Wpisy 4 742 401 – 4 742 500
2 czerwca 2023 00:17 → 2 czerwca 2023 09:16, 100 wpisów

I 5/6 w Keno trafione
@4 742 405multilotek: no i bravo ...już mi się nie chce pracować buuu
@4 742 411wujek74: piotruś jak tam wyspany
@4 742 413waldus: tak wojtuś wyspany
@4 742 414wujek74: no to lecę dalej
Witam wszystkich
Dziś piątek
Jeśli ktoś gra w EuroJackpot do zakłady można wysłać tylko do godziny 19:00
Jeśli ktoś gra w EuroJackpot do zakłady można wysłać tylko do godziny 19:00
Jak dla mnie dodatkowe liczby będą 3 i 6
5,11,28
Zaraz sprawdzę co jeszcze
Jednak ****** z grzybnia istnieje.Zapowiedz skanów z 70-tek była.

Miłego dnia dla wszy stkich i wygranych jeszcze większych niż wczoraj.

@4 742 422Sebastian_M: Paczaj jest trujka

@4 742 427: A co pod paskiem jest ukryte?
@4 742 424bozobo:
@4 742 427bozobo:
I to wygrane
I to wygrane
Tak
Wczoraj jak jechałem pod górę to Wyprzedził mnie Montezuma 14 . Ale on śmiga
Przebacz mi Brunhildo
@4 742 434Sebastian_M: A morze Tomi na hulajce?
Nie mam pojęcia przeleciał mi nawet nie zauważyłem to czy to był Tomi czy Montezuma 14
Ale Tomi to raczej po Warszawie nie jeździ
Słuchajcie zlot jest organizowany i odbędzie się w Turcji a konkretnie w Alanii w miesiącu lipiec tego roku
Dzisiaj moja żona obchodzi urodziny , czego jej życzycie ? A jest tutaj aktywna członkinią na stronce, to nie sen.
Kochanie , nie zmieniaj się, jesteś moim szczęściem nawet w nieszczęściu.
Kochanie , nie zmieniaj się, jesteś moim szczęściem nawet w nieszczęściu.

Wszyscy chętni serdecznie zaproszeni
Przekaż dla żony życzenia Dużo szczęścia spełnienia marzeń no i przede wszystkim zdrowia
@4 742 439Sebastian_M: Super, wreszcie niedowiarkow przekonają się, że nadajesz z Turcji, nie z Żabich Dołów, i będzie Bajlando.
@4 742 442Sebastian_M: Dziękuję, ale żona czyta ważne 8nfirmavje ze stronki, a za życzenia zapewne odwdzięczy się kolejnym szczęśliwym zestawem w. ..
Jak piszę że jestem na przykład w Turcji to znaczy że tam jestem ja nie jestem bajkopisarzem
W tym roku zjazdy będą organizowane w Turcji Myślę że dwa razy
@4 742 446Sebastian_M: Wiem, ale bidronka i inni przewodnicy podważali Twoja wiarygodność.A to zestaw z Orlenu do powtórki na jutro Mówiłem, że kumulacja będzie rosnąć,

@4 742 446Sebastian_M: Obudziłeś Waldusia i innych proletariuszy? Pozdrow ich i zycz wygranych, nie ma sucho 😂

@4 742 449: Zamiast Picmix jest " AGD".❤️
waldus:
Masz pozdrowienia
Masz pozdrowienia
waldus:
Że ty masz na to czas stajesz specjalnie żeby grać mnie by się nie chciało
Że ty masz na to czas stajesz specjalnie żeby grać mnie by się nie chciało
Smutno mi, że nie widzę Waldusia, jego wspaniałych wpisów i oewniaczkow na Multiks zwłaszcza.Moze spotkamy się na zapowiedzianym złocie..... ?
Walduś Przeczytaj
Smutno mi, że nie widzę Waldusia, jego wspaniałych wpisów i oewniaczkow na Multiks zwłaszcza.Moze spotkamy się na zapowiedzianym złocie..... ?
jak ciśnienie u Waldusia? Rosną mu już ogorasy? Ile jaj zbiera od kurek? Gdy będzie w Lewiatanie pod nr 49, niech nie zapomni kupić produktów Lotto.
Witojcie
Do pracy na 12godzin
@4 742 454: Pozdrowienia dla Magdy.U mnie po sąsiedzku też jest Lewiatan i kokektura lotto.

Dobra..kwiaty podlane
Warzywa podlane
Dxis 1 lotto plus u Pani Tereski...tylko
Warzywa podlane
Dxis 1 lotto plus u Pani Tereski...tylko
@4 742 464RT1: Kawka już wypita? Zagrane już ? Kto dzisiaj losuje? Jeszcze chwilke w Zabrzu i wyjazd do Katowic.

@4 742 466waldus: pijasz fusiastą
słońca brak
@4 742 466waldus: miałeś mnie na mesa liczby wczoraj wysłać
4 twarde weszly na 12
dzis najtwarszy numer na dole, osiagnal twardosc diamentu
sesc
dzis najtwarszy numer na dole, osiagnal twardosc diamentu
sesc
Cześć
@4 742 471BOZON: Dzień fobry u mnie slonecznie.Pozdrawiam
@4 742 474MONTEZUMA14:
Pamiętaj że w tym roku zlot odbywa się w Turcji także jesteś mile widziany Turcja Alanya lipiec 2023
Pamiętaj że w tym roku zlot odbywa się w Turcji także jesteś mile widziany Turcja Alanya lipiec 2023
@4 742 477Sebastian_M: Mam nsfzieje, ze nie bedzie tam źadnych ruchůw tektonicznych?
@4 742 478: nadzieję
bozobo:
Nawet jak będą to trzeba to traktować jako atrakcja
Nawet jak będą to trzeba to traktować jako atrakcja
@4 742 480Sebastian_M: Czy nie uważasz, że Turcja dla niektórych jest za droga? A może jednak sierpień na Mazurach lub na Mazowszu na Zalewie Zegrzyńskim w Białobrzegach?
bozobo:
Nie mam pojęcia ja organizuję w Turcji w Alanii Jeśli ktoś ma inne propozycje To słucham
Nie mam pojęcia ja organizuję w Turcji w Alanii Jeśli ktoś ma inne propozycje To słucham
Pierwszy zlot zróbmy w Turcji a później będziemy się dostosowywać do innych bo tak to nie dojdziemy do porozumienia organizujemy ten zlot już tyle lat i jeszcze nie doszedł do skutku a tak to chociaż są konkrety
@4 742 482Sebastian_M: Będzie Rafał z Iza?
Pierwszy zlot w Turcji Alanya lipiec zobaczymy jaka będzie frekwencja wtedy wszystko się wyjaśni następny zlot Niech organizuje ktoś inny
bozobo:
Zadajesz mi takie pytania jakbym był jasnowidzem ja nie wiem kto przyjedzie zobaczymy Na razie ogłaszam to jest pierwsze ogłoszenie pierwsze lub drugie ale jest to temat gorący
Zadajesz mi takie pytania jakbym był jasnowidzem ja nie wiem kto przyjedzie zobaczymy Na razie ogłaszam to jest pierwsze ogłoszenie pierwsze lub drugie ale jest to temat gorący
Gorący jak lawa wydobywająca się z krateru wulkanu
@4 742 485Sebastian_M: Może przeprowadź ankietę pytając " kto w tym czasie będzie w Turcji"?
@4 742 487Sebastian_M: Już ktoś Ci swego czasu proponował cmok ( centrum miłej obsługi klienta ) w krater.
bozobo:
Miłego wyjazdu
Miłego wyjazdu
to jaki trzon na dzis?
kto chce 3 diamenty na dzis? warte 54 razy stawka, najtwardsze numery razem
ile losowan trzeba zeby 3 diamenty weszly razem i rozbily bank
ile losowan trzeba zeby 3 diamenty weszly razem i rozbily bank
pierwszy diament na dzis
sesc
sesc
czesto jest ze brakuje jednego numeru reszta ok i ten numer wchodzi w nastepnym losowaniu, to jest wlasnie diament, pewniak ktory lekko sie spoznil
@4 742 498MONTEZUMA1: a ty 51 nie chcesz