Wpisy 4 744 203 – 4 744 302
4 czerwca 2023 16:03 → 4 czerwca 2023 16:56, 100 wpisów
No tak tylko czemu Polacy dostają po kieszeni podatek na podatku bo im mało czemu jak taki wzrost Polacy nie odczuwają wszyscy nie ci co są na emeryturze czy biorą 500 plus i inne socjalne
@4 744 203Mewa: Zawiść ?
No i szanowna pani Janeczko czemu nie podają ile wynosi rosnący dług publiczny skoro jest tak pięknie powinien być w miejscu
@4 744 203Mewa: Nie masz dzieci ?
@4 744 204Janeczka0409: nie zaznaczę że nie jestem pani szanowna za żadną partią
@4 744 208: mam tylko nie biorę wolę pracować
@4 744 206Mewa: https://www.gov.pl/web/aktywa-panstwowe/dlug-publiczny-i-zadluzenie-skarbu-panstwa--poziom-i-struktura2
Przeczytaj
Przeczytaj
@4 744 207Janeczka0409: czy wg pani wszystko jest w porządku jeśli kobieta ma 3 dzieci 8,10,12 lat ma 30 lat nie pracuje bo m socjal szuka kolejne
@4 744 210Janeczka0409: ok
@4 744 209Mewa: To pracuj i nie narzekaj
@4 744 201Vondeoff: a znasz państwo które niedoi obywatela w taki sposób,tylko wytwory komuny,Rosja,białoruś,tam bogacą się tylko ci przy żłobie,klakierzy tak zwani
@4 744 211Mewa: Widać dzieci nie posiadasz , bo nie wiesz ile pracy wymaga wychowanie trójki dzieci
@4 744 213Janeczka0409: pracuje tylko jak tak dalej PiS będzie rozdawał wypłatę dam na rachunki i mi na miche ryżu jak premier pochodzenia żydowskiego mówił starczy
Janeczka0409Nareszcie, ktoś mądry pisze o potędze Polski na arenie Europejskiej, mamy dobrego gospodarza, jakim jest PiS, bo
większość czatowiczów ma klapki na oczach i wierzą propagandzie, kłamcą
i sprzedawczyką
większość czatowiczów ma klapki na oczach i wierzą propagandzie, kłamcą
i sprzedawczyką
@4 744 191Majestat: srebrników
@4 744 214Andreas3864: gdybys zyl na zachodzie we francji to bys bulil 2,3 razy tyle co tutaj
poza tym ile ty zarabiasz ze Cie doja
poza tym ile ty zarabiasz ze Cie doja
@4 744 215Janeczka0409: cóż masz swoje racje ja swoje
@4 744 220Mewa:
zycie nigdy nie bylo latwe, ale tak za 20 lat bedzie Polska bogata
@4 744 210: Mewa , @4 744 206Mewa: https://www.gov.pl/web/aktywa-panstwowe/dlug-publiczny-i-zadluzenie-skarbu-panstwa--poziom-i-struktura2
Nie czytasz,bo piszesz na czacie lepiej nie czytać, bo można zmienić zanie
Nie czytasz,bo piszesz na czacie lepiej nie czytać, bo można zmienić zanie
@4 744 212Mewa:
@4 744 219Angierski: Ale zarobie na to i stać mnie by było na owiele więcej,Dziadek z nowogrodzkiej wyznacznikiem moralnosci co nic nie osiagnoł w zyciu
@4 744 217RT1:
To są dane , których zapewne TVN nie podaje
To są dane , których zapewne TVN nie podaje
Angierski Masz rację, tylko
POpaprańcy muszą oddać, co zabrali
Polakom
POpaprańcy muszą oddać, co zabrali
Polakom
@4 744 226Mewa: Donek zabrał , tylko donek
no po to zlodzieje, zwijaja kraj gospodarke a potem mowia ze nie ma kasy
Niech kler z Rydzykiem i tvpis nie doją będzie dobrze niech Ukraincy kasy nie dostają za free czy emerytury niech ludzie idą do pracy a nie socjalne
@4 744 228RT1: to sa anty patrioci
@4 744 232Angierski: dokładnie
@4 744 227Janeczka0409: No jak by
mogli pokazywać swoje nieudaczne poglądy sowieckie
mogli pokazywać swoje nieudaczne poglądy sowieckie
Czychaja Tera by na oszczędności mogli łapy dać bo brakuje na socjalne ooo niech emerytury nie dają cofną tym co mają niech robią do 100
@4 744 233Mewa: dyrdymały
@4 744 228RT1: ty sie nie agituj bo ci pompka niewytrzyma,dziadki i emeryci klepać rózance,a nie mówic młodym jak zyć
@4 744 239Andreas3864: np. dziadek - A.Seweryn dzieciom mówi jak żyć
@4 744 236RT1: komuny niema 40 lat,jedyni komuniści to w twoim wieku,teraz pod przykrywką pisu-narodowcy
@4 744 238Janeczka0409: choćby sami się przyznali i tak by pani tego nie słyszała biła by pani brawo jak to się mawia aaa przytaknąc miłego dnia milczenie spokój
@4 744 241Andreas3864:
Andreas3864 Ty lepiej się nie wypowiadaj, jesteś podejżany propagandowo
@4 744 242Mewa: dyrdymały
Prokurator stanu wojennego teraz w TK,gnębił opozycjonistów nagrodzony
@4 744 246Mewa:
@4 744 246Mewa: Tak dokładnie jest jak ktos niewidzi tego,to mu współczuje
Bez skarpet lecz bieg bo dają ....ps pewnie durdymalem jest to że Błaszczyk miał swego czasu szkolenie w ZSRR pozostali korzenie spod pewnej gwiazdy papież Polak i Jarek całowali chwalii Rosję i Putina a nagle nie my my cacy oni zli
Andreas Coś chyba jednak ten dziadek osiągnął
Jak by nie było rządzi 40 milionowym krajem
Jak by nie było rządzi 40 milionowym krajem
@4 744 250Janeczka0409: @4 744 252RT1: -na białorus,lub do rosji ,tu jest Polska i demokracja przetrwa--dyktatury komunistycznej w obecnym wydaniu nie pozwolimy wprowadzić
@4 744 163RT1: Tak, właśnie 5ak ,- takie opinie 2xdaje najgorszy sort społeczeństwa.Slabi na umyśle sympatycy partii rozdawnictwa.Zagunfowali sobie czarny dzień dla polskiej demokracji.Polska nie da się podzielić ani zniszczyć .Takie wypowiedzi są pogardą dla rozumu.Hdxbys miał poczucie własnej wartości nigdy byś nikogo nie nazywał najgorszym sortem by siebie dowartościować.
Tu nie chodzi o to by komuś coś narzucać tylko o to by nie widzieć tylko białe kiedy jest czarne nie robic coś złego mówiac na innego to tak jak by złodziei krzyczał łapać złodzieja i dalej kradł

@4 744 259krzysztof 24:
@4 744 254Vondeoff: koniec tego rządzenia jest bardzo bliski
@4 744 254Vondeoff: widac jak narządził złodziejstwo,kolesiostwo,wszyscy phają do kieszeŃ z władzy,a polak ma egzystować za najniższą krajową 3,400 brutto,co troche nowe podatki
@4 744 184emeryt: Glupieja hurtowo - mądrzeją detalicznie.
@4 744 261RT1: Brak szacunku dla ludzi, którzy myślą inaczej.Wstyd.
Jak ja pracuje na rachunki i jedzenie to co to za perspektywa życia?-a miertnoty z partii milionerami,tylko dla tego ze jest przy korycie
Dziś społeczeństwo pokazało jak mamy dość tego rządu, żaden rząd nie był idealny, ale ten przeszedł sam siebie
Ludzie chcą godnie żyć,a nie wozić sie na grzbiecie ludzi pracy i napychac kieszenie
Czytaj kpie ze zrozumieniem:
Ja nie oceniałem jakości jego rządów-tylko sam fakt
Ja nie oceniałem jakości jego rządów-tylko sam fakt
bylo za tamtej wladzy i za kazdej bedzie jakby ona sie nazywala robol zawsze bedzie robolem i tyle w temacie
Była pewna bajka o ośle i tygrysie kłócili się o kolor trawy osioł że niebieska tygrys że zielona poszli do lwa króla ten przyznał rację oslowi dał karę tygrysowi tygrys się wkurzył zapytał lwa czemu .....
@4 744 273krzysztof 24: ale żadna władza nie wprowadziła takiej komisji, która ma sąd zastępować.
@4 744 274RT1: no właśnie na obecnych złodzieji nie głosowałem,bo wiedziałem czym sie to skończy jak kaczyński doidzie do władzy-porażką,klapą,djeniem normalnych ludzi pracy,obywateli Polski
Rządy autorytarne w czystej postaci im się marzą
Nigdy za żadnej partii rządu nie będzie dobrze jeśli będzie dawać jednym biorąc od drugich dając kasę miliony tym co im się nie chce lub na swoje potrzeby ludzie marne grosze sobie miliony
Ja nie mam pretensji do nikogo, tak
chciałem wybrałem mniejsze zło PiS
w żadnej partii nie byłem i nie będę
chciałem wybrałem mniejsze zło PiS
w żadnej partii nie byłem i nie będę
@4 744 278Andreas3864: przestan farmazonic
bronia ci dupy bo buduja silna armie, buduja reaktory atomowe zeby prad byl tanszy, zabezpieczaja sie energetycznie na gaz, sa dofinansowania do zielonych energii
a co za tuska miales jedynie obietnice i sprzedaz lotosu rosjanom, rafineri, kradziez pieniedzy z zusu, afery kolesiostwa i totalny nielad
bronia ci dupy bo buduja silna armie, buduja reaktory atomowe zeby prad byl tanszy, zabezpieczaja sie energetycznie na gaz, sa dofinansowania do zielonych energii
a co za tuska miales jedynie obietnice i sprzedaz lotosu rosjanom, rafineri, kradziez pieniedzy z zusu, afery kolesiostwa i totalny nielad
tak to kazdy by chcial zeby mu bylo dobrze, nie palcic nic do panstwa i zyc w luksusie
leki masz taniej, zauwaz ile sie placi za operacje w stanach a tutaj, tutaj masz za darmo wszystko
@4 744 286Angierski: Na jakim ty świecie żyjesz! Gdzie za darmo?.Mogę ci pokazać fakturę.Pierwszy zabieg 15 000 zł, drugi 10 000 zł.A Szumowskim i respiratora z nie piszesz?
@4 744 286Angierski:I dlatego
Jest im źle
Jest im źle
@4 744 286Angierski: Nic nie jest za darmo, trzynasta i czternasta pensja to częściowy zwrot kwot, którymi obraca rząd.
@4 744 282Angierski: Za Tuska też bylismy w nato,a zbrojenie mozna ,ale bez przesady,i tak płacimy do nato.A morawicki udział azotów przez bank załatwił co był prezesem.Niema żadnych reaktorów atomowych w polsce,to co ci mówia w relamie orlenu to przez poł bierz
@4 744 288RT1: to pasozyty
korzystajcie z cieplych dni..i idzcie w slady bociana..Starczanowo...zawsze trzeba placic do panstwa to jest notma w spolecznestwie
ze panstwo to my w zasadzie
ze panstwo to my w zasadzie
@4 744 291Angierski: Szlachetne cechy istnieją naprawdę u szlachetnych ludzi.Niech każdy będzie panem swego czasu.
Dzień dobry Państwu
...ojjj ...trochę teraz przeczytałem i tylko jeden komentarza mam
...do miłego, kiedy indziej
...ojjj ...trochę teraz przeczytałem i tylko jeden komentarza mam
...do miłego, kiedy indziej
@4 744 285Angierski: szkoda dyskusji,siedzisz na dupie czekasz na rencine co miesiąc,wciskasz kity z satelity i ty masz jakieś wyobrazenie o życiu.Jak kaczynski
Życie obywatela należy do ojczyzny.Walks w obronie praw, wolności, Ojczxzny' !
wedlug mnie po-owcy to lemingi, tylko o swoim bycie mysla i maja klapki na oczach, zyja tylko dla siebie
@4 744 296Andreas3864: a ty nie masz pojecia o polityce tylko masz hejt do pisowcow bo tak tusk karze
@4 744 298Angierski: Nie widzisz rodzinnych spółek, mafii ? Oni zawsze są niewdzięczni, sami będąc winnymi grzechy swoje na barki opozycji zwalają