYCZNA NA KĄSULTACJĘ PRZYGODY Z PSYCHOLGAMI W KOMISARIACJE A WYGLĄD TO NAJLEPSZY PSYCHOLOG.
POLSKA TO KRAJ UBÓSTWA U PANOWANIA PRZEZ BOGA BO NIEMA NAPRAW LECZNICZYCH W GRUPIE PRZECIWNEJ DLATEGO UBOGO BIEDNIE.
TAK MĄDRE MAKSYMALNIE WNIOSKI TO GŁÓPOTA LEPIEJ BZDURAMI MÓWIĆ BO CHCE SIĘ BYĆ SAMOŁÓKIEM W SZKOLE NA DOMYSŁ POPRAWCZY 1} DOMYSŁ POPRAWCZY MYŚL WNIOSKU BYPOCHWALAĆ SIEBIĘ BY ISTNIEĆ W MĄDROŚCI DUCHA OD SAMOPOCZUCIA NASTROJU DUMNIE POCHWALNIE SZUKAM PRZEKONUJĄCEJ PRAWDY RÓWNIE CELUJĄCEJ JAK RÓŻNICA WARTOŚC ZMIENIA TO NAJLEPSI DZIĘKI ROBIENIU INNYCH GORSZYMI BO SILNY Z SILNYM JEST SŁABY A SŁABY Z SŁABYM OBOJĘTNY BO NIE MA SIŁY.

Witam znowu na czacie a nie na F O R U M !
Dalej nic nie wiadomo co z Forum ?
Szkoda czas leci a numerki ,,robią,, krecią robotę w statystyce i nic na to nie poradzimy.
Jednym słowem dalej wakacje he he !

Dalej nic nie wiadomo co z Forum ?
Szkoda czas leci a numerki ,,robią,, krecią robotę w statystyce i nic na to nie poradzimy.
Jednym słowem dalej wakacje he he !

Zmasowany atak hakerów na polskie serwery (Czy na nasz również ?)
Kilkaset stron samorządowych zostało zaatakowanych przez grupę hakerów. Na portalach, po kliknięciu na Biuletyny Informacji Publicznej, zamiast właściwych danych, pojawia się szkolny samochód i napis zawierający m.in. stwierdzenia, że polskie szkoły uczą "spożywać duże dawki alkoholu" oraz "szkola pozbawia uczuc".
onet.pl z ostatniej chwili..
Kilkaset stron samorządowych zostało zaatakowanych przez grupę hakerów. Na portalach, po kliknięciu na Biuletyny Informacji Publicznej, zamiast właściwych danych, pojawia się szkolny samochód i napis zawierający m.in. stwierdzenia, że polskie szkoły uczą "spożywać duże dawki alkoholu" oraz "szkola pozbawia uczuc".
onet.pl z ostatniej chwili..

Może pojawiają się I tu różne ATAKI, ale ...
czy aby na pewno hakerów ?

dobrego dnia
Może jakiś MOD /z uprawnieniami/ COŚ wie ?
Taki antysocjalistyczny wiersz znalazłem i podaję dalej:
Darmowe buty czyli głupi Korwin...
Tylko zazdrościć nam takim krajom, w których za darmo buty rozdają...
Nie są za piękne, ani szczególne, za to - darmowe, takie - ogólne.
Kiedy nadejdzie chlapa czy zima, to obywatel - zawsze wytrzyma!
A jak już z wiekiem drą się pomału, dają komisje buty z przydziału.
W tych soc-komisjach są specjaliści, żeby nie było ludzkiej zawiści.
No bo ludziska, już kombinują: dajcie mi nowe, stare szwankują!
Buty wymieńcie! - piszą podania - lewy za ciasny! - są odwołania...
Żeby nikt nie mógł głupa im palić, muszą komisje wszystko ustalić: komu - do domu, komu - dla sportu, a komu wydać z pierwszego sortu.
Żeby nie było oszukiwania, biorą komisje - pokwitowania. Ale i biorą ponoć łapówki od elegantów, co chcą mieć nówki!
Na spec-komisje - przyszła już pora bo się korupcja zrobiła spora. Tajne agencje też są konieczne, żeby zwalczanie było skuteczne.
Śledzą komisje inne komisje - każda komisja swoją ma misję.
Rosną Urzędy i Ministerstwo, żeby nie rosło butów paserstwo, żeby nie brano fantów i w łapę!
Bierz but - bez kantów i nie na gapę!
Jakiś tam Korwin - gada coś - głupi: buty - niech każdy, sam sobie kupi! Jeden - na miarę, drugi - drewniaki...
Mówi, że lepszy jest system taki.
Zmniejszyć podatki!
Dość biurokracji! Wszystkie komisje - do likwidacji!
Jeszcze coś mami, że niby draństwo, Że się butami zajmuje państwo!
Mądrze tłumaczą socjal-działacze: że buty kupią... tylko bogacze,
A biednych nie stać będzie na buty - I będą boso - jak przyjdzie luty!
A jak zamarzną?
- To czyja wina? Niech nikt nie słucha głupot Korwina!
No i za darmo uczą już młodzież:
fajna by była darmowa - odzież,
fajnie by było darmo się leczyć...
Trudno młodzieży temu zaprzeczyć...
Choć darmowemu nie jestem wrogi,
czuję się - niczym but z lewej nogi,
no bo czasami widzę to czarno
- no bo skąd mają na to - za darmo?
Jan Gładkow
To tak na pocieszenie. Nie jest źle. Z wypowiedzi wynika, że gdyby Nowej Prawicy udało sie dostać do parlamentu, to będzie broniła do upadłego zasady, że "Chcącemu nie dzieje się krzywda".
Czyli, innymi słowy, każdy dorosły sam za siebie odpowiada, czy pije czy nie, czy gra w pokera, lotto i u zagranicznych buków czy nie, czy pali czy nie, robi ze sobą co chce, w krańcowym wypadku będzie o jednego idiotę mniej i to też będzie dobre.
Krótko ówiąc są ludzie, którzy chcą traktować bliźnich jak dorosłych i poważnie i nawet startują do parlamentu.
Wyglada na to, że jak im się uda wejść, to będą bronili Graczy.
Nie tylko, że zezwolą na pełną wolność dostepu do internetu dla dorosłych /za dzieci mają odpowiadać ich rodzice lub prawni opiekunowie/ ale nawet podatki dochodowe zniosą i od gier u buka, lotto itp., oraz inwestowania kapitałów w ogóle nie będzie podatków !!
Powodzenia.
Darmowe buty czyli głupi Korwin...
Tylko zazdrościć nam takim krajom, w których za darmo buty rozdają...
Nie są za piękne, ani szczególne, za to - darmowe, takie - ogólne.
Kiedy nadejdzie chlapa czy zima, to obywatel - zawsze wytrzyma!
A jak już z wiekiem drą się pomału, dają komisje buty z przydziału.
W tych soc-komisjach są specjaliści, żeby nie było ludzkiej zawiści.
No bo ludziska, już kombinują: dajcie mi nowe, stare szwankują!
Buty wymieńcie! - piszą podania - lewy za ciasny! - są odwołania...
Żeby nikt nie mógł głupa im palić, muszą komisje wszystko ustalić: komu - do domu, komu - dla sportu, a komu wydać z pierwszego sortu.
Żeby nie było oszukiwania, biorą komisje - pokwitowania. Ale i biorą ponoć łapówki od elegantów, co chcą mieć nówki!
Na spec-komisje - przyszła już pora bo się korupcja zrobiła spora. Tajne agencje też są konieczne, żeby zwalczanie było skuteczne.
Śledzą komisje inne komisje - każda komisja swoją ma misję.
Rosną Urzędy i Ministerstwo, żeby nie rosło butów paserstwo, żeby nie brano fantów i w łapę!
Bierz but - bez kantów i nie na gapę!
Jakiś tam Korwin - gada coś - głupi: buty - niech każdy, sam sobie kupi! Jeden - na miarę, drugi - drewniaki...
Mówi, że lepszy jest system taki.
Zmniejszyć podatki!
Dość biurokracji! Wszystkie komisje - do likwidacji!
Jeszcze coś mami, że niby draństwo, Że się butami zajmuje państwo!
Mądrze tłumaczą socjal-działacze: że buty kupią... tylko bogacze,
A biednych nie stać będzie na buty - I będą boso - jak przyjdzie luty!
A jak zamarzną?
- To czyja wina? Niech nikt nie słucha głupot Korwina!
No i za darmo uczą już młodzież:
fajna by była darmowa - odzież,
fajnie by było darmo się leczyć...
Trudno młodzieży temu zaprzeczyć...
Choć darmowemu nie jestem wrogi,
czuję się - niczym but z lewej nogi,
no bo czasami widzę to czarno
- no bo skąd mają na to - za darmo?
Jan Gładkow
To tak na pocieszenie. Nie jest źle. Z wypowiedzi wynika, że gdyby Nowej Prawicy udało sie dostać do parlamentu, to będzie broniła do upadłego zasady, że "Chcącemu nie dzieje się krzywda".
Czyli, innymi słowy, każdy dorosły sam za siebie odpowiada, czy pije czy nie, czy gra w pokera, lotto i u zagranicznych buków czy nie, czy pali czy nie, robi ze sobą co chce, w krańcowym wypadku będzie o jednego idiotę mniej i to też będzie dobre.
Krótko ówiąc są ludzie, którzy chcą traktować bliźnich jak dorosłych i poważnie i nawet startują do parlamentu.
Wyglada na to, że jak im się uda wejść, to będą bronili Graczy.
Nie tylko, że zezwolą na pełną wolność dostepu do internetu dla dorosłych /za dzieci mają odpowiadać ich rodzice lub prawni opiekunowie/ ale nawet podatki dochodowe zniosą i od gier u buka, lotto itp., oraz inwestowania kapitałów w ogóle nie będzie podatków !!
Powodzenia.
Tajemniczy Don Pedro

Tak zwani "okupanci", jak to smakowicie p. Michalkiewicz określa pewne środowiska zrobią wszystko - żeby albo Ich przemilczeć, albo ośmieszyć, wszystko aby tylko się nie dostali się w rejony tworzenia przepisów, prawa... Widziałeś Pan wczoraj na onecie
, że listy zarejestrowali ?
dobrego
prawie wszystkim

Tak zwani "okupanci", jak to smakowicie p. Michalkiewicz określa pewne środowiska zrobią wszystko - żeby albo Ich przemilczeć, albo ośmieszyć, wszystko aby tylko się nie dostali się w rejony tworzenia przepisów, prawa... Widziałeś Pan wczoraj na onecie
, że listy zarejestrowali ?**********************************************************
dobrego
prawie wszystkim
Andromeda
żeby nie wyszło, że chytry jestem - trochę podbijam stawkę

Jak udało Ci się podać link do starszych
wpisów z księgi - typowań na żywo ?
Skopiowałaś jakiś czas temu ? Czy po prostu zdolniejsza niż ja - nie potrafię tam dogrzebać się do historii
żeby nie wyszło, że chytry jestem - trochę podbijam stawkę

Jak udało Ci się podać link do starszych
wpisów z księgi - typowań na żywo ?
Skopiowałaś jakiś czas temu ? Czy po prostu zdolniejsza niż ja - nie potrafię tam dogrzebać się do historii
numer wpisu sobie zapamiętałam..ale fakt ze skopiowałam tez...mam swój ulubiony plik,jak mnie coś zainteresuje czy muzyka,czy jakieś ważne strony to sobie kopiuje,czy jakiś artykuł i mam w ulubionych
dzięki Robal jaki hojny
{dzieki za kwiatuszka
dzięki Robal jaki hojny
{dzieki za kwiatuszka
hm jeszcze nie wiem czy zagram..ale raczej tak..
i chyba jak zagram to na 6/6
i chyba jak zagram to na 6/6Robal_36: spokojnie Przyjacielu.
Ten naród ma gigantyczną cierpliwość.
Gigantyczną. Jeszcze wspartą sporą dawką kompletnego braku inteligencji u wielu Rodaków.
Ale to są tylko ludzie, ułomni i bardzo łagodni.
No ale...
Tylko sam Bóg ma cierpliwość nieskończoną, a i to nie jest wcale takie pewne, bo to domniemanie.
No i tak myślę sobie: kiedy skończy się ludziom w Polsce ta anielska cierpliwość ?
Możemy skończyć tę 20-letnią bezdenną głupotę za miesiąc.
A oczywiście możemy też poczekać na powyborach.
ONI -co teraz rządzą - planują nam podnieść podatki za prąd, gaz, paliwa i żywność.
Mówi się, że natychmiast po wyborach od 30 do 50 procent.
Bo kasa pusta -> część przehulali a część poszła na tajne konta w bankach austriackich i w rajach podatkowych.
Ale poza tym planują nam ustanowić PODATEK KATASTRALNY w wysokości 2.4 procenta.
To jest dużo, bo to już jest dla bardzo wielu wywłaszczenie z domostw.
Policzcie sobie ile to będzie rocznie do zapłacenia, a nie będzie zmiłuj.
Od rynkowej wartości nieruchomości ustalanej arbitralnie przez skarbówki 200 tysięcy to będzie 4 tysiące osiemset złotych rocznie dodatkowego podatku. No ale kto z Was ma mieszkanie za 200 tysięcy? Na wsi bywają znacznie droższe a wmiastach??
Niestety pracują nad tym podatkiem wszystkie obecne 4 partie parlamentarne. Niech nie mydlą nikomu oczu, że jeszcze nie -> mam tajne informacje, że jak najbardziej tak i wszyscy ONI zgodnie.
No więc czy Naród stracił już cierpliwość,czy też musi nastąpić znacznie większa nędza i wtedy dopiero ruszy tyłkami ?!
Wszystkiego Dobrego i Obfitych Wygranych Wszystkim, póki co.
Ten naród ma gigantyczną cierpliwość.
Gigantyczną. Jeszcze wspartą sporą dawką kompletnego braku inteligencji u wielu Rodaków.
Ale to są tylko ludzie, ułomni i bardzo łagodni.
No ale...
Tylko sam Bóg ma cierpliwość nieskończoną, a i to nie jest wcale takie pewne, bo to domniemanie.
No i tak myślę sobie: kiedy skończy się ludziom w Polsce ta anielska cierpliwość ?
Możemy skończyć tę 20-letnią bezdenną głupotę za miesiąc.
A oczywiście możemy też poczekać na powyborach.
ONI -co teraz rządzą - planują nam podnieść podatki za prąd, gaz, paliwa i żywność.
Mówi się, że natychmiast po wyborach od 30 do 50 procent.
Bo kasa pusta -> część przehulali a część poszła na tajne konta w bankach austriackich i w rajach podatkowych.
Ale poza tym planują nam ustanowić PODATEK KATASTRALNY w wysokości 2.4 procenta.
To jest dużo, bo to już jest dla bardzo wielu wywłaszczenie z domostw.
Policzcie sobie ile to będzie rocznie do zapłacenia, a nie będzie zmiłuj.
Od rynkowej wartości nieruchomości ustalanej arbitralnie przez skarbówki 200 tysięcy to będzie 4 tysiące osiemset złotych rocznie dodatkowego podatku. No ale kto z Was ma mieszkanie za 200 tysięcy? Na wsi bywają znacznie droższe a wmiastach??
Niestety pracują nad tym podatkiem wszystkie obecne 4 partie parlamentarne. Niech nie mydlą nikomu oczu, że jeszcze nie -> mam tajne informacje, że jak najbardziej tak i wszyscy ONI zgodnie.
No więc czy Naród stracił już cierpliwość,czy też musi nastąpić znacznie większa nędza i wtedy dopiero ruszy tyłkami ?!
Wszystkiego Dobrego i Obfitych Wygranych Wszystkim, póki co.
wiesz ja byłam na takim zabiegu co wtedy..tylko ze po tamtym to bolało gorzej
a teraz była babka tu na miejscu polecona przez mojego interniste..chce uniknąć szpitala
będe mieć parenascie u niej wizyt..bo troche to powazne u mnie wygląda
a teraz była babka tu na miejscu polecona przez mojego interniste..chce uniknąć szpitala
będe mieć parenascie u niej wizyt..bo troche to powazne u mnie wygląda
Dzien dobry .....wszystkim 
andromeda
gala
robal 36
i pozostali .....
,

andromeda

gala

robal 36

i pozostali .....
,
Andromeda
To o Krecie wiem, ale widzisz ...
To - jest jakieś - dziwne, bo gdyby walnęło - to całością - tak sobie
- może Pasko robi tam jakąś deburdelizację ? - Bo w pewnych tematach - nie idzie się połapać - weź wyszukaj np. jakieś systemy - dramat
2_kule -
Nie będę ukrywał - pierwsza najfajniejsza
Tajemniczy Don Pedro -
ja - niestety - też to widzę, też to wiem ...
A jak ruszy forum - po jakieś dwa słowa gdzieś tam...
w tym temacie - ok ?
To o Krecie wiem, ale widzisz ...
To - jest jakieś - dziwne, bo gdyby walnęło - to całością - tak sobie
- może Pasko robi tam jakąś deburdelizację ? - Bo w pewnych tematach - nie idzie się połapać - weź wyszukaj np. jakieś systemy - dramat2_kule -
Nie będę ukrywał - pierwsza najfajniejsza

Tajemniczy Don Pedro -
ja - niestety - też to widzę, też to wiem ...
A jak ruszy forum - po jakieś dwa słowa gdzieś tam...
w tym temacie - ok ?
Tajemniczy Don Pedro >>> i tak będzie, póki sobie na to pozwolimy .. nie jestem zwolenniczka ekstremalnych działań,ale patrząc na to co się dzieje ....
Gała ja nie wiem dokładnie z czego to jest i nikt mi nie powie dokładnie..jest i juz

Tajemniczy Don Pedro >>>>
za pozwoleniem , ja tylko dwa slowa......
nasz dobry Bog tak juz zestarzal , ze powinien juz isc na emeryturke.....
ale jak jemu ZUS wyliczyl nalezna ,emeryturke ....to postanowil pozostac u steru wladzy.....
za pozwoleniem , ja tylko dwa slowa......
nasz dobry Bog tak juz zestarzal , ze powinien juz isc na emeryturke.....
ale jak jemu ZUS wyliczyl nalezna ,emeryturke ....to postanowil pozostac u steru wladzy.....
zatem , tak sobie mysle , ze ....na nic to wszystko.....nie jestesmy w stanie wiele zmienic.... , a cuda jak wiesz sa tylko w biblii.....

prawie - wszyscy
Numery kont pamiętacie ?
chociaż... przy prawie 10 bańkach - to pewnie realnie
będą wysyłać wszyscy

nara papa tymcza

Numery kont pamiętacie ?

chociaż... przy prawie 10 bańkach - to pewnie realnie
będą wysyłać wszyscy

nara papa tymcza

ten ostatni emot
sorry 
z jakiejś takiej