Wpisy 470 487 – 470 586
29 sierpnia 2011 18:48 → 29 sierpnia 2011 20:06, 100 wpisów
Dobrze ja umykam zrobić kolacje głodomorkom bo zaraz wpadną będę potem w miarę możliwości.Panowie
Naszym Paniom
Na zdrowie
Naszym Paniom
Na zdrowie

Będe za poł godzinki

witam, moze ktos skorzysta?: 39, 71, 80, 23, 64, 47, 21, 75, 32, 62,
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Za "trójkę" w Lotto dostaniemy 24 złote
WSZYSTKIE CZYM WIĘCEJ NIE WYPADAJĄ ZBLIŻA SIĘ TRAFIENIE WSZYSTKICH NA MAKSIMUM ALE NIGDY NIE WYPADNĄ WSZYSTKIE POKOLEJI. biorąc na uwagę ciśnienie w obwodach.
ZNAJDZ TEORIĘ NA TAKI SPOSÓB BY KAŻDĄ TRAFIĆ.

ZNAJDZ TEORIĘ NA TAKI SPOSÓB BY KAŻDĄ TRAFIĆ.

Jestem witam ponownie

lila...

deki..byka

a potem robisz się żółty jak jajo i po doktorkach przechodniach się szlajasz a puki co to łapmy szkło
oczywiście
oczywiściedarek...
...lila.....

...lila.....

deki....

deki....przed chwilą pociagnęłam z gwinta całą butelkę wody
nie wiem gdzie mi się to zmieściło

nie wiem gdzie mi się to zmieściło

Cisowianka...

Kropla Beskidu....

andro...pewnie zaraz sie pojawi...

witam ... czy macie yakies pewniaki ..? na wieczór

deki...od pały
tak na szybko.Zobaczymy co wskoczy.Podaj 2 swoje pewne i ja dwie swoje

tak na szybko.Zobaczymy co wskoczy.Podaj 2 swoje pewne i ja dwie swojedzieki ...

8,14,21,33,49

zobaczymy ... 

ja ostatnio cyferki typuję intuicyjnie i jakoś ciut lepiej mi idzie 
Dariusz

Dariusz

>>>lila pozdro
i pod rozwagę grającym w KASKADĘ
jak tylko ukazała się, pierwszego dnia zagrałem 24 kupony -koszt 24x2=48 zł licząc, że jak trafię 2x10 to i tak zwróci mi się 2x25=50 zł,
więcej już nie grałem aleeeeeeee
analizuję te wytypowane 24 zakłady wytypowane przez komputer, jakbym to ja skreślał je /oczywiście losuje komputer zakłady/ iiiii jak by to wyglądało do dziś ????
koszt gry do dziś -96losowań x 24 zakłady x 2 zł za zakład = 4608 zł
a dotychczas padły by 4x10 trafnych=100 zł, oprócz paru 9 i 8-ek o bardzo małych wygranych, to ile można być do tyłu ??? śmiechu warte !!!!!!!!
i pod rozwagę grającym w KASKADĘ
jak tylko ukazała się, pierwszego dnia zagrałem 24 kupony -koszt 24x2=48 zł licząc, że jak trafię 2x10 to i tak zwróci mi się 2x25=50 zł,
więcej już nie grałem aleeeeeeee
analizuję te wytypowane 24 zakłady wytypowane przez komputer, jakbym to ja skreślał je /oczywiście losuje komputer zakłady/ iiiii jak by to wyglądało do dziś ????
koszt gry do dziś -96losowań x 24 zakłady x 2 zł za zakład = 4608 zł
a dotychczas padły by 4x10 trafnych=100 zł, oprócz paru 9 i 8-ek o bardzo małych wygranych, to ile można być do tyłu ??? śmiechu warte !!!!!!!!
emeryt>> ja chętnie grałabym w kaskadę, gdybym mogła sama skreślić cyferki 

to jest KASTRADA

um papa un papa tralala umc umc
umc umc umc umc

z czym
wolę od krowy