Wpisy 4 715 713 – 4 715 812
29 kwietnia 2023 03:18 → 29 kwietnia 2023 08:09, 100 wpisów
@4 715 609Trisetum dzieki nawet wysłane
Przespałem się i ciągle mi ta piosenka siedzi w głowie, nie wiem czemu, a więc ją puszczę
Skrócony tekst do tej piosenki
Wtedy gdy się najmniej spodziewasz Nagła wiadomość pchnie cię nożem Tępy, znajomy ból Znów stare blizny się otworzą Nocą przy małym tranzystorze Mróz mi pokąsał mózg i dłonie Spikera chłodny głos Sprawił, że wiem już, jak się tonie...
Słuchaj, to jest zwyczajne świństwo Tak się nie mówi "do widzenia" Nie można wyjść ot, tak W połowie snu i w pół marzenia Jeszcze wiruje Twoja płyta Jeszcze się Tobą ekran pali Pod zimnym światłem gwiazd Jak ciężko żyć tym, co zostali...
Wtedy gdy się najmniej spodziewasz Nagła wiadomość pchnie cię nożem Tępy, znajomy ból Znów stare blizny się otworzą Nocą przy małym tranzystorze Mróz mi pokąsał mózg i dłonie Spikera chłodny głos Sprawił, że wiem już, jak się tonie...
Słuchaj, to jest zwyczajne świństwo Tak się nie mówi "do widzenia" Nie można wyjść ot, tak W połowie snu i w pół marzenia Jeszcze wiruje Twoja płyta Jeszcze się Tobą ekran pali Pod zimnym światłem gwiazd Jak ciężko żyć tym, co zostali...
Ten tekst jest źle pokazany, bo z tej strony "tekstowo" coś nie tak to wszystko się wkleja, najgorsza strona chyba do udostępniania tekstu
@4 715 722galik:
@4 715 723waldus:
Ze strony ising jest lepiej
Wtedy gdy się najmniej spodziewasz
Nagła wiadomość pchnie cię nożem
Tępy, znajomy ból
Znów stare blizny się otworzą
Nocą przy małym tranzystorze
Mróz mi pokąsał mózg i dłonie
Spikera chłodny głos
Sprawił, że wiem już, jak się tonie
Cienki lód
Kruche szkło
Janis J, Brian Jones
Jimi H, Anna J
Kruchy lód
Cienkie szkło
Steve McQueen, Romy S
Ryszard R, Elvis P
Martwy film
Martwy blues
Kruche szkło
Cienki lód
Czas ołowiu
Słuchaj, to jest zwyczajne świństwo
Tak się nie mówi "do widzenia"
Nie można wyjść ot, tak
W połowie snu i w pół marzenia
Jeszcze wiruje Twoja płyta
Jeszcze się Tobą ekran pali
Pod zimnym światłem gwiazd
Jak ciężko żyć tym, co zostali
Cienki lód
Kruche szkło
Janis J, Brian Jones
Jimi H, Anna J
Kruchy lód
Cienkie szkło
Steve McQueen, Romy S
Romek L, Elvis P
Martwy film
Martwy blues
Kruche szkło
Cienki lód
Czas ołowiu
Wtedy gdy się najmniej spodziewasz
Nagła wiadomość pchnie cię nożem
Tępy, znajomy ból
Znów stare blizny się otworzą
Nocą przy małym tranzystorze
Mróz mi pokąsał mózg i dłonie
Spikera chłodny głos
Sprawił, że wiem już, jak się tonie
Cienki lód
Kruche szkło
Janis J, Brian Jones
Jimi H, Anna J
Kruchy lód
Cienkie szkło
Steve McQueen, Romy S
Ryszard R, Elvis P
Martwy film
Martwy blues
Kruche szkło
Cienki lód
Czas ołowiu
Słuchaj, to jest zwyczajne świństwo
Tak się nie mówi "do widzenia"
Nie można wyjść ot, tak
W połowie snu i w pół marzenia
Jeszcze wiruje Twoja płyta
Jeszcze się Tobą ekran pali
Pod zimnym światłem gwiazd
Jak ciężko żyć tym, co zostali
Cienki lód
Kruche szkło
Janis J, Brian Jones
Jimi H, Anna J
Kruchy lód
Cienkie szkło
Steve McQueen, Romy S
Romek L, Elvis P
Martwy film
Martwy blues
Kruche szkło
Cienki lód
Czas ołowiu
@4 715 724galik: grasz coś czy tylko obserwujesz
@4 715 726waldus: nie gram, gram sporadycznie, tylko skupiam się na typowaniu, chyba dobry jestem bo mam na razie drugie miejsce w pewniakach
@4 715 728waldus: ale powiem Ci w sekrecie że dość dużo przegrałem by grać dalej, powiedziałem dość tym złodziejom i już nie gram, gram tylko okazyjnie jak jestem akurat w sklepie
@4 715 729galik: więcej jak za 5 zł nie opłaca się wysyłać
@4 715 730waldus: jeżeli żadko grasz to można za więcej puścić, ale tak żeby nie uszczupliło budżetu
@4 715 721waldus:
@4 715 733Bolo22:
@4 715 733Bolo22:
Wciskają nam kit że co 4 zdrapka wygrywa, nie jest to prawdą bo to jedynie zwrot poniesionych kosztów które Tesika nic nie kosztuje chcąc liczyć na jakąś wygrana to trzeba że 20 zdrapek kupić i to nie wiadomo czy się zwróci
@4 715 739slawek: witaj w krainie nierobkow
@4 715 741Walduś To co , że was wszystkich tu hydraulik zatrudnił
@4 715 614Robal
Ja pracuję ciągle i bez przerwy nawet dziś żeby mieć dużo pieniążków na gry TS
@4 715 745slawek: @4 715 734Bolo22:
@4 715 742slawek: ten hydraulik z Warszawy ma takie stafki ze tylko nieświadomy go zatrudni
@4 715 747Walduś
@4 715 749wujek47:
brak słońca
@4 715 752Biedroneczka1977: o to musi byc u cie ciemno
I keno z portfela Pasko
@4 715 752Biedroneczka1977: czyli za osiem minut zdechniem wszyscy
@4 715 753waldus: ciemno trochę ale światła nie zapale bo i tak już mam rachunki ze ho ho
@4 715 755wujek47: dlaczego
Ukryta prawda mówię Wam jakie ludzie mają problemy te nasze to pikuś
@4 715 753waldus:
@4 715 760waldus:
@4 715 758Biedroneczka1977: krostę mi wywaliło na napletku
@4 715 763wujek47:
@4 715 763wujek47: mówiłem ci zebys nie używał elektronarzedzi do zabawy praciem
@4 715 765waldus: siedział wujek na giewoncie
piorun go poraził w prącie
och ty wujku pindolony
czemuś nie był uziemiony
chej
piorun go poraził w prącie
och ty wujku pindolony
czemuś nie był uziemiony
chej
@4 715 767waldus: dziś moja 8 od wczoraj na zagraj ponownie
Dzień dobry wszy stkim - niewidzialnym wszy stko widzącym też.Milo było przeczytać mądre teksty.Az chciało się krzyknąć " chwili zatrzymaj się, jesteś zbyt piękna by odejść ".Piszesz mało, ale mądrze.- Bycie zwyczajnym zawiera w w sobie tajemnice prostoty.Udanego weekendu dla całej społeczności stronki.

@4 715 774Robal_36: miłego dnia 😃 dziękuję za fiolki

@4 715 776emerytka 46:
@4 715 778: 2 x 30 , paluch zahaczył o 3
Biedroneczka1977
waldus
sławek
Robal_36
wujek47
waldus
sławek
Robal_36
wujek47
@4 715 780emerytka 46:
@4 715 780emerytka 46:
Xdrive/Balbina2323/Ernest3400/Kleofas75)Zuziazuzia22222/Poldek2323poldek/Klrmens858585/Trisetum-Faryzeusz7373, dawać czadu w Keno, ale w realu.
Witam wszystkich
Hej ho hej ho do pracy by się szło
Nie mam dziś wolnego zaraz idę do pracy
Wczoraj wymyśliłem coś takiego
18 23 25 13 55
18 23 25 13 55
@4 715 785Sebastian_M: Witam Dzisiaj wolne, czy znów praca przy sobocie ? Z tego co mi wiadomo to mężatki bardzo lubią zgłaszać awarie gdy mężów nie ma w domu.Bardzo wdzięczny zawód.
Albo to puścić albo jeszcze udoskonalić oto jest pytanie
@4 715 790Sebastian_M: Powiadasz, że 55 wejdzie?
Ale odmówiłem. Miałem wcześniej zaplanowane że wykonam u siebie odpowiednią ilość pracy i muszę to zrobić
@4 715 792Sebastian_M: Podaj jej móje dane techniczne, ale raczej tylko z Ursynowa i Ochoty.
To nie jest prawda że facet nie powinien kobiecie odmawiać. Są sytuacje kiedy trzeba odmawiać i nie ma innego wyjścia. Odmowa to nie jest nic złego A kobiety czasami się za to obrażają
@4 715 794bozobo:
Dane techniczne
Dane techniczne
Jeszcze nie wkleiłem wygranych w mini bo są w grze, a szkoda by ktoś lypnal swoimi łaskawymi oczetami...
@4 715 798Sebastian_M: Cały świat zna, a Ty nie znasz ?
@4 715 797bozobo:
Szczególnie Żabojady bo to są gady to tak jak Bazyliszek jak spojrzy swoimi oczami to już koniec
Szczególnie Żabojady bo to są gady to tak jak Bazyliszek jak spojrzy swoimi oczami to już koniec
@4 715 798Sebastian_M: To jaki w końcu na dzisiaj trzon do ....multi ?
@4 715 799bozobo:
Ten niby cały świat wszystko zna a w rzeczywistości nic nie zna to są tylko domysły i wyobrażenia
Ten niby cały świat wszystko zna a w rzeczywistości nic nie zna to są tylko domysły i wyobrażenia
@4 715 801bozobo:
To trzeba jeszcze dokładnie sprawdzić obrobić i udoskonalić
To trzeba jeszcze dokładnie sprawdzić obrobić i udoskonalić
Myślę że powinno się wysyłać dwa kupony jeden powiedzmy Tak jak pokazałem a drugi zupełnie inny dla zmyłki wtedy Prawdopodobieństwo wygranej jest dużo dużo większe
@4 715 802Sebastian_M: Ty to rozumiesz, ale marynowane ciele już nie
@4 715 805bozobo:
Niestety takie życie i sam tego nie zmienisz Dopóki nie będzie dobrej woli z drugiej strony nie ma na to szans
Niestety takie życie i sam tego nie zmienisz Dopóki nie będzie dobrej woli z drugiej strony nie ma na to szans
@4 715 805: Raczej wolnomysliciel, by cielaka nie obrażać.
Walduś.
Odkurz także flagę na 1go Maja

Odkurz także flagę na 1go Maja

@4 715 804Sebastian_M: W wolnej chwili pokaże jeden z kuponów mini, ale dopiero po wieczornych losowaniach bo nadal jest w grze.
@4 715 809bozobo:
Dobrze. Ja to wszystko rozumiem
Dobrze. Ja to wszystko rozumiem
@4 715 809bozobo:
Jeszcze nie odebrałem mojej wygranej w Mini Lotto tej czwórki byłem raz na stacji paliw ale nie mieli takiej gotówki do wypłaty.
Jeszcze nie odebrałem mojej wygranej w Mini Lotto tej czwórki byłem raz na stacji paliw ale nie mieli takiej gotówki do wypłaty.
@4 715 811Sebastian_M: Masz czas, ale możesz tym kuponrm zagrac ponienie, pilujsc by " powažne " kokektorka nie przerwala kuponu uznsjac go za stary.