Wpisy 4 730 466 – 4 730 565
18 maja 2023 10:02 → 18 maja 2023 12:39, 100 wpisów
@4 730 462waldus: racja ja przewiduje bynajmniej się staram hi hi
@4 730 464BOZON: a 6+9=18
@4 730 463BOZON:
@4 730 461Biedroneczka1977: 10 22
@4 730 470islandorka30,5: dziękuję
@4 730 446islandorka30,5: wygógłem
- sennik dla graczy -
"Jeśli śnisz, że z przyjemnością organizujesz zabawę, wróży Ci to szczęście, radość i przyjemność. Jeżeli bierzesz udział w grze, wróży Ci to niebezpieczeństwo przez niedbalstwo. Jeśli śnisz, że wygrywasz, jest to znak, że nieszczęście przynosi miłość. Gdy przegrywasz, zapowiada to, że staniesz się sprytny przez szkody."
- sennik dla graczy -
"Jeśli śnisz, że z przyjemnością organizujesz zabawę, wróży Ci to szczęście, radość i przyjemność. Jeżeli bierzesz udział w grze, wróży Ci to niebezpieczeństwo przez niedbalstwo. Jeśli śnisz, że wygrywasz, jest to znak, że nieszczęście przynosi miłość. Gdy przegrywasz, zapowiada to, że staniesz się sprytny przez szkody."
@4 730 472BOZON: A gdzie liczby
@4 730 473islandorka30,5: jeszcze się nie dokopałem
Ja mam Anne Babicz
@4 730 474BOZON: ok
@4 730 475islandorka30,5: widzę
@islandorka30,5: czy dobrze to przerobiłem?
seks sex
1521 156
9 12
...mi to leży, ta 9 i 12
seks sex
1521 156
9 12
...mi to leży, ta 9 i 12
Możesz najpierw poobserwować co ci wlata,sam widzisz że można pisać i tak i tak...nie wszystko jest czarne albo biale
Ciekawe czy zagląda tu czasami Lucyna miłośniczka Koni
(wątpię zepsuło tu się kiedyś >> ale kto wie)
(wątpię zepsuło tu się kiedyś >> ale kto wie)
Witam wszystkich
Macie już liczby na 14.00 czy dopiero układacie?
waldus:
Może być i z kosmosu aby weszły nie ma to znaczenia
Może być i z kosmosu aby weszły nie ma to znaczenia
@4 730 427: Broszka , Tymek , czy Zibi? A może znów Qubraczek - wędrowniczek?
waldus:
Poza tym gdzie ty w kosmosie widzisz jakieś liczby ?
Poza tym gdzie ty w kosmosie widzisz jakieś liczby ?
@4 730 487bozobo:
bozobo:
Wiesz kto dziś wygra ?
Wiesz kto dziś wygra ?
@4 730 485Sebastian_M: Witam 😈 Mam stałe, nie zdradzam liczb.Zone można zdradzić, liczb nie.Wygrasz Ty , ja,Tomek i Qubraczek bo mamy te same liczby.
Teraz najbliżej w kolejce do wygranej stoi
Jakub Wiśnia
Jakub Wiśnia
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Tylko musi zagrać A z tym jest różnie
Kiedyś pewna p*ycholka zarzucała, że jakiś Wulkania, czy Watykanista tworzył Nicki, teraz znów przypisuje tym osobom setki nowych nicków, by nie obciążać swoich s*irow.Mnie oni nie przeszkadzaja, prawie nie tyoryje w Keno bo gram w realu.
@4 730 495Sebastian_M: Dlac2ysikirj wygranejn& nożna, a gdy ma trzy drzeiowa to nie można.
@4 730 482Majestat: aaa, pamiętam ...i fakt, nie widać
@4 730 482Majestat:
Ta od koni ?
Ta która wyrzucili że stadniny za niewłaściwe zachowanie czy piszesz o innej osobie ?
Ta od koni ?
Ta która wyrzucili że stadniny za niewłaściwe zachowanie czy piszesz o innej osobie ?
bozobo:
@4 730 499: To tylko drobnica bo nie Mistka w klasie 450 zl, przelac na konto też nie potrafi bo nie ma uprawnům.Do oddzialu dopiero Jutro .Teraz inne sprawy.
@4 730 502Majestat:
Ok
Ok
@4 730 503bozobo:
Do oddziału po 450 zł?
Do oddziału po 450 zł?
@4 730 505Sebastian_M: Nie tylko bo jeszcze nie pobrańo za ...

Ciekawe kiedy ja pojadę do oddziału po
400 000 zł
za 5 w Mini
400 000 zł
za 5 w Mini
bozobo
Tylko że nie widać wysokości wygranej
Tylko że nie widać wysokości wygranej
@4 730 502Majestat: ...a On swoje
@4 730 507Sebastian_M: Jutro Sam Ci też kupon Keno do realizacji wygranej.Lubie Targowa 25
Zastanówmy się teraz jaka liczba jest w miarę pewna
bozobo
Bywasz na Targowej 25 ?
Bywasz na Targowej 25 ?
@4 730 511Sebastian_M: Moment, wyśle Ci kupony z super kolektury.
@4 730 512Sebastian_M: Kilka razy byłem , a jest tam bardzo miła kasjerka .
@4 730 516: Masz 5 , reszta później
@4 730 512Sebastian_M: Pozdrowa Waldusia i Majestat'a.
bozobo
A są niewidzialni ?
A są niewidzialni ?
bozobo
Pozdrawia Waldusia i Majestata
Pozdrawia Waldusia i Majestata
@4 730 519Sebastian_M: Raczej ślepi
Podzielę się wami moimi spostrzeżeniami
Moim zdaniem najpewniejszą pod słońcem liczbą jest
35
Tylko Co zrobić jak nie będzie słońca ? Ja mam plan B jeśli nie będzie słońca To dajemy liczbę
46
35
Tylko Co zrobić jak nie będzie słońca ? Ja mam plan B jeśli nie będzie słońca To dajemy liczbę
46
waldus
Kto jest nierobkiem?
Kto jest nierobkiem?
waldus
Mam pytanie czy twoja żona w dalszym ciągu Ciebie uwielbia ?
Mam pytanie czy twoja żona w dalszym ciągu Ciebie uwielbia ?
waldus
Jeszcze jedno jakie są szanse że będę Twoim zięciem ?
Jeszcze jedno jakie są szanse że będę Twoim zięciem ?
waldus
Jeśli pytam to muszę postawić znak zapytania
Jeśli pytam to muszę postawić znak zapytania
Matko święta już lecą żółte kartki
@4 730 530Sebastian_M: to sie nie interesuj
waldus
Sam pisałeś tutaj na czacie wielokrotnie i się chwaliłeś Więc nie dziw się że teraz są pytania
Sam pisałeś tutaj na czacie wielokrotnie i się chwaliłeś Więc nie dziw się że teraz są pytania
waldus
Poza tym jeśli chodzi o to czy będziesz moim teściem to jest bardzo poważna sprawa mnie to dotyczy osobiście i muszę to wiedzieć
Poza tym jeśli chodzi o to czy będziesz moim teściem to jest bardzo poważna sprawa mnie to dotyczy osobiście i muszę to wiedzieć
waldus
To nie są maniakalno-prześladowcze upodobania tylko to jest to że kiedyś pisałeś o sobie bardzo dużo. Nie wiem czy to były głupoty czy nie głupoty W każdym razie ludzie wzięli to do serca i myśleli że tak jest naprawdę. Jeśli były to z twojej strony żarty to zdementuj to i nikt więcej nie będzie ciebie o takie rzeczy
To nie są maniakalno-prześladowcze upodobania tylko to jest to że kiedyś pisałeś o sobie bardzo dużo. Nie wiem czy to były głupoty czy nie głupoty W każdym razie ludzie wzięli to do serca i myśleli że tak jest naprawdę. Jeśli były to z twojej strony żarty to zdementuj to i nikt więcej nie będzie ciebie o takie rzeczy
Pytał
No samochód umyty.. Resztę zrobione.. Jeszcze muszę od sikawki robić raczke..bo plastikowa pękła a szkoda wywalać całej sikawki bo gumowana
@4 730 529waldus: zablokowałem mam spokój z takiego powodu że Napisałem że Ani Grosza nie dam nikomu jak Wygram w Lotto to mi zaczął fikać ...i że nigdy nie wygram ble bla blaa Bejba solo nic osobistego
Lubię cytryny 

@4 730 539Forsami: bejba
...ogólnie człek nie do ogarnięcia, taki człowiek zagadka (?) ...z Batmana?
...ogólnie człek nie do ogarnięcia, taki człowiek zagadka (?) ...z Batmana?
@4 730 543RT1: jak zdrówko
Adrian żniw trafił w Mini.To Qubraczek z Ziemi Rybnickiej.Jak nie w Raciborzu to w Rybniku lub Rydułtowach to online - szczęściarz facet .
Uja teafiam..gram dalej. Czyli 1 mini 6 losowan jutro zawodzie..i niedziela kolejne raz mini 6 losowan..
@4 730 549RT1: Bo to fajny facet, uwolnił się już od komorników ...
@4 730 556RT1: Przejdź na dietę informacyjną, żadnych męczy ,polityki, jedynie PO może Cię uzdrowić.Pij tylko wina Tuska.
@4 730 560RT1: nie życz drugiemu, co Tobie nie miłe
W miejscowości Puławy padła wygrana 500 000 zł w zdrapce 500 000 ZŁ W BANKU. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki