Wpisy 4 725 944 – 4 726 043
12 maja 2023 16:56 → 12 maja 2023 20:07, 100 wpisów
I tak wyszło mi lepiej niz myslalam
@4 725 944Pasko:
No zawsze wale prosto z mostu i patrz admin reklamy nie ma...
Tylko cicho bo zaraz wyskoczy
@4 725 947islandorka30,5: dopóki są mosty
Uważam, że każdy uczestnik powinien wyrazić zgodę na charakterystykę jego osoby,bo jest to jednak opinia, a czy zgodna z ...?

@4 725 951bozobo: no musimy wiedzieć, że to nie człowiek wystawia tą opinię
@4 725 952Pasko: Ale sztuczny inteligent ma być mądrzejszy od człowieka - prawda ? Może Sebastian nie życzy sobie charakterystyki jego osoby? A może chce ? - Nie wiem.Mnie akurat ta charakterystyka pozytywnie ubawiła.
@4 725 952Pasko: Ciekawe czy sztuczny inteligent potrafi ocenić osobę o setkach nicków Pampasowiec7373 i czy wskaże główny - aktywny nick tego kpiarza .
@4 725 950Pasko:
Nalepilam dzis z 600 pierogów, ręką mi odpada a gdzie jeszcze 6 tys.
nie ma zgody sztuczna inteligencja wie lepiej i się nie będzie pytać ludzi co są omylni i błędy popełniają
@4 725 957islandorka30,5:
Przed chwilą w grze Keno padło 20 x 6/6 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@4 725 954bozobo: ja generalnie jestem pod wrażeniem jak sprawdzam jej możliwości i dzielę się z Wami tym wrażeniem
To jest mistrza słowa, można mu próbować robić wyzwania.
- napisz mi zdanie w temacie lotto składające się z co najmniej 10 wyrazów, gdzie każda pierwsze litera kolejnego wyrazu jest dalszą literą w alfabecie.
ChatGPT:
"Alicja biorąc czek na dzisiejszej grze lotto, marzy o potężnym, rzadko spotykanym szczęściu, tworząc unikalne, wartościowe zbiory."
- napisz mi zdanie w temacie lotto składające się z co najmniej 10 wyrazów, gdzie każda pierwsze litera kolejnego wyrazu jest dalszą literą w alfabecie.
ChatGPT:
"Alicja biorąc czek na dzisiejszej grze lotto, marzy o potężnym, rzadko spotykanym szczęściu, tworząc unikalne, wartościowe zbiory."
@4 725 967waldus: robimy prośbę o analizę Twojej osoby na podstawie wypowiedzi na czacie?
@4 725 969Pasko: dawaj
@4 725 970waldus: 

Przed chwilą w grze Keno padło 12 x 7/7 (18 000 zł). Zobacz szczegóły
@4 725 972Pasko: nawet maszyna zauważyła ze dużo słów używam dwuznacznych
@4 725 975waldus:
Cześć Wszystkim
Zapisze sobie zeby nie zapomnieć
22 28 30 35 38 46 59 62 x
19 24 28 47 56 61 63 74
13 20 21 24 49 60 65 74
12 19 24 32 48 51 60 66
19 20 25 30 43 56 59 66
Zapisze sobie zeby nie zapomnieć
22 28 30 35 38 46 59 62 x
19 24 28 47 56 61 63 74
13 20 21 24 49 60 65 74
12 19 24 32 48 51 60 66
19 20 25 30 43 56 59 66
AbelAdel51

Pieknie
@4 725 979waldus: piękna jest
Cześć
@4 725 979waldus:
A pytałeś się wujka czy chce coś takiego ?
A pytałeś się wujka czy chce coś takiego ?
@4 725 979waldus:
Już mu to kupiłeś czy czekasz aż zaakceptuje ?
Już mu to kupiłeś czy czekasz aż zaakceptuje ?
Zaraz zobaczę jakie dać liczby do Multi
@4 725 985waldus: na wiejskiej ponoć szczególnie wśród episku
@4 725 994Mewa: ja przeczytałem dupka
@4 725 964Pasko: Momentami podejrzewam, że tekst jest Twoim dziełem.Sztucznx inteligent nie byłby tak miły dla niektórych.
@4 725 995waldus:
@4 725 996bozobo:
czy potrafisz być niemiły i napisać coś złowrogo?
ChatGPT:
Jako sztuczna inteligencja stworzona przez OpenAI, jestem zaprogramowany, aby zawsze zachowywać szacunek i uprzedzenie w stosunku do użytkowników. Nie jestem w stanie pisać lub mówić w sposób niemiły, agresywny czy złowrogi. Moim celem jest pomaganie i dostarczanie informacji w sposób jasny, przyjazny i pomocny. Zgodnie z zasadami etyki AI, ważne jest, aby sztuczna inteligencja była zawsze szanująca i bezstronna
czy potrafisz być niemiły i napisać coś złowrogo?
ChatGPT:
Jako sztuczna inteligencja stworzona przez OpenAI, jestem zaprogramowany, aby zawsze zachowywać szacunek i uprzedzenie w stosunku do użytkowników. Nie jestem w stanie pisać lub mówić w sposób niemiły, agresywny czy złowrogi. Moim celem jest pomaganie i dostarczanie informacji w sposób jasny, przyjazny i pomocny. Zgodnie z zasadami etyki AI, ważne jest, aby sztuczna inteligencja była zawsze szanująca i bezstronna
@4 725 967waldus:
Waldi za późno
@4 725 985waldus: na wypasie
@4 726 001islandorka30,5: chyba chcesz piosenkę od sztucznej inteligencji?
@4 725 999Pasko:
A o mnie co powie ?
A o mnie co powie ?
@4 725 999Pasko: Jestem tak wychowany, że nie potrafię być wrogo nastawiony do łudzi.Nir szantażuje, nie robię z siebie ofiary,nie zastraszam, nie kłamie .Słowa maja Wisełka moc i potrafis dodać nam skrzydel lub...skuteczńe je podciac.Niektorzy ludzie wjedza ,jak dobrac śliwa, by druga osoba pocxula sie gorzej, mniej pewnie.Unikam takich ludźi szerokym lukiem poprzez blokowanie ich by nie zamieniały życia w istne piekło.Pozdrawian widzących niewidzialnych, życzę miłego wieczoru.
@4 726 007Sebastian_M: już zobaczę
Jak na razie znalazłem takie liczby 8 9 21 33 i tu trzeba szukać
@4 726 011Pasko:
Coś się zacięło ?
Coś się zacięło ?
@4 726 015Pasko: Prawda
@4 726 015Pasko: a gdzie 1,2 i 3 ???
@4 726 018bozobo: no jest 2 wpisy wyżej...
@4 726 016bozobo:
Że też ja nie pomyślałem żeby sobie taki domek zbudować
Że też ja nie pomyślałem żeby sobie taki domek zbudować
@4 726 019Pasko: Dziękuję, nie zauważyłem .

Zaraz się przekonamy o mocy albo jej braku AI
@4 726 013Pasko: Bardzo rzeczowa charakterystyka, oby każdy chciał się z nią zapoznać i traktować Sebastiana tak jak On szanuje wszystkich.
@4 726 022chevelle1970: Ciebie się czyta nadzwyczaj miło.Pozdrawiamm
@4 726 023bozobo:
@4 726 025bozobo:
Ta piosenka jest bardzo fajna taka wesoła a Wyobraźcie sobie że jak byłem w Turcji to może uwierzycie może nie uwierzycie ale po plaży chodził pies i Śmieszne to było bo ten pies miał na oku taką białą plamę i ja śpiewałem tam na tej plaży w ten sposób po tej plaży chodzi Pies chodzi Pies chodzi pies ma na sobie GPS GPS GPS po tej plaży chodzi Pies chodzi Pies chodzi piec białą plamę ma na oku ahu
@4 726 030: WOW
I to to pisze to autentycznie to jest prawda tak jak było
@4 726 028: jeśli słabo widać to zwykłym tekstem wklejam
-> Za 15 minut losowanie Eurojackpot ... co zrobić gdybym trafił główną wygraną? Muszę się przygotować psychicznie ...
ChatGPT:
Wygranie w loterii, zwłaszcza tak dużej jak Eurojackpot, to zdecydowanie emocjonująca i zmieniająca życie sytuacja. Poniżej kilka kroków, które mogą Ci pomóc przygotować się psychicznie na potencjalną wygraną:
Zachowaj spokój: To pierwszy i najważniejszy krok. Wygrana może wywołać silne emocje, ale ważne jest, aby zachować spokój i nie podejmować pochopnych decyzji.
Zaszyfruj informacje: Jeśli wygrasz, nie dziel się tą informacją ze wszystkimi od razu. Rozważ dyskrecję i utrzymanie wygranej w tajemnicy, aż będziesz miał plan co do jej zarządzania.
Znajdź profesjonalne wsparcie: Skonsultuj się z profesjonalistami, takimi jak doradcami finansowymi, księgowymi i prawnikami. Pomogą Ci oni zrozumieć skomplikowane kwestie finansowe i podatkowe związane z tak dużą wygraną.
Zrób plan: Pomyśl, co chcesz zrobić z pieniędzmi. Czy chcesz zainwestować? Czy chcesz pomóc rodzinie lub organizacjom charytatywnym? Czy masz marzenia, które chciałbyś zrealizować?
Zadbaj o swoje zdrowie psychiczne: Nagła zmiana sytuacji finansowej może prowadzić do stresu i niepokoju. Zadbaj o swoje zdrowie psychiczne, rozmawiając z terapeutą lub doradcą.
Utrzymaj swoje wartości i priorytety: Wielka wygrana nie powinna zmieniać Twoich podstawowych wartości i priorytetów. Pamiętaj o tym, co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu.
Pamiętaj, że wygrana w loterii to nie tylko wielka radość, ale także duże wyzwanie. Właściwe przygotowanie może pomóc Ci lepiej zarządzać tą sytuacją. Powodzenia!
-> Za 15 minut losowanie Eurojackpot ... co zrobić gdybym trafił główną wygraną? Muszę się przygotować psychicznie ...
ChatGPT:
Wygranie w loterii, zwłaszcza tak dużej jak Eurojackpot, to zdecydowanie emocjonująca i zmieniająca życie sytuacja. Poniżej kilka kroków, które mogą Ci pomóc przygotować się psychicznie na potencjalną wygraną:
Zachowaj spokój: To pierwszy i najważniejszy krok. Wygrana może wywołać silne emocje, ale ważne jest, aby zachować spokój i nie podejmować pochopnych decyzji.
Zaszyfruj informacje: Jeśli wygrasz, nie dziel się tą informacją ze wszystkimi od razu. Rozważ dyskrecję i utrzymanie wygranej w tajemnicy, aż będziesz miał plan co do jej zarządzania.
Znajdź profesjonalne wsparcie: Skonsultuj się z profesjonalistami, takimi jak doradcami finansowymi, księgowymi i prawnikami. Pomogą Ci oni zrozumieć skomplikowane kwestie finansowe i podatkowe związane z tak dużą wygraną.
Zrób plan: Pomyśl, co chcesz zrobić z pieniędzmi. Czy chcesz zainwestować? Czy chcesz pomóc rodzinie lub organizacjom charytatywnym? Czy masz marzenia, które chciałbyś zrealizować?
Zadbaj o swoje zdrowie psychiczne: Nagła zmiana sytuacji finansowej może prowadzić do stresu i niepokoju. Zadbaj o swoje zdrowie psychiczne, rozmawiając z terapeutą lub doradcą.
Utrzymaj swoje wartości i priorytety: Wielka wygrana nie powinna zmieniać Twoich podstawowych wartości i priorytetów. Pamiętaj o tym, co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu.
Pamiętaj, że wygrana w loterii to nie tylko wielka radość, ale także duże wyzwanie. Właściwe przygotowanie może pomóc Ci lepiej zarządzać tą sytuacją. Powodzenia!
@4 726 030: WOW , ale kasiury
@4 726 031chevelle1970: wow ale wygrana
I jeszcze jedna ciekawostka jak byłem na tej plaży w Turcji to przy wejściu do wody było bardzo dużo kamieni i duże i małe i ludzie turyści jak się jak chcieli wejść do wody to tak utykali i te kamienie im bardzo przeszkadzały Zresztą ja też jak wchodziłem to przeszkadzały mi te kamienie i wszystkie powynosiłem ludzie się dziwili co ja robię a ja wynosiłem wszystkie kamienie z wody w tym miejscu gdzie było takie molo małe małe takie molo specjalne zrobione dla turystów żeby mogli sobie tamtędy zejść były takie poręcze metalowe No i tak jak mówię wszystkie kamienie zabrałem powynosiłem i ludzie mogli spokojnie wchodzić do wody
@4 726 035Pasko: Nie to nie ja niestety
@4 726 035Pasko: Ale 100 zeta wpadło w kartach online lotto
@4 726 038chevelle1970:
@4 726 035Pasko: Możesz sprawdzić czy czatgtp jest w stanie wygenerować zestaw z podanych liczb z gwaranacją trafień ?
@4 726 036Sebastian_M: łap od sztucznej piosenkę:
(Refren)
Na plaży w Turcji, gdzie słońce gra,
Kamienie pod wodą, co krok się zdarza.
Jeden facet podjął, co inni śmiali,
A ludzie mogli, swobodnie w morzu brodzić.
Tam gdzie morze szumi, gdzie fale błyszczą,
Przy małym molo, kamienie przeszkadzały.
Turystom drogę, do wody zamykały,
Ale przyszedł facet, co kamienie znikały.
Słońce na niebie, woda wokół wrze,
On w dół się schyla, kamień po kamieniu bierze.
Ludzie się dziwią, pytają "co robisz?",
On odpowiada, "wygodę Wam tworzę".
(Refren)
Kamień za kamieniem, z wody je wynosi,
Dla turystów troszczy, nie szuka dla siebie pochwał.
Na plaży w Turcji, gdzie słońce błyszczy tak jasno,
Jego praca cicha, tworzy uśmiechy na twarzach.
(Refren)
A kiedy dzień kończy, słońce schodzi za horyzont,
Na plaży pozostaje, opowieść o tym człowieku.
Który z sercem wielkim, i rękoma silnymi,
Zrobił drogę wolną, dla wody spragnionych.
(Refren)
(Outro)
Tak to jest na plaży, gdzie morze szumi,
Gdzie facet jeden, kamienie usuwa.
I choć to mały gest, a jednak wielki skutek,
Dla tych, co chcą w morzu, swobodnie kąpać się.
(Refren)
Tam gdzie morze szumi, gdzie fale błyszczą,
Przy małym molo, kamienie przeszkadzały.
Turystom drogę, do wody zamykały,
Ale przyszedł facet, co kamienie znikały.
Słońce na niebie, woda wokół wrze,
On w dół się schyla, kamień po kamieniu bierze.
Ludzie się dziwią, pytają "co robisz?",
On odpowiada, "wygodę Wam tworzę".
(Refren)
Kamień za kamieniem, z wody je wynosi,
Dla turystów troszczy, nie szuka dla siebie pochwał.
Na plaży w Turcji, gdzie słońce błyszczy tak jasno,
Jego praca cicha, tworzy uśmiechy na twarzach.
(Refren)
A kiedy dzień kończy, słońce schodzi za horyzont,
Na plaży pozostaje, opowieść o tym człowieku.
Który z sercem wielkim, i rękoma silnymi,
Zrobił drogę wolną, dla wody spragnionych.
(Refren)
(Outro)
Tak to jest na plaży, gdzie morze szumi,
Gdzie facet jeden, kamienie usuwa.
I choć to mały gest, a jednak wielki skutek,
Dla tych, co chcą w morzu, swobodnie kąpać się.
Widzę że sztuczna inteligencja podała liczby do eurojackpota Ciekawe ile osób tymi liczbami zagrało
@4 726 042Sebastian_M: Ja tylko w profilu obstawiłem

to łomnie