Wpisy 473 417 – 473 516
31 sierpnia 2011 16:16 → 31 sierpnia 2011 18:45, 100 wpisów

no i zasadnicze pytanie dlaczego nikt nic nie pisze np. o takiej krysieńka,jorgus czy dragon ... no dlaczego nikt ich się nie czepi? odpowiedz zostawiam myślącym ...

GRUPA D
smutasek....
zenek44.....
full........58
Vanilla.....68
bartuś......
jandzia.....13
kat001......
jac11.......
pikpok......
***player***...
smutasek....
zenek44.....
full........58
Vanilla.....68
bartuś......
jandzia.....13
kat001......
jac11.......
pikpok......
***player***...
Jorgus ja sama nie wiem o co chodzi Madzi77
i nie wiem dlaczego wymieniła akurat nas 
i nie wiem dlaczego wymieniła akurat nas 
""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""""""""""""""
********** Dzien dobry.. .****************************
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""""""""""""""********** Dzien dobry.. .****************************
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

witam 

Na razie żegnam sąsiadkę i życzę wysokich wygranych
Ja osobiście będąc tutaj gram tylko w 49s i inne loterie u buka naziemnego. Bez porównania z naszym multi.
Pozdrawiam serdecznie
Ja osobiście będąc tutaj gram tylko w 49s i inne loterie u buka naziemnego. Bez porównania z naszym multi.Pozdrawiam serdecznie
bo nikt mnie niecaluje to pale ...

--------------------------------------------------------
*** Krysienka.. . Witaj.. .
......................................................................................
*** Krysienka.. . Witaj.. .
***......................................................................................
jorgus >>> nic osobistego - wręcz odwrotnie
bo widzisz tutaj "atakowane" są dwa nicki i te nicki nie wiedza dlaczego są tak atakowane przez "armię klonów" wiec podparłam się przykładem ( dałam do myślenia) dlaczego nikt nigdy nie czepił się Ciebie krysieńki i innych stałych bywalców tej stronki ... tylko tyle 
bo widzisz tutaj "atakowane" są dwa nicki i te nicki nie wiedza dlaczego są tak atakowane przez "armię klonów" wiec podparłam się przykładem ( dałam do myślenia) dlaczego nikt nigdy nie czepił się Ciebie krysieńki i innych stałych bywalców tej stronki ... tylko tyle 
Jorgus dziękuję ...tobie również życzę wysokich wygranych

Pozdrawiam i do następnego poklikania

Pozdrawiam i do następnego poklikania

zucam palenie

jeszcze dodam tylko że bardzo pomocna strona w rzuceniu palenia jabłuszkowo.pl
mi pomogła.do usłyszenia
mi pomogła.do usłyszeniaprzepraszam rzucam 

krysieńka >>> Was tylko jako przykłady,że nie piszecie ciągłe o tym samym czyli bzdetach ...

ide na miseczke ryzu ..zapraszam 

caffebagdad a ja ide na strone jabłuszkowa skoro pomogła Jorgusiowi to moze i mnie pomoze

""-----------------------------------------------""
--** Lila.. . Witaj.. .--**
-------------------------------------
**--- Andruska.. .
--**
---------------------------------------------------------------------------
***** Ulexxa.. . Witaj.. .
.......................................................................................................
--** Lila.. . Witaj.. .--**
-------------------------------------
**--- Andruska.. .
--**---------------------------------------------------------------------------
***** Ulexxa.. . Witaj.. .
*****.......................................................................................................

Systemy z przydomkiem "100%" są faktycznie stuprocentowe, ale jedynie w teorii, tj. przy założeniu, że mamy nieskończoną ilość środków na grę.
Tego typu systemy są bardzo często sprzedawane na różne sposoby - tutaj możesz zapoznać się z nimi za darmo.
Nie namawiam nikogo do grania tymi systemami - szczególnie należy uważać przy grze na progresję, gdyż koszt gry może wymagać ogromnych nakładów finansowych i mimo dużej szansy na wygraną, groźba bankructwa również nie jest znikoma.
Nie ufaj żadnym systemom, których autorzy gwarantują Ci wygrane !
Jeśli istniałaby gwarancja wygranej w wysokości 10 zł miesięcznie, to automatycznie istniałaby w tym przypadku gwarancja wygranej w wysokości 1000 zł - wystarczałoby wysyłać kupony w 100 kopiach.
-------------------------------------------------------------
I kto to mówi:
sam Pasko

Tego typu systemy są bardzo często sprzedawane na różne sposoby - tutaj możesz zapoznać się z nimi za darmo.
Nie namawiam nikogo do grania tymi systemami - szczególnie należy uważać przy grze na progresję, gdyż koszt gry może wymagać ogromnych nakładów finansowych i mimo dużej szansy na wygraną, groźba bankructwa również nie jest znikoma.
Nie ufaj żadnym systemom, których autorzy gwarantują Ci wygrane !
Jeśli istniałaby gwarancja wygranej w wysokości 10 zł miesięcznie, to automatycznie istniałaby w tym przypadku gwarancja wygranej w wysokości 1000 zł - wystarczałoby wysyłać kupony w 100 kopiach.
-------------------------------------------------------------
I kto to mówi:
sam Pasko

...............................................................................
Milego dnia.. .****************************
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pozdrawiam.. .
Milego dnia.. .****************************
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Pozdrawiam.. .
jesli zle typujesz to zaden system niepomoze ...

witam
Musicie przyznać że maszyna w MM jest niezawodna hehe skończył się cykl z liczba 40 to wiadomo było że się liczby podzielą i wystapiło 20,21,22 hehe i te 6,7 z map co 10
Musicie przyznać że maszyna w MM jest niezawodna hehe skończył się cykl z liczba 40 to wiadomo było że się liczby podzielą i wystapiło 20,21,22 hehe i te 6,7 z map co 10systemy wszelakie

Pasko>>>> czemu nie ma forum?
Pasko jest właścicielem serwera , gdzie jest forum

GRUPA D
smutasek....
zenek44.....28
full........58
Vanilla.....68
bartuś......
jandzia.....13
kat001......
jac11.......
pikpok......
***player***...

smutasek....
zenek44.....28
full........58
Vanilla.....68
bartuś......
jandzia.....13
kat001......
jac11.......
pikpok......
***player***...

po+prawa =
Temat znaczy KAŻDY TYTÓŁ zmienia sęns ZNACZENIA na inny to jest tak o czym TYTÓŁ jest.

Temat znaczy KAŻDY TYTÓŁ zmienia sęns ZNACZENIA na inny to jest tak o czym TYTÓŁ jest.

Witajcie
Kris.. jeśli chodzi o systemy, jest ich mnóstwo, ale z nimi ostrożnie, bo każdy system jest dobry, jak ma się cyferki do gry
Ja uzywam systemów "twardych" to znaczy że wybieram maksymalnie 4 cyfry pewne, które są w każdym zakładzie, gram ze zbioru liczb 20 szt, na 20 zakładów, wychodzi to fajnie

Kris.. jeśli chodzi o systemy, jest ich mnóstwo, ale z nimi ostrożnie, bo każdy system jest dobry, jak ma się cyferki do gry
Ja uzywam systemów "twardych" to znaczy że wybieram maksymalnie 4 cyfry pewne, które są w każdym zakładzie, gram ze zbioru liczb 20 szt, na 20 zakładów, wychodzi to fajnie
krisekb - ja od dawna eksperymentuje z liczbami powtarzanymi z losowania na losowanie, też jest ciekawie jednak jeszcze nie znalazłem "gry zawsze wygrywającej" 

jesli masz wygrac to wygrasz .. niezaleznie od systemu ...

a przedwczoraj znalazłem na forum nawet taki wątek ale niestety akurat forum padło :|
caffebagdad - racja systemy nie pomogą jeśli się nie trafi
coraz częściej dochodzę do wniosku, że najlepsze jest po prostu chybił trafił tylko w większej ilości - no ale to kosztuje
coraz częściej dochodzę do wniosku, że najlepsze jest po prostu chybił trafił tylko w większej ilości - no ale to kosztujepytaj paska ...

ja zawsze jak " twarde" cyferki używam powtórek, dopisując świeże cyferki, mam pewien patent na powtórki, który jest skuteczny, nie zawsze ale działa, zakładając że trafiasz w ze swoich cyferek 7 szt, w tym minimum 3 cyfry twarde, wchodzą 3 x 7 z 10

albo masz szczescie albo nie . taka zasada .. yak w zyciu .
Nic w tym kraju nie działa!
Kolej nie działa,
rząd nie działa,
forum nie działa...
co jeszcze?

Kolej nie działa,
rząd nie działa,
forum nie działa...
co jeszcze?

yeden cale zycie gra i wszystko na nic . inny zagra raz na chybil trafil i wygrywa ..
szczescie trzeba umiec sobie zorganizowac ..

wszyscy o to pytaja .. poprostu niema ...niewiem dlaczego

Robal ma dla Ciebie postać Jezusa ma patelni... a propos
Twojego wczorajszego wpisu...
Twojego wczorajszego wpisu...

witam wszystkich powiedzcie mi co sie dzieje z forum niemozna wejsc
forum zniklo jak fata morgana 

Caffe..ha ha 

http://www.youtube.com/watch?v=djZHco9i3jI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=djZHco9i3jI&feature=related

Witam,typującym w temacie Tczewa proponuję podać typy w Typach na Żywo
moye na dzis .. pewniak 36
i reszta do wyboru ...14, 15, 25, 28, 52, 64, 73
65 sledczych..no tak Forum nie ..dziala..

ale zycie leci dalej..

http://www.youtube.com/watch?v=FxjhT6KmRzk&feature=related
2,13,

ale zycie leci dalej..

http://www.youtube.com/watch?v=FxjhT6KmRzk&feature=related
2,13,

na 22:15 01,04,13,16,19,25,28,47,60,62
04,08,13,35,42,54,67,69,72,76
62 sobie pozycze ...

to już przegięcie...