Wpisy 472 278 – 472 377
31 sierpnia 2011 08:54 → 31 sierpnia 2011 10:15, 100 wpisów
Adam
O, kolega widzę - nie docenia czterdziestek ?
A ja - taką śliczną dziewiąteczkę dziś przyszykowałem - uwaga uwaga - 6,18,25,39,52,68 i do tego - 40,41,42

dobrego
O, kolega widzę - nie docenia czterdziestek ?
A ja - taką śliczną dziewiąteczkę dziś przyszykowałem - uwaga uwaga - 6,18,25,39,52,68 i do tego - 40,41,42

dobrego
Gała
Chyba w życiu nie wysłałem na 8 skreśleń i powiem Ci tak -
- nie boję się tej "40", ale ok - wyślę na osiem, bez niej
wzajemnie
andrusia
Bez kręcenia i nawijania ?
tak

Chyba w życiu nie wysłałem na 8 skreśleń i powiem Ci tak -
- nie boję się tej "40", ale ok - wyślę na osiem, bez niej
wzajemnie
andrusia
Bez kręcenia i nawijania ?
tak

Gała ale włosy na wałki
Ty kiedyś pisałeś ze masz żabke w portfelu i ze ta figurka szczęscie przynosi?

Ty kiedyś pisałeś ze masz żabke w portfelu i ze ta figurka szczęscie przynosi?

tak mam żabke w portfelu i ma przyciagać kase ale do końca coś nie działa

Gała ahha no właśnie sobie dam na pulpit żabke co by kasiorke przyciągała

Kobieta klęka na materacu a następnie przywiera do niego piersiami. Nogi podkurczone w kolanach, rozsunięte. Partner klęczy za kochanką. Możliwe jest też ułożenie partnerki w tej pozycji na brzegu wysokiego łóżka lub niskiego stołu, tak, by partner mógł kochać się z nią w pozycji stojącej. Pozycja podobna do "kolankowo - łokciowej". Bardzo ceniona przez panów lubiących mocne wrażenia, i to nie tylko te wzrokowe.
vanilla
vanilla

andromeda....
może inni admini się tym zajęli albo leń im się na plecy wdrapał i się nie zajęli

może inni admini się tym zajęli albo leń im się na plecy wdrapał i się nie zajęli

w horoskopie mam napisane że,mój poziom umysłowy dzisiaj wynosi 0% ha ha ha ja pitole,to aż,tak źle ze mną

vanilla...zawsze tak jest ,jak dasz 4 wskoczy 5 jak dasz 3 wskoczy 4

Witam ponownie miło czatowników
lila
eryka1

andromeda

vanilla
Czytający czat

lila

eryka1

andromeda

vanilla

Czytający czat

Dzień dobry witam wszystkich

Gała....

andro...

A ja sobie przeanalizowałem liczbę nr 32 czyli tę na która czekamy najdłużej,ale tylko z godz 14:00 bo takie losowanie przed nami i..
Liczba 32 od lipca czyli w tym półroczu padła 20 razy.Wypadła 10 razy w dni parzyste i 10 razy w nieparzyste.Obecnie liczac tylko godz 14:00 czekamy na nią od 13 losowań.Wypadła 3 razy jako powtórka oraz raz się zdarzyło ze padła 4 razy z rzędu w tym półroczu.Najczęściej padała z liczbą 37 narzadziej 07,08,74,76.Wniosek ...Liczba 32 powinna paść dziś na 53%
Liczba 32 od lipca czyli w tym półroczu padła 20 razy.Wypadła 10 razy w dni parzyste i 10 razy w nieparzyste.Obecnie liczac tylko godz 14:00 czekamy na nią od 13 losowań.Wypadła 3 razy jako powtórka oraz raz się zdarzyło ze padła 4 razy z rzędu w tym półroczu.Najczęściej padała z liczbą 37 narzadziej 07,08,74,76.Wniosek ...Liczba 32 powinna paść dziś na 53%
darek...

lila...

-4-7-8-13-21-26-33-42-55-69-
3-7-14-18-27-30-41-42-59-77

jaka żabka?

Andro branie masz