Wpisy 47 011 – 47 110
23 kwietnia 2009 00:12 → 24 kwietnia 2009 08:21, 100 wpisów
tczew - sprawdziłem niektóre twoje archiwalne typy i okazuje się że nadal trzymają się nieźle.
przykłady:
wpis 46683.\tczew 1958 2009-04-20
3.{9.14.22.28.36.37}.41.48.49.{52}.53.60.62.{75}.76 ---> 22\środa- traf 8z16
wpis 46799 \.tczew 1958 2009-04-21
{17},12,{1,27},15,{42},28,43,{25},37,46,70,72,{74},79,44--> 22\środa- traf 6z16
{17},12,{1},27,15,42,{28},43,25,{37},46,70,{72,74},79,{44} -->22\środa- traf 7z16
Pozdr.
przykłady:
wpis 46683.\tczew 1958 2009-04-20
3.{9.14.22.28.36.37}.41.48.49.{52}.53.60.62.{75}.76 ---> 22\środa- traf 8z16
wpis 46799 \.tczew 1958 2009-04-21
{17},12,{1,27},15,{42},28,43,{25},37,46,70,72,{74},79,44--> 22\środa- traf 6z16
{17},12,{1},27,15,42,{28},43,25,{37},46,70,{72,74},79,{44} -->22\środa- traf 7z16
Pozdr.
Belciu uszka w górę . 2x 3/6 i 4/7 to całkiem fajny wynik. Pamiętaj, że większego farta masz w ch/t, więc nie trać okazji i nadziei.Pamiętaj o przepowiedni,sępie i padlinie ;D A ponieważ jesteś kochaną, bezinteresowną osobą i dzielisz się tymi typami na czaciku , to my wszyscy możemy mieć z tego pewną korzyść.
Pozdrawiam Cię bardzo,bardzo serdecznie i życzę niewyczerpanego źródełka kasiorki i dębowego mocnego;)
Pozdrawiam Cię bardzo,bardzo serdecznie i życzę niewyczerpanego źródełka kasiorki i dębowego mocnego;)
Pmieta ktoś jaki kod trzeba było wpisać w portalu pacnij.pl, dla użytkowników multipasko na darmowy bonus?? Taki baner pare dni temu był tutaj.
Brazylia jasne, że się cieszę. Ale co tam cieszę - ja WAS dziś chłopaki - Ciebie i Groma po prostu KOCHAM ;)
Czasem sprawdzając wyniki zastanawiam się, czy ten skrót ch/t nie zawiera w sobie błędu ortograficznego już na samym początku ???
Rychu:
Wszystko pieknie i ładnie tylko problem w tym ze brakuje mi czasu nie daje rady
za szybko zamykają FORTUNE .Szukam kogoś z okolicy do spóły i to co bym wytypował robilibysmy razem x dwa .
Zyd też mmówił co dwie głowy to nie jedna .a co u ciebje jak idzie pochwal się bo nawet nie mam czasu na czytanie wpisów .Ztypowaniem parek daje se spokuj
nic nie wychodzi.
POzdrawiam ;wszystkich wygranych i nie tylko.
Rychu ..podziel się z czasem .
Wszystko pieknie i ładnie tylko problem w tym ze brakuje mi czasu nie daje rady
za szybko zamykają FORTUNE .Szukam kogoś z okolicy do spóły i to co bym wytypował robilibysmy razem x dwa .
Zyd też mmówił co dwie głowy to nie jedna .a co u ciebje jak idzie pochwal się bo nawet nie mam czasu na czytanie wpisów .Ztypowaniem parek daje se spokuj
nic nie wychodzi.
POzdrawiam ;wszystkich wygranych i nie tylko.
Rychu ..podziel się z czasem .
Robert: dokladnie tak , napisalem ze wpadlo 120 zl , a pojedyncze liczby niestety nic daja przy grze na parki
brazil ( mój ulubiony typerze ) badź kochany i podziel się swoimi dzisiejszymi typami na czechy 3z21 ( jak już będziesz ja miał):)))))
mysia>>>jeżeli chcesz widzieć dobre efekty finansowe gry 3z21 to nie możesz grać systemem 2z7 bo wtedy musisz inwestować min 21zł w taki system(21 komb) aby przy kursie 44
wygrać za trafione 2 liczby 39.60zł.
Jedynie co opłaca się grać systemem to 2z3 lub 2z4(jak "brazil") bo wtedy przy takiej grze możesz postawić 5zł lub 10zł na taki kupon a wygrana za 2 trafione liczby będzie dość spora.
Jeśli natomiast już masz zamiar grać na 3 liczby to system 3z6 lub 3z7 a nawet 3z8 to się opłaca grać bo w tym przypadku liczysz wygraną od kursu 777.
Sumując to gra na 2 liczby jako 2z3 lub 2z4 lub gra na 3 liczby jako 3z6,3z7 lub 3z8 są WEDŁUG MNIE najbardziej opłacalne.
Pomyśl.
Pzdr.
wygrać za trafione 2 liczby 39.60zł.
Jedynie co opłaca się grać systemem to 2z3 lub 2z4(jak "brazil") bo wtedy przy takiej grze możesz postawić 5zł lub 10zł na taki kupon a wygrana za 2 trafione liczby będzie dość spora.
Jeśli natomiast już masz zamiar grać na 3 liczby to system 3z6 lub 3z7 a nawet 3z8 to się opłaca grać bo w tym przypadku liczysz wygraną od kursu 777.
Sumując to gra na 2 liczby jako 2z3 lub 2z4 lub gra na 3 liczby jako 3z6,3z7 lub 3z8 są WEDŁUG MNIE najbardziej opłacalne.
Pomyśl.
Pzdr.
no właśnie myślę od rana ( i w nocy chyba też myślałam- bo jakieś cyferki mi sie śniły) , też doszłam do tego wniosku...pozostaje tylko kwestia liczb .......
Witam.KOGUT zostal obdarowany liczbami FLORIDY bo urodzila i wydala na swiat takie liczby jak 31,35,Dlatego jestem zadowolony bo nie zle idzie ta FLORIDA.Na dzis zostaly tylko 4 liczby oto one 2,8,13,16, i az mnie korci dodac liczbe 1 ale nie zlamie zasady,zlamalem na sume liczb za dupiany kurs i teraz sie mecze z ta suma,a za ta kase moglbym obstawic wszystkie liczby do 4 progu.Zlamalem swoje postanowienie i dalem sie wciagnac,w szanse.Na tak male kursy nie warto grac a jak juz to miec pewnosc lub duze przeczucie ze to wyjdzie bo progi rosna w zastraszajacym tepie.Reszte podam pozniej.Pozdrawiam
kogut
Floryda wylosowała: 7,16,31,35,36
Nie widze Twoich kuponów ale z tego co pisałeś wczoraj to masz 3 liczby trafione.
"Liczby FLORIDY to: 2,8,13,16,31,35"
Floryda wylosowała: 7,16,31,35,36
Nie widze Twoich kuponów ale z tego co pisałeś wczoraj to masz 3 liczby trafione.
"Liczby FLORIDY to: 2,8,13,16,31,35"
TOMCIO wielkie dzieki przegapilem liczbe 16 moze bym sie kapnol a moze bym poslal na progresje,a szkoda bo kasa by przeleciala.Masz u mnie DUZE piwko,a jak bedziesz w KRAKOWIE to milo by mi bylo sie spotkac z toba.Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
myślę ,że Pinda nic nie wygrała tylko tak pisze.... inni podają swoje typy a ona tego nie zrobiła więc nie jest wiarygodna!!!!!a jak wygrała to właśnie ją jest stać na leki ha ha ha
pozdrawiam mysie pysie;-)
pozdrawiam mysie pysie;-)
Tak teraz patrze i od 19.04 do wczoraj wytypowalem prawidlowo w multi 10 liczb ale we FLORIDZIE 9 liczb,a kursy i zyski nieporownywalne.To daje ciagle do myslenia ,ze nie warto grac na kursy ponizej 2 bo koszty strasznie rosna a zyski marne.To taka moja uwaga,dla tych co czasem sie wachaja w co zagrac,bo wiekszy kurs kasa mniejsza zysk taki sam a na dlugo starczy.Porownanie:Multi 1 liczba 10 prog to 271 a we FLORIDZIE 10 prog 19 zeta i zyski takie same te liczby same za siebie mowia.Pozdrawiam.
Rita jakoś też Twoich typów nie widze, a krytykować przez zazdrość prawie każdy tutaj lubi , a jeżeli chcesz to nie ma problemu stać mnie żeby Tobie kupić leki
Ph2008 część dzisiejszej wygranej przeznacze dla Ciebie na słownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny
Dziewczyny tylko bez awantur.Dobrze wiecie ze zgoda buduje a nie ....
rujnuje .Kazdy niech gra jak chce i niech podaje jak chce nikomu nic do tego.Słoneczko świeci cieszmy się ży ciem nie marnujmy go .
rujnuje .Kazdy niech gra jak chce i niech podaje jak chce nikomu nic do tego.Słoneczko świeci cieszmy się ży ciem nie marnujmy go .
moja droga Pindo nie grałam wczoraj więc brak typów ,może będziesz milsza dla wszystkich na tym forum bo jak na razie to zero kultury.
kogucik 19
wczoraj obstawiłam 3 twoje liczby i akurat padły troche kasiorki wpadło(prawie 600 zł)Może masz jakieś typy na dziś multi.A tak przy okazji to w milenium można grać w tą FLORYDE lub w STS.Dzięki za liczby i pozdrawiam wszystkich
wczoraj obstawiłam 3 twoje liczby i akurat padły troche kasiorki wpadło(prawie 600 zł)Może masz jakieś typy na dziś multi.A tak przy okazji to w milenium można grać w tą FLORYDE lub w STS.Dzięki za liczby i pozdrawiam wszystkich
Witam.KOGUT dzis zagra liczby multi pojedynczo: 20,8,71,43,62,79 oraz FLORIDA liczby pojedynczo: 2,8,13.Nie chce nic nowego dodawac bo do niedzieli bede gral to co zostalo ,ale kusi mnie liczba 25,30,35,7,2,ale sie nie zlamie bo to sie zle konczy.Liczby ktore podalem a nie posle jak nie wyjda do niedzieli ta beda w zestawie tygodniowym.Liczby podalem bo moze ktos sobie zagra i daj boze sobie wygra czego niestety nie gwarantuje.Pozdrawiam
KASKA1 tak sie ciesze ze ci sie udalo wygrac.Ja gram FLORIDE w FORTUNIE w totomix napewno nie ma liczb swiata,co do sts to nie wiem bo tam nie gram.Ale poczekaj chwilke to jak bedzie TOMCIO przy kompie to ci odpowie bo on jest znawca lepszym odemnie.Pozdrawiam.
kaśka>>>we Florydę można grać tylko w Fortunie.
Moje typy jak by ktoś szukał to są na forum .
POZDRO i UDANYCH STRZAłOW [celnych].
POZDRO i UDANYCH STRZAłOW [celnych].
kogucik 19
ja też się ciesze pierwsza taka wygrana.szkoda że nie można gdzie indziej w tą floryde ale trudno może dziś się co uda po drodze mam milenium i sts
ja też się ciesze pierwsza taka wygrana.szkoda że nie można gdzie indziej w tą floryde ale trudno może dziś się co uda po drodze mam milenium i sts
Kogucik, możesz mi podać numer gg do siebie, gdzieś przesiałem...-) Dziękuję...-)
ALLAN juz podaje gg 6918272.Cyrus nie to ze nic sie nie mozesz dowiedziec tylko niestety zadales pytanie ,jak wszycy robia cos innego,wiec i odpowiedz bedzie tylko pozniej.Otoz idziesz do FORTUNY i na kartce masz napisane: FLORIDA i wypisane liczby w pionie a obok stawka za jaka chcesz poslac dane zdarzenie,mozna grac na 1 liczbe i na wiele liczb max 5 .Nic wiecej ci nie napisze bo wiecej to i ja nie wiem.Kursy sa na stronie podane.Pozdrawiam
Witam.W czeskim lotto 20/80 dawno nie bylo liczby 22 a ona lubi chodzic.Ostatni raz byla 12.04 jezeli sie nie myle wiec moze w najbliszym czasie wyskoczyc.Lubi byc z liczba 20 wiec ewentualna gra na progresje moze dac wygrana w najblizszym czasie.Ja tego nie zagram bo kurs maly,ale moze ktos skorzysta,choc mowienie ze kurs maly a szybko wyjsc powinna to dwie sprzecznosci.Ale jak by sie tak powiesila,to wiecie jak jest i jakie sa koszta.Pozdrawiam
a brazil rozpisuje dzisiaj w czeskim 3/21 same liczby nieparzyste na system 2z3 i zobaczymy czy cus siadzie
Tczew - z chwilą gdy przekonałem się o zaletach gry w Fortunie - skasowano najbliższą kolekturę. Tak więc fortuna omija mnie szerokim łukiem i gram tradycyjnie w ML. Średni wynik - to częściowy odzysk stawki. Ostatnio Twoje szesnastki dobrze wypadają w kolejnych losowaniach ML- więc wrzucaj je tutaj nadal. Jeśli miałbyś ochotę opisać tutaj metody doboru liczb - to byłoby to interesujące. Można by potestować i zagrać na serio.
Pozdr.
Pozdr.
BRAZIL ja tez tak sie przymierzalem z samymi nieparzystymi,ale jakies ufolutki ciagle daja wylosowac albo 2 parzyste i 1 nieparzysta,albo 2 nieparzyste i jedna parzysta.Zycze ci szczescia bo chyba tylko to moze pokonac ufolutki ktore nam nie daja wygrac.Pozdrawiam.
Wszystkim życzę wygranych, wysokich wygranych! I to dzisiaj, a jak nie dzisiaj, to jutro, a jeśli nie jutro to już wkrótce! Pozdrawiam :)
PASKO da rade zebys przy kazdej osobie piszacej umieszczal adres IP wyeliminuje to czesc ludzi ktorzy maja stale a pisza pierdoly i maja 15 roznych wcielen.
Co do Pind'y z tonu twojej wypowiedzi wynika ze jest z toba cos nie tak wiec skoro stac cie na leki dla innych czemu sam(a) nie bierzesz, naprawde jest sporo lekow zilowych ktore napewno ci pomoga. Najpierw piszesz ze wygrywasz potem nagle ludzi obrazasz jak maniak ktorego ogarnela psychoza po wygraniu fortuny. Mnie tam naprawde malo obchodzi ile ktos wygral. Wygral to wygral nawet jak klamie to i tak mi to nic nie szkodzi, ja przyznaje sie ze jestem w plecy, ale nikomu nie zazdroszcze kasy, bo jak widac moze stac sie z nim co z toba. Zachowujesz sie co najmniej dziwnie. Mozesz byc jedna z osob ktora probuje psuc atmosfere ale to mi malo przeszkadza.
Dlatego dobrze by bylo gdyby obok postu pojawialo sie IP.
Pozdrawiam.
PS. Przyjmij ten post jako pouczenie nie jako napad na twoja osobe.
Co do Pind'y z tonu twojej wypowiedzi wynika ze jest z toba cos nie tak wiec skoro stac cie na leki dla innych czemu sam(a) nie bierzesz, naprawde jest sporo lekow zilowych ktore napewno ci pomoga. Najpierw piszesz ze wygrywasz potem nagle ludzi obrazasz jak maniak ktorego ogarnela psychoza po wygraniu fortuny. Mnie tam naprawde malo obchodzi ile ktos wygral. Wygral to wygral nawet jak klamie to i tak mi to nic nie szkodzi, ja przyznaje sie ze jestem w plecy, ale nikomu nie zazdroszcze kasy, bo jak widac moze stac sie z nim co z toba. Zachowujesz sie co najmniej dziwnie. Mozesz byc jedna z osob ktora probuje psuc atmosfere ale to mi malo przeszkadza.
Dlatego dobrze by bylo gdyby obok postu pojawialo sie IP.
Pozdrawiam.
PS. Przyjmij ten post jako pouczenie nie jako napad na twoja osobe.
Co do slownika z mila checia przyjme. W swietle obecnego prawa masz wzgledem mnie zobowiazanie a post powyzej jest tego dowodem. Po 2 nie dopatuje sie tam bledow ortograficznych to ze nie pisze przecinkow to kwestia lenistwa tak samo iak polskie znaki.
Rych:
Masz ochote to pisz
GG 1499243.
pozdrawiam .
Masz ochote to pisz
GG 1499243.
pozdrawiam .
Witam wszystkich, kilka parek z ktorych jest duza szansa ze, w ciagu 7 dni ktoras wpadnie, a nawet kilka: (13,16)(46,53)(16,19)(55,57)
(20,26)(66,72)(19,25)(53,54)
powodzenia
(20,26)(66,72)(19,25)(53,54)
powodzenia
Czy są dowody na to,że Totalizator manipuluje wynikami losowań. Czy wyniki Lotto są z góry ustawiane.
Przypadek żyje.
Na przykład grasz na nietrafione lub trafione.
Na przykład grasz na nietrafione lub trafione.
Dzięki Pasko. promocja chyba już nieaktualna bo napisało ze hasło błedne :)
czechy 3z21 : 3,11,19....kicha
no to brazil pewnie coś trafił ......
czechy 20/80 i oczywiście liczba 22 tez padła
Losowania w Dl nie są manipulowane. Przekręt jest z lottomatami. Są tak zaprogramowane aby losować takie układy które nie występują. Przykładem jest ostatnie losowanie w którym było 6! Szostek. Warto przyjrzeć się dokładnie tym LICZBOM !!! /to jest opinia jasnowidza, którego spotkałem w punkcie lotto/.. .
:-) A teraz dobra wiadomość dla grających- nie są wybierane wszystkie możliwe kombinacje bo by nie było kumulacji!!!
Witam
W czeskich loteriach dziś wylosowali, m. in.
Kombinator 3/21 - 3,11,19
Variator 9/49 - 3,11,20,22,26,29,42,43
Akumulator 20/80 - 3,11,19,20,22,26,29,42,43
Tylko maszyna losująca może takie "numerki" wykręcić.
Pozdrawiam
W czeskich loteriach dziś wylosowali, m. in.
Kombinator 3/21 - 3,11,19
Variator 9/49 - 3,11,20,22,26,29,42,43
Akumulator 20/80 - 3,11,19,20,22,26,29,42,43
Tylko maszyna losująca może takie "numerki" wykręcić.
Pozdrawiam
A ja dzisiaj za dużo myślałam nad liczbami i w końcu zwątpiłam,jakbym zawierzyła brazilowi i wysłała nieparzyste to byłoby parę setek w kieszeni...a tak 12 zł poszło w piz...u
Akumulator:1,2,3,6,11,15,18,19,20,22,
26,28,29,31,42,43,52,57,65,77
Variator : 3,11,20,22,26,29,42,43,47
26,28,29,31,42,43,52,57,65,77
Variator : 3,11,20,22,26,29,42,43,47
Brazil pewnie czeka, aż mu zaptaszkują na zielono kupony, zaraz się pokaże.
moje gg 15578351 , ale ja tam nie jestem żadnym specem od lotto ....
tu nie chodzi mi czy jestes specem tylko o podstawowe informacje. moja wyszukiwarka gg nie moze cie znalec wiec ja swoj nr podaje 12152760
Witam.We wpisie 47044 podalem ze w czeskim 20/80 w najblizszym czasie bedzie liczba 20 oraz 22 i ze lubia byc razem.Kto przeczytal i zastosowal to sie teraz cieszy.Pozdrawiam.
WITAM!NA DZIŚ PROPONUJĘ PARKĘ 33,47 W ML.A W DL Z TRZY CZTERDZIESTKI.
A apropo manipulacjiw lotku. ja cały czas pamiętam ostatnie losowanie Dużego w środę 29.08.2007. Te dziwne liczby które wtedy padły, aż dziewięć szóstek i Rembiszewski gadający przed losowaniem, że zapamiętamy go na długo.
moze ktos mi sprawdzic na stronie fortuny-liczby swiata na europie mam obciety TOP 10,inne kraje sa-czy to u mnie tylko czy u wszystkich-z gory dziekuje
Witam.Czyktos typuje liczby swiata,bo mam straszna ochote zagrac swiatowymi grami liczbowymi.
Pinda-przyznaj szczerze,Typowalas wygrane liczby czy kreslilas od tak SOBIE.
Witam.KOGUT dzis tylko 1 liczbe w multi 43 i 4 zakres.Wiec nalezy sie cieszyc ze wogole cos sie trafilo.Pozdrawiam
A co to nowy koleś w studiu Lotto.
Tak czytał te liczby,że myslałem że zaraz usne
Tak czytał te liczby,że myslałem że zaraz usne
3 kupony po 10 liczb
w jednym 4/10 :/
5,50zł w plery, ale cóż... lepsze 2zł niż nic
w jednym 4/10 :/
5,50zł w plery, ale cóż... lepsze 2zł niż nic
i znowu 71 w ML nie padło, dobrze, że zapomniałem na nadać na nią bo bym tylko stracił... jutro nadaję ML na 1 liczbę na 71 bo już 12 losowań nie wylosowują jej ;-)
czechy czechy czechy, nie udalo sie co prawda 3/3 ale 2/3 x2 weszlo, w ml bryndza , weszlo tylko 4z6 na powtorkach pzdr wiadomo dla kogo, spadam bo brak czasu do juterka
A Wieleba to jeszcze prowadzi Lotto bo dawno nie oglądałem a dzisiaj włączam
jakiś nowy. A jutro ma prowadzić też jakaś nowa kobitka. To pozwalniany tcyh wszystkich poprzednich?
jakiś nowy. A jutro ma prowadzić też jakaś nowa kobitka. To pozwalniany tcyh wszystkich poprzednich?
jak grac aby wygrac
wow ....Takie liczby z kosmosu a dwie piąteczki mamy dziś w typowaniach Gratulki dla kota i henioxy
witam mam prosbe do kogucika czy mozesz sprawdzic kupon i czy wygralem bo pierwszy raz zagralem w fortunie z gory dzieki pozdrawiam 1339690423152907-1678
witam!miałam dzisiaj wyjątkowego pecha
zgubiłam na zakupach okładkę z kuponami
5zakładów DL i 5 ML do tego 3EL wszystko na ch/t jak ktoś znalazł a może i wygrał to niech się dobrze bawi
buuuu
zgubiłam na zakupach okładkę z kuponami
5zakładów DL i 5 ML do tego 3EL wszystko na ch/t jak ktoś znalazł a może i wygrał to niech się dobrze bawi
buuuu
witam czy ktoś gra w gry świata np.Floryda
11.. x 2/6 w DL ..
kusiła mnie parka 48 ,49 było by 11 czwórek a takl nicoo
witam
będzie w pierwszej trzydziestce ML dużo parzystych,takie jest moje zdanie,ale oczywiście nie jestem wyrocznią...
będzie w pierwszej trzydziestce ML dużo parzystych,takie jest moje zdanie,ale oczywiście nie jestem wyrocznią...
Witam :
Wczoraj znowu niezle wypadło .
Ale zawsze pozostaje niedosyt ,że mogło być lepiej.GRATULACJE dla wygranych.la pozostałych :
Pozdrowionka i życzenia wygranych :
Typy na dziśiaj będo troche pózniej wiadomo gdzie .
POZDRO
Wczoraj znowu niezle wypadło .
Ale zawsze pozostaje niedosyt ,że mogło być lepiej.GRATULACJE dla wygranych.la pozostałych :
Pozdrowionka i życzenia wygranych :
Typy na dziśiaj będo troche pózniej wiadomo gdzie .
POZDRO
Anika nie spij bo cię okradną jestes znowu wygrana.Co drugi dzien .
Zapomniał bym RYCH i GROM jak tam u was
Pogadamy pozniej OK.
pozdrawiam:
Zapomniał bym RYCH i GROM jak tam u was
Pogadamy pozniej OK.
pozdrawiam:
skoro czechy tak bardzo polubily brazylie to rozpiszemy dzisiaj liczby do 12-21 na systeny 2z3 jak sie bawic to na calego
Jeżeli ma ktoś wyniki niesortowane z wczoraj, to proszę o wpisanie ich tutaj, bo w WYNIKACH zastój. Z góry dzięki!:)