Wpisy 4 728 040 – 4 728 139
15 maja 2023 10:51 → 15 maja 2023 14:02, 100 wpisów
zbigniew g:
Jak już tam będziesz to daj znać to ci powiem co i jak gdzie masz się poruszać gdzie iść i co warto obejrzeć
Jak już tam będziesz to daj znać to ci powiem co i jak gdzie masz się poruszać gdzie iść i co warto obejrzeć
zbigniew g:
Jeszcze jedna sprawa zawsze pisałeś o tym pająku że jak ugryzie to wtedy jest dobrze tam jest coś takiego jak właśnie taki pająk Jak już tam będziesz to ci podpowiem gdzie ten Pająk jest i co z tym wszystkim zrobić
Jeszcze jedna sprawa zawsze pisałeś o tym pająku że jak ugryzie to wtedy jest dobrze tam jest coś takiego jak właśnie taki pająk Jak już tam będziesz to ci podpowiem gdzie ten Pająk jest i co z tym wszystkim zrobić
Postanowiłem jadę do Egiptu
Ooo w Pile padla glowna w mini w SoboteZ gory mowie ze to nie Ja.
zbigniew g:
No to lipa
No to lipa
@4 728 043damian1983: piła byłem tam 2002 roku
@4 728 045zbigniew g: To superNie widzialem CIE
@4 728 044Sebastian_M: Popatrz jaka okazała kolektura.Nikt nie zgadnie gdzie ona się znajduje.

@4 728 046damian1983: bo ciebie mama nie wypuszczała z domu
@4 728 048zbigniew g: Oj Ty to masz ten leb jednak...dobra lece z tad
@4 728 037Sebastian_M: piosenka Polki była lepsza od Szwedki, tylko że Szwedki przez pomyłkę puściłem dwie piosenki, ta pierwsza to ta którą szwedka wygrała w 2012 roku, też jakiś badziew, teraz też ta ostatnia dno, piosenkę Polki to puściłem coś koło siódmej godziny na czacie , musisz cofnąć
@4 728 047: Tutaj nie miała nawet 1000 zł by zrealizować jedna z mizernych wygranych.
@4 728 049damian1983: sebek kiedy spotkanie multipasko
Covid19 się skończył
@4 728 053zbigniew g: Ale są inne zarazy
@4 728 054bozobo: u mnie wypłacają na kartę przelew do banku
@4 728 056zbigniew g: Dlatego jadę do poważnej kolektury
zbigniew g:
Staram się zorganizować ale towarzystwo się rozsypało Jedni drugich poblokowali i nie wiem co robić
Staram się zorganizować ale towarzystwo się rozsypało Jedni drugich poblokowali i nie wiem co robić
@4 728 058Sebastian_M: jest osa biedronka i inni
@4 728 058Sebastian_M: Nie widzę problemu, niech będą sami swoi , będzie zajefajnie
zbigniew g:
Te osoby są poblokowane. Okazały się fałszywe i nielojalne. Z takimi osobami nie warto się spotykać
Te osoby są poblokowane. Okazały się fałszywe i nielojalne. Z takimi osobami nie warto się spotykać
Hyba zadzwonię na wko by mnie wzieli na ćwiczenia rezerwy
zbigniew g:
Zadzwoń
Będziesz miał najlepsze wakacje
Zadzwoń
Będziesz miał najlepsze wakacje
@4 728 063Sebastian_M:
zbigniew g:
Powiedz Tym WKU żeby wzięli też tego co ma Forsę będziecie razem tworzyć zgraną paczkę
Dyzio i kabina nr 3
Powiedz Tym WKU żeby wzięli też tego co ma Forsę będziecie razem tworzyć zgraną paczkę
Dyzio i kabina nr 3
@4 728 065Sebastian_M:
@4 728 064zbigniew g:
Tam razem z wami będzie też Wieczorek i Głuch
Tam razem z wami będzie też Wieczorek i Głuch
Ja już na wycieczkę euro kupiłem
Gosiu, co tam się wydarzyło w Gorzowie Wielkopolskim przed niespełna godzina?
@4 728 067Sebastian_M: Podejmiesz się remontu tego obiektu?

@4 728 070bozobo:
Czemu nie
Czemu nie
@4 728 068Sebastian_M: Ja nie muszę kupować bo mam kasę w Euro z JP.
@4 728 070bozobo:
Gdzie to się znajduje ?
Gdzie to się znajduje ?
I co trzeba zrobić?
@4 728 071Sebastian_M: To na priv nieco później bo...coś złego się dzieje w....
W miejscowości Jakubowice padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 25 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 10 x 10)
W miejscowości Koszalin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Nowa Ruda padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10 x 2)
@4 728 082waldus: @4 728 081waldus: do mini te po EP
@4 728 082waldus:
21
21
@4 728 086Sebastian_M: od ciebie nie biore
waldus:
Jak chcesz
Jak chcesz
waldus:
Pracy kierownika też nie wziąłeś i teraz żałujesz
Pracy kierownika też nie wziąłeś i teraz żałujesz
waldus:
Jak Ci podpowiadałem żebyś kupił Volkswagena Golfa i dawałem ci super samochód to też nie wziąłeś i kupiłeś BMW i teraz żałujesz tak to z Tobą jest
Jak Ci podpowiadałem żebyś kupił Volkswagena Golfa i dawałem ci super samochód to też nie wziąłeś i kupiłeś BMW i teraz żałujesz tak to z Tobą jest
waldus:
Miałeś do niej jechać i co Obiecywałeś że pojedziesz obiecanki cacanki pisałem że nie pojedziesz to się zapierałeś że pojedziesz I co nie pojechałeś kto miał rację?
Miałeś do niej jechać i co Obiecywałeś że pojedziesz obiecanki cacanki pisałem że nie pojedziesz to się zapierałeś że pojedziesz I co nie pojechałeś kto miał rację?
waldus:
Oj Walduś Walduś
Oj Walduś Walduś
@4 728 094Sebastian_M: a ty pisałes ze se zone znajdziesz
@4 728 095waldus: @4 728 095waldus:
Tak pisałem ale pisałem dopiero 2 dni temu i znajdę ale to nie jest takie proste nie powiedziałem że znajdę tego i tego dnia po prostu znajdę Będę szukał
Tak pisałem ale pisałem dopiero 2 dni temu i znajdę ale to nie jest takie proste nie powiedziałem że znajdę tego i tego dnia po prostu znajdę Będę szukał
waldus:
Gdybym chciał to bym dawno miał żonę tylko ja szukam takiej prawdziwej żony takiej która będzie ze mną na dobre i na złe
Gdybym chciał to bym dawno miał żonę tylko ja szukam takiej prawdziwej żony takiej która będzie ze mną na dobre i na złe
waldus:
A wiesz jak ja sprawdzam przyszłą żonę czy będzie mi odpowiadała czy nie czy mnie kocha naprawdę czy nie kocha czy tylko liczy nas sponsoring ?
A wiesz jak ja sprawdzam przyszłą żonę czy będzie mi odpowiadała czy nie czy mnie kocha naprawdę czy nie kocha czy tylko liczy nas sponsoring ?
@4 728 100Sebastian_M: ty to chyba zycia nie znasz
drugi tomikobiety by chciał ale dzieci i siebie niech se sama utrzymuje
waldus:
Może i nie znam życia ale jeśli jesteś mądrzejszy i tak dobrze znasz życie to podpowiedz mi coś
Może i nie znam życia ale jeśli jesteś mądrzejszy i tak dobrze znasz życie to podpowiedz mi coś
waldus:
Tomi tak by chciał?
Tomi tak by chciał?
waldus:
To powiedz mi jak jest naprawdę w życiu żebym wszystko wiedział co mam robić jak jak mam się zachowywać jak postępować
To powiedz mi jak jest naprawdę w życiu żebym wszystko wiedział co mam robić jak jak mam się zachowywać jak postępować
@4 728 105Sebastian_M: miej wyjene a bedzie ci dane nara musze znikac
@4 728 105Sebastian_M: Wyrzuciłbym 30 zl

@4 728 107waldus: bo i po co żony kuzynka tylko na socjalu bo po co ma pracować 30 lat trójka dzieci teraz 200 na kolejne na każde wynalazła że może mieć jak będą miały papier że są w szkole specjalnej a dzieci kasę widzą jak świnka niebo
@4 728 112: a na starość pewnie dzieci dajcie pomóżcie i tak całe życie tylko jak dzieci pójdą w jej ślady i tylko daj
@4 728 113: emeryci umrą ci co pracują co im się chce też co zrobi rzadaca elita śkad będzie brać by dać mając pracujących tych co mają dorosłe dzieci gdzieś
800*3 200*3 czy kogoś kto tyle ma szlak nie trafia takich jest wielu a dzieci jak brudne głodne chodziły tak chodzą dobrze że mi się chce 3tys podatku mają z kogo ściągać

Gram dalej
@4 728 027zbigniew g: pracuje
Zb najszybszy termin za 2 lata
@4 728 122trisetum: do czego na kiedy to
@4 728 123BOZON: do Mm na 14 00 dnia 22 maja 2038 roku
@4 728 124BOZON:
@4 728 125Gosia__77: hmmm
@4 728 126trisetum:
@4 728 121islandorka30,5:
@4 728 130zbigniew g:
dawać losowanie ...szarpnąłem się na 5zł ...ale czekać mi się nie chce
Już kabaret już cyrk już rodeo na 102