Wpisy 472 534 – 472 633
31 sierpnia 2011 11:05 → 31 sierpnia 2011 11:42, 100 wpisów
milan...

.... 36 ....

nie chcę sie powtarzać,bo nudne.... Robal napisz jakieś krytyczne opinie pod swoim nickiem - napisz kto Ci się nie podoba i dlaczego tak dosłownie (a nie ogródkami jak to masz w swoim zwyczaju) z miła chęcią poczytam co sie z Toba tutaj stanie i jaką jazdę bedziesz miał ... no chyba,ze odwagi Ci brak ... 

amour...

36

19,31,62,15,3,63,58,73,70,74.......
71,55,38,51,35,79,36,4,41,68
71,55,38,51,35,79,36,4,41,68gryks76...

niech kazdy poda swojego pewniaka ..? i moze cos wpadnie ..?
Darek....32
lila.....6
torsan....69
Gała.....3
krysieńka....
amour.....28
lemoniadowy...
bella.....
andromeda....
Pawcio....80
lila.....6
torsan....69
Gała.....3
krysieńka....
amour.....28
lemoniadowy...
bella.....
andromeda....
Pawcio....80
66,23,61,20,15,3,80,79,77,18.......
54,6,40,62,19,1,12,75,29,49
54,6,40,62,19,1,12,75,29,49-77-

acha robal Ty naszą prywatę z maila wyciągnąłeś więc i ja sobie na to pozwolę ... mogę prawda?
pamiętasz jak pisałeś,że niektóre nicki Cie denerwują??? ot choćby taki "simad" i już już chciałeś coś mu napisać ale .... chyba brakło Ci odwagi ... której mi nie brakuje - ładnie to tak za pleckami,a nie na forum oficjalnie????? ot Ci własnie cały dwulicowy robal .... a czepia się,że ktoś pod swoim innym wcieleniem pisze swoje zdanie ... tfu
pamiętasz jak pisałeś,że niektóre nicki Cie denerwują??? ot choćby taki "simad" i już już chciałeś coś mu napisać ale .... chyba brakło Ci odwagi ... której mi nie brakuje - ładnie to tak za pleckami,a nie na forum oficjalnie????? ot Ci własnie cały dwulicowy robal .... a czepia się,że ktoś pod swoim innym wcieleniem pisze swoje zdanie ... tfu
36 moj na dzis
Gała....wiem
jak Forum niedostępne to musimy tak,potem wpiszę to w grupach
jak Forum niedostępne to musimy tak,potem wpiszę to w grupachGRUPA D
smutasek....
Full......
vanilla....18
bartuś....13
jandzia.....
Kat001.....
jac11......
pikpok......
player.....
smutasek....
Full......
vanilla....18
bartuś....13
jandzia.....
Kat001.....
jac11......
pikpok......
player.....

tak karaluchy mogą chodzić po ścianach ale w szerogu
porządek musi być
porządek musi być
14 tez mi sie podoba ...

GRUPA D
smutasek....
Full......
vanilla....18
bartuś....13
jandzia.....
Kat001.....
jac11......14
pikpok......
player.....
smutasek....
Full......
vanilla....18
bartuś....13
jandzia.....
Kat001.....
jac11......14
pikpok......
player.....
Darecki...porządek musi być bo się potem sama w tym wszystkim pogubię.Dzięki za prezent 

Darek....32
lila.....6
torsan....69
Gała.....3
krysieńka....
amour.....28
lemoniadowy...
bella.....
andromeda....
Pawcio....80
lila.....6
torsan....69
Gała.....3
krysieńka....
amour.....28
lemoniadowy...
bella.....
andromeda....
Pawcio....80
zgadzam sie z toba ... pora cos wygrac ...

Darek....32
lila.....6
torsan....69
Gała.....3
krysieńka....
amour.....28
lemoniadowy...
bella.....
andromeda....14
Pawcio....80
lila.....6
torsan....69
Gała.....3
krysieńka....
amour.....28
lemoniadowy...
bella.....
andromeda....14
Pawcio....80
ale obstawiam 36 ....

Witajcie 

madzia..nie chcesz sie powtarzac..a wciaz to robisz..
to czy chetnie poczytasz ..czy nie..jak sie innych gnebi.nikogo nie obczodzi..bo robisz to wlasnie ty..
oj ty masz wielka odwage..to fakt..wciaz pisac to samo..blee
i podjudzac..czas chyba na twoj..wielki wyjazd stad..
chyba ze brak ci..odwagi..czego ty do cholery chcesz..
czep sie tramwaja..i najlepiej..odjedz..nim..

madzia..nie chcesz sie powtarzac..a wciaz to robisz..
to czy chetnie poczytasz ..czy nie..jak sie innych gnebi.nikogo nie obczodzi..bo robisz to wlasnie ty..
oj ty masz wielka odwage..to fakt..wciaz pisac to samo..blee
i podjudzac..czas chyba na twoj..wielki wyjazd stad..
chyba ze brak ci..odwagi..czego ty do cholery chcesz..
czep sie tramwaja..i najlepiej..odjedz..nim..
ulexxa...

witay ...

ulexxa >>> zaczepiam,piszę coś do Ciebie kobieto - miałaś mnie ignorować (duet z mag..) ... pisanie prawdy to podjudzanie ??? no masz poczucie moralności - sprawa sprowadza się do tego nie wiem czy zrozumiałaś - dlaczego tak niepochlebne piszą o tej stronce i proszę Cię bardzo nie interesuje mnie co masz do powiedzenia ...
czepiła sie jak rzep i nie odpuszcza ... 
Darku witałam Cię jak i resztę juz ...

Darku witałam Cię jak i resztę juz ...

dobra uciekam do wieczora narka 

Mariolka, Julka, Izabela, Bogdan
optymistka45
i nie wymienieni
Do uwag o czacie... Bo to jest chyba taką sporą kościa niezgody... Różna jest, z całą pewnością każdego wrażliwość..., ale -
Pasko widzi - ruch, rotację, wejścia na stronę - i - gdyby przeszkadzało coś Jemu - zapewne - jakoś by reagował
Nie
madzia77, jak mi się wydaje nic o simadzie Tobie nie napisałem - ale - sprawdzę i *
Ale - bardzo się cieszę się , że poruszyłaś taką rzecz, jak pw i mieszanie pw z upublicznianem na forum -
I, jak rozumiem skoro wyciągasz coś z pw publicznie - czego ja jeszcze nie zrobiłem - rozumiem, że jak ruszy forum - pozwolisz, żeby nie było niedopowiedzeń -
- * wkleję całą naszą korespondencję - bo ja naprawdę - nie mam się czego bać
- I odniosę się do kilku jeszcze spraw, bo tu nie będę ludziom duł trupy
A simad ? - fakt - wkurzał mnie ze swoją antykościelną gadką i napisałem to Jemu - taka jedna z nielicznych awanturek robala
Natomiast, ytak - na pewno napisałem Ci o
Talizmanie, - nic specjalnie osobistego - tylko w odniesieniu do tekstów, które tu umieszcza, a nie powinien... Napisałem, że powinien zmienić retorykę, bo - facet za takie teksty - mimo iż to tylko jego zdanie - może narobić kłopotów Paśce, a na pewno - monitorujący net - mają powody, żeby wskazywać Polaków, jako antysemickich idiotów
optymistka45
i nie wymienieni

Do uwag o czacie... Bo to jest chyba taką sporą kościa niezgody... Różna jest, z całą pewnością każdego wrażliwość..., ale -
Pasko widzi - ruch, rotację, wejścia na stronę - i - gdyby przeszkadzało coś Jemu - zapewne - jakoś by reagował
Nie
madzia77, jak mi się wydaje nic o simadzie Tobie nie napisałem - ale - sprawdzę i *
Ale - bardzo się cieszę się , że poruszyłaś taką rzecz, jak pw i mieszanie pw z upublicznianem na forum -
I, jak rozumiem skoro wyciągasz coś z pw publicznie - czego ja jeszcze nie zrobiłem - rozumiem, że jak ruszy forum - pozwolisz, żeby nie było niedopowiedzeń -
- * wkleję całą naszą korespondencję - bo ja naprawdę - nie mam się czego bać
- I odniosę się do kilku jeszcze spraw, bo tu nie będę ludziom duł trupy
A simad ? - fakt - wkurzał mnie ze swoją antykościelną gadką i napisałem to Jemu - taka jedna z nielicznych awanturek robala
Natomiast, ytak - na pewno napisałem Ci o
Talizmanie, - nic specjalnie osobistego - tylko w odniesieniu do tekstów, które tu umieszcza, a nie powinien... Napisałem, że powinien zmienić retorykę, bo - facet za takie teksty - mimo iż to tylko jego zdanie - może narobić kłopotów Paśce, a na pewno - monitorujący net - mają powody, żeby wskazywać Polaków, jako antysemickich idiotów
ja mam ochote na mala czarna ...

Dariusz..pracy troche..ale ujdzie..o tak wolne..

pukaj sie po glowce..madzia pukaj..moze rozumku tam wbijesz..
bo jak narazie..to tylko obserwujesz..kogo sie tu uczepic
..jak Rzep..echh

pukaj sie po glowce..madzia pukaj..moze rozumku tam wbijesz..
bo jak narazie..to tylko obserwujesz..kogo sie tu uczepic
..jak Rzep..echh
ludzie kochajcie sie ... tak krotko sie zyje ...

podobaja mi sie te tanczace ikonki 
Caffe..

Gala hellol..

http://www.youtube.com/watch?v=1jOn5CAsq2A&ob=av2n

Gala hellol..

http://www.youtube.com/watch?v=1jOn5CAsq2A&ob=av2n

ulexxa >>> no pierwsza to Ty się czepiłaś mnie i mag.. tak Ci nie pasujemy ...
jak sama pisałaś nic tu jednostka (TY) nie zmieni wiec ... chyba wiesz co masz robić ....
jak sama pisałaś nic tu jednostka (TY) nie zmieni wiec ... chyba wiesz co masz robić ....
moze zatanczymy ..?

taka WIELKA ulexxa do takiej "maluczkiej" się zniża ... ech .... co za szczęście mnie spotkało 

ide w piersza pare ....