Wpisy 473 434 – 473 533
31 sierpnia 2011 16:27 → 31 sierpnia 2011 19:14, 100 wpisów
witam 

Na razie żegnam sąsiadkę i życzę wysokich wygranych
Ja osobiście będąc tutaj gram tylko w 49s i inne loterie u buka naziemnego. Bez porównania z naszym multi.
Pozdrawiam serdecznie
Ja osobiście będąc tutaj gram tylko w 49s i inne loterie u buka naziemnego. Bez porównania z naszym multi.Pozdrawiam serdecznie
bo nikt mnie niecaluje to pale ...

--------------------------------------------------------
*** Krysienka.. . Witaj.. .
......................................................................................
*** Krysienka.. . Witaj.. .
***......................................................................................
jorgus >>> nic osobistego - wręcz odwrotnie
bo widzisz tutaj "atakowane" są dwa nicki i te nicki nie wiedza dlaczego są tak atakowane przez "armię klonów" wiec podparłam się przykładem ( dałam do myślenia) dlaczego nikt nigdy nie czepił się Ciebie krysieńki i innych stałych bywalców tej stronki ... tylko tyle 
bo widzisz tutaj "atakowane" są dwa nicki i te nicki nie wiedza dlaczego są tak atakowane przez "armię klonów" wiec podparłam się przykładem ( dałam do myślenia) dlaczego nikt nigdy nie czepił się Ciebie krysieńki i innych stałych bywalców tej stronki ... tylko tyle 
Jorgus dziękuję ...tobie również życzę wysokich wygranych

Pozdrawiam i do następnego poklikania

Pozdrawiam i do następnego poklikania

zucam palenie

jeszcze dodam tylko że bardzo pomocna strona w rzuceniu palenia jabłuszkowo.pl
mi pomogła.do usłyszenia
mi pomogła.do usłyszeniaprzepraszam rzucam 

krysieńka >>> Was tylko jako przykłady,że nie piszecie ciągłe o tym samym czyli bzdetach ...

ide na miseczke ryzu ..zapraszam 

caffebagdad a ja ide na strone jabłuszkowa skoro pomogła Jorgusiowi to moze i mnie pomoze

""-----------------------------------------------""
--** Lila.. . Witaj.. .--**
-------------------------------------
**--- Andruska.. .
--**
---------------------------------------------------------------------------
***** Ulexxa.. . Witaj.. .
.......................................................................................................
--** Lila.. . Witaj.. .--**
-------------------------------------
**--- Andruska.. .
--**---------------------------------------------------------------------------
***** Ulexxa.. . Witaj.. .
*****.......................................................................................................

Systemy z przydomkiem "100%" są faktycznie stuprocentowe, ale jedynie w teorii, tj. przy założeniu, że mamy nieskończoną ilość środków na grę.
Tego typu systemy są bardzo często sprzedawane na różne sposoby - tutaj możesz zapoznać się z nimi za darmo.
Nie namawiam nikogo do grania tymi systemami - szczególnie należy uważać przy grze na progresję, gdyż koszt gry może wymagać ogromnych nakładów finansowych i mimo dużej szansy na wygraną, groźba bankructwa również nie jest znikoma.
Nie ufaj żadnym systemom, których autorzy gwarantują Ci wygrane !
Jeśli istniałaby gwarancja wygranej w wysokości 10 zł miesięcznie, to automatycznie istniałaby w tym przypadku gwarancja wygranej w wysokości 1000 zł - wystarczałoby wysyłać kupony w 100 kopiach.
-------------------------------------------------------------
I kto to mówi:
sam Pasko

Tego typu systemy są bardzo często sprzedawane na różne sposoby - tutaj możesz zapoznać się z nimi za darmo.
Nie namawiam nikogo do grania tymi systemami - szczególnie należy uważać przy grze na progresję, gdyż koszt gry może wymagać ogromnych nakładów finansowych i mimo dużej szansy na wygraną, groźba bankructwa również nie jest znikoma.
Nie ufaj żadnym systemom, których autorzy gwarantują Ci wygrane !
Jeśli istniałaby gwarancja wygranej w wysokości 10 zł miesięcznie, to automatycznie istniałaby w tym przypadku gwarancja wygranej w wysokości 1000 zł - wystarczałoby wysyłać kupony w 100 kopiach.
-------------------------------------------------------------
I kto to mówi:
sam Pasko

...............................................................................
Milego dnia.. .****************************
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pozdrawiam.. .
Milego dnia.. .****************************
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pozdrawiam.. .
jesli zle typujesz to zaden system niepomoze ...

witam
Musicie przyznać że maszyna w MM jest niezawodna hehe skończył się cykl z liczba 40 to wiadomo było że się liczby podzielą i wystapiło 20,21,22 hehe i te 6,7 z map co 10
Musicie przyznać że maszyna w MM jest niezawodna hehe skończył się cykl z liczba 40 to wiadomo było że się liczby podzielą i wystapiło 20,21,22 hehe i te 6,7 z map co 10systemy wszelakie

Pasko>>>> czemu nie ma forum?
Pasko jest właścicielem serwera , gdzie jest forum

GRUPA D
smutasek....
zenek44.....28
full........58
Vanilla.....68
bartuś......
jandzia.....13
kat001......
jac11.......
pikpok......
***player***...

smutasek....
zenek44.....28
full........58
Vanilla.....68
bartuś......
jandzia.....13
kat001......
jac11.......
pikpok......
***player***...

po+prawa =
Temat znaczy KAŻDY TYTÓŁ zmienia sęns ZNACZENIA na inny to jest tak o czym TYTÓŁ jest.

Temat znaczy KAŻDY TYTÓŁ zmienia sęns ZNACZENIA na inny to jest tak o czym TYTÓŁ jest.

Witajcie
Kris.. jeśli chodzi o systemy, jest ich mnóstwo, ale z nimi ostrożnie, bo każdy system jest dobry, jak ma się cyferki do gry
Ja uzywam systemów "twardych" to znaczy że wybieram maksymalnie 4 cyfry pewne, które są w każdym zakładzie, gram ze zbioru liczb 20 szt, na 20 zakładów, wychodzi to fajnie

Kris.. jeśli chodzi o systemy, jest ich mnóstwo, ale z nimi ostrożnie, bo każdy system jest dobry, jak ma się cyferki do gry
Ja uzywam systemów "twardych" to znaczy że wybieram maksymalnie 4 cyfry pewne, które są w każdym zakładzie, gram ze zbioru liczb 20 szt, na 20 zakładów, wychodzi to fajnie
krisekb - ja od dawna eksperymentuje z liczbami powtarzanymi z losowania na losowanie, też jest ciekawie jednak jeszcze nie znalazłem "gry zawsze wygrywającej" 

jesli masz wygrac to wygrasz .. niezaleznie od systemu ...

a przedwczoraj znalazłem na forum nawet taki wątek ale niestety akurat forum padło :|
caffebagdad - racja systemy nie pomogą jeśli się nie trafi
coraz częściej dochodzę do wniosku, że najlepsze jest po prostu chybił trafił tylko w większej ilości - no ale to kosztuje
coraz częściej dochodzę do wniosku, że najlepsze jest po prostu chybił trafił tylko w większej ilości - no ale to kosztujepytaj paska ...

ja zawsze jak " twarde" cyferki używam powtórek, dopisując świeże cyferki, mam pewien patent na powtórki, który jest skuteczny, nie zawsze ale działa, zakładając że trafiasz w ze swoich cyferek 7 szt, w tym minimum 3 cyfry twarde, wchodzą 3 x 7 z 10

albo masz szczescie albo nie . taka zasada .. yak w zyciu .
Nic w tym kraju nie działa!
Kolej nie działa,
rząd nie działa,
forum nie działa...
co jeszcze?

Kolej nie działa,
rząd nie działa,
forum nie działa...
co jeszcze?

yeden cale zycie gra i wszystko na nic . inny zagra raz na chybil trafil i wygrywa ..
szczescie trzeba umiec sobie zorganizowac ..

wszyscy o to pytaja .. poprostu niema ...niewiem dlaczego

Robal ma dla Ciebie postać Jezusa ma patelni... a propos
Twojego wczorajszego wpisu...
Twojego wczorajszego wpisu...

witam wszystkich powiedzcie mi co sie dzieje z forum niemozna wejsc
forum zniklo jak fata morgana 

Caffe..ha ha 

http://www.youtube.com/watch?v=djZHco9i3jI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=djZHco9i3jI&feature=related

Witam,typującym w temacie Tczewa proponuję podać typy w Typach na Żywo
moye na dzis .. pewniak 36
i reszta do wyboru ...14, 15, 25, 28, 52, 64, 73
65 sledczych..no tak Forum nie ..dziala..

ale zycie leci dalej..

http://www.youtube.com/watch?v=FxjhT6KmRzk&feature=related
2,13,

ale zycie leci dalej..

http://www.youtube.com/watch?v=FxjhT6KmRzk&feature=related
2,13,

na 22:15 01,04,13,16,19,25,28,47,60,62
04,08,13,35,42,54,67,69,72,76
62 sobie pozycze ...

witamMirnam hej..

Electric..haj

http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8
01

Electric..haj

http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8

01

witam ....

slavo
to do mnie ? O moralności ? Nie rozumiem - dlaczego ... Przecież ja nie mówię o moralności, tylko symetrii...
jak ktoś nie pozwala na kościół - nie pozwólmy na meczet
jak ktoś pitoli na pis - niech nie narzeka, że ktoś na po itd...
Jak ktoś narzeka, że jemu coś powiedziano - niech komuś innemu takich samych rzeczy nie opowiada - czy ja naprawdę tak źle, niejasno się wyrażam ?
A tamto - o klonach - było do Ciebie, ale nie o Tobie
to do mnie ? O moralności ? Nie rozumiem - dlaczego ... Przecież ja nie mówię o moralności, tylko symetrii...
jak ktoś nie pozwala na kościół - nie pozwólmy na meczet
jak ktoś pitoli na pis - niech nie narzeka, że ktoś na po itd...
Jak ktoś narzeka, że jemu coś powiedziano - niech komuś innemu takich samych rzeczy nie opowiada - czy ja naprawdę tak źle, niejasno się wyrażam ?
A tamto - o klonach - było do Ciebie, ale nie o Tobie
hmmm 09 

http://www.youtube.com/watch?v=0EmVEGHoE5I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0EmVEGHoE5I&feature=related

Typy dla Zbyszka można tu podawac
ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=1&lang=ud
ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=nazywo&strona=1&lang=ud
Robal..
nie rozumiem dlaczego sie tlumaczysz..
..przeciez tlumacza sie..winni..hmm
robisz dobre i madre wpisy..bardzo doradcze..wiec na Twoim miejscu..zostawillabym te..podpuszczalskie..nickowskie wpisy ..tam gdzie jest ich miejsce..czyli...hmm w..no tam gdzie..krol piechota..sie przechadza..np.
..ale..musisz wiedziec..co robic..pozdrawiam
nie rozumiem dlaczego sie tlumaczysz..
..przeciez tlumacza sie..winni..hmmrobisz dobre i madre wpisy..bardzo doradcze..wiec na Twoim miejscu..zostawillabym te..podpuszczalskie..nickowskie wpisy ..tam gdzie jest ich miejsce..czyli...hmm w..no tam gdzie..krol piechota..sie przechadza..np.

..ale..musisz wiedziec..co robic..pozdrawiam
Nie do Ciebie ,tylko do Gały... 
Pamiętasz co napisałeś na forum /w skrócie + -/o mózgu człowieka
jak układa sobie wszystko?
O to tylko mi chodziło... o widzenie w przedmiotach,zjawiskach np. postaci... i znalazłem zdjęcie - wkleję w HP.

Pamiętasz co napisałeś na forum /w skrócie + -/o mózgu człowieka
jak układa sobie wszystko?
O to tylko mi chodziło... o widzenie w przedmiotach,zjawiskach np. postaci... i znalazłem zdjęcie - wkleję w HP.

nie pal

teraz czekamy na losowanie
to już przegięcie...