Wpisy 4 733 437 – 4 733 536
21 maja 2023 20:11 → 21 maja 2023 21:41, 100 wpisów
@4 733 434islandorka30,5: pracujesz 7 dni w tygodniu ?
Najpierw traci się zdrowie żeby zarobić pieniądze, a później traci się te pieniądze zeby to zdrowie odzyskać, przykre ale prawdziwe
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 733 436Biedroneczka1977: bardzo proszę
@4 733 434islandorka30,5: ale myślimy o Tobie
@4 733 438Biedroneczka1977: sens życia
@4 733 441wujek74: bo chlejesz to piwsko, zamiast gorzałkę pociągnąć
@4 733 444Mulag: odlew zębów
nie mogłem wyciągnąć bo pojemnik tykturowy musiałem nóż i nożyczki
Jak widać ćwoków i cymbałów nie sieją oni sami się wychowóją w specjalnej szkółce dla inwalidów umysłowych
Nie mając racjonalnych argumentów dają bloka
Tak o tobie bozobo mówię
Nie mając racjonalnych argumentów dają bloka
Tak o tobie bozobo mówię
galik3
Konto nie jest jeszcze w pełni aktywne. Spróbuj ponownie za kilka godzin.
szkoda mi tego wszyskiego, ale drudno, trzeba będzie odejść 😭
Konto nie jest jeszcze w pełni aktywne. Spróbuj ponownie za kilka godzin.
szkoda mi tego wszyskiego, ale drudno, trzeba będzie odejść 😭
@4 733 449Mulag:
@4 733 452Majestat: niestety dokładnie ...(Galik) honor służy czemuś innemu
@4 733 454Mulag: dokładnie
różnimy się ale to dla tego że każdy wychowany w innym środowisku fauny i flory
Niby wszystkich ustawi do pionu
A tu trafia się ochleja wujas który gadanie bongobongo ma daleko w dupie i co? Bongobongo brak języka w gębietaki mocny w gębie a bloka dajesz? Wiem że czytasz cymbale z pod innego nicka więc to piszę
A tu trafia się ochleja wujas który gadanie bongobongo ma daleko w dupie i co? Bongobongo brak języka w gębietaki mocny w gębie a bloka dajesz? Wiem że czytasz cymbale z pod innego nicka więc to piszę
Jutro oc musze zaplavic..prxy okazji wyle 1 mini 6 lodowan
Sroda to samo
Piatek to samo
Cos pasc musi
Sroda to samo
Piatek to samo
Cos pasc musi
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 733 463RT1: o majestatpozdrów RT1 cymbała od wujka,następny zakompleksiony dupek
Czemu żucam obelgi?
Już mówię bo tutaj bez obelg nie ma racji bytu wejdzie nam swych trzech na głowę jak garstka pisiorów co opanowały nasz kraj
Ich garstka a cała Polska dupą że strachu trzęsie
Już mówię bo tutaj bez obelg nie ma racji bytu wejdzie nam swych trzech na głowę jak garstka pisiorów co opanowały nasz kraj
Ich garstka a cała Polska dupą że strachu trzęsie
@4 733 453BOZON:
niech żyje PPP jedyna partia postępu PiS i PO to rozdawnictwo 1 czerwca Donald za proponował razem ogłosić 800 plus
Polska Partia Protestująca protestuje do końca w swych protestach nie ugięta PPP
Zadupie to też ostoja pisiorów
Na skrzyżowaniu ulic krzeszowska graniczna wybudowano nowy most w styczniu nadal za barierkowany czekają na morawieckiego
Na skrzyżowaniu ulic krzeszowska graniczna wybudowano nowy most w styczniu nadal za barierkowany czekają na morawieckiego
@4 733 472BOZON: ma kopa na 4
@4 733 473Mulag:
@4 733 469Mulag: Donald akurat wziął kaczką pod chuja by zobacz6ć co zrobi i kaczka zrobił co Tusk przewiddiałciekawe czy glapińskiemu tuszu starczy na dodrukpwywanie
Za lat kilka będziemy milionerami jak 35 lat temu
Za lat kilka będziemy milionerami jak 35 lat temu
nie głosować mi na PiS i PO szkoda czasu to już było niech odejdzie w siną dal
@4 733 476Mulag: a inna opcja to jaka
Raków dał wygraną Płockowi w pierwszej połowie
ale w przerwie Płock... nie położył walizki z kasą
i nie zapewnił parę cystern ON dla Rakowa
i skończył się sen..... w ekstraklasie Płocka
witaj 1 ligo w Płocku
ale w przerwie Płock... nie położył walizki z kasą
i nie zapewnił parę cystern ON dla Rakowa
i skończył się sen..... w ekstraklasie Płocka
witaj 1 ligo w Płocku
@4 733 452Majestat: Tu nie chodzi o to czy ja go zablokuję i niebędę widział jego wulgarnych wpisów, tu chodzi o to by inni użytkownicy mogli wejść i czuli się bezpiecznie, żeby taki nie mógł komuś nawtykać i czuł się bezkarny, przecież to jest patplogia, ja walczę o to by choć trochę była tu jakaś sprawiedliwość, tak nie może być dłużej.
Nie jestem aż taki łatwo obrażalski, ale ten gościu nie pierwszy raz to robi bezkarnie, ile można znosić takie rzeczy?
Piszę to do ogółu czatu, a nie tylko do siebie
Nie jestem aż taki łatwo obrażalski, ale ten gościu nie pierwszy raz to robi bezkarnie, ile można znosić takie rzeczy?
Piszę to do ogółu czatu, a nie tylko do siebie
@4 733 478Mulag: pieprzyć pinddolić popierdyeać
@4 733 486RT1: jestem we wannie
@4 733 490RT1: to do mnie?
w zagranicznych ligach piłkarskich dyscyplinach sportowych nie ma walizek no tak
@4 733 490RT1: to do mnie?
@4 733 437Biedroneczka1977: tak
Jak by Wisła Płock wygrała po tym jak Śląsk ograł swą miłość miedź Legnica to by było że paliwo popłynęło oj tam wszędzie spiski
@4 733 494islandorka30,5:
nareszcie w domu... i nogi razem
nareszcie w domu... i nogi razem
Pikawa się obraziłno i dobra ma 68 lat chory na ❤️ ciekawe czy o wnukach myśli jak one z tego gówna wyjdązapewne ma to daleko w dupie o ile wnuki ma
Co do Wisły Płock jeszcze dali ciała by nie napisać czterech liter tydzień temu z śląskiem jak spadną na własne życzenie ot moje zdanie mogę się mylić nie znać się tak to widzę pomijając fakt że czytając różne wypowiedzi jedni wolą lekkoatletyke inni kochają
ja myślę że co niektórzy dalej wierzą w PiS że to dobra opcja i na prawdę z przekonaniem wierzą że to jest oki
@4 733 502Mewa: rt1
Mewa..robi sie ciekawie
Slask
Wisla
Korona
Stal
Wszystkie zagrozone
Slask
Wisla
Korona
Stal
Wszystkie zagrozone
@4 733 476Mulag: to nierealne ...oni doskonale wiedzą co robią, lub inaczej ...znają społeczeństwo
@4 733 504tomi77: będą jaja jak Śląsk ogra legle Wisła Płock wygra a korona przegra zdaje się że w takim przypadku korona papa patrzyłem dziś lecz już nie pamiętam
To już jest przegięcie pały, Pasko ty to widzisz? to do RT1 Wujek pisze
4 733 497. wujek74 21.05.23 (21:01) zadupie dolne
Pikawa się obraziłno i dobra ma 68 lat chory na ❤️ ciekawe czy o wnukach myśli jak one z tego gówna wyjdązapewne ma to daleko w dupie o ile wnuki ma
4 733 497. wujek74 21.05.23 (21:01) zadupie dolne
@4 733 506BOZON: to jest dramat co PiS robi ale prości ludzie tego nie rozumieją dostaną 500plus coś emeryci dawniej za PO nie było i to im wystarczy by ich popierać nic więcej już ich nie obchodzi
@4 733 505tomi77: Lech gra o pudło nie może sobie pozwolić na remis porażkę pogoń wygra i ma pudło tylko wygrana Jaga gra o nic
z tym że to rozdawnictwo można jeszcze zaakceptować ale dawania miliardów obcym to dla mnie nie do zaakceptowania
Ciekawie jest w 1 lidze tomi dwie kolejki do końca nie wiadomo kto awansuje do ekstraklasy
@4 733 484galik:
Galik czy Ty myslisz ze Pasko nie widzi i nie wie?
Widocznie takie zapotrzebowanie na g.............no
oddaj całą zawartość pęcherza na to i tyle
teraz naród zbydlęciał > kilka eci peci i malutkim odbija
nie zmienisz tego to tak jak spuścisz psa z łańcucha
psina nie wie co z sobą zrobić i mało się o własną budę nie zabije
tak już jest i będzie tylko gorzej.
Galik czy Ty myslisz ze Pasko nie widzi i nie wie?
Widocznie takie zapotrzebowanie na g.............no
oddaj całą zawartość pęcherza na to i tyle
teraz naród zbydlęciał > kilka eci peci i malutkim odbija
nie zmienisz tego to tak jak spuścisz psa z łańcucha
psina nie wie co z sobą zrobić i mało się o własną budę nie zabije
tak już jest i będzie tylko gorzej.
@4 733 511Mulag: te wszystkie 500+ 300+ 13,14, i co tam jeszcze to pokuś, przykrywka, przymknięcie gęby ..."rozdawnictwo" prawdziwej Naszej kasy jest w innym miejscu
z tym że opozycja to też popiera nie ma na kogo głosować to wszystko dogadanie jest spadam wszystko co mi nie pasuje w PiS opozycja popiera
@4 733 515Mulag: nie ma opozycji
@4 733 496emeryt:
@4 733 520RT1:
@4 733 522RT1: super to może uda się cosik wygrać
@4 733 524RT1: Multi Multi też masz posłane ?
@4 733 525tom28: nie grałem
@4 733 526RT1: byłeś na żużlu ?
Nie wiem oco tu hodzi ale dopiero tu wszedlem
@4 733 529zbigniew g:
@4 733 528tom28: oglądam wtv
Dziś nie gram w nic bo przesadziłem
@4 733 534zbigniew g: zbigniew kwiatki przesadzałeś w ogródku ?
800nplus
naszło mnie
na wieczór posłane