Wpisy 473 117 – 473 216
31 sierpnia 2011 13:58 → 31 sierpnia 2011 15:02, 100 wpisów

ja mówie dziś nie bedzie 40

Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
05,06,07,09,11,20,21,22,27,31,34,39,44,45,51,53,61,68,71,75
Plusem jest liczba: 31
05,06,07,09,11,20,21,22,27,31,34,39,44,45,51,53,61,68,71,75
Plusem jest liczba: 31
bella34
Ja - trochę z sympatii
a trochę dlatego, że kawałów nie opowiadasz
Gała

Ja - trochę z sympatii
a trochę dlatego, że kawałów nie opowiadasz

Gała

4 dwudziestki

Dariusz Witkowski

jocia
dobre i tyle
dobre i tylejocia to ile kuponow wyslalas ?
albinlotto..gram za wygrane..4 kupony..to nie 7zł..tylko 6 w plecki..około 

Robalku-for juuuuuu
Piłkarze Wisły Kraków są w Lidze Mistrzów jak te jądra w trakcie stosunku
zawsze uczestniczą...a nigdy nie wchodzą

Piłkarze Wisły Kraków są w Lidze Mistrzów jak te jądra w trakcie stosunku
zawsze uczestniczą...a nigdy nie wchodzą

jocia

może ktoś napisać - 

- jak trafić coś konkretnego w mm -
bo na tych ocenach* znowu jakiś/aś mundry/a się wymądrza ....
rychu -

albo
cztery kropki -

- jakbyś poczytał/a - tu czasem usery pisują, jak to robią, że trafiają i otóż jedni wyliczają, a inni walą system - aaaa
chcą nawet komuś godnemu dać
sposób

* gowniana strona, albo zajebiszcza - nie wiem za KRÓTKI jestem - bo wpisy tam znikają szybciej niż gdzie indziej powinny
bella34

i za to Cię lubię 

- jak trafić coś konkretnego w mm -
bo na tych ocenach* znowu jakiś/aś mundry/a się wymądrza ....
rychu -

albo cztery kropki -

- jakbyś poczytał/a - tu czasem usery pisują, jak to robią, że trafiają i otóż jedni wyliczają, a inni walą system - aaaa
chcą nawet komuś godnemu dać
sposób

* gowniana strona, albo zajebiszcza - nie wiem za KRÓTKI jestem - bo wpisy tam znikają szybciej niż gdzie indziej powinny
bella34

i za to Cię lubię 

i na koniec
Był sobie zając i niedźwiedź . Niedźwiedź cały czas męczył zająca, bił go, popychał wyzywał.
Pewnego dnia zając się zdenerwował. Poszedł do lwa . Lew jako król zwierząt postanowił coś z tym zrobić. Zwołał zebranie. Pojawiły się wszelkie zwierzęta na ziemi. Nawet niedźwiedź. Tylko zająca brakowało. Wszyscy się zastanawiają gdzie jest zając. Lew wstaje i krzyczy:
- Zając !
Wychodzi zajączek zza drzewa cały owinięty w kondomie i staje na środku.
Lew patrzy i mówi:
-Zając co robisz ?
Zając na to:
- Chciałem podkreślić swoją ch....ą sytuację .
do wieczorka

Był sobie zając i niedźwiedź . Niedźwiedź cały czas męczył zająca, bił go, popychał wyzywał.
Pewnego dnia zając się zdenerwował. Poszedł do lwa . Lew jako król zwierząt postanowił coś z tym zrobić. Zwołał zebranie. Pojawiły się wszelkie zwierzęta na ziemi. Nawet niedźwiedź. Tylko zająca brakowało. Wszyscy się zastanawiają gdzie jest zając. Lew wstaje i krzyczy:
- Zając !
Wychodzi zajączek zza drzewa cały owinięty w kondomie i staje na środku.
Lew patrzy i mówi:
-Zając co robisz ?
Zając na to:
- Chciałem podkreślić swoją ch....ą sytuację .
do wieczorka

Facet u kochanki (mąż na delegacji), a tu nagle klucz w zamku grzebie...
Babka niewiele myśląc mówi mu:
- Stań na środku, tak jak jesteś goły, a ja powiem staremu, że taka statuę kupiłam.
Mąż wchodzi, rozgląda się, zauważa:
- A to co?
- No... kupiłam taka statuę, znajomi też mają, taka teraz moda...
Mąż machnął ręką i poszedł spać. Żona też. W środku nocy mąż wstaje, idzie do kuchni, wyciąga chleb, smaruje masełkiem, kładzie szyneczkę, serek, ogóreczka... podchodzi do statuy i wręcz ze słowami:
- Masz, ja tak trzy dni stałem, żeby choć k...a nakarmiła... uciekam

Babka niewiele myśląc mówi mu:
- Stań na środku, tak jak jesteś goły, a ja powiem staremu, że taka statuę kupiłam.
Mąż wchodzi, rozgląda się, zauważa:
- A to co?
- No... kupiłam taka statuę, znajomi też mają, taka teraz moda...
Mąż machnął ręką i poszedł spać. Żona też. W środku nocy mąż wstaje, idzie do kuchni, wyciąga chleb, smaruje masełkiem, kładzie szyneczkę, serek, ogóreczka... podchodzi do statuy i wręcz ze słowami:
- Masz, ja tak trzy dni stałem, żeby choć k...a nakarmiła... uciekam

32 znowu kucha
trzeba tropić KTO napisał ....
może CBŚ pomoże? a jak nie to pozostaje jedynie ... ten na górze ten z pewnością wie KTO 
wszystkim do wieczorka ...
trzeba tropić KTO napisał ....
może CBŚ pomoże? a jak nie to pozostaje jedynie ... ten na górze ten z pewnością wie KTO 
wszystkim do wieczorka ...

molq
w co grasz ?
Podaj typy - wiesz, taka extradycja - że nowy, ma fart

Na ba ! hehe multipasko to juz przegladam bardzo dlugo, ale zawsze biernie. Dopiero dzisiaj mnie wzielo na rejestracje
serwis naprawde bomba 
serwis naprawde bomba 
lila
z tamtego goowna - może, że nie są merytorzycznme - ale - nie liczyłbym na to - i tam też setki razy może baran jedna z drugim coś klikać - to cały czas chyba taka prywatna wojenka tchórzy
molq -
i tak trzymaj
a już zwłaszcza ML* - 

* moim prywatnym zdaniem - a jak się komuś nie podoba, to niech zrobi, to co mój prarobal
z tamtego goowna - może, że nie są merytorzycznme - ale - nie liczyłbym na to - i tam też setki razy może baran jedna z drugim coś klikać - to cały czas chyba taka prywatna wojenka tchórzy
molq -
i tak trzymaj
a już zwłaszcza ML* - 

* moim prywatnym zdaniem - a jak się komuś nie podoba, to niech zrobi, to co mój prarobal
Robal....więc pisałam wcześniej że,tam jedna osoba może oddać 1000 wpisów czyli jest to wielkie gooowno

Molq widzę jesteś specjalistą od wieczornego MM, Jak tobie idzie jeżeli to nie tajemnica?? Bo Ja jedynie Południowe MM 

Robal...szczerze to sama tam oddałam chyba 5 pozytywnych wpisów i co mi kto zrobi?? Tchórze mogą mnie w dupę pocałować ale najpierw musza sobie na przyjemność zasłużyć.
FreeMeNGeN - ogolnie to wieczorne jest jakies bardziej przyjemne czlowiekowi, przynajmniej jest moje takie odczucie
. Co do osiagniec, to szczerze przewaznie gram tylko albo na 8 albo na 5 liczb, z czego duzo razy osiagam "pulap" 5/8
mam nadzieje, ze sie cos przebije na wiecej, ale ogolnie w podsumowaniu bez szalu
MM i ML traktuje jako pure fun
, wiecej kasy wpadalo w bukmacherce 
. Co do osiagniec, to szczerze przewaznie gram tylko albo na 8 albo na 5 liczb, z czego duzo razy osiagam "pulap" 5/8
mam nadzieje, ze sie cos przebije na wiecej, ale ogolnie w podsumowaniu bez szalu
MM i ML traktuje jako pure fun
, wiecej kasy wpadalo w bukmacherce 
andromeda....ja nie potrafię zrozumiec jednego.Jak mi się gdzies nie podoba to tam ***a nie wchodzę,nie chodzę.jak im się nie podoba to won stąd,po co wciskają swoje 3 grosze?Niech omijają tą stronkę szerokim kurna łukiem.Na ich miejsce wejdzie kilka innych osób.Sama ostatnio na imprezie poleciłam tą stronę swoim znajomym,a było ich sporo.
Lila hehe ja tez te stronkę polecam..zwłaszcza jak miałam parę kuponów z wygranymi to ludzie od razu a jak to tak trafiasz..a ja im ze nie sama nie sama ze jest stronka ze tam ludzie mają super typy i zeby nie grać w ciemno..od razu sobie zapisali te stronkę
lila
nie dlatego nawet, że 10000 - bo można przecież zmienić zdanie - ja bym wolał widzieć np. namiary - wczoraj na jednej ze stron - pozdrawiam użytkowników
- pojawiły się dwa anonimki - ale - jeju jeju - dało się je odróżnić

andromeda
ale można załatwiać pewne sprawy w cywilizowany sposób, prawda ? - A nie walić w plecy, a tu się milić
Coś mam - w sprawach totkowych, bo reszta, to mnie banan obchodzi - napisałem - choćby do Darka, do PiotrkaKalisza, kogucika19 - normalnie szkoda gadać, ale
nie dlatego nawet, że 10000 - bo można przecież zmienić zdanie - ja bym wolał widzieć np. namiary - wczoraj na jednej ze stron - pozdrawiam użytkowników
- pojawiły się dwa anonimki - ale - jeju jeju - dało się je odróżnić

andromeda
ale można załatwiać pewne sprawy w cywilizowany sposób, prawda ? - A nie walić w plecy, a tu się milić
Coś mam - w sprawach totkowych, bo reszta, to mnie banan obchodzi - napisałem - choćby do Darka, do PiotrkaKalisza, kogucika19 - normalnie szkoda gadać, ale

andromeda....a ci tchórze zasmarkani myślą że,bez nich stronka padnie.Pomylili się grubo.Najwyżej będzie Humor Pasko lotto

Robal....ja nie wiem ,ja tam nigdzie nikogo nie pozdrawiam,chyba że na czacie.
Widzę kolega Molq jest specjalistą od Wieczornego MM 
Szacunek. Dla ułatwienia mogę jedynie Tobie dodać że to o 14tej jest dosłownie odwrotne
Także zapamiętaj to sobie bo wiem co mówię. W tajniki oczywiście wchodzić nie będę. Dla mnie po prostu wygodniej jest grać na 14.00 Pozdrawiam

Szacunek. Dla ułatwienia mogę jedynie Tobie dodać że to o 14tej jest dosłownie odwrotne
Także zapamiętaj to sobie bo wiem co mówię. W tajniki oczywiście wchodzić nie będę. Dla mnie po prostu wygodniej jest grać na 14.00 Pozdrawiam
Robal taa mam to gdzieć...teraz Rychu napisał ze jest czad tylko niech ta dziennikarka po zawodóce przestanie gadać....hehe
dodam jeszcze ze i fryzjerka

mam skana dyplomu pokazać czy jak z tego dziennikarstwa

dodam jeszcze ze i fryzjerka

mam skana dyplomu pokazać czy jak z tego dziennikarstwa

Bonus Multi Multi: 340 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
andromeda....chyba będziemy musiały pokazać,ja skończyłam medycynę,chirurg ortopeda,nie pracuję jednak w zawodzie bo mi się odwidziało,poza tym mam lepsze zajęcia a takim mendom to bym zamiast składać kości to bym im łamała w hooj

lila>>. jak tam po 14
podałbyś coś do 15:10?
mi chodzi po głowie takie cos: 3,14,29,36,49,62,69,77
mi chodzi po głowie takie cos: 3,14,29,36,49,62,69,77
popieram 36 i 14

- bo z TEJ czterdziestki zrezygnowałem