Wpisy 4 728 021 – 4 728 120
15 maja 2023 10:40 → 15 maja 2023 13:55, 100 wpisów
@4 727 983BOZON:
@4 728 019zbigniew g:
To Turcji
To Turcji
@4 728 017Sebastian_M: pisał ci juz ktoś ze za dużo pytajników wrzucasz
@4 728 016zbigniew g: Patrz, jakis łobuz przesłał mi SMS.Jak go dorwę to mu....

Podałem błędnie piosenkę którą wygrała w 2012 roku Loreen, ta jest właściwa którą teraz wygrała
waldus:
Nikt mi nic o tym fakcie nie pisał. A co ?
Nikt mi nic o tym fakcie nie pisał. A co ?
Islandorka 4 lipca
zbigniew g:
Ty też do Turcji ?
Ty też do Turcji ?
@4 728 004BOZON:
@4 728 027zbigniew g:
Lecisz z osa do Turcji 4 lipca ?
Lecisz z osa do Turcji 4 lipca ?
@4 728 028Sebastian_M: u mnie na zakładzie pracy az50% Turcja reszta do Włoch i hiszpani
Ja może jak mi się zechce Egipt
@4 728 032bozobo: szerszenie
zbigniew g:
Leć choć raz do Turcji to później będziesz tam latał co roku. I nie bierz osy bo tam Turczynki jak marzenie
Posłuchaj się mnie
Leć choć raz do Turcji to później będziesz tam latał co roku. I nie bierz osy bo tam Turczynki jak marzenie
Posłuchaj się mnie
@4 728 034zbigniew g: A czy jest wśród nich truteń?
@4 728 025galik:
Ta poprzednia piosenka którą puściłeś była ładniejsza dużo ładniejsza od tej Podsumowując występ Polki podobał mi się bardziej niż tej Szwedki
Ta poprzednia piosenka którą puściłeś była ładniejsza dużo ładniejsza od tej Podsumowując występ Polki podobał mi się bardziej niż tej Szwedki
@4 728 036bozobo: szerszenie nie mają żądła samce
zbigniew g:
I rejon też jest ważny.
Ja polecam Alanya
I rejon też jest ważny.
Ja polecam Alanya
zbigniew g:
Jak już tam będziesz to daj znać to ci powiem co i jak gdzie masz się poruszać gdzie iść i co warto obejrzeć
Jak już tam będziesz to daj znać to ci powiem co i jak gdzie masz się poruszać gdzie iść i co warto obejrzeć
zbigniew g:
Jeszcze jedna sprawa zawsze pisałeś o tym pająku że jak ugryzie to wtedy jest dobrze tam jest coś takiego jak właśnie taki pająk Jak już tam będziesz to ci podpowiem gdzie ten Pająk jest i co z tym wszystkim zrobić
Jeszcze jedna sprawa zawsze pisałeś o tym pająku że jak ugryzie to wtedy jest dobrze tam jest coś takiego jak właśnie taki pająk Jak już tam będziesz to ci podpowiem gdzie ten Pająk jest i co z tym wszystkim zrobić
Postanowiłem jadę do Egiptu
Ooo w Pile padla glowna w mini w SoboteZ gory mowie ze to nie Ja.
zbigniew g:
No to lipa
No to lipa
@4 728 043damian1983: piła byłem tam 2002 roku
@4 728 045zbigniew g: To superNie widzialem CIE
@4 728 044Sebastian_M: Popatrz jaka okazała kolektura.Nikt nie zgadnie gdzie ona się znajduje.

@4 728 046damian1983: bo ciebie mama nie wypuszczała z domu
@4 728 048zbigniew g: Oj Ty to masz ten leb jednak...dobra lece z tad
@4 728 037Sebastian_M: piosenka Polki była lepsza od Szwedki, tylko że Szwedki przez pomyłkę puściłem dwie piosenki, ta pierwsza to ta którą szwedka wygrała w 2012 roku, też jakiś badziew, teraz też ta ostatnia dno, piosenkę Polki to puściłem coś koło siódmej godziny na czacie , musisz cofnąć
@4 728 047: Tutaj nie miała nawet 1000 zł by zrealizować jedna z mizernych wygranych.
@4 728 049damian1983: sebek kiedy spotkanie multipasko
Covid19 się skończył
@4 728 053zbigniew g: Ale są inne zarazy
@4 728 054bozobo: u mnie wypłacają na kartę przelew do banku
@4 728 056zbigniew g: Dlatego jadę do poważnej kolektury
zbigniew g:
Staram się zorganizować ale towarzystwo się rozsypało Jedni drugich poblokowali i nie wiem co robić
Staram się zorganizować ale towarzystwo się rozsypało Jedni drugich poblokowali i nie wiem co robić
@4 728 058Sebastian_M: jest osa biedronka i inni
@4 728 058Sebastian_M: Nie widzę problemu, niech będą sami swoi , będzie zajefajnie
zbigniew g:
Te osoby są poblokowane. Okazały się fałszywe i nielojalne. Z takimi osobami nie warto się spotykać
Te osoby są poblokowane. Okazały się fałszywe i nielojalne. Z takimi osobami nie warto się spotykać
Hyba zadzwonię na wko by mnie wzieli na ćwiczenia rezerwy
zbigniew g:
Zadzwoń
Będziesz miał najlepsze wakacje
Zadzwoń
Będziesz miał najlepsze wakacje
@4 728 063Sebastian_M:
zbigniew g:
Powiedz Tym WKU żeby wzięli też tego co ma Forsę będziecie razem tworzyć zgraną paczkę
Dyzio i kabina nr 3
Powiedz Tym WKU żeby wzięli też tego co ma Forsę będziecie razem tworzyć zgraną paczkę
Dyzio i kabina nr 3
@4 728 065Sebastian_M:
@4 728 064zbigniew g:
Tam razem z wami będzie też Wieczorek i Głuch
Tam razem z wami będzie też Wieczorek i Głuch
Ja już na wycieczkę euro kupiłem
Gosiu, co tam się wydarzyło w Gorzowie Wielkopolskim przed niespełna godzina?
@4 728 067Sebastian_M: Podejmiesz się remontu tego obiektu?

@4 728 070bozobo:
Czemu nie
Czemu nie
@4 728 068Sebastian_M: Ja nie muszę kupować bo mam kasę w Euro z JP.
@4 728 070bozobo:
Gdzie to się znajduje ?
Gdzie to się znajduje ?
I co trzeba zrobić?
@4 728 071Sebastian_M: To na priv nieco później bo...coś złego się dzieje w....
W miejscowości Jakubowice padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 25 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 10 x 10)
W miejscowości Koszalin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Nowa Ruda padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10 x 2)
@4 728 082waldus: @4 728 081waldus: do mini te po EP
@4 728 082waldus:
21
21
@4 728 086Sebastian_M: od ciebie nie biore
waldus:
Jak chcesz
Jak chcesz
waldus:
Pracy kierownika też nie wziąłeś i teraz żałujesz
Pracy kierownika też nie wziąłeś i teraz żałujesz
waldus:
Jak Ci podpowiadałem żebyś kupił Volkswagena Golfa i dawałem ci super samochód to też nie wziąłeś i kupiłeś BMW i teraz żałujesz tak to z Tobą jest
Jak Ci podpowiadałem żebyś kupił Volkswagena Golfa i dawałem ci super samochód to też nie wziąłeś i kupiłeś BMW i teraz żałujesz tak to z Tobą jest
waldus:
Miałeś do niej jechać i co Obiecywałeś że pojedziesz obiecanki cacanki pisałem że nie pojedziesz to się zapierałeś że pojedziesz I co nie pojechałeś kto miał rację?
Miałeś do niej jechać i co Obiecywałeś że pojedziesz obiecanki cacanki pisałem że nie pojedziesz to się zapierałeś że pojedziesz I co nie pojechałeś kto miał rację?
waldus:
Oj Walduś Walduś
Oj Walduś Walduś
@4 728 094Sebastian_M: a ty pisałes ze se zone znajdziesz
@4 728 095waldus: @4 728 095waldus:
Tak pisałem ale pisałem dopiero 2 dni temu i znajdę ale to nie jest takie proste nie powiedziałem że znajdę tego i tego dnia po prostu znajdę Będę szukał
Tak pisałem ale pisałem dopiero 2 dni temu i znajdę ale to nie jest takie proste nie powiedziałem że znajdę tego i tego dnia po prostu znajdę Będę szukał
waldus:
Gdybym chciał to bym dawno miał żonę tylko ja szukam takiej prawdziwej żony takiej która będzie ze mną na dobre i na złe
Gdybym chciał to bym dawno miał żonę tylko ja szukam takiej prawdziwej żony takiej która będzie ze mną na dobre i na złe
waldus:
A wiesz jak ja sprawdzam przyszłą żonę czy będzie mi odpowiadała czy nie czy mnie kocha naprawdę czy nie kocha czy tylko liczy nas sponsoring ?
A wiesz jak ja sprawdzam przyszłą żonę czy będzie mi odpowiadała czy nie czy mnie kocha naprawdę czy nie kocha czy tylko liczy nas sponsoring ?
@4 728 100Sebastian_M: ty to chyba zycia nie znasz
drugi tomikobiety by chciał ale dzieci i siebie niech se sama utrzymuje
waldus:
Może i nie znam życia ale jeśli jesteś mądrzejszy i tak dobrze znasz życie to podpowiedz mi coś
Może i nie znam życia ale jeśli jesteś mądrzejszy i tak dobrze znasz życie to podpowiedz mi coś
waldus:
Tomi tak by chciał?
Tomi tak by chciał?
waldus:
To powiedz mi jak jest naprawdę w życiu żebym wszystko wiedział co mam robić jak jak mam się zachowywać jak postępować
To powiedz mi jak jest naprawdę w życiu żebym wszystko wiedział co mam robić jak jak mam się zachowywać jak postępować
@4 728 105Sebastian_M: miej wyjene a bedzie ci dane nara musze znikac
@4 728 105Sebastian_M: Wyrzuciłbym 30 zl

@4 728 107waldus: bo i po co żony kuzynka tylko na socjalu bo po co ma pracować 30 lat trójka dzieci teraz 200 na kolejne na każde wynalazła że może mieć jak będą miały papier że są w szkole specjalnej a dzieci kasę widzą jak świnka niebo
@4 728 112: a na starość pewnie dzieci dajcie pomóżcie i tak całe życie tylko jak dzieci pójdą w jej ślady i tylko daj
@4 728 113: emeryci umrą ci co pracują co im się chce też co zrobi rzadaca elita śkad będzie brać by dać mając pracujących tych co mają dorosłe dzieci gdzieś
800*3 200*3 czy kogoś kto tyle ma szlak nie trafia takich jest wielu a dzieci jak brudne głodne chodziły tak chodzą dobrze że mi się chce 3tys podatku mają z kogo ściągać

Gram dalej
@4 728 027zbigniew g: pracuje