Wpisy 4 744 245 – 4 744 344
4 czerwca 2023 16:20 → 4 czerwca 2023 18:44, 100 wpisów
@4 744 242Mewa: dyrdymały
Prokurator stanu wojennego teraz w TK,gnębił opozycjonistów nagrodzony
@4 744 246Mewa:
@4 744 246Mewa: Tak dokładnie jest jak ktos niewidzi tego,to mu współczuje
Bez skarpet lecz bieg bo dają ....ps pewnie durdymalem jest to że Błaszczyk miał swego czasu szkolenie w ZSRR pozostali korzenie spod pewnej gwiazdy papież Polak i Jarek całowali chwalii Rosję i Putina a nagle nie my my cacy oni zli
Andreas Coś chyba jednak ten dziadek osiągnął
Jak by nie było rządzi 40 milionowym krajem
Jak by nie było rządzi 40 milionowym krajem
@4 744 250Janeczka0409: @4 744 252RT1: -na białorus,lub do rosji ,tu jest Polska i demokracja przetrwa--dyktatury komunistycznej w obecnym wydaniu nie pozwolimy wprowadzić
@4 744 163RT1: Tak, właśnie 5ak ,- takie opinie 2xdaje najgorszy sort społeczeństwa.Slabi na umyśle sympatycy partii rozdawnictwa.Zagunfowali sobie czarny dzień dla polskiej demokracji.Polska nie da się podzielić ani zniszczyć .Takie wypowiedzi są pogardą dla rozumu.Hdxbys miał poczucie własnej wartości nigdy byś nikogo nie nazywał najgorszym sortem by siebie dowartościować.
Tu nie chodzi o to by komuś coś narzucać tylko o to by nie widzieć tylko białe kiedy jest czarne nie robic coś złego mówiac na innego to tak jak by złodziei krzyczał łapać złodzieja i dalej kradł

@4 744 259krzysztof 24:
@4 744 254Vondeoff: koniec tego rządzenia jest bardzo bliski
@4 744 254Vondeoff: widac jak narządził złodziejstwo,kolesiostwo,wszyscy phają do kieszeŃ z władzy,a polak ma egzystować za najniższą krajową 3,400 brutto,co troche nowe podatki
@4 744 184emeryt: Glupieja hurtowo - mądrzeją detalicznie.
@4 744 261RT1: Brak szacunku dla ludzi, którzy myślą inaczej.Wstyd.
Jak ja pracuje na rachunki i jedzenie to co to za perspektywa życia?-a miertnoty z partii milionerami,tylko dla tego ze jest przy korycie
Dziś społeczeństwo pokazało jak mamy dość tego rządu, żaden rząd nie był idealny, ale ten przeszedł sam siebie
Ludzie chcą godnie żyć,a nie wozić sie na grzbiecie ludzi pracy i napychac kieszenie
Czytaj kpie ze zrozumieniem:
Ja nie oceniałem jakości jego rządów-tylko sam fakt
Ja nie oceniałem jakości jego rządów-tylko sam fakt
bylo za tamtej wladzy i za kazdej bedzie jakby ona sie nazywala robol zawsze bedzie robolem i tyle w temacie
Była pewna bajka o ośle i tygrysie kłócili się o kolor trawy osioł że niebieska tygrys że zielona poszli do lwa króla ten przyznał rację oslowi dał karę tygrysowi tygrys się wkurzył zapytał lwa czemu .....
@4 744 273krzysztof 24: ale żadna władza nie wprowadziła takiej komisji, która ma sąd zastępować.
@4 744 274RT1: no właśnie na obecnych złodzieji nie głosowałem,bo wiedziałem czym sie to skończy jak kaczyński doidzie do władzy-porażką,klapą,djeniem normalnych ludzi pracy,obywateli Polski
Rządy autorytarne w czystej postaci im się marzą
Nigdy za żadnej partii rządu nie będzie dobrze jeśli będzie dawać jednym biorąc od drugich dając kasę miliony tym co im się nie chce lub na swoje potrzeby ludzie marne grosze sobie miliony
Ja nie mam pretensji do nikogo, tak
chciałem wybrałem mniejsze zło PiS
w żadnej partii nie byłem i nie będę
chciałem wybrałem mniejsze zło PiS
w żadnej partii nie byłem i nie będę
@4 744 278Andreas3864: przestan farmazonic
bronia ci dupy bo buduja silna armie, buduja reaktory atomowe zeby prad byl tanszy, zabezpieczaja sie energetycznie na gaz, sa dofinansowania do zielonych energii
a co za tuska miales jedynie obietnice i sprzedaz lotosu rosjanom, rafineri, kradziez pieniedzy z zusu, afery kolesiostwa i totalny nielad
bronia ci dupy bo buduja silna armie, buduja reaktory atomowe zeby prad byl tanszy, zabezpieczaja sie energetycznie na gaz, sa dofinansowania do zielonych energii
a co za tuska miales jedynie obietnice i sprzedaz lotosu rosjanom, rafineri, kradziez pieniedzy z zusu, afery kolesiostwa i totalny nielad
tak to kazdy by chcial zeby mu bylo dobrze, nie palcic nic do panstwa i zyc w luksusie
leki masz taniej, zauwaz ile sie placi za operacje w stanach a tutaj, tutaj masz za darmo wszystko
@4 744 286Angierski: Na jakim ty świecie żyjesz! Gdzie za darmo?.Mogę ci pokazać fakturę.Pierwszy zabieg 15 000 zł, drugi 10 000 zł.A Szumowskim i respiratora z nie piszesz?
@4 744 286Angierski:I dlatego
Jest im źle
Jest im źle
@4 744 286Angierski: Nic nie jest za darmo, trzynasta i czternasta pensja to częściowy zwrot kwot, którymi obraca rząd.
@4 744 282Angierski: Za Tuska też bylismy w nato,a zbrojenie mozna ,ale bez przesady,i tak płacimy do nato.A morawicki udział azotów przez bank załatwił co był prezesem.Niema żadnych reaktorów atomowych w polsce,to co ci mówia w relamie orlenu to przez poł bierz
@4 744 288RT1: to pasozyty
korzystajcie z cieplych dni..i idzcie w slady bociana..Starczanowo...zawsze trzeba placic do panstwa to jest notma w spolecznestwie
ze panstwo to my w zasadzie
ze panstwo to my w zasadzie
@4 744 291Angierski: Szlachetne cechy istnieją naprawdę u szlachetnych ludzi.Niech każdy będzie panem swego czasu.
Dzień dobry Państwu
...ojjj ...trochę teraz przeczytałem i tylko jeden komentarza mam
...do miłego, kiedy indziej
...ojjj ...trochę teraz przeczytałem i tylko jeden komentarza mam
...do miłego, kiedy indziej
@4 744 285Angierski: szkoda dyskusji,siedzisz na dupie czekasz na rencine co miesiąc,wciskasz kity z satelity i ty masz jakieś wyobrazenie o życiu.Jak kaczynski
Życie obywatela należy do ojczyzny.Walks w obronie praw, wolności, Ojczxzny' !
wedlug mnie po-owcy to lemingi, tylko o swoim bycie mysla i maja klapki na oczach, zyja tylko dla siebie
@4 744 296Andreas3864: a ty nie masz pojecia o polityce tylko masz hejt do pisowcow bo tak tusk karze
@4 744 298Angierski: Nie widzisz rodzinnych spółek, mafii ? Oni zawsze są niewdzięczni, sami będąc winnymi grzechy swoje na barki opozycji zwalają
bozobo Niech tylko odbiorą pieniądze wyprowadzone do Moskwy i Berlina
z fikcyjnych faktur mafii i przestępców, to budżet państwa będzie pękał w szafach i na wszystko będą pieniądze
z fikcyjnych faktur mafii i przestępców, to budżet państwa będzie pękał w szafach i na wszystko będą pieniądze
Waldek...dobee..moja musi miec opony terenowe..na ppboczu cisnslem te 25 do 30 ale tam przy jeziorku..jedynie srodkiem..
@4 744 295BOZON: jestem za a nawet przeciw i idę na rower
przeciez tusk ma gdzies narod, liczy sie tylko jego zdanie na jakis wazny temat
dobra ja sie juz nie udzielam niech jedni glosuja na po inni na pis a inni na inne partie, kto wygra ten bedzie rzadzil i tyle
@4 744 299Angierski: ty niemasz o życiu pojecia,bo jakbyś zmagał sie na codzień z rachunkami,drożyzną i widział że państwo ci tylko drenuje kieszenie,i masz pod górke non stop--to co robisz robisz i ch z tego,a miernoty,nieudaczniki milionerami
"Jak Kaczyński dojdzie do władzy"???
Bystrzak nie zauważył, że on rządzi od 2-ch kadencji
Bystrzak nie zauważył, że on rządzi od 2-ch kadencji
donaldkaznodzieja osoba mnie zablokować pierwszy raz widzę czyżby hybryd
@4 744 309Andreas3864: to plac za obiad 20 euro jak w niemczech
@4 744 310Vondeoff: rządzi już 3kadencie i kupa wielka z tych rządów
prawda jest taka trzeba placic podatki bo dzieki temu masz ulice, drogi, szpitale, zlobki, edukacje za darmo i inne rzeczy o ktorych nie masz pojecia
@4 744 312Angierski: ale w niemczech zarabiam 12tys euro,i mnie Qwa stać na wiele jak pracuje i mam jakis zawód
@4 744 314Angierski: podatki są wszędzie jedynie niema w Emiratach
wiesz kiedys mnie nie stac bylo na szynke teraz stac mnie na 162 kg szynki dobrej
@4 744 318RT1: komunista krzyczy precz z komuną
Ile komunista miałby lat koło 80,żeby być komunistą
za 20 lat na zachodzie bedzie zylo sie skromniej niz w polsce
@4 744 325Vondeoff: połowe tego4500-6000euro
ogolnie przegonilibysmy juz inne kraje zachodu jesli 1zl = 1 euro
Ktoś może ma jakieś propozycje do keno
04,09,13,17,25,28,36 takie lubię nie koniecznie cały zestaw 09,13,17,25,36
im wiecej budujemy w kraju i wiecej firm powstaje wtedy zlotowka sie umacnia
bo ilosc pln wypuszczonych na rynek musi isc w parze z bogactwem kraju
bo ilosc pln wypuszczonych na rynek musi isc w parze z bogactwem kraju
@4 744 318RT1: Tego co jeden idiota nabredzi, nawet czterdziestu mędrców nie naprawi.
tak samo jakby ceny mieszkan wzrosly tyle co w niemczech i innych bogatych krajach tym zlotowka by stracila na wartosci i musielibysmy wiecej zarabiac
@4 744 318RT1: Piękności często towarzyszy ciemnota.

@4 744 164krzysztof 24:
gdzie ten Zakapiorek z tańcami ???
gdzie ten Zakapiorek z tańcami ???
@4 744 339krzysztof 24:
wziolem to z neta wydaje mi sie ze kolo soliny nie jestem pewny nie chce wprowadzac w blad